.

Vart uppe med tuppen (om man räknar med mina normala sovtider) och gått på Bodypump-pass! Så sjukt skönt att ta ut sig riktigt och känna hur fettet försvinner och musklerna kommer tillbaka! Även börjat med Poledancen igen så nu är det full fart mot kroppen jag hade i februari som gäller:)

Har fullt upp hädanefter, så det är som det brukar :p
Nu är det två långa jobbpass idag och imorgon och sen kommer Johan ner och hälsar på och stannar i fyra dagar:) och efter ännu två jobbpass kommer mamma, Benita och Andreas ner:) Myser här nägra dagar innan vi drar till Spanieeeeeen, ska bli så himla skönt!
När jag kommer tillbaka har skolan börjat igen och jag ska även börja praktiken som kommer fortsätta nästan till jul sen! Som om inte det vore nog ska jag även läsa en kurs vid sidan av, inte för att jag måste eller så utan bara för att jag tycker den verkar intressant, Socialpsykologi- Människors möten... Tänkte även försöka få ihop nog med cash för att överleva med, menneee, räknade precis ut att om jag ska jobba nog mycket för att betala allt, ha råd att äta och ändå ha lite pengar över till roliga saker så skulle jag vara ledig två, max tre dagar i månaden! (Skolan 8 + Praktiken 12 + 9 jobbpass, och då har jag inte ens räknat in nån tid för den andra kursen!) Såatteee, eftersom jag faktiskt inte är nån supermänniska jag heller, trots att det gått himla bra hittills, så har jag faktiskt sökt studielån nu, men inte för hela terminen, som en sorts säkerhet bara! Vill ju egentligen inte ta några lån alls, så kommer betala in så fort jag har pengar över och satsa på att vara skuldfri när jag går ut i vår iaf! Ingenting är omöjligt och ger man sig faan på att klara nåt så är jag helt säker att det går! :)

I vilket fall som helst kommer jag, som hittills åkt hem en gång i månaden, förmodligen varken ha tid eller råd att åka hem förrän i november. Lite trist men tror jag överlever ändå, och ni med ;)

Just det, min nya sambo har flyttat in med nu:) Jättegullig och trevlig tjej så tror det kommer funka himla bra!

Nu blir det duschen innan jag drar ner och hänger på kasinot hela natten, ciaooo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0