.

BLIR KVAR!!
Efter att ha googlat området och mest fått träffar på mord, bilbränder och polisutryckningar så kändes det lite bra att höra att lägenheten va möblerad, då slapp jag ens fundera. Så jag tänker alltså inte flytta från Göteborgs överklass stadsdel till Sveriges mest invandrartäta område! :)

:)

Tiden går sjuuukt fort och poff så var det över en månad sen jag skrev. Så vad har hänt då?
Mamma bjöd med oss till Spanien en vecka, det va huuur skönt som helst att komma bort, bara slappa och mysa med familjen!
Har inte mycket intressant att berätta om jag ska va ärlig.. Sen jag kom hem har det vart fullt upp med skola, praktik, jobb och träning så lediga dagar är ett minne blott. Men jag trivs mere, att ha många bollar i luften, känna att jag gör massa vettigt och faktiskt lyckas med allt jag ger mig in på! Det ska kännas att man lever och att utmana mig själv, testa nya saker och kämpa på tills jag klarar alla mina mål får mig må så himla bra:)
...Som det här :)


...och det här


... och att faktiskt klara av att gå i skolan, göra praktik och jobba samtidigt, vilket inte är det lättaste kan jag erkänna! Men man kan allt man vill;)



blev erbjuden en lägenhet igår. En etta i Hjällbo på 30 kvm. Så nu är jag i full gång med att tänka igenom för och nackdelar, heeeelp pleeeaaase!
Här jag bor nu är ett jättefint område där jag trivs jättebra. Asnära till skogen, löprundor och delsjön. Är nyrenoverat och jättefräscht och jag har ganska mycket plats. MEN det tar 25 minuter in till stan då man måste gå 10 minuter till hållplatsen vilket är kasst på vintern och mitt i nätterna och så bor jag ju inte ensam, vilket kan va skönt ibland.
Den andra ligger i ett sämre område men det tar bara en kvart in till stan och spårvagnarna går oftare än här. Vet inte hur det ser ut inne än men där får jag iaf en helt egen lägenhet och slipper tänka på nån annan. Kostar även 1000 kronor mindre i månaden.

Det komiska i hela situationen är att jag för mindre än en vecka sen pratade med min sambo Isabell just om att söka ny lägenhet. Och vad kom vi fram till då? -Att vi båda trivs jättebra här och att det inte är värt att lägga ner energi på att leta egen lägenhet, så ifall (ordagrant) "Ingen kommer fram och erbjuder mig en lägenhet bara sådär" så kommer vi bo kvar tills skolan är klar!
Vad hände igår då? Sitter och pratar med en på jobbet och kommer på nåt sätt in på hur jag bor och har säger plötsligt "Vill du ha en lägenhet?"
Hur stor är den chansen då? Haha :p

Aja,  så är den fin blir det nog en flytt snart, we'll seeee

Ska försöka mig på nåt vettigt nu innan det blir kickboxning med Annie!


RSS 2.0