..

Hade sjukt kul igår, så himla härligt folk:)
Vill dock inte veta hur mycket pengar som spenderades, så skippar att gå in på banken på ett tag.

Ska snart iväg på jobbet, jobbar kväll hela veckan, sen blire en fredagskväll i Mörsil innan jag åker vidare till Desse och Trondheim:)

Nu blir det duschen.
Just det, stängt av mobilen, så går inte ringa mig.

:'(

känner mig som en barnunge, sitter på golvet i mitten av rummet och bara storgrinar, av en hel rad olika anledninger. Jag orkar inte mer, jag går i ide och vaknar igen när allt är som vanligt, som det borde vara.

Personalmiddag ikv, god mat, trevligt sällskap och dricka bort alla bad thoughts. toppen!

.

Jobb 19 timmar i rad igår, kom hem halv fyra och sovit tillsför en halvtimme sen, skönare:)
Parsonalmiddag ikväll, så må snart göra mig iordning.
Även vart ensam hela dan fast det sas annat, men är inte förvånad.

Just det, blev erbjuden ett till heltidsjobb i förrgår, bättre tjej:)

Nu kom mamma, skriver mer sen.

:)

Jobbat hela dan, vart sjukt lugnt, så beställde en bräda och googles mellan samtalen :) Lääääängtar til ALPERNA!! Ska bli så jävla kul!
Så nu ska jag bara köpa snowboardskor, så är jag ready to go :)

.

Haft fullt upp nu sen i onsdags, stressat som aldrig förr. Men man ska känna att man lever ibland :P
Va på croupierutbildning i onsdags och sen blev det äntligen träning igen efter ett sjukt långt uppehåll. Sjukt skönt att träna igen, så klev upp och åkte på spinningpass innan jobbet på torsdagen. Jobbade mellan två och halv elva och gick direkt till g3 därifrån. Va där och kollade på BlackJack tills halv tre, en del av croupier utbildningen, hem och sov och sen upp sju igen. Åkte på gymmet med Liselotte, hem och duscha och sen på croupiergrejs igen. Gick direkt till jobbet och jobbade till tio, och sen upp imorse och började nio igen. Vart på stan nu med mamma och ska snart iväg och jobba igen.
Och så fortsätter det, inte en enda lugn stund! Upp och jobba imorrn igen, utbildning och jobb på måndag, utbiuldning på tisdag, jobb onsdag, torsdag, fredag, lördag, sen på SÖNDAG NÄSTA VECKA får jag en dag lediggt äntligen! Om det inte läggs in nån mer utbilningsdag där vill säga.

Har även räknat ut att jag inte kommer kunna gå på krogen här i stan förrän typ efter jul. sämre.

:)

Ny dag , nya möjligheter !

ILSKA.

det är inte ens värt att skriva varför, för det är samma som alltid.
PEOPLE DOESN'T CHANGE !!


MEN ska göra det annorlunda den här gången, jag ska INTE ta ut ilskan genom att jorma och skrika, jag ska låta det vara och ta ut all extra  energi jag har på städningen och tvätten ist!! Kommer bli så jävla rent här ska ni veta!!! :D

.

irriterad, arg, trött, sjuk, less, sjuk, sjuk, sjuk, SJUK !!

men bara att ta sig i kragen, kliva upp även fast det är helg, och gå på kurs. Är nog värt pengarna i slutändan ändå.

sen blire det hem till sängen igen, SOVASOVASOVA. Kanske en städning av lägenheten sen oxå, men tvivlar på att jag har tillräckligt med ork och självdiciplin till det.  

sjuk.

Gick hem från jobbet, sjukare tjej :/  Fast inte den enda efter forum har jag märkt. Var lätt värt det ändå :D

Ska upp till mamma sen och käka tacos sen ut till pappa och mysa med film, sover där och är "hemma med sjuka barn" imorrn. We´re a sick family ;)

Hmm.. jaa, blir nog ingen personalfest imorrn heller om jag inte ska på jobbet, så får se om jag kan flirta till mig en filmkväll med någon ist då:)

Läst igenom alla regler till Black Jack idag, och är alldeles snurrig av alla splittningar, dubblingar och försäkringar :/ Men det sätter sig nog, kommer bli proffs ska ni veta ;) haha. så jävla kul jobb ju!

Just det, fick inte lägenheten, så anmält mig på typ 42689 stycken till. Men överlever ju här sålänge, skulle va skönt att flytta till nåt eget bara, med sina egna grejer och möbler.

:)

Kanske har fått en lägenhet på kyrkgatan, hoppashoppas nu :)

Har även fått ett nytt jobb, och var på första kursen innan igår. Ska jobba som croupier, dealer på blackjack borden alltså, ska bli skoj :)

Va upp hos mamma och käka middag och hälsa på idag oxå, sen gick hon med mig hem, va skönt att röra sig lite, må ta tag i träningen nu oxå.

Och så är det personalfest på fredag, ska bli kul att lära känna alla lite bättre:) Man sitter ju mest vid varsin dator och pratar med massa okänt folk.

ska fortsätta kika på tv nu, sen springa ett varv i duschen, ha det braaaa :)

.

Började åtta imorse, jobbade till tolv och tänkte jag skulle sova innan jag börja jobba sen igen, men det gick ju som det gick. Fastna vid datorn, kolla efter silverklänningar, beställt en ny kamera och sen krånglat med polisanmälan och letat kvitton för att kunna få ut nåt på försäkringen. Självrisk på 1500 men man får ju igen lite iaf då. Kikat efter jackor oxå, men hittar fan ingen jag vill ha :/ Har inte ätit nåt heller och måste ner och tacka ja till en lägenhet innan jag börjar, så ser inte ut att bli någon powernap för min del iaf:(

:@

HATAR MÄNNISKAN SOM STAL MIN JACKA OCH KAMERA!!!


men annars var forum toppen, sjukt kul, ändå tills typ ett igårnatt när jag märkte att min jacka va borta :'/

skulle lagt ut bilder såklart OM jag haft kvar min kamera, åhhhh..



Helgen kostade mig 6000 ! :/
MEN FAN VAD KUL VI HAFT !! :D



käkat farsdagsmiddag hos pappa nu och imorrn ska man tillbaka till verkligheten igen, blä.


men just det, fått ett jobb till :D
+ att Martina fick samma, så vi blir workmates;)


:)

Jag trodde jag skulle vara ledsen och förstörd, men nej, lättnad, frihet, är vad jag känner!

Även att det är andra "jag fick inte storasystern, så jag satsar på lillasystern istället" HAHA patetiskt.


Aja, ska göra mig iordning för jobb nu och imorrn.....

..... FOOOOOOORUUUUM !!
kommer bli bäst!




..........................

lämnar nyckeln och säger hejdå.

finns inte ord att beskriva hur arg och besviken jag är.

.

Barnvakt åt lillan igår, va mys:) Alla mina tre riktiga syskon va här, jag bjöd på mat och så mös vi framför tvn:) Andreas gick efter ett tag och så la vi Elina, sen blev det film. I taket lyser stjärnorna, men måste säga att den va mycket bättre första gången jag såg den, så lite besviken:/
Klev upp fem imorse, och begav mig mot jobbet kvart i sex. Mötte massa killar utanför som antagligen nyss slutat festa. Dom sa att jag kunde ju stanna och prata, men när jag sa jag skulle till jobbet trodde dom att jag ljög bara för att få gå, "vem fan jobbar klockan halv sex en söndagsmorgon?" och så sjönk mitt humör, för jaa, vem vill jobba klockan sex en söndag? Nää usch. Nu är det avklarat iaf, gick ganska fort ändå, är som mycket lugnare och skönare att jobba på helgerna ändå.
Iaf, så va det nån som ringt mig precis innan jag slutade, så ringde upp, och hörde att jag kasnke skulle få jobb:) Extrajobb på helgerna alltså, så blev himla glad. Ändå tills hon sa att det va möte och intervjuer IMORRN klockan två, då jag jobbar:/ Så har suttit ett bra tag nu och försökt byta och dona med passen, men inget som funkar, så hoppas på trafiktornet imorrn, annars är jag körd.

Juste, haha, idag va oxå en sån dag jag gruvade mig för diskberget, men så kommer jag hem och allt är rent! Lyckligare tjej:D Benita den här gången som haft tråkigt. Tur nån diskar när de har tråkigt iaf, för har jag trist är väl inte disken det första jag tänker på, haha.

Upp till mamma snart och käka så ska väl försöka göra nåt vettigt innan.


RSS 2.0