:)

blir längre och längre mellan gångarna jag skriver nu, har väl inte så mycket att säga antar jag.
jobbar mest hela tiden och trivs med det, för det mesta. Visst är det trist att inte vara ledig nån längre tid i sommar, men eftersom jag inte vet vad det blir i höst känns det smart att dra in massa pengar nu så jag har råd med vad nu jag kommer på jag ska göra.
resten då, jaa, det går bra, jag mår bra, är glad, lite ensam men det funkar. men skulle inte sitta helt fel med en man, vart själv alldeles för länge nu! haha. näärååå, men skulle seriöst kunna hyra in nån att sova med mig, det jag saknar mest, vad myyysigt det vore. ska skaffa mig en sån jag. verkar skita sig med allt gammalt sååå..


suttit i kassan på lövsta hela dagen idag, läst ut en halv bok, och fått betalt för det, inte illa. är typ världens softaste jobb det där, för det mesta. läste första halvan av boken i tisdags och i måndags satt jag utanför glasskiosken o solade mest hela dagen, underbart!

fuskat himla med träningen i slutet, men bestämde mig för att skärpa mig så imorse blev det gympass innan jobbet, och direkt efteråt utejympa, känns braaa. kom hem från träningen och det första jag får höra är kusin som säger att hon tycker jag har mycket muskler, haha, vet inte om jag håller med, men tack, tur det syns literå iaf att man är iväg;) ska skärpa mig med gottintaget oxå. måste ju när man ska springa runt i bikini hela sommaren:)


nej, ska ringa martina, prata massa strunt o sen slänga mig i sängen och sova lääänge

:)

personalfest igår, grillning, kubb, volleyboll, hoppa från 10an(!), sprungit som en 10-åring i vattenrtchkanorna och delat pinsamheter i bastun. Men kul hade vi:)
tvungen att hämta nyckeln på g3 så jag kom in i lägenheten, in o gjorde klantkneten sällskap på akuten, sen kom anders, kristofer o håkan och bjöd på hamburgare och skjuts hem, thaaanks!
pratat massa med martina såklart å så somna inte innan fyra, men gjorde så lite så när jag ändå va ledig idag:)

vart på lillänge en sväng idag, fått med mig det viktigaste hem, sprit och tre par skor, jajjemen!
sen glassat i solstolen och käkat jordgubbar med syster, ääääälskar solen.

hemgång, dusch och jobb väntar, hoppas det inte går lika kasst som sist, då skjuter jag mig.

:)

.

men tyyyyyngre dag!
fy fan vad bakis jag vart idag, trodde seriöst jag skulle dö där ett tag på jobbet

blir massa häng i soffan innan jag tar tag i lägenheten som än en gång looks like crap, sen jobb igen ikväll, börja använda mardrömsmaskinen så får se hur det går då:/

RSS 2.0