:)

fan vad underbart väder!
legat på martinas gräsmatta och solat, huuur skönt som helst, sen kom marcus o marcus dit så vi spela kubb, vann såklart å ;)
efter det blev det gymmet, vi ska ju bli muskelberg nu har jag hört:)
jobb nu till åtta och sen blire nog film:)

:)

bra helg, men helt slut nu, sängen nästa!

världens bästa jobbpass i fredags, middag hos mamma, mys i valla och bilåk med simon o micke igår och boda borg och bio idag, men bääättreee:)

skriver mer imorrn, nu äre sängen, puuuuuss

:)

vart hos mamma o käkat godmiddag, hundra efterrätter och spelat yatzy, myysigt:)
sen myst med massa gott ute i valla framför simpsonfilmen, nu ska jag hem o skeda med martina, peppa inför vinst på bodaborg imorrn, allt annat är oacceptabelt;)

haha juste, mamma fråga vad jag gjort med handen, så berätta att jag vart arg och fick tillbaka 'Ojj, men hur ser ***** ut då?' hahaha, sött hon tror jag är värsta slagskämpen, men riktigt så va ju inte fallet :P

Bussen går nu, hej.

:D

men kuuuungkvälll igår! drog in en skumpa, bäääätttreee :D
david kan slänga sig i väggen, jag är så jääääävla gryyym!
drog in 12000, nästan 85%, över 265 kr/timmen och 2000 över en skumpa, underbart, lyckligare tjej!

ska försöka ta en powernap nu, sov sämst inatt, sen iväg till mamma o käka morsdagsmiddag:) efter det blire nog lördagsmys med emil, trycka i sig massa kalorier jag kan göra av med på bodaborg imorrn;)

gonaaatt

:)

bra dag igår trots allt.
storstädade hela lägenheten o diska upp all disk.
sprang på bolaget en sväng, handlade mat o gott och sen blev det filmkväll med martina, emilia o kristoffer. filmerna sög, men sällskapet vägde upp så va en braa kväll ändå:)

vart på gymmet nu på morgonen, eller jaa mitt på dan, med emilia och martina och sen suttit här och jobbat. slutar sex och börjar nio på plaza sen igen. hoppas på massor av folk och massor av spel, förhoppningsvis massor av vinst ;)


viktigt jobb ?

annat kul på jobbet, lyckats ta mig från text till bilder nu iaf, haha


HAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAH, som jag skrattat, lätt att prata i telefon samtidigt som man läser det här då ! xD

http://www.felsms.com/2010/05/bajs-i-duschbrunnen.html

.

skulle upp och träna tidigt imorse, men jag var för lat för att kliva upp, åkte iaf iväg på jympapass senare istället, hurtigt.
det slog mig oxå hur mycket jag faktiskt saknar att slippa vakna ensam. att krypa nära på morgonen och bara mysa innan man måste kliva upp.
aja, har bara mig själv att skylla att det inte är så längre, men må fixa upp det snart känner jag.

skrattade åt mig själv idag när jag skulle ner för trappen, haha, tur det bara är jag som tar trapporna här för såg verkligen ut som ett missbildat mongo. men vad gör man inte för att härda i, är alldeles för envis för att ge upp o ta hissen, haha. sån jääääävulsk träningsverk och stelare än en lyktstolpe.

ledig imorrn, blir en sväng på gymmet, kanske en tur upp till valla o sen film o sånt på kvällen.

nää blää, ska försöka komma på nåt smart sätt att fördriva tiden mellan samtalen istället.

.

är så sjuuukt stel i hela kroppen, men det äre väl värt.

jobba idag, lyckades få bort andra halvan iaf, great.

åkte iväg på gymmet o pumpa med Martina, fixa gymkort för ett halvår så nu blire träning ska ni se. och antagligen träningsvärk som aldrig förr!

bort o kolla när benita sjöng på tingshuset o sen hem o väntavänta.

blev arg och bestämde mig för att springa bort ilskan till massa hårdrock, funka perfekt må jag säga!

MEN som sagt är jag stelare än ett 70-årigt fetto just nu, benen känns halvt som spagetti och halv som stålstolpar, typ.

aja, vad gör man inte för att nå beachlooken;) förresten lyckats hålla mig från hissar nu i två veckor, duktigtduktigt av mig.

imorrn gör jag förresten mitt sista riktigt långa pass på eniro, skööönt, sen blire kortpass bara i sommar, greeeat cous its the most boring job.

nää, tvingat till mig besök, så må väl kuta genom duschen innan kanske, kanske, snart.

.

Jobbat hela dan, alarmet funka inte imorse IGEN och fattar inte hur jag vaknar? men på nåt sätt känner jag väl av att jag ska upp, weird.

Fått schema från lövstabadet så suttit aplänge nu och pusslat ihop Eniroschemat. bara att vänta på schema från cherry nu då och sen göra samma sak igen, men lätt värt för lite variation i sommar:)
Ledig 10 dagar nu efter studenten till Lövstabadet öppnar, sen ere väl bara midsommarhelgen jag verkligen vet att jag är ledig, annars mest jobbjobbjobb, få se hur mycke Eniro det blir bara eftersom jag blockat mig bra nog mycket där och behövs inte så himla mycket folk på kvällarna skulle jag tro.

Dom har varit in och halvt installerat nån bredbandsswitch och tv-box här idag oxå, satt mig och försökte koppla in resten, dumt eftersom det antagligen ändå inte funkar eftersom jag inte betalar för bredband eller kanaler. Kom på det och packade ner allt istället, slöstid. sjukt onödigt.

Funderar på att ta en sväng till solariumet och sen käka chips för första gången på två veckor (sjukt stolt att jag hållt mig ifrån) för jag o Martina SKA köpa gymkort imorrn, finally.

Lööööön imorrn oxå, levt utan pengar nu i två veckor så ska bli underbart;)


Längtar till Juni! Förhoppningsvis massa sol, massa ledighet, hälsa på fina vänner, vissa försvinner o andra kommer hem, tillbaka på skatten och fira midsommar på fröjdholmen, men bääääättre månad:)

såklart massa lek och sommarmys med denna sonna också:)

superhero


:)

Kungkväll. 10 liter hb, grillat, badtunna, dans och en helt bunt med superhjältar. underbart!
La mig halv fem, kändes lagomt, men vissa stanna uppe till halv sju imorse, haha. Meeen, så ligger ju alla andra fortfarande bakis, medan jag mår som en gud, plockar ihop sen gårdagen och funderar på hur jag ska ta mig hem:)

Blir hem o städa, diska ikväll. och Sista riktiga jobbveckan på Eniro nu i veckan, sen bara småtimmar då och då, men sköööönt:)
Ledig en hel vecka innan jag börjar på lövstabadet sen oxå, så blir nog en sväng til Umeå eller Trondheim då:)

Haha, även att en 53-åring lagt til mig på facebook och verkligen råstöter, hahaha, nu fråga han precis om jag tyckte att 53 va för gammalt, hmmmmmm, JAAAA liiiterååå

Juste, ska på mitt livs första dejt i veckan oxå, spännandeeee:)

Nää, nu börjar huset vakna till liv, ska slänga ur diskmaskinen o se om nån har skjuts till stan, puuuuusss

.

För visst är det underbart att kliva upp halv åtta när man är ledig, slippa sova bort halva dagen och hinna med massor av saker. eller?
Efter att ha vart ute i friskluften är kroppen klarvaken medan huvet inte vill annat än att slänga sig på kudden och somna några timmar. Trist dom aldrig är överrens.

Jaaaaa, så sitter alltså vaken och funderar på vad dagen har att erbjuda, är nästan lite sugen på en utgång ikväll tror jag:)

I övrigt sjukt pepp att leka superhjälte i hemtrakterna i helgen, ohyeeees! Skönt att komma från stan en sväng och fest med kungmänniskor på en kungplats kan inte bli annat än KUNG :D

Må fixa ihop nån lätt superherooutfit idag, städa, gå på bolaget, helst ut ikväll eller bio, eller film o mys, I dont knoooow, haha, tar dagen som den kommer istället:) 

första hållplats, sängen!

.

Massa bara konstiga dagar i slutet, inte vetaat nåt och haft alla olika känslor på en gång känns det som, men börjar lugna sig nu, nu vet jag nog för ett tag:)

Jobbat som ett svin i slutet, imorrn blir tionde jobbpasset på en vecka, men den är jag ledig en stund iaf, ska bli skööönt:)

Ville på bio ikväll, men det vare tydligen ingen annan som ville:/ men fick filmsällskap iaf, så är en bra kväll ändå:)

Nää, tillbaka o glo på burken, gonatt folket

:)

Lugn jobbkväll igår, stod mest och prata med vakterna, men när det väl blev spel så gick det super:) Trist det finns idioter bara!

Försov mig imorse, sjukt stolt att jag faktiskt ändå höll mig till trapporna upp på jobbet, trots att man var trött o hade bråttom. Jobba några timmar, hem o slängde i tvättmaskin, diskat, städat badrummet och köket, tvättat ännu mer och spelat Wii fit, är ju huuur kul som helst ju, och dyngsvettig blir man, love it:)
Ska snart upp och tömma tvättstugan, fixa mat, duscha och sen iväg på jobb igen, tredje kvällen i rad på larrys, hoppas det är mer folk idag för igår vare toooomt!


:)




Vart och kollat på Benita utanför Gamla Teatern:)

Nu blire duschen, sen blaaackjaaaack.

<3


Liten blir STOR
Det finaste jag har <3




.

Sitter på jobbet och slutar inte förrän halv två, så försöker komma på nåt att göra som får tiden att gå, men det är svårt när facebook är spärrat, haha.

Har gjort av med alla mina pengar sen lönen kom, illa. och inte på nåt vettigt alls, stuupid. Ska skärpa mig till nästa månad och börja spara inför Thailand:)

Utmanat mig själv till Beach 2010 oxå, äta rätt och träna bort sladdret, inte det lättaste utan pengar, men man tager vad man haver;) Ska skippa micromaten, chipsen och allt sånt onyttigt. Ska skippa hissen, vilket inte är det lättaste när man jobbar på fjärde våningen, haha, och börja springa igen:) Sola ska jag göra massa oxå, tänker inte badvakta och se ut som en blekfis.

Funderat massa över framtiden nu i slutet oxå, och flyttar nog från Östersund efter sommaren. Men tänker INTE göra samma misstag som sist och säga upp lägenhetn :P
Antingen blire Borås och plugga, eller så Stockholm eller Göteborg eller nåt, beror lite på vart man får jobb och så oxå, emn som sagt inte bestämt nåt än. Vore skönt att komma bort, se mer av världen;) Kanske får ett superjobb här och blir kvar oxå, men tänker inte jobba kvar på Eniro iaf.
Funderat över annat oxå och insett ett och annat, men det håller jag för mig själv och de närmsta:)

Annars vet jag inte, känner mig ganska neutral, varken lycklig eller olycklig. Längtar som ett as till sommaren iaf! Vara ute hela dagarna, slippa dagpassen på Eniro och bara leeeva, underbart:)

Ska sluta svamla nu och fokusera på How I Met Your Mother ist :)

.

Angelica bjöd på middag igår, skulle bada badtunna men eftersom det knappt va ljummet slutade det såhär, haha

HAHA

Tidsfördriv på jobbet. tjuvlyssnat.se :)



En grupp tjejer på 15-16 år sitter och pratar vid ett bord medan de äter. De diskuterar språk.
Tjej 1: Man säger ju negro på spanska, det betyder ju svart. Typ un caballo negro; en svart häst.
Tjej 2: Ja, egentligen så är ju neger inget konstigt. Det betyder ju bara svart liksom.
Tjej 3: Men om neger betyder svart, betyder människa vit då?




Även att sista samtalet sjöng björnen sover för mig i telefon och pratade utan dess like, haha, fick mig ett gott skratt:) Nu ska jag hem och njuta av att Benita diskat, byyye.


RSS 2.0