:)

har vart bra dagar nu:)

avslutning på praktiken i fredags. trerätters middag och mingel med mäklare, och sen vidare ut i göteborg. åkte hem alldeles för tidigt för min smak, mysko bussresa, vinglig cykeltur och sängprat halva natten, like it!

jobb på lördagen, gick asbra, alla va skittrevlig, fick höra massa snällt och va bara på allmänt braa humör!

slösöndag, soffdag.

tenta på måndag, kändes bra ända tills man börja diskutera med klassen efter. jaja, bara att göra om om det gick kasst så va väl inte hela världen. lunchade med klassen på harrys för att sedan dra hit ett gäng och spela wii. tennisturnering på liv och död som jag såklart vann, greeeat!
testa på poledance på gymmet, men gud så kul! sjuk träningsvärk nu efter men de vare värt. och sen vidare till poolhouse, dricka lite och spela biljard:)

upp o träna på tisdagen igen för att sen fixa inför kvällens eftertentafest:) singstar här och sen middag och partaj på viva. billiga drinkar och trevligt sällskap blev en superkväll:)

MEN det kände man ju dagen efter å, va så stört bakis så ni kan inte ana! blev ingen juridik utan soffhäng istället. sjukt sugen på chips så gick på ica och köpte.... fruktsallad! det ni, trodde ni aldrig om mig va ;)

segdag idag igen, vetinte vad jag ska göra här nu när alla åkt hem och vi inte har nån skola? sitter bara o väntar att dom ska ringa o ge mig jobb, hoppashoppas!
släpa iaf iväg mig till solariet en sväng, färgat håret, lagt asiktsmask och sitter och trycker i mig FRUKT! fräsch och nyttig, mitt nya jag! får se hur länge det håller, hehe



.

men hurtig tjej!
upp på bodypump idag, så himla skönt när man väl tar sig iväg!
blir ännu ett träningspass sen ikväll. kanske sola innan med, mm:)

skulle plugga med några från klassen på skolan, men känns inte som det behövs. kanske jag som missuppfattat allt men så fort jag funderar på att plugga och börjar kolla igenom så känns det som att man kan allt, har gjort allt, inte behöver läsa igenom en gång till, hmm. så sket helt enkelt i klassplugg och läste igenom mina egna anteckningar hemma istället, men som sagt, repetitionrepetition, jag kan ju det här nu! eller? märks på måndag!

jobb ikväll, pengarpengarpengar, jatack!
inte lätt att gå från nästan tjugo tusen i månaden till runt fem, nääää, bortskämd med pengar har man vart och svårt att sluta handla när man är van. men gett mig tusan på att jag inte ska ta nåt jäkla studielån, så blir snålliv tills jag fått mer jobb.

.

puls ville inte ha öppet igår, så blev inget jobb ändå.
vilket resulterade i att min enda anledning till att inte orka träna eller plugga försvann, så bara att masa sig iväg på gymmet då.
känns ju såklart skönt efteråt, men guuuud så tungt det är att gå dit, latare tjej får ni leta efter.

bokade även in mig på spinning idag, och vet ni vad, avbokar man inte inom två timmar och sen inte kommer så kostar det 50 kronor, ganska bra för då MÅSTE jag gå trots att jag är en latgris. 50 kronor är mycket pengar när man inte har nån inkomst knappt vet ni.
så drog mig upp ur sängen och traskade bort på studioaktiv igen då, bragjort.
nyss kommit hem, käkat, duschat och nu blire fix inför skola, där jag sen stannar heeeela kvällen, segt.

juste, även börjat tippa igen, haha, illailla för vet hur det kommer sluta, men är ju så kul! ligger plus iaf, inte mycket, men plus;)

nää, ska försöka hinna utan att stressa livet ur mig en gång. puuussssheeeej


.

som jag saknar denna gofis ska ni veta !




mamma, benita, andreas o liv har vart här i helgen. har mest slöat, kollat film och tagit det lugnt. hunnit med en sväng på knalleland oxå, shoppat massa. himla skönt med sällskap då o då må jag säga:)

ledig igår, så tvättade hela dagen och for in till göteborg för anställningsintervju med, så bara hoppas jag får det nu då. då blire lägenhetssök i göteborg sen, och flyttar jag så ska jag kika om det finns nåt blackjackjobb där me, ska jag ändå pendla emellan bor jag hellre där.
hann även med lite plugg när jag kom hem, inte dåligt för att vara jag ska ni veta.

sovit halva dan idag, sen världshistoriens mest värdelösa föreläsning. tycker synd om de som åkt från gbg bara för den allstå, så sjukt meningslös.
funderar på om jag ska orka mig iväg på gymmet innan jobbet med, får se hur jag känner om en timme, sen bilre puls halva natten.

sjuuuukt kallt här i lägenheten också, fyyy, sitter och värmer fötterna på databatteriet nu, vilket är typ den största värmekällan i mitt rum, bläää. tjocktröja på!

genomgång av gamla tentor imorrn, sen äre bara att pugga inför första tentan som vi har på måndag. kan informera er om att jag pluggat TVÅ gånger här hemma sen jag började i höstas. en gång första veckan och andra gången igår, skärpning på mig där! inte gjord för att plugga jag, tur det mesta fastnar på föreläsningarna iaf! får slipa på det där med självdiciplinen nu i veckan, så jag klarar tentan iaf, men känns hyfsat luuugnt ändå.

ajaaaa, ska väl göra nåt vettigt innan jag gör mig ready for work



.

efter en helt perfekt, mysig, underbar helg insåg jag vad jag vill ha ut av ett förhållande. jag vill ha närheten, varje dag. dela vardagen och leva tillsammans. känna att det alltid finns någon där att luta sig mot.
sen åkte han och jag va ensam igen. vet inte vad som hände, men allt bara rasa, gick hem och bara satt, kunde inte göra nånting, inte tänka, inte sova. och när jag väl somna så tog jag mig inte upp, låg kvar och mådde bara dåligt.
jag vill ha dig här, försöka en gång för alla och se om det funkar den här gången.
du vill inte flytta, trivs bra där du är, har fotbollen och alla vänner.
jag kan inte tvinga någon att flytta, att göra som jag vill, så enkelt är det. men för mig funkar det inte med åttio mil emellan, tyvärr.
det sista jag vill är att såra någon jag älskar så högt, men det är fan inte lätt ska ni veta.


du är underbar. förlåt.

.

TVÅ VECKOR sen jag skrev nu, tiden går himla fort!

och nu vill jag bara inte sängläge, så blir kort.

Vart hemma en vecka, himla skönt! Firat mamma, träffat vänner o familj och sånt mysigt:)

Fixat gymkort o börjat träna, underbart!

Praktiken och skolan rullar på och även sökt ännu ett jobb idag. Behöver massor av pengar eftersom jag inte tänkt ta någe studielån.

Nu blire sömn, och förhoppningsvis nå mer inlägg inom två veckor iaf, gonatt


RSS 2.0