:)

Tampas med alla möjliga olika sorters funderingar. Tänker på den ena och det andra och ångrar mig gång på gång på gång. Meeen, som med allt annat så blir det vad man gör det till, ser man det positiva i livet så blir det super oavsett vad man gör!
Ser allt för många som går runt och tycker synd om sig själva, tycker de har sämre förutsättningar än andra och bara gräver ner sig i negativitet och vet ni, det är sånna människor som aldrig riktigt blir lyckliga! Det är de som ger upp så fort det inte går som de vill, skyller på andra, på dåliga förutsättningar, har fullt upp att komma på nya anledningar att må dåligt, nya orsaker att skylla på och nya sätt att gräva ner sig liiiite djupare i negativiteten.
Tycker synd om dessa som inte inser att livet kan bil precis hur bra man vill, det gäller bara att ändra tankesätt och inställning, för tänk vad trist att gå runt och va bitter jämt!
Always look on the bright side of life, visselvisselvissel, för det har mamma lärt mig :)


Iallafaaaall, tillbaka till mig. Jag har halft jobbat ihjäl mig sen jag kom tillbaka till göteborg, pengarpengarpengar!! för att från måndags få efterlängtad semester! Så nu är jag ledig en månad och mesta tiden spenderas med alla hjärtenära norröver, underbart! Innan jag far upp ska jag hinna med massa plugg, två tentor, en anställningsintervju (som om jag inte hade nog med sysselsättning, right?) en julavslutning med jobbet, en julfest med klassen, julmarknad på liseberg och julklappsshopping. Ehhehe, tur tid inte går att köpa för skulle behöva maaaassor, men har inga pengar heller on top of it all. Så trycker in ännu en mammahyllning, lösningen på allt, pengar-check!

Så vad jag försöker säga är väl att jag fortfarande jonkar runt mina 4572 bollar i luften, försöker hålla dem från att falla ner på marken och rulla iväg, lever livet precis som jag själv vill och älskar det mest varje dag!


Här har ni dom, människorna jag ser upp till mest av allt i hela världen! <3



RSS 2.0