:)

Trodde aldrig det kunde kännas så himla bra efter så kort tid, men fjärilarna i magen säger annat:) Underbar känsla ska ni veta och räknar ner dagarna tills jag får åka hem igen, bara fyra kvar nu! Funderar mer och mer över våren med, hur det blir när skolan slutar? Från att ha varit helt säker att jag skulle stanna i göteborg, fixa ett mäklarjobb, så småningom köpa lägenhet och satsa fullt ut på pengarna på en gång har det nu kommit upp flera andra alternativ. Först och främst lockar Oslo, bo med söta vänner, jobba som ett as och åka till australien i några månader i höst. Sen blir det mer och mer lockande att flytta hem och känns som många av orsakerna till att jag gillar göteborg försvinner eftersom, så nu har jag ingen aning. Börjar jag som mäklare nu vet jag själv att jag kommer fastna och det finns fortfarande massor jag skulle vilja göra medan jag kan så ett års uppehåll från mäkleriet känns som en bra plan ändå. Men som sagt, miljoner tankar och har inte en aning om vad jag bestämmer mig för än, time will tell!

:)

... och helt plötsligt har det gått en hel månad igen! En helt perfekt månad faktiskt!

Jag klarade tentorna och åkte norrut för att bara slöa i tre veckor. Hade en mysig jul med familjen, ett härligt nyår i gillhov (trots att Angelica övergav mig innan tolvslaget:p), några toppendagar i Åre och massor av goda middagar och mysiga filmkvällar! Man lever som i lyx när man kommer hem så har svävat runt på små moln mest hela tiden:)

Efter nyår hade jag planerat in massor med plugg för att klara tentan när jag kom hit ner igen, men det va nåt som lockade liiiite mer, så mina pluggdagar förvandlades till mysdagar! Men på nåt magiskt sätt gick tentan bra ändå så ångrar mig inte en sekund:)

Hade inte ett dugg lust att åka ner igen, ingen lust att plugga, ingen lust att jobba och utan nåt att göra är det ju bara skittrist att sitta här om dagarna! Men efter massa glada besked hitta den arbetssvilliga människan inom mig ut igen, för när man bara behöver jobba en vecka innan man får några sånna perfekta dagar igen, då är det inte så pjåkigt ändå:)

Så nu ska jag släpa mig ur sängen för att hinna med en sväng på gymmet innan årets första jobbpass!


RSS 2.0