:')

påväg hem.
LYCKA!


:)

tvättat, packat, diskat. nu är det bara fyra timmar sömn, en heldag i skolan & tolv timmar tågresa, sen är jag hemma! :)
kommer tillbaka på lördag, ett år äldre, en tatuering rikare & fylld med ny energi!

nu, soffan!

.

då och då smyger dom sig på, dom där jobbiga dagarna, dom där man känner för att stanna i sängen, sova bort hela dagen och komma på andra tankar.
idag är en sån dag, helt meningslös. legat i soffan, stirrat in i väggen och frågat mig själv vad som är fel, utan att komma fram till något vettigt svar.
egentligen är allt toppen, hade jag inte vart förstörd sen förut hade klumparna i magen aldrig existerat, att inte ha koll har blivit det värsta jag vet.
förväntar mig alltid det värsta, för är man förberedd blir man inte lika besviken, eller? men tänk vad skönt att bara kunna lita på känslan, på allt bra, slippa känna att det klumpar sig i magen var och varannan dag och bara kunna njuuuuta av stunden.
och den enda som förstår, den enda jag kunnat prata med är komiskt nog den som fått mig sån, som jag inte heller kan prata med längre, eller joo, men jag vill inte mer.
jag är så jävla töntig alltså, men kan inte rå för det, är sån jag blivit.
det är alltså vad jag gjort idag, oroat mig över massa som förhoppningsvis inte kommer hända, förberett mig på det värsta, gråtit en skvätt och slängt in massa tvättmaskiner där emellan. kul dag.

.

tiden går himla sakta när man är ensam.
har solat idag, jaa det är nog det enda jag gjort. gick dit o tillbaka för att fördriva tid så fick mig en timmes promenad med, eftersom jag bara vet vart ett enda solarium ligger.
resten av dagen har jag bara väntat att tiden ska gå, så jag får träna o jobba, och nu har jag äntligen suttit av all tråktid så jag får gå, yheeey!


.

Frisk igen, gått på skolan o jobbat på bjurfors i två dar. hade tydligen inte fått lön för varken november eller december, vilken koll jag har, så fick dubbelt nu idag, greeeeaaat!

Satt och gruva mig hela dagen för att jag skulle ringa till en engelsk kund, skulle egentligen kunnat lämna han till nån annan men ville överbevisa mig själv att jag våga och kunde, och självklart få in värderingen där. meeennnee när jag suttit och vart nervös fyra timmar, tillochmed skrivit ett manus, haha, för att inte få blackout och tog mig modet att slå numret, nej då svarar han inte! men modig va jag, elleeeer..

Det tog mig tre timmar att ta mig från jobbet till gymmet idag, och jaa jag gick raka vägen, så himla mycket bra butiker på den gatan bara, så dit gick mina nya lönpengar. När jag väl kom fram fick jag köpa gymkort, men inte va med på bodypumpen som jag tänkt, så blev ett kort gympass innan jag fortsatte min vandring genom alla klädbutiker jag kunde hitta. provade allt hemma igen nyss för att bestämma vad som får flytta tillbaka o ge mig mina pengar igen, slutade med att allt stanna, jaja.

Alltså köpt sex nya plagg, plus att jag räknade det i garderoben jag aldrig använt, tillsammans TJUGOFEM plagg, det är fan sjukt. plus massa kläder jag lämnat i östersund och halva garderoben som jag bara använt typ en gång. det är ju inte det att det inte är fint, då hade jag ju aldrig köpt det såklart, men vissa kläder får man som aldrig rätt tillfälle att ta på sig. samma med de miljoner skor jag köpt och aldrig använt, ge mig tillfällen dåååå! tänk pengarna där, skulle kunna vart rik alltså..

Nää, hårfärgning och en låååång dusch ska hinnas med innan jag somnar i soffan (lånat ut "sängen" till bättre behövande) så blir gonatt för nu!

Kommer hem på tisdag förresten, underbart!



.

kan inte sova. eller jaa, har inte försökt, men är inte ett dugg trött :/
skulle haft skola 9-16 idag, sen jobbat på kasinot 17.30-4. skulle.
kunde inte somna inatt, sov halvdåligt, vände o vred i tre timmar innan klockan ringde, låg o fundera några minuter men bestämde mig för att fortsätta sova så jag skulle orka jobba efteråt. somna om o sov huuuuur bra som helst, lääääänge.
upp, käka o iväg på jobb. runt elva mådde jag kasst! va tvungen att be nån byta av mig och va tvungen att spy. åkte hem, kände mig lite bättre men näärå, sen kom resten av magen upp. mår hyfs nu igen men får se imorrn om jag ska försöka mig på jobb då eller inte.

har iaf pluggat, duktigtduktigt! betalt hyran och sprungit runt o småplockat i lägenheten. borde dammsuga o så men kanske inte är så populärt klockan halv fem på morgonen?
har iaf slut på grejer att göra nu, så bilr till att trycka i sig några sömnpiller och krama kudden istället, sen vakna upp om några timmar huuuuur frisk som helst!

gonatt. eller gomorron?

.

tre jobbnätter och tre dagar jag klivit upp runt fyra, illa! tänkte vända tillbaka det idag, kliva upp tidigt och gå och simma, men min roomie kände inte att hon orkade. gick och la mig igen, och vaknade, jaa fyyra, jäela skit! så blir tuffare än jag tänkt att kliva upp imorrnbitti och släpa sig mot borås och skola.
blir en sväng på gymmet nu snart iaf, ta ut kroppen lite så jag kanskekanske kan somna inatt. sen bara soffhäng tills ögonen ger upp.

både längtar och fasar för att börja skolan igen nu. ska bli skönt att komma igång igen, och ännu bättre att få träffa alla söta i klassen, men gruvar mig för att vända dygnen fram och tillbaka hela tiden och över fritiden jag inte alls kommer ha med både skola och två jobb. men det har gått förut så varför skulle det inte funka igen? :)

ska köpa ett gymkort till med (va ju så dum att jag band upp mig på ett år i borås) så jag kan träna i göteborg med, så fort lönen kommer, sen väntar bara att se om jag orkar köra på som förut, men det vore skönt att få ordning på kroppen igen.

juste, bokat hemresa i februari med, så är hemma mellan första och fjärde:) ingen helg den här gången heller, men hoppas på en utgång när jag fyller år iaf!

nää, dags att klä på sig och göra nåt vettigt av dagen, hare göööttt!

.

Vart på sjukt dåligt humör ikväll!!
förlorat på poker. tvättat i en miljon år då torktumlarn är sämst. missat sista spårvagnen så måste sova själv inatt. bråkat med nån jag trodde alltid skulle bry sig. vart en tönt. svurit och bara vart trött o arg.

sen ringde syrran, fått skratta åt henne en stund, pratat av mig lite och vips va leendet tillbaka igen:)

update sen sist.. kommit tillbaka till göteborg efter att ha vart hemma en vecka. jobbat halva dygnen och sovit/slappat i soffan andra halvan i tre dar.

va på ikea en sväng idag, handla lite smågrejer och ska dit i slutet av månaden igen och köpa möbler.

massa negativt i början här, men faktiskt mest positivt nu egentligen:)
går jättebra på jobben. trivs i göteborg. fått godkänt på alla tentor. myser massa med robin och på måndag börjar skolan så får träffa alla söta classmates igen.

livet leeeeker, men nu ska jag sova



frän älskad tjej!


:)

hemma i östersund, äntligen!
sjukt trött efter en fullspäckad dag. knappt sovit på tåget eftersom det va ungefär en miljon grader där inne. klev upp innan sex, hem till mamma o käka tomtegröt och spela poker o blackjack med andreas o liv. gick ner i garaget, tog bort däcket för att bryta bromsklossar på mammas bil, men hade inte rätt verktyg så bara att trycka på´t igen. ut till valla och väckte världens sötaste syster, la lite pussel och kramas massor. hem till lägenheten o väckte nästa syster, tvinga me na på solariumet. lyckades sola efter tre försök och begav oss hemåt o slängde mig i duschen. fika på stan med lali, angelica o malin och en sväng på bylla och käka strips innan vi begav oss mot mörsil. ville spela poker, men det vare tydligen bara jag som ville så blev film istället, som jag somna till iofs, så stöööööört trött! efter allsång i bilen och krångel med bilbyten och avlämning så är jag nu hemma. syster lämna mig för nallemys så har hela sängen, tre täcken och typ åttiofyra kuddar alldeles för mig själv, kommer sova så underbart skönt!

RSS 2.0