:)

Hinner knappt kliva av tåget innan hemlängtan smyger sig på igen men bara att pusha mig själv genom några pluggdagar till sen styr jag kosan uppåt i landet ännu en gång!
Från att ha flyttat från vad jag tyckte va jordens tråkigaste stad, till att med glädje spendera mer tid där än här 'hemma' i göteborg, jaa vad kan jag säga, things change!
Slår ihop nytta och nöje den här gången, bosätter mig i Åre i tre veckor och får lite praktik gjort, tror det kan bli kuuuul! :) hinner även med en snabbvisit hos Malin i stockholm och såklart familjen, vännerna och kärleken i östersund innan jag crashar knetens place så hade aldrig kunnat va bättre!

Har suttit halvt isolerad sen jag kom ner hit igen. Inget jobb och massor av plugg som ska klaras innan nästa vecka då jag har inte mindre än TRE tentor:/ usch o fy o blä! Men tänk vad skönt om tre månader, då är jag 150 högskolepoäng rikare och färdig mäklare, det ni :D

Känner mig lite som en schizofren människa då jag vissa stunder nästan gråter över berget med uppgifter, skickar sura sms och tänker att det vore lättare att skita i allt och åka hem! För att i nästa stund känna mig som väldens lyckligaste människa som om bara några månader kan göra precis vad jag känner för igen, har inte ett hinder i världen och får samtidigt vara så kär att det bubblar inombords!

That keeps me going och jag är inte den som ger upp så nu ska jag försöka somna så jag har massa energi att lägga på en sista tentapluggsdag imorgon! :)


RSS 2.0