:)

haft en helmysig helg, kollat på film, melodifestivalen, ätit gott och gått runt i solen en hel dag. avrundade med personalfest hela natten igår, hade sjukt kul! hände massa roliga grejer och nåt helt oväntat i slutet, men sånt är livet, fullt av överraskningar!
kom hem halv sex imorse, la mig och klev upp tre timmar senare. släpade mig genom duschen och iväg på kasinot och faktiskt klarat mig igenom åtta timmars utbildning utan att somna, inte dåligt! kollat på korpfotbollen och tog en fika på stan innan jag drog mig hem och slängde ner mig i soffan. och här fastna jag. borde egentligen plugga, borde plocka undan alla kläder jag drog ut igår, borde träna men orkar absolut ingenting så blir sängen snart istället.

ibland tänker jag så mycket att det blir jobbigt. kan inte hålla att 'tänk om' i huvet utan att bli helt störd, så ibland är det lättare att bara släppa taget. allt som är menat att hända händer förr eller senare. blir det inte som man trott har det alltid en förklaring och allt slutar oftast bra ändå. måste lära mig att ta dagen som den kommer istället för at bygga upp historier i huvet och sen bli besviken när det inte blir som jag tänkt. ähh, det lööööser sig! life is good!

blackjacken går bra förövrigt. lärt oss carribian stud nu med, superlätt!
fick schemat idag så kommer hem en vecka i juni med, hemmakär vare ja!
lite panik över skolan, tentor nästa vecka så måste verkligen plugga, så blir till att ta tag i det i veckan. vettefan hur jag ska hinna/orka kläma in det mellan blackjackspassen o så men det går nog ska ni se.

annars så känns det mesta bara toppen med, har inget att egentligen klaga på, fokuserar man på allt positivt blir man på så sjukt mycket bättre humör bara, jag har det nästan precis som jag vill ha det nu och bara njuter av tillvaron så får hoppas ni kan göra detsamma:)

näe nu blire kuddmys, dansbandsmusik och bara massa happy thoughts, gonattgonatt:)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0