:)

MED BRA TIMING OCH LITE TUR LÖSER SIG DET MESTA!

Ännu ett inlägg om mina hem och tillbaka-resor, jag har sån jädra tur ibland så det är inte klokt!
Eftersom priserna ligger på runt tusenlappen för en tågresa ösd-gbg har jag som vanligt väntat in i det sista med att boka, i hopp om att det på något magiskt sätt ska lösa sig och bli liiiite billigare iaf... det gjorde det!
Hittade ännu en gång en gratisbil sthlm-gbg på tisdag så den haffa jag! Kollade ut ett morgontåg till sthlm som skulle gå på 477 kr, bra tänkte jag och tryckte på boka-knappen, inte lika bra tyckte sj-sidan som ännu en gång strejkade.. Svor lite och gick istället in på mailen för att kolla så jag fått bekräftelse på bilen och hittar ett sj-mail "Res för max 295 kr på valda avgångar" Eftersom allt flyter på för min del va det klart att min avgång va en av de valda och samma resa som jag inte lyckats boka för 10 min sen kostade nu 277 kr! och det kommer mer... När jag trycker på boka-knappen ändras priset igen till vad som sen blev det slutgiltiga priset för min ösd-gbg-tripp 154 KR, som hittat :D

and thats hooow du sparar 800 spänn på bästa sätt! Och med det försvann även lite av shoppingångesten jag haft över att ha handlat så mycket kläder senaste veckan, hehe


Idag klev jag upp supertidigt, men vad gör det när man får vakna till rösten av världens finaste pojkvän? Ett stort plus i kanten till honom som ringer och väcker mig när jag inte själv klarar att kliva upp!
Halv åtta imorse slog jag upp böckerna och pluggade in det sista inför dataseminariet där vi skulle diskutera livskvalitet, så himla intressant och man blir så glad och lycklig av att prata om sånt :)

Gjorde mig iordning och gick ner till bjurfors för att säga hejdå till de som va där, blev en snabb fika och lite prat innan jag lämnade kontoret en sista gång! Fortsatte i samma anda och promenerade ner till hamnen i solen för att skriva på uppsägningspapper på kasinot. Nu känns verkligen att det är på riktigt! Lite trist är det att flytta ifrån fina göteborg men får åka ner och hälsa på massa istället då, och så kan jag ju såklart alltid flytta tillbaka om jag känner så sen! :)

Som sagt kom shoppingmonstret fram i mig igen och det fick följa med två par byxor och två fina flätade korgar hem! Den ena fylldes snabbt med köksgrejer inför flytten och den andra fyller jag på med resten när det börjar närma sig, sen ska dom såklart stå på nåt bra ställe i nya lägenheten och fylla nån smart funktion där!

Min tidiga morgon visade sig tydligt sen då jag efter att ha slängt i lite tvätt och käkat god tacogratäng ala lcfh slocknade i soffan istället för att åka iväg och träna, så kan det gå. Sjukt skönt vare iaf och jag vaknade upp pigg och fräsch klockan åtta, lagom tills nästa tvättomgång skulle påbörjas och i tid så jag fortfarande hinner ta mig en powerwalk om jag känner för det, har inte riktigt bestämt mig än :p

Imorrn blir det skola hela långa dagen och avslutar med ett polepass på kvällen, men nu lockar annat så ska slita mig härifrån, ta mig en nattprommis och invänta dagens pratstund med en mycket saknad kille!
Puss och hej


Kommentarer
Postat av: M

Alldeles för mkt text för att orka läsa men måste säga att det var en sjuuukligt fin bild på dig Bina!! Gillar även polebilden som fan! Saknar dig cpmkt min norrlänning <3

2012-04-05 @ 23:34:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0