.

Okej, sista inlägget innan jag lämnar solen och stranden bakom mig och börjar min nästan två dygn långa resa hem igen! Har laddat upp med böcker, tidningar och sudoku's för att undvika att dö av tristess vid alla mellanlandningar men förutom det längtar jag hem mer än nånsin...

Tänkte spy galla över snålmorsan jag bor hos, men har slösat så mycket tid sista dagarna åt att svära åt henne inombords att jag helt enkelt inte vill lägga mer energi på henne mer... Hon är kass, nog om det!

Sen i onsdags när jag efter två dagars barnvaktande lämnade över ungarna har jag i princip bara slöat! Legat på stranden, tagit promenader i solen, surfat, sprungit några rundor och idag legat vid poolen och läst heeeela dagen :)

Skäms lite över de överdrivna antalet chipspåsar, chokladkakor och timtams jag tryckt i mig, så blir rejäl skärpning på den biten framöver men nu har jag helt enkelt vart för lat för att bry mig!

Imorrn ska det regna så jag tänkte packa och göra mig klar för hemresan mest hela dagen och på måndagmorgon åker jag äntligen hemåt! :)

Har haft det helt underbart bra i solen och visst är det skönt att vara långledig men just nu måste jag erkänna att jag längtar efter vardagen hemma, att jobba, träna och kunna umgås kommer bli helt underbart! :)

Vi ses vi tisdag! :D


.

.


:)

En vecka sen sista inlägget och på den tiden har jag hunnit med massor!

Jag har flyttat till Tugun, bor med en mamma och hennes två döttrar, tränar så mycket som möjligt, njuter av solen och passar barnen då och då! :)

Marina är världens lugnaste tvååring, så sjukt lättsam så man skulle kunna ta med henne överallt och lyssnar på allt man säger! Äter upp maten, plockar undan efter sig och somnar utan minsta gnäll, en riktig liten ängel!

Isla däremot är motsatsen, hon är överallt hela tiden, det tar hundra år för henne att göra något och att somna på första försöket kommer inte på fråga! Som tur är (man får säga så när det inte är ens egna) så är hon i skolan hela dagarna och jag har bara vart tvungen att lägga henne tre kvällar!

Mamman Vanessa vet jag inte riktigt hur jag ska förklara. Man blir stressad bara av att vara runt henne då hon är lite av ett kontrollfreak, pratar jättefort och bryter på grekiska, men hon är lättsam att ha att göra med och jättesnäll! Föredrar dock att ha tjejerna när hon inte är hemma men så är det nog alltid?

Nu är iaf V i singapore på kurs tills på onsdag, pappan är här över helgen och jag får ledigt tills jag ska ha dom hela dagarna måndag och tisdag.
Det ska bli sol och jag tänkte ligga som en klubbad säl på stranden och bara njuta! :)

Nästa vecka kommer Emma, en släkting jag inte vetat om, och tar över mitt nannyjobb när jag åker så då får jag lite vettigt sällskap sista dagarna! :)


Nu är det ynka tio dagar kvar som jag tänkte fylla med sol och träning så man slipper skämmas när man kommer hem! ;)

Saknar min Jonas, min älskade familj och alla mina fina vänner, men nu är det nära! :D


:(

Okej, allt regn jag klagat på nu snart tre veckor är inte ens i närheten av detta! Usch och fy och blä!!! Förut har det iallafall varit skurar, men några korta uppehåll och lite lätt duggande emellan... Nu har det öst ner, konstant, utan minsta sekund av uppehåll i snart 20 timmar!! :( Gick ner till datorn förut idag (vi pratar alltså max tio sekunder utan tak) och va dyngsur när jag kom fram... Bokade flygbiljetten och tjursatt nästan två timmar för att vänta ut regnet, det gick åt skogen och jag fick gott ut och blöta ner mig igen! Att ta ännu en sväng för att värma maten kom inte på fråga så blev kallt ris, kalla kalkonkorvar och kall vinbärsgele till lunch, mumma... Nej!

Man blir så jäkla uttråkad så det är sjukt! Ingen träning, ingen sväng på stan och inte ens en tripp på affärn för att stilla sötsuget! Vilket iofs kanske är bra, för tänk vilket fetto jag blivit om jag tryckt i mig massa gotta så fort det regnar här, hehe!

Ajaa, igår hämtade Vanessa upp min väska och surfbräda så jag ska slippa släpa med dom på bussen imorgon... Följde med henne och barnen på simning, affären och sen pyntade vi inför pappans födelsedagsfirande de skulle ha idag! För det första var jag livrädd varje sekund vi satt i bilen, trodde inte det var möjligt att va en så dålig chaufför så där tänker jag försöka hålla mig borta! För det andra har hon ingen koll på ungarna what so ever och låter de göra precis som de vill nästan hela tiden och för det tredje känns det som hon vill ha en bästa vän att umgås med hela dagarna mer än någon som sitter barnvakt då och då, så börjar ångra mig lite men är väl vara att stå ut, är ju trots allt bara två veckor! :)


Nej skärpning, upp med hakan Sabina, hitta på nåt vettigt att göra och sluta klaga på sånt du inte kan påverka!!


RSS 2.0