.

Tappat skrivlusten helt, men den kommer nog tillbaka.

Jobbar, sjukt lugnt:)
Forum va KUUUNG!!
Beställt ny telefon idag, för min e destroyd (stavning?)

 Annars då. Sjuk och allt e konstigt bara. Bläääää

Längtar till helgen och Nälden, kommer oxå bli bäst ;)

Puss. Puss. Puss. Gonatt.

.

Inte ens kunnat gråta sen du gick, är bara så sjukt jävla ARG:@
på dig som gjorde så, på mig som gick på skiten igen.


massa småfix idag, städa, tvätta, diska, färga håret, sola, gå på bolaget, göra mat, packa, gå på möte med Jenny och bara PEPPA, för imorrn lämnar jag ilskan och alla andra funderingar hemma och BARA LEEEEEVER i Vemdalen!!




.

hade inge pengar på svenskaspel, MEN TACK FÖR ATT DU SPÄRRADE MITT KONTO!
beställt nytt lösenord, tar tre dagar, braaaaaaa

.

Du sa det var på riktigt den här gången, men vilken idiot jag var som verkligen trodde du talade sanning.



:@


.

DU HADE RÄTT , jag hade fel :)

Stressat som ett as mest hela helgen.
Begravning i fredags, var verkligen hur fint som helst!
Direkt från begravningen till Eniro, slutade 22.45.
Började 22.00 (nej, inte felskrivning) på Larrys och jobba till tre.
Hem o överraskad av ljus och hamburgare, sötare, tack.
Upp och jobba igen på lördagmorgonen och till sex.
Fick låna Tonys bil och åka till Mörsil, thank you.
Och sen äntligen ta det luuugnt:)
Bastu. Ost, kex och frukt. Film och mys. Men framförallt massor med sömn, behövdes verkligen!
Träffa Krister, Mary, Ella och Noa en sväng nu, sötare unge då:)
Blir till att ta tag i disken nu innan jobbet, blääää:/


?

The moment of truth


:D

Nyss beställt biljett till FOOOORUUUM ! :D
Blire kung eller blire kung lixom ? ;)


.

Myskväll igår med de bästa igår:)










Blandade känslor, men en sak vet jag säkert.


Kärleken kommer alltid ligga på högsta nivån.
Oberoende av typ av kärlek.
<3








Förvirring. Känslor. Tankar. Kärlek. Vänskap.
Time will tell.
Men det löööser sig, det gör det alltid.

 


.

kort om allt blir det nu. sitter på jobbet och inte många som ringer, sköööönt:)

Blev fördelsedags/inflyttningsfest i lördags. Trots bråk i mitten hade jag faktiskt sjukt kul:)
Började med asgod middag ho Martina och fortsatte sen in mot stan och Anki. Kom dit massa folk, spela spel och hade allmänt kul. De flesta drog på g3 men några av oss gick på larrys, dansa som det inte fanns nån morgondag och drack som om det skulle rinna rakt igenom ;) Krogen stängde och jag o Malin följde med massa skåningar och efterfesta till fem. Även helt sjukt att en av killarna påstog att han legat med över 100 tjejer, haha, men sjuukare.

Segdag igår. Donkenmat i solen på stortorget och sen hem, städa hela lägenhetn, bar grejer till förrådet och tvättat. duuuktigt. Va lätt värd ett bad efter det så blev invigning på badkaret med ljus o musik o grejs, myys:) Lyckas översvämma badrumsgolvet å, må va nå fel på avloppet eller nåt. Sen film, och chips såklaaaart, blir massa gym nu innan sommarn jaaaaaaa.

Delat pass idag, jobba till tolv och ville ut i solen för vädre va ju perfekt men blev nerröstad. Så när jag väl kom ut var solen borta :( Svulla i oss donkenmat IGEN och sen va klockan nästan jobb igen :/

Mys med Angelica Martina och Emilia ikväll:) Film och chips IGEN, haha, men som sagt, blir träning tilt tusen sen ;)

Blev inge kort ändå, och börja självklart ringa asmycket för jag skrev det va lugnt, så tagit mig sisådär en timme att skriva mellan samtalen nu, men har ju fått tiden att gå då iaf:)


Snart slut, wheeey

:)

Slutade med att jag o Lali drog på Larrys igår ändå, och satan vad kul vi hade :D Men det får man ju sota för idag, vart bakis som en gris hela dagen :/

Vart o fikat med Lali, Angelica, Malin och Helena:) Sprungit på stan och sen nere o badat isvak o badtunna med massa folk nere i badhusparken:)
Nu blire mat, dusch och blackjack, och idag SKA det fan gå bra oxå!

:)

Mamma har diskat upp allt åt mig idag, och nu bjur hon på mat :) Taaaack!

Jag har ännu en gång sprungit runt i huset, och nästa hus och letat tvättstuga o förråd. Till slut gav jag upp och skickade ett mejl till Akelius, att det ska va så svårt, haha.
Plockat undan grejer, satt upp gardiner, spegel och en tavla och grejat i köket massa, så nu ser det nästan ut som att nån bor här me ;)

Ikväll kommer Lali, så blir massa mys och prat, saknat henne <3


:D

Tyckte det va asmycket pengar att jag fick tillbaka 9000 på skatten förra året, men så kolla jag årets, 11500 KRONOR :D Wheeeeyy, kommer kunna leva som en gud hela sommarn!

Bra start på dagen alltså;)
Fortfarande inte hittat förråden och tvättstugan här, så blir väl en runda till sen o kika, haha. Mamma kommer och hjälper mig sen oxå, sätter nog henne på att diska upp allt i kartongerna medan jag bär ner lådor till förrådet, som jag förhoppningsvis hittar snart:)

Snart forum också, och fy satan vad kul det ska bli!!!!! Men utklädnad? Hjälp!

Nää, ut i trapporna, leta tvättstuga o förråd.

.

Hunnit massor idag:)
Jobbat sex timmar, städat ur lägenheten på gröngatan, shoppat kläder antennsladd och alkohol till lördag:) Vidare till Anki och stekte i solen en stund och sen vart med Melissa ikväll. Förlorat massa på unibet och vägt upp genom att vinna på poker ist. Nu blire sängen, gonaaaatt.

.

Besvikelse, som så många gånger förr. Fan van nu, men lessnat nåt enormt.

Fortfarande ingen dator :/ och lyckades glömma antennkabeln i andra lägenheten så kunde varken kolla på tv eller ha datorn på igår, sämre.
Ska upp på lillänge en sväng nu, sen upp till Mattmar och hämta sista grejerna.

Mysdag igår med Martina och Anki, upp och handla massa nödvändigt, blev bjuden på glass i solen och kolla in Ankis nya lägenhet :)

Påskmiddag hos mamma ikväll också, myyys:)

.

Lööögner. Blä :'(


.

Flyttade alla kartonger igår.
Ska flytta möblerna ikväll.
Fick jobbet pålövstabadet i sommar.
+ Melissa så vi blir workingpals.
Gick minus inatt.
Kan inte skriva längre för nån klant kapade sladden till datorn så har inge batteri :@

:)

Kort inlägg innan jag går och drar in massa stålar.

Halv tolv igår ångra jag mig och kom på att jag skulle med mina loved ones ut iaf. Smink, dricka, kläder. Lyckas ta mig in gratis på marite utan förköp, men packat medfolk så drog vidare på g3. Det ägde som alltid och stötte på mina neighbours from the country. Efterfest med "så det kan låta" hela natten och kom hem halv sex. Lagom tills Malin skulle upp på jobbet och svara på lite sms, så va ju tvungen att skicka iväg en fråga då.
"Varför var inte Malin Olofsson med på efetrfest inatt?" väntade en stund och fick sedan svaret "118100 tror att Malin "väldigt snäll" Olofsson är en mycket rar och pålitlig tjej som aldrig skulle svika sitt kära arbete. Hon behövde sova de där två timmarna inatt för att orka med sin långa arbetsdag men saknade självklart Sabina "väldigt söt" Eriksson och Desiree "väldigt fin" Lundqvist Lingsell som var och levde loppan hos tuffa killar hela natten. Vi önskar er en wunderbar dag och tycker ni borde sluta äta chips och omedelbart gå och sussa, puss från 118100"
Helt klart godkänt svar, värt alla 18kronor och Malin är förlåten för att ha dissat efterfesten.
Hade iaf en gryyym natt med Desse, Malin och alla mina Mattmargrabbar:)


Jobb!


.

insåg  precis att han ska ringa o säga om jag får jobb eller inte idag så blir till att krypa efter delarna. ring ändå inte, vill inte prata.

.

Värdelös jävla dag!
Inte gjort ett skit, suttit i soffan och kollat på dålig tv.

Telefon ligger i en miljon delar utspridd i lägenheten, och bryr mig inte tillräckligt för att ens kolla om den funkar. Så ingen mening att ringa.

Skulle jag inte på Benitas musikal hade jag lagt mig nu, dragit täcket över huvet och hoppas få sova läääänge.

.

Så länge jag håller mig sysselsatt och har tankarna på annat så går det bra, men så fort jag blir ensam kommer tankarna och tårarna. Det är så himla orättvist och fel.

Angelica va här igår när pappa ringde, vilket va en himla tur så jag kunde fokusera på annat, annars hade jag nog inte tagit mig på jobbet. Jobbade, och då var det korten och markerna i huvet. Nästan tvingade Jimmy att sova här för att slippa vara ensam, och det funkade också. Idag skulle jag flytta, så trodde jag skulle kunna klara mig en dag till. Jimmy skulle hjälpa mig bära om jag skjutsade hem honom så skulle slippa vara ensam också. Men så sket det sig med bilen, och Jimmy va tvungen att åka hem, så jag blev själv.
Då kom tankarna och tårarna. Kan inte sluta tänka på barnen, tänk om det vore min pappa, tänker på hur fruktansvärt dåligt jag skulle mått och tycker så synd om dem, och om Linda.

Så har alltså suttit här och grinat fram och tillbaka sen Jimmy gick, för typ en timme sen. Samtidigt som jag vart less att jag ändå inte kunde flytta idag för har ingen bil. Och skulle jag fixa bil har jag ändå ingen bärhjälp längre. Och så är det så sent nu så kommer få stressa som ett as om jag ska hinna till Mattmar o hämta grejer innan Benitas musikal börjar. Så nu vet jag inte när jag flyttar ändå.

Har tvättid oxå, men tänker inte gå ner o hämta nycklarna så länge jag är rödögd och jävlig så får se om det blir nån tvätt idag ändå.

Allt känns bara så jävla dåligt nu, ALLT :'(


:'(

Livet är inte alltid rättvist och ibland rycks männsikor iväg allt för tidigt :'(
Kommer ihåg på bröllopet att jag berättade för dig hur underbart bra ni fått till det, du och Linda, och hur stark jag tyckte du var som klarade av att sköta allt även fast du var så sjuk. Du svarade att, det är klart att du orkar göra sånt du älskar och gav mig en stor kram. Det var det bästa sista minne jag kunnat få!
Det är en hemsk sjukdom som du hade oturen att drabbas av. Tänker på Linda, Alex, Erika, Max och Oliver och kan inte ens föreställa mig hur de känner just nu. Jag tycker så synd om er allihop <3
P-G, hoppas du har det bra där du är nu, sov gott <3


RSS 2.0