:)

Heeeemmaaaaa :D
Efter att ha suttit åksjuk på tåget nio timmar började jag min hemmasemester med att boka resa till Spanien i september, underbart! jag o syrran firade med en springtur ut till valla, sa hej till familjen och vandrade hemåt runt tvåsnåret på natten, lagomt tills ala andra stråkat klart, hurtigt av oss!
På lördag blev det mys i valla, bjuden på mat och drinkar och sen vidare ut på stråket! O'learystältet hamna vi i och dansa tills sent. vakna svinbakis på söndag av att syrran ringde och vi åkte ut till loke.spel, wakeboard, bastu, grillat och badtunna blev en himla mysig bakisdag:)
Igår drog jag en vända på stan, fick finbesök av lillebror och liv, för att sen dra mig mot förfest och ännu en stråkkväll:) Varvade Larrys och Sommarlandet, träffade massamassa folk jag kände, sprang runt hela stan flera varv och hamna i taxi mot mörsil! vad som skulle vara en efterfest slutade med en cider, lite jäger o bra musik innan jag dog i sängen. vaknade inte alls bakis, gick upp till carina o jerry för att sno åt mig ett par byxor och dra mig vidare mot bussen som tog mig tillbaka till stan. nu blir det en sväng genom duschen och sen myskväll med martina!
Imorrn STRÅÅÅÅÅK! sen fäviken hela helgen ;)

.

Har gått och blivit liiiite för blond!
Vad som började med slingor, slutade efter mer slingor, solblekning och färgning för att dölja utväxten såhär..

Men lugn, så fort jag kommer hem från utlandet i september blir det mörkt igen! :)


:)

Träningen går bra! haft konstant träningsvärk sen i söndags, men den har nu övergått till sån härlig träningsvärk jag är van vid:)
Hemresan är bokad! Lite dyr, men får ju skylla mig själv som inte bokade innan när jag ändå visste att jag skulle hem. Så idag blir det till att packa klart, städa ihop, diska och annat sånt husligt.
Jobbpasset igår va tungt, mest för att jag vänt helt på dygnen nu när jag vart ledig, men det gick bra. va hemma sex imorse och sovit tills för en timme sen, hade nästan glömt bort hur skönt det är att sova läääänge efter ett hårt nattpass! Ett pass kvar inatt innan jag styr norrut och trycker in mig i en minilägenhet med denna skönhet  


.

att efter tre månaders träningsuppehåll börja med ett bodycombat-pass va kanske inte mitt smartaste drag! guud så skönt det var att verkligen ta ut sig genom sparkar och slag, och kan inte förstå hur jag kunde sluta när jag verkligen älskar känslan när jag är där. MEN sen kom träningsvärken (somj ag brukar tycka är ganska skön då det verkligen känns att mangjort något) som inte var av denna jord! Har aldrig vart så stel och haft så ont så fort jag rört mig förut, seriöst ALDRIG! Så hela gårdagen spenderades i soffan då jag knappt kunde resa mig för att gå till köket, eller ännu värre ta mig upp från toan, haha! Så igår va en hemskhemsk dag!

Imorse sken solen, jag skiter i den förbannade träningsvärken, käkar frukost och solar på altanen, sen blev det powerwalk för hela slanten! gått över en mil idag, runt hela delsjön, för att avsluta med ett dopp och några simtag innan jag gick hem och fixat med tvätten. blir nog en sväng på gymmet ikväll med, träna de muskler som inte redan skriker.

fortfarande inte hittat nåt billigt hem, så ser ut som jag får punga ut ändå, men det äre värt:)

:)

Imorse tog jag tag i livet igen, ställde klockan för att powerwalka en timme, och det har aldrig gått så lätt! Motivationen är på topp och det va som att bena gick av sig själv, hade kunnat gå huuuur långt som helst. Nu jävlar ska här byggas kropp igen!!

Håller just nu på att packa upp från Barcelona, och packa om igen för stråk och fäviken hemma:) Dumjag har ju inte tänkt på att det är hundramiljoner andra som också vill upp till norr precis samtidigt som mig, så kommer antagligen få köpa en svinjävladyr biljett hem:/ Hoppas på ett mirakel och väntar liiiite till...

Barcelona då! Det har vart sjuuukt bra väder och vissa dagar har jag haft svinroligt verkligen:) Men sen blev inte allt riktigt som jag tänkt ändå, har vart mycket tjafs och när man umgås så tätt inpå varandra upptäcker man massor av nya sidor hos varann, både bra men även de man inte alls tycker om, men sånt är livet. Sååå kortfattat då- Har jag haft det bra och trivts i solen? JA! Skulle jag göra om precis samma resa för samma pengar? NEJ!  Men jag kan ärligt säga att jag lärt mig massor, både om mig själv och andra, och det är väl egentligen det livet går ut på, nya erfarenheter? :)
Så nu laddar jag för resan i september! Mamma bjuder oss barn till solen och det kommer bli huuuur bra som helst!:)

Har hunnit med en natt i Båstad med sen jag kom hem. Packade en ny väska och drog ner till Ängelholm för att fira sötaste Manda somfyllde år! Smörgåstårta, champange och förfest där vi hitta igen massa pokerspelare slutade med drinkbord inne på Pepes. Jag hade askul verkligen!:) men kan även erkänna att stå ihopknökad på ett proppat ställe, knappt kunna röra sig och bil nerdränkt i champange inte riktigt är min grej egentligen, men man måste ju prova för att veta;)

Vaknade upp i Ängelholm igår med tre festalternativ för kvällen. Modevisning och stekarfest i Båstad, Partaj med Freddan i Halmstad eller Utgång med Micke och Niklas i Göteborg? Efter många om och men slutade det med att jag åkte hem, köpte lite chips och satte mig i soffan och kollade på film, helt ensam! Kände mig som tråkiga Berit 40+ men kom även på att det är första gången på över en månad som jag hade chansen att ta det lugnt och tänka bara påmig själv! och ångrar mig inte en sekund för den egentiden behövdes verkligen!

Lovar att fixa ner bilder sen med, men nu ska jag fortsätta packningen!


:D

Fan va jag är kass på att uppdatera, sorry!

Om jag ska börja där jag sluta sist så kan jag berätta att jag klarade samhällsekonomin! :D Så nu har jag sommarlov på riktigt, underbart! och med minimalt med jobb i sommar kunde det ju inte bli bättre! Tog en hemmasemester där innan midsommar, sen har pappa o nästan hela familjen varit här nere hos mig nu en vecka, turistat runt i göteborg och legat vid havet, sjukt mysigt att ha dom här! och nu laddar jag för Barcelona med Malin o Tea:D Flyget går fem så ska snart bege mig ner mot stan, fixa det sista och sen möta upp boys från jobbet ute på landvetter, så slipper tillochmed flyga själv;) Malin o Tea är nog framme vilken minut som helst.
Får fixa ett längre när jag kommer hem sen, nu ska här peppas! :D



RSS 2.0