.

Livet som arbetslös.
Måste erkänna att om jag bortser får pengaångesten som smyger sig på då och då så har jag det faktiskt ganska bra ändå! :)

Jag vaknar oftast innan nio, ligger kvar under de varma täckena (yes, jag har två för extra myskomfort) i MINST en timme bara för att jag kan. Kollar facebook, läser tidningen, kikar bloggar, kollar mailen och om det kommit ut några intressanta jobbannonser. Tar nån kisspaus, lägger mig igen, slumrar till, skickar några sms och funderar på vad jag ska göra under dagen. Precis så som en morgon ska se ut, inga alarm och ingen stress!! :)
De flesta dagar åker jag direkt och simmar med Martina, minst 1000 meter simning och lika mycket prat hinns det med innan jag åker hem och gör så gott jag kan för att fylla ut några timmar. Den här veckan har jag varit barnvakt, rensat garderober, möblerat om, gått ut med lillebrors hund, shoppat och varit på jobbintervju. Kan stolt säga att jag faktiskt inte ens slår på datorn eller tvn, det ni! Tänker då inte bli nån sån där slö 'sitta-med-chipsskålen-framför-tvn-hela-dagarna-arbetslös'!
När folk slutar jobba är det oftast nån som vill äta med mig innan det bär av till nästa träningspass och sen kan jag nöjt mysa ner mig i nån soffa några timmar innan jag somnar sådär härligt slut i kroppen som man blir efter att ha tagit ut sig rejält!

Så ser mina vardagar ut, blanda det med lite helgspontanitet, myskvällar och några enstaka jobbtimmar så har ni mitt liv just nu, inte så pjåkigt ändå ;)


+ Har btw fått svar på sista tentan nu och är numer FÄRDIGUTBILDAD FASTIGHETSMÄKLARE!! :D
och även fast vågen valt att ge upp så har jag med bättre mat och massor av träning gått ner 2 skärphål sen jag kom hem från solen! :)


.

Livet rullar på och det blir bättre och bättre! Känns som benen snart bär mig igen och den person som brukade vara jag hittar sakta men säkert sin väg tillbaka till mig :)

Jag har börjat träna igen, så otroligt skönt och som varje nystart kan jag inte förstå hur jag kunde sluta. Jag vaknar inte längre femtielva gånger varje natt och ensamhetstårarna och morgonångesten är nästan helt veck. Jag har insett att jag återigen kan göra precis vad jag vill och sökt jobb, både här och långt åt helvete härifrån för att kunna uppleva något nytt. Jag har skaffat mig en ny söt sambo som flyttar in i månadsskiftet och styr upp både humöret och ekonomin :)

Man vinner inget på att klänga sig fast vid något man inte tror på längre när man aldrig får några bevis på att det skulle kunna vara annorlunda!




.

Jaa vad har hänt sen sist egentligen?
Efter en dag flyttade han in igen, vi pratade ut, det blev bra igen och det kändes inte alls kul att åka bort tre veckor.

Jag åkte till Göteborg, skrev tentor och for vidare med sötaste Manda till Turkiet och solen! I två veckor hängde vi vid poolen, gick på spa, testade rafting och bara tog det lugnt :) Det va grymt skönt men två slöa veckor ger en även massor av tid att tänka och det kändes bäst när jag åkte kändes inte längre lika självklart.

Jag kom hem igen till något som kändes som det bästa nånsin och hann precis tänka att 'this is it' innan verkligheten hann ifatt. Lika snabbt som jag känt att det va bra igen, lika plötsligt upptäckte jag lögnerna och bristerna. Efter bara en dag hemma va jag singel.

Så där är jag nu. Ensam, på gränsen till arbetslös, fattig, ledsen och vilsen. Jag vet inte vad jag vill göra, inte var jag vill bo och känner ingen vidare motivation till nånting just nu.

Där har ni det, mitt liv i nuet!
Men även fast det känns grått och tungt så vet jag ändå att det löser sig, det gör det alltid!


RSS 2.0