.

Tar en paus i pluggandet för en update från helgen!

Min lilla söta vän Manda flyttade till Oslo för att börja samboliv med Emil. Buhuu för mig som blir utan henne sista månaden i göteborg men himla kul för henne :)
Eftersom hon inte har körkort lovade jag att hjälpa till, så vi hyrde bil, packade det sista och bar ner alla grejer tre trappor för att proppa in det som fick plats och daamn så fullt det blev! Pressade igen luckan och gasade iväg mot grannlandet. Möttes upp av Emil och bar upp allt i lägenheten, som självklart också låg på tredje våningen  utan hiss! Åkte två omgångar till Emils lägenhet för att hämta sängar, tv-bord, tv och smågrejer och släpa upp även det uppför mördartrapporna. Emil åkte på jobbet och jag slängde min trötta kropp in för en lång varmdusch medan Manda dammsugade. Efter att efter en kvarts pill fått igång spisen blev det tacoköttfärs, grönsaker och creme fraiche ala lchf innan vi båda däckade på en madrass på golvet efter en tung dag!
Upp igen klockan halv nio för att fara hem mot sverige igen. Det gick lite fort och fartkamerablixten va inte alls något jag ville se men tji fick jag, så dimper väl ner en sådär härligt saftig räkning framöver, can't wait!

Fått hyllor av Manda som hon inte fick plats med så va dit och hämtade dom, lämnade nycklarna till lägenheten och for en sväng på IKEA. Blev lite köksgrejer och flyttkartonger, som jag snabbt fyllde när jag kom hem igen.
Jaa, jag har alltså redan börjat packa, eller nej, jag har redan i princip packat klart lägenheten nu, haha, så nästkommande månad spenderas endast med det mest nödvändiga. Kommer iofs inte va här jättemycket så det spelar ju egentligen ingen roll, känns iaf bra att ha det klart. Jag skulle lätt kunna flytta nu på en gång om det inte vore så att lägenheten hemma i östersund ska göras om först.

Mitt liv i lådform!


Har alltså inte blivit varken några promenader eller träningspass i helgen, men kompenserat det med en himla massa lyft och springande i trappor. Trots Mandas alla erbjudanden om godig och chips och pommes och drickor så har jag kunnat hålla mig till kosten med, inte illa! Har dessutom packat ner vågen för att trigga mig själv att det ska kännas bra istället för att stirra sig blind på siffror, får se om det funkar eller om nyfikenheten tar över :p
Förra veckan gick jag iaf nästan fyra mil sammanlagt på mina promenader, plus tre träningspass så det anser jag vara godkänt! För övrigt känns det himla bra i kroppen och kläderna tycks sitta liiite lösare :)

Nej nu ska jag återgå till plugget, Positiv Psykologi, sjukt intressant ämne!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0