.

skulle ha jobbat hela dan idag, men vakna imorse och mådde craaaap!
sov o vakna i omgångar tills halv fem, åt, spydde, åt, spydde och bestämde att nu är det färdigätet för idag.
spelat poker o kollat tv-serier resten av kvällen.
funderar på att packa inför hemresan, och mår jag lika dåligt imorrn kan jag väl lika gärna åka hem? kan jag ändå inte jobba är jag ju hellre sjuk hemma än här, fast inte det roligaste att åka tåg spysjuk, hmm...


:)

Åhh, ni kan inte ens föreställa er hur skönt det ska bli att komma hem nu, UNDERBAAAART! :')
bara fyra jobbpass kvar. sjuttio timmar och fyrtiofem minuter tills tåget går, förhoppningsvis utan att fastna nånstans, upp till parasitvatten, kyla och massor av saknat folk!

sitter o kollar utlandsresor med, tänk vad skönt det vore att besöka solen en sväng, få lite färg på blekkroppen och bara ta det lugnt en stund, mmmm


:)

tentorna gick braaaa, kors i taket! :)
så nu blir det inte en sekunds skoltänk förrän mitten av januari!

resten av veckan har bestått att soffhäng och mys:)

nästan tur att jag inte fick åka hem över jul. tåget jag köpt biljett till fick fira jul utanför sundsvall, vilket hade vart mindre roligt. nu blev det kalle såklart, lite julmat (tillochmed sill fick jag i mig!) och julklappsöppning:) kände mig liiite töntig som åkte hem bara för att öppna julklapparna på rätt dag, men då hade jag lite att göra då iaf! åkte tillbaka svulla godis, drack glögg o gosa ner mig framför mamma mia, och slapp tillochmed vara själv på natten ändå!:) spelade buzz och tetris till halv sex imorse (jag förlorade, kan ni tänka er det?)

jobbat hela dagen på kasinot och nu blir det sömn så jag orkar jobba imorgon med.
bara en vecka tills jag kommer hem nu!! :D



.

har sån sjukt dålig självdiciplin alltså :/

hade räknat ut det asbra. skulle jobba fredagnatt och sen ha tre hela dagar att plugga inför tentorna. jooni, hur gick det då? lördagen spenderades i sängen halva dagen eftersom jag jobbat natt. efter jag åkt hem hade jag ju ändå heeela kvällen för mig själv och byggtekniken, men tvn fanns ju där med, och där fastna jag.
sen vakna jag idag, helt inställd på pluuuugg, men träningen är ju viktig så började dagen med dans framför tvn.
kolla mig i spegeln o insåg att mitt hår såg åt helvete ut så bestämde mig för att färga håret först. sen så vare så sjukt slitet så då klippte jag det innan, självklart ångrade jag mig efteråt, och även fast jag lovat mig själv en miljon gånger att aldrig mer klippa lugg så finns den där nu igen, och ångrar mig precis lika mycket den här gången!
aja, i vilket fall som helst så insåg jag när jag väntade på att färgen skulle verka att mitt badrum behövde städas, handskrubbade även golvet eftersom vi inte har nån skurmopp (det vare värt för att slippa plugga jaaaa)
klockan blev mycket så efter det blev det mat, inte för att jag va hungrig utan abra för att man måste äta, och för att slippa få dåligt samvete för att jag inte pluggar såklart.. och äter man framför tvn så fastnar man lätt där ett tag sen med.
så min fullspäckade plugghelg slutade alltså med kanske två timmars tentaplugg. jag är kaaaaass!

och hade tänkt va lika kass imorgon faktiskt.
men imorrnkväll, då ni! då åker jag till Borås, pluggar tills vi inte orkar mer, kliver upp och skriver den förbannade tentan, laddar om och pluggar inför nästa som är dagen efter. känns förhoppningsvis som jag klarat dom och sen är jag skolledig tills mitten på januari, underbart!

längtar hem också, men bara två veckor tills jag är hemma nu! :)


:)

INLEDER NYA ÅRET MED EN EFTERLÄNGTAD HEMRESA! :D
efter många om och men och svordomar fick jag tillslut till bokningen från min supersega dator. så första veckan i januari spenderas hemma i östersund, underbart!

bowling o personalfest på hard rock igår med bjurfors. himla kul att träffa alla, och ännu roligare när man fick vinna bowlingen med :p blev ändå en ganska lugn kväll, de flesta hade lektion eller jobb nu imorse så i slutet va vi bara typ sex kvar. vi gick ändå hem ganska tidigt, tryckte i mig mcdonaldsmat och sov med kläder på eftersom de är så nedrans kallt här o jag bara har ett täcke (som kikki drog åt sig efter halva natten:p )

huvet dunkar lite lagom sådär idag, men det hör väl till. ska springa genom duschen, dra med mig byggtekniksgrejerna och bege mig bort mot lunden. blir plugg o mys innan jag ska iväg på första passet inatt, faktiskt nervös med men det går nog bra:)


.

Nu vare ett tag sen igen, har som inte tid. eller joo, men spenderar tiden på nåt vettigare helt enkelt!

pokerutbildningen är klar nu iaf. känns lite trist att inte träffa alla varje dag, men skönt att slippa spendera helahela dagarna inne i mörkret och hinna med annat istället. hade praktik hela natten i lördags och gjorde inga större tabbar, och på fredag jobbar jag första riktiga passet:)

varit alldeles för lat för att plugga senaste veckorna med. prioriterat det jag tycker bättre om helt enkelt, vilket jag förmodligen kommer få sota för den här veckan. har alltså en vecka på mig att plugga till TVÅ tentor. som om inte det vore nog så har jag i ena ämnet varit på hela två föreläsningar. i det andra bara(?) missat hälften.
konstruktionsuppgiften som vi haft i typ sex veckor började jag med i lördags. meeeen, hade redovisning nu imorse och det gick galant ändå, yesyes!
så den här veckan blir det till att plugga in de tolv föreläsningar jag missat, göra massa övningstentor och helst hinna läsa byggtekniksboken.
som om inte det vore nog ska jag även hinna jobba två pass på bjurfors, ett på cosmopol, gå på personalfest, åka till borås för sista föreläsningen och försöka få tid över till påhälsingar i lunden såklart:) det blir taaajt, men ingenting är omöjligt har nån lärt mig!

får schemat imorrn, men vart jag får det har jag missat, haha, så ska försöka leta reda på det så jag kan boka hemresa i januari. hoppashoppas jag kan va hemma lääänge så man hinner träffa alla saknade, älskade människor!

sitter fortfarande kvar på skolan. för trött o slö för att släpa mig nån annanstans helt enkelt. borde träna, eller åka hem till göteborg o plugga, eller köpa nya skor, eller äta.
går nu iaf, får se vart jag hamnar

:)

är bara på sånt underbart bra humör! dansar, sjunger och kommer på mig själv med att le som ett fån lite då och då, haha

ännu en vecka fylld med poker har gått och nu är vi ledig tills tisdag. sen äre bara tre utbildningsdagar o praktik kvar innan vi börjar jobba på riktigt. ska bli skönt att börja jobba nätter faktiskt:)

panik inför tentorna, missat massamassa föreläsningar ju och har sån sjukt dålig självdiciplin så inte pluggat en sekund heller:/ måste verkligen skärpa mig o ta tag i allt sånt trist med, dissa soffan nån gång då o då!

klassfest igår med, känns som jag inte träffat alla på hur länge som helst nu så va himla kul! käk o dricka på viva o sen vidare på harrys:) vakna UTAN huvudvärk imorse och skulle in på stan o handla julklappar va det tänkt. menneee kikki va bakis o jag bara allmänt seg så blev en soffdag ändå, igen! kolla på julfilm o mysteriet på greveholm helahela dagen.

skulle på liseberg ikväll med linda o tua, men blev så sent så sket i det ändå och går nån annan dag istället. ni kan aldrig gissa vad vi ska göra istället? soffhääääng! såklart;) hur klarade jag mig utan soffa innan alltså? haha

och de slutar inte där, mina soffdagar, näärå blir soffan imorrn med, ta igen massa filmer jag tydligen missat o måste se. har jag tur får jag även spendera måndagen i min favoritmöbel:) tur jag inte är så slö o lat? ;)

nää nu blire en städsväng innan jag får finbesök:)



RSS 2.0