:)

En sjukt dålig morgon vände sen till en sjukt skön natt! Komplimanger, larmtryck och massa skönt pokerfolk:) Fler sånna nätter tack!

Morgonen tänker jag inte ens nämna, jag har mest otur i världen bara!

.

Känner mig superlycklig och surast i världen om vartannat. Ena stunden ringer jag någon och gnäller & grinar och andra stunden sitter jag och fånler för mig själv. Känner panik inför skolan o tentorna men skippar fortfarande massor av lektioner? Stressar sönder mig själv men tar ändå på mig fler jobbpass? Tycker det är superbra att flyttat lååångt men längtar ändå hem oftaofta? Upp & Ner, Ner & Upp, humörsvängningarna är inte att leka med!

bokat hemresa, ska bli såååå skönt att komma hem, även fast det är stört att jag åker hem en gång i månaden egentligen.. men kan inte hjälpa det, saknar familjen, saknar alla vänner man kan prata om allt med, att bara kunna träffa folk utan anledning bara för att slippa va ensam, att känna igen folk när man går ut, att känna sig hemma helt enkelt!

ajaaa, inge mer klag nu! happy minds make happy people!
så länge jag får lön, klarar tentorna och får åka hem precis när jag vill så överlever jag;)




:)

alla hjärtans dag idag:) egentligen sjukt överskattat men mysigt ändå ju.
klev upp och stekte pannkakor till frukost och sen myst i soffan tills robin bakissomna och jag va tvungen att fixa inför jobb. firar hjärtedagen imorgon istället med universeum och middag. skulle på bio med meeeenne det va tydligen viktig fotboll på tvn, så får bli en annan dag :p

va på ikea i lördags så nu har jag möbler, men inga pengar. 119 kronor på kortet som jag ska fördela ut resten av månaden, men det funkar nog. det ser ju iaf bebott ut här nu, och jag har en säng äntligen! :) tänker inte lägga ut nå bilder, vilket betyder att ni MÅSTE släpa er hit för att se;) komsi!


RSS 2.0