.

Från dag till dag. Fram och tillbaka. Hit och dit. Oftast känns det som livet bara flyter på, allt känns underbart och jag ser positivt på hela livet. Sen kommer de dagarna då man bara 'va faaan!!' ni vet. Precis på samma sätt kan jag helt säkert ena dagen veta precis vad jag vill, för att nästa dag fundera över allt mellan himmel och jord. Jag vet egentligen precis vad som gör mig som allra lyckligast. Att få vara nära familjen och vännerna, att vara frisk och att träna, att jobba och känna att jag kommer vidare. Att klara skolan, att lyckas med allt jag ger mig fan på att klara av, att ha pengar att kunna göra vad jag vill precis när jag känner för det. Och visst är det helt underbart när allt bara faller på plats, när man lyckats hålla ihop alla punkter, samtidigt! Men när allt inte går ihop då? När man måste välja bort en eller flera saker för att det ska gå, vad väljer man bort då? Och hur blir det när man trycker in nya mål, nya saker man vill göra innan det är för sent, medan man fortfarande är ung. Hur väljer man då? Jag vet att man inte kan göra allt och jag vet att jag är bortskämd med att alltid lyckas med det jag vill. Men när man inte vet då, hur gör man då? När man inte längre kan få allt samtidigt blir det plötsligt mycket svårare, hur värderar man lycka liksom?
Mitt liv är lite 'allt på samma gång' och jag älskar'e! Just nu är det bara lite för många allt's samtidigt. Testar en ny metod ett tag nu, tar en sak i taget och prioriterar som jag tror är mest rätt. Nu är det tisdagstentan som ligger o lurar, sen kör jag järnet sista praktikveckan för att efter en liten hemmasemester satsa fullt på jobbet ett tag, medan jag lägger allt annat på hyllan. Sen hoppas jag glida in på samma spår igen, fylla kalendern med en miljon saker samtidigt och bara njuta av stunden utan några större funderingar inför framtiden. That's how I like it!

Sur och negativ dyker jag ner i skatterätten, men lovar att jag snart är på topp igen!


.

Okej, såhär borde min helg sett ut, som jag planerat den från början:
Fredag- Lugn kväll på biljardpalatset med Mölnlyckegänget för att ge ett gott intryck
Lördag- Skriva en uppsats i Socialpsykologi + Dansa i Borås hela kvällen
Söndag- Göra klart och skicka in soc.psyk. och plugga skatterätt + Visning + Dubbla träningspass och tidigt i säng så jag orkade upp på skolan idag

Vad ska jag säga, things change! Här kommer verkligheten:
Fredag- Trerätters (=En miljon kalorier ungefär) i Råviken hos Johanna. Bastu, godis, lite alkohol och några dopp i sjön:)
Lördag- Soffhäng hela dan. Pokerkväll med grabbsen ute i Surte, pizza, godis, alkohol (KALORIERKALORIERKALORIER!) och filmmys tills fem på morgonen
Söndag- Visningen gick jag faktiskt på! Bjuden på lunch av sötaste Manda, skippa träningen och inhandlade massa onyttigt ist. Drog på myskläderna och halvdog i soffan framför en film innan det blev en helomvändning. Genom duschen, korka upp alkoholen och drog fram singstaret innan vi drog vidare till spritluckan;) Hemma fem imorse, drog igång en film, käka upp ostbågarna och somna hur skönt som helst.

Sååå, är inte på skolan idag, har inte pluggat en sekund i helgen MEN har haft jävligt kul iaf ! :D


Men man ska leva medan man kan! ;)

:)

Praktik hela dagen!
Afropowerdance!
Bodycombat!
Gymmet med Manda!
CHOKLAD
Nya moves på stången!

Min dag i korthet, massor med träning och huuuur bra som helst! Feeling goood:)


:)

VG på första inlämningsuppgiften i socialpsykologi, utan att ens ha boken = glaaaad tjej! :)

Blir lite plugg nu innan jag beger mig mot vårt vuxendagis igen, träffar alla mustachpojkar och drar in lite caaaash!


?

Eftersom bloggappen valt att ge upp kommer flera på rad här som jag inte kunnat lägga upp:p

Först - Lördag!



Vad händer?

För inte alls länge sen hade jag tyckt att en hel helg med fest vore drömhelgen! Att gå ut, dricka mängder med alkohol, skita i hur mycket pengar man spenderar och bara släppa loss var faktiskt det jag valde framför mycket annat... Och att man sen ligger grisbakis hela dagarna och är pank resten av månaden va sjukt värt det oftast!
Den här helgen va planerad så den med, fest både fredag och lördag, och sen ligga här halvdöd hela söndan och tänka igenom helgen bravader.. Men vet ni vad? Det lockar mig plötsligt inte längre! Gårdagens planerade alkiskväll slutade istället i en trerätters och några glas vin hos grannarna, och allteftersom klockan gick blev jag mer och mer osugen att gå ut senare som jag lovat innan. Sitter där uppe ändå tills efter midnatt innan jag tackar för mig och beger mig ner mot stan bara för att jag sagt det innan och känner att jag måste litegrann.. När vi väl kommer ner är jag inte ens sugen att dricka utan det blev min första nyktra utgång på år och dar, och känner mig bara så tråkig som hellre vill hem än att dra vidare på club som de andra.. Va hemma sex imorse efter donken och taxi hem. Det med är annorlunda! I vanliga fall köper jag massor i baren, spelar bort några hundra på blackjack men tycker sen att taxi är dyrt och stapplar hem i mina högklackade istället.. Igår spenderade jag inte en krona i baren, satt och kollade på utan att spela när Manda spela bj och la istället pengarna på taxin och eftermiddagens shoppingrunda..
Och idag då, vaknar, inte alls bakis och borde peppa för kvällens fest hos Annie, där jag oftast är en av de fullare och brukar ha grymt kul! Men vad känner jag att jag egentligen vill göra ikväll? Joo, ta det lugnt, kanske kolla på en film eller bio eller något och sedan städa och träna hela dagen imorgon istället för det vanliga soffhänget dagen efter..
Vad vuxen jag känner mig alltså, haha, men det är väl en del i att utvecklas med, att omprioritera och känna efter vad man verkligen vill för stunden, även fast det kanske är helt annorlunda mot vad det varit tidigare:)

Så nu ligger jag alltså här, inte ett dugg bakis, och funderar över om jag, trots att jag lovat att komma, ska planera om kvällen istället? Så väntar med spänning för att se vad min vuxna och den ungdomliga sidan kommer överrens om!
Nu - mat!! :)


Sen - Söndag!

Skrevs igår men funka inte lägga ut!


Så fortsättningsvis kan jag berätta att jag åkte på förfesten men istället för att följa med ut plockade jag upp ett donkenmål och åkte ut till Manda för en helnatt med backgammon och filmmys:) så vuxen har jag blivit;)

Påväg hem nu för att ta hand om tvätten, städa och plugga.. Vuxenpoängen fortsätter rulla in hör ni:p



Nu - Måndag!

Eller jaa, har väl inte så mycket att säga idag, men vart på skolan hela dan och ska på bio sen ikväll:)
Även tagit tag i träningen igen, känns sjukt skönt!


Tisdag
Vaknat precis och ska se om orken att träna kommer och knackar på.. Sen blir det jobb helahela dagen..



:)

Nu har jag bokat hemresa i november, så om 37 dagar blir det ett underbart återseende med det här söta :)

 .. och eftersom jag har en sån underbar vän, som rent utsagt betalar för att festa med mig, börjar min hemmatid med en helg i Vemdalen :D
.. och fortsätter med en tatuering med finaste syster!
.. en relaxdag med mamma :)
.. och självklart massa annat mys och skoj med alla sötnosar där hemma <3

.

Idag va en sån negativ dag! Eller neej, inte hel dag, en negativ stund av dagen bara.. Fast har ju inte så himla många så det måste väl vara helt okej?
Dagen spenderades på praktiken, det va bra! Hem och powernapade en timme innan jag svidade om och begav mig mot kasinot för en hel natts jobb. Och DÄR, nyvaken, dyngtrött och helt slut i kroppen kom jag på att det suger att jobba arslet av sig hela veckorna, knappt ha nån fritid och behöva planera in varenda sekund av dagen och trots det knappt ha några pengar alls i slutändan ändå!! Men det krävdes inte mer än att träffa alla sötnosar på jobbet och ha nåt fint att kolla på hela natten för att allt skulle kännas ganska bra igen ändå:) A moment of weakness helt enkelt!
Nu är jag snart hemma, ska slänga mig i sängen och vakna med ett leende på läpparna om några timmar, för tänker jag efter är livet ganska underbart ändå!


RSS 2.0