:)

vart på asbra humör nu i flera dagar! :)

vart ledig från jobbet över två veckor så jobbade första passet igår igen, kändes bra och fick deala omaha en sväng med:)
gick förbi gymmet på vägen hem, men blev en ytterst kort stund, bestämde mig för att ta en långpromenad hem istället (andra dan i rad jag gick hem istället för att ta spårvagn/buss på morgonen!) sjukt hurtigt! la mig och somna till fågelkvittret utanför och sov huuuur bra som helst!

vakna sent och va ute på altanen på två röda med tentaplugg och mat (vet inte om man kan säga frukost klockan två?) och satt ute och njöt av solen:)
In o svida om för att springa och kolla in delsjön, lite annan hemmaträning och nu blire duschen och peppa för jobb igen.

redovisningen börjar fastna mer och mer, så fortsätter med mina små pluggstunder varje dag nu tills tentan så ska det nog gå vägen det med:)

.

på nåt konstigt sätt så brukar allt oftast sluta bra ändå. marknadsföringen gick tydligen asbra, fick massor av beröm av lärarn efter så det kändes himla skönt! redovisningen gjorde vi väl inte riktigt lika bra men vi slapp komplettering vilket räcker gott och väl för mig. så nu äre bara tentan kvar, och jag har paniiiik just nu, men förhoppningsvis löser sig allt med den med:)

va iväg med kasinogänget o spela beachvolleyboll igår, så sjukt kul! sen blev det en springrunda i solen och nu börjar träningsvärken hitta tillbaka, och jag älska'e! Nu blire inga fler uppehåll innan sommarn, tänkte hitta tillbaka till träningsnarkomanen som bodde i mig för nån vecka sen, mm! Har gått upp SEX(!) kilo på en månad nu, går det ens? haha, kaaaaaassst! visst, lite är ju muskler eftersom jag träna som ett as ett tag, men sen har jag tryckt i mig som aldrig förr där i två veckor och vips så va man ett fetto, höhö. det hade jag aldrig berättat om jag inte nu va helt säker på att dom ska bort igen, så nu äre bara köra;)

sitter förövrigt och planerar forum istället för att plugga, inte bra!
men längtar som en tok, tänk sol & fest & massor av härligt folk, underbaaaaart!


.

det va inte igår. nej.

har precis vart hemma en vecka, och det va huuuuur skönt som helst. ibland äre nästan så jag vill flytta hem alltså, men än så länge fortsätter jag lägga pengar på resor hem varje månad och jobbar arslet av mig medan jag försöker skaffa mig ett riktigt yrke. den här gången va det en underbar en som betala en tredjedel åt mig å, vad vore jag utan dig alltså? tack!
åkte raka vägen till mörsil över dagen innan jag blev upplockad med till åre över helgen. stuga, snö, bastu, pulka, bräda o utgång satt som ett smäck och hade hur kul som helst!
hann en sväng hem till östersund och mysa med familjen några dar med innan jag for tillbaka mot göteborg igen.
med sånna minisemestrar lite då o då går det faktiskt helt utmärkt att bo här nere ändå:)

va på sittning i borås på fredan, maskeradbal med toppen av klassen och hade så sjuuukt kul hela kvällen:)

sen dess har det vart plugg. plugg. plugg. för att hinna klart med både grupparbete och enskild rapport tills imorrn. må faktiskt erkänna det, att det är en av de få gångerna jag verkligen känner hur jag INTE gjort mitt bästa. skulle kunna skrivit det så satans mycket bättre, men jag orkar bara inte. man kan inte va på topp jämt väl? har iaf redovisning imorrn, känns sämst. både för att jag själv inte känner att jag gett allt och för att lärarn e kass så ingen har en aning om vad vi ska göra. svårt att förbereda sig då ju. sen har vi nästa seminarium på onsdag, känns bättre där eftersom jag faktiskt vet vad jag ska säga och vad vi ska göra, så den går nog bra! Sen har jag fem dagar på mig att plugga in en halv termin inför tentan, gaaah. jobbar även fyra av de dagarna meeenneee, ingentingär omöjligt har jag hört? ;)

har alltså fullt upp just nu. tagit på mig massa extra jobbpass nästa månad så hoppas verkligen det inte är skitsvåra kurser vi börjar med nu efteråt.

redan börjat fundera över när jag ska åka hem igen med, haha, beroende på hur schemat blir kommer jag nån gång i slutet av april och stannar tills efter forum, om jag får som jag vill. på nåt otroligt sätt brukar jag alltid få det så det löser sig nog det med:) två hemmaveckor isf, underbaaaaart!

nu brände jag maten också, fan.
aja, life is fiiiine iaf ;)

RSS 2.0