?

Kul att man jobbar heltid, och ändå är pengarna slut innan månadsskiftet ? NEJ.
Förstår inte riktigt hur jag klarade mig innan, eller vart alla pengar tar vägen heller för den delen ?
Vatten och bröd en månad, jippi.

Va på stan idag, skulle byta snowboardskor eftersom de 38or jag köpte va för små, nu är jag hemma med ett par 37or!!! som sitter perfekt ;) Mystiskt.
Fick även med mig ett par jeans hem, en himla tur eftersom alla mina är för stora :/ Fast hellre det än för små :) och en kjol som jag tänkte ha imorrn.

Beställt en jacka oxå, förra blev ju stulen :@ Blev en ljusblå den här gången. Och beställt tågbiljetter inför alperna:)

Betalt tillbaka pengarna jag lånat av mamma, betalt hyran, telefonräkningen, bredbandet och julklappsfakturan. Även lånat ut massor av pengar och självklart fixat alhoohool tills imorrn ;) viktigaste, kan hända, haha:)
Kanske inte så konstigt jag nästan är pank ändå? aja, blir inget lyx nu i januari så går det nog braa:)

Imorrn blire PARTYYY iaf !!! :D


Nytt åt, nystart! Det gillas:)


Fortfarande svinkallt i lägenheten oxå, fönstren går inte riktigt igen heller, eller jag som är för svag ? Så om nån vänlig stark själ vill komma och stänga mina fönster vore det helt underbart !

Ska leta fram nå verktyg och skruva på bindningarna på brädan, så jag hinner åka nåt innan Österrike:) skriver kanske mer sen.
Hej




Juste, om nån sett mitt minneskort till telefonen i Ragges trappuppgång vore jag asglad om jag fick tillbaka det:) Lite trist med sonyericsson signalen varje gång det ringer ;)

KYYYLAN

Kul att det är 15 GRADER i min lägenhet !! alltså, jag fryser ihjäl :/

Imorrn blire en runda på stan, bränna upp lite pengar :)
Sen tårta och antagligen middag hos mamma, för Tony fyller år.

Ledig nu i tre dar, ska bli sjukt skönt:)

Fryser seriöst för mycket om fingrarna för att sitta vid datorn, så ska lägga mig under mina två täcken och huttra tills jag somnar, sköööönare!


.

Ställde klockan på sju imorse eftersom jag hade bokat tvättstugan från då, men tog jag mig upp? njaa, sämre med det, så halv tolv la jag i första tvättmaskin ist. Man kan ju inte lyckas jämt.

Julstädar för fullt medan maskinerna går, sen blire jooooobb.

Har även sex kronor på kontot (Y) Imorrn blire stress julklappsköp då  lönen kommer, innan jag jobbet..

.

Perfekt helg!
sen slängs man tillbaka in i verkligheten igen.

Blir en extreme makeover på min vardag snart, ska bara fundera ut hur först.


:)

Natt? Dag? Spelar ingen roll, allt känns likadant.
Börja med att jobba 8 timmar igår, sov två timmar, jobba fem timmar, sov två timmar, jobba åtta timmar, sov fyra timmar och ska nu iväg och jobba fem timmar igen. Nu när jag vaknade vid åtta kändes det precis som om den skulle vart åtta på morgonen, slö som få. Blir till att sova ut imorrn och sen återhämtning i Åre:)

Men pengar blir det ;)

Nää, nu ska jag jobba igen. Förrsten har jag världens roligaste jobb så är lätt värt sömnlösheten ;)


!

Bra gjort att jag missat att jag jobbar till halv tre på natten imorrn och börjar halv sex på morgonen igen, nej, säääämre :@

kul.

att det är snöstorm dagen då jag ska springa med barnvagn runt hela stan och leta julklappar. nej. bättre dock att jag ska ha Elina hela dagen, vi ska ha så mysigt :)

Har aldrig vart så förvirrad och tankspridd, helt ärligt vet jag absolut ingenting just nu. men det kommer, det kommer.
Skriver ner varenda liten tanke, i hopp om att allt plötsligt ska falla på plats. För att få det ur huvet och fokusera mig på annat en stund. Än så länge är det bara massa lösa blad, sparade sms med ord, massor av ord, förhoppningsvis finns det snart nerkladdat en lösning oxå.

Nää, nu blir käk innan lillan vaknar och vi ska på shoppingrunda i snöstormen.

..

Jobbjobbjobbjobbjobbjobb, känns inte som jag gör annat.

Imorrn är jag ledig, ska spendera dagen med att handla åt andra, kul, nej. Har dessutom inte en aning om vad jag ska köpa :/


It's time..



Just
det, sak få träffa lillan ikv oxå :D Inte gjort det på över en vecka, så hon har säkert växt en decci, minst.


.

Insåg precis hur jävla snäll jag är, haha:) Ska skjutsa Beinta till Mörsil ikväll och vänta där ENSAM i Robins lägenhet medan hos festar, för att sedan köra hem henne igen. Snääälllare tjej! Du är skyldig mig en STOOOR tjänst sen Benita! <3

.

Jobbat till nyss, blir snart sängen. Fick komplimanger två gånger om att jag "lät söt" idag, haha, hur man nu låer söt vet jag inte, men glad blir man ju såklart:)

Inte ringt från Norge så fick nog inte det jobbet ändå.

Just det, haha, jag bor på OK men har vart ner så många gånger och bara köpt chips så nu tycker jag det är så jävla pinsamt, så idag så gick jag till Shell istället, haha, men extra motion är aldrig fel:)

Andra dagen i rad jag promenerar, inte illa. Dan innan va det Martinas fel, haha, så va tvungen att gå upp till travet mitt i natten så jag kom in nånstans. Blev även massa extra omvägar och grejs, blir så när folk inte vet vart dom bor:P Haha

Hmm, vad mer, joo lust att gå ut imorrn, även fast jag jobbar på söndag, men Martina e i Ångsta :/ så får se hur det blir, ska höra runt lite:)

Minuspoäng till mig somköpt EN julklapp och har ledigt EN hel vardag innan jul, sämre. Tur man tänker så jäkla långt jämt;)

Mest less nu, så nu blir det sängen :)

HAHAHAHA

vilket jävla nöt jag är!!
Alltså, jag går verkligen på ALLT folk säger! Haha, inte så smart människa trots allt:)
Man går med skygglapparna på, ser det man vill se bara för man hoppas så innerligt på den där gnuttan av underbart som finns där, blundar för molnet av svek som ligger där ovanför.

Ska stänga öronen nu, sluta lyssna, för har ingen aning längre om vad som är sant eller inte? Hela sista året känns som en dimma, sanning elelr lögn? Lite av båda? Jag har INGEN ANING! Men får skylla mig själv, sitta här med dumstruten och skratta åt mina dåliga val, vad ska man göra lixom:)

People doesn´t change! Lär er det så slipper ni besvikelsen:)
Vissa människor passar bara inte ihop, men lögner förbättrar absolut ingenting, och är ALDRIG bra!
Så hädanefter tyr jag mig till er som jag vet talar sanning, som jag vet älskar mig, och som jag vet håller era löften <3 För INGEN är värd att få massa lögner upptryckta i ansiktet!

I'm sooooo stupid!

Jag lovar mig själv här och nu, JAG SKA ALDRIG MER LITA PÅ NÅGON SOM EN GÅNG LJUGIT FÖR MIG!

.

Sämst att jag blivit sjuk nu när jag äntligen är ledig :/

Precis slingat håret på Desse, snart blir det en vända på stan och sen hemfärd.

Även grattis till Jimmy som klara uppkörningen nyss :) <3

.

när jag flyttar till Norge ska jag börja klättra. punkt.

:)

Intervju och dyktest idag, gick braaa, så nu är det bara att vänta och hoppas:)

Ska iväg o klättra snart, ska bli sjukt kul! Får även träffa några från pirbadet då, som förhoppningsvis blir mina framtida arbetspoolers :)

Vart på stan hela dan, kikat efter julklappar, men har en tendens att bara handla åt mig själv när jag inte vet vad folk vill ha :/ Blir skärpning imorrn innan jag åker hem.

Nu är det maaat :)

.

Desses pappa ringde idag och berätta att jag ligger ute på blocket, haha:)
http://www.blocket.se/jamtland/Larven_skoter_24545778.htm?ca=3&w=1
Men hörrni, köp den, det är sjuuuukt kul :D
Snyggare vurpa får ni leta efter;)


Vart på pirbadet och myst idag, nu blir det god mat och sen slökväll med film, bättre:)
Juste, hoppa från 10:an, sjuukt nöjd , haha.

Nu är det bara att peppa inför morgondagen, men det går nog finfint;)



!

KUNG



I just looove it:)


'cuz you're just thaaaaaaat great :D

:)

Efter storstädning av lägenheten igår bar det iväg till Mörsil, efter att ha varit borta sen i Maj. Blev bjuden på mat hos Jocke, tacos:) Sen blev det partaj där, kulkul att träffa alla gamla igen:) Blev dock en tidig kväll, och ingen av oss slutade hos Jocke där vi egentligen skulle sova:P Va iaf skönt att sova, för sen klev jag upp tidigt och tog tåget til Trondheim och Deeesssee :D

Skriver mer imorrn för nu ska vi dricka och gå uuut :)


Idag kan INGET förstöra min dag :D

Det är bara lycka, lycka, lycka!!
Inte nog med att jag är ledig sex dagar, ska över till Norge och få träffa Desse, utan imorse vaknade jag av en norsk stämma som berättade att, även fast jag sökt för sent och redan fått ett nej därför så skulle jag få skicka in min CV igen eftersom dom inte va nöjd med de som de tagit in. Det hela slutade iaf med att jag ska på jobbintervju, och även dyka och göra tester och grejer på måndag, så det känns lovande :D

Jag hoppar runt som på små moln och hoppas på ett JA och en flytt till Norge i vinter, det vore underbart!
Skulle va så skönt att bara komma bort :)

Nu ska jag städa och diska så lägenheten är beboelig för Martina i helgen. Sen blir det Mörsilfärd, så hoppas på partaj ikv!

Efter regn kommer solsken!

Jag är så jävla braaaaaaaaaaa! :D


:)

borde diska, borde städa, men är för lat. allt jag inte orkar idag det gör jag imorgon.

Mörsil på fredag och sen Norgeeee tills tisdag:)

RSS 2.0