+

Här händer det grejer ska ni veta!
Nu är det klart, JAG FLYTTAR HEM!
Får lägenheten på måndag, ska tapetsera om, måla tak och sånt, lacka köksluckor och dörrar och köpa massa nytt och fräscht, kommer bli toppen! Är en 2:a på hemvägen, vid kvantum, ganska liten men med balkong och nära till det mesta!
Så nu har jag sagt upp lägenheten, sagt upp mig från Bjurfors, sagt upp mig från Casinot, gått på mäklarintervjuer i Östersund inför hösten, flirtat tillbaka mitt jobb på Cherry och skaffat jobb på Gamla Teatern över sommaren :)
Allt flyter på och har jag tur har jag även ett jobb till i sommar, får se vad de säger..
Blir lägenheten klar i hyfsad tid får lillebror prova på ensamlivet en sväng innan jag tar mitt pick och pack och flyttar upp sista helgen i april, om det löser sig med hur jag ska få upp allt såklart. 
Sen får jag pendla ner på det sista viktiga i skolan och bosätta mig hos söta vänner några nätter då och då tills vi har sista tentan i slutet på maj.
Feels awesome, men kräver såklart mycket planering, mailskickande, telefonpratande och prisjämförelser för att få ihop allt, men det blir nog super i slutändan ska ni se! :)
Nu är prio ett att hitta en ny hyresgäst hit och tänka ut nåt smart sätt att få upp alla mina grejer utan att det kostar multum!

Första jobbpasset på lääänge igår gick super, trivs faktiskt himla bra bland allt spelfolk och kommer allt bli lite trist att lämna dom faktiskt. Härliga kollegor och sköna pokergäster gör att timmarna går ganska fort ändå! Fortsätter i samma anda med ett nattpass inatt! Kommer inte ens ihåg sist jag jobbade längre än ett där, så kan bli intressant, kanske somnar vid bordet så får dom sig ett skratt, inte omöjligt, hehe.

Idag skulle jag vart på skolan, men då ena föreläsningen va inställd och den andra började nio, vilket gav mig aaaalldeles för lite sömn så sket jag i det. Klev ändå upp i hyfsad tid och har skrivit in tre uppgifter på datorn, så nu äre bara att hitta en dator med word, slänga in dem i ett dokument och skicka iväg så va det ur världen med. Har även ringt och pratat med både Swedbank och Jämtkraft och ska ta tag i disken vilken sekund som helst så det blev ju en himla produktiv dag ändå.

Nu börjar även solen titta fram så blir nog en promenad innan jag drar mig ner för att möta upp Manda för ett träningspass innan jobbet!

Kosten går bra med! :)
Igår bjöds det på påskgodis på jobbet, som jag inte tog en enda av!! Väntade istället in middan som bestod av supergod fisk med senapsost och massor av sallad, jättegott! Kan även stolt meddela att jag lyckats hålla mig ifrån både chipspåsen och chokladen i skafferilådan och istället gjorde mig en frukostäggröra och käkar nu clementiner till mellanmål. Ska ge det några dagar till innan jag ställer mig på vågen och ser om det blivit någon utdelning:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0