.

ensam tjej söker sambo!
jaa så äre, anna har fått en etta i majorna så hon flyttar i augusti. hoppas att min kära syster tar förnuftet till fånga och ger sig utanför jämtlands gränser en sväng, that would be lots of fuuun! fixa't!

annars hoppas jag på malin, eller niklas, eller karro. om inte det, någon jag iaf känner eller får välja själv!

menmen, det lööööser sig! :)


.

precis skickat iväg det sämsta arbete jag nånsin gjort. det är typ pinsamt och hade aldrig ens funderat på att ens lämna in det om det inte vore så att det är en kurs vi inte kan få IG i, utan bara få kompletteringsuppgifter. så nu är det bara att vänta med spänning på kompletteringen och sen naila den istället.

grillade, spelade brännboll och drack igår med mitt cosmopolteam. hade det himla bra borta hos carina och bestämde mig för att hänga med de andra ut. fick joooordens huvudvärk och resten av natten va halvkass mest därför. käkade även den sämsta kebaben nånsin och ångrade starkt att jag inte valde sängen istället. menmen, alla kvällar kan inte va bra kvällar.

om en vecka är jag hemma med, fan va sköööönt! så hoppas alla tagit ledig och tänkte spendera varje vaken minut med mig då;)

fan vad less du kommer va på mig efter jag crashat åtta dagar i min/din lägenhet, höhö, miss you!



.

Somriga dagar!


.

inte skrivit på länge nu igen, sorry.

JAG KLARADE TENTAN! sjuuukt bra med tanke på att jag plugga in hela kursen på två dagar!

Angelica va nere i göteborg så spenderade hela måndan med henne, erik och hennes familj på liseberg:)

Jag har hittat en kackerlacka i lägenheten! mindre bra, men än så länge inga fler så hoppas det va en ensam en! möblerat om för att få ur sängen ur kackerlacksrummet med så är lite smått kaos här.

Spenderat två dagar i underbar sol, brände sönder framsidan igår och baksidan idag, men förhoppningsvis kommer det massa brunt fram under allt det röda sen!

Tagit med böckerna ut i solen såklart, mest för att det känns bättre, men lite har jag fått gjort iaf. Imorrn ska jag skriva in det på datorn, skriva ut det och springa på posten. Sen äre bara att ta lov och hoppas på ett godkänt!

Tog en sväng till delsjön idag med, men badandet får vänta tills tentan är klar, så pass mycket självdiciplin har jag iaf.

Nu blir det jobbet om ett tag, och imorrn är det ännu en soldag på uteplatsen, då med böckerna och datorn i högsta hugg! Får se hur det går ;)



RSS 2.0