.

tänkte bara sammanfatta vår första biggest looser-vecka.

tisdag kväll-
vägning. alla är sjukt pepp. alla ska vinna. jag andreas liv o benita börjar det som skulle bli en hård träningvecka med ett springpass. tappar andreas o liv efter hälften o benita när det är typ en kilometer kvar. kändes himla bra så långt!

onsdag-
jag o pappa tar en promenad med barnvagn. måste tillägga att jag drog barnvagn, extrakalorier där, hehe
andreas o liv promenerar runt frösöberget med mamma o peter

torsdag-
jag hämtar lillan på dagis, åker in på stan och promenerar tillbaka till valla med barnvagn. benita kanske hade extra mycket sex, vad vet jag, har inte hört om nån rörelse alls därifrån, skärpning!

fredag-
alla är glada. jag har gått ner två kilo, pappa nästan samma, benita o liv lite mindre, andreas lite mer (han leder hittills, fast inte om man räknar procent, där va jag värst)
sen vände det.
fuskfuskfusk! ALLA trycker i sig både mat o efterrätt o godis ute i valla. lite alkohol slank även ner, oops

lördag-
vi fortsätter fuska o trycka i oss ännu mer mat, ännu mer efterrätt o ännu mer godis hos mamma. när jag ändå är i fusktagen blev det ännu mer alkohol med, plus att jag tryckte en kebab där på natten.

söndag-
sol! inte lika mycket fusk, men självklart måste man grilla när solen skiner så blev massor av god mat iaf. jag o benita fick oss ju även lite, extremt lite, motion av badminton o sånt. andreas o liv har promenerat massa flera dagar med, vet dock inte vilka dagar. pappa o lisa svullar lika mycket som mig uppe i brocksjön så dom börja inte förrän igår.
juste, jag ljög nyss! skulle köra massa bil på natten, så tröstade att jag skulle sitta ensam en timme med en stor godispåse och lite extra choklad, det va jag värd.
juste, ännu mer, haha, tryckte i mig en burgare o strips med sen på natten, blir man bjuden kan man ju inte tacka nej;)

måndag-
va ju självklart tvungen att käka upp allt godis, plus chips o dricka till filmen. andreas o liv gick väl igen antar jag.

tisdag-
tänkte att 'idag börjar jag om' ända tills angelica fråga om vi skulle komma ut till henne på filmkväll. efter en sväng på hemmakväll o kvantum va vi där med både chips ostbågar o choklad som jag tryckte i mig himla massa mer än nödvändigt av, men gott vare!

onsdag-
idag! NU börjar jag om, får se hur länge det håller i sig nu ;)
har förresten inte gått ner längre, utan ligger nu ett kilo ÖVER startvikten, haha, illaaaa!


SÅ NU KÖR JAG IGÅNG IGEN, WISH ME LUCK ;)

en vecka kvar!




:)

sitter o svullar choklaad, fått igång pokerprogrammet o lyssnar på kärlekslåtar i väntan på nåt bättre..
har vart sjukt soligt idag, vi åkte hem till malin, legat ute o solat, spelat badminton, grillat, spelat kubb o spel o bara haft det allmänt mysigt! fan vad jag älskar att solen tittat fram nu när jag är ledig o allt:)
vart hemma fem dar nu, så sjuuuukt skönt! hunnit med två riktiga påskmiddagar, två utgångar, träffat både folket i stan o sköningarna från mörsil och bara njuuutit av att va ledig!
tiden går dock sjukt fort, känns som man snart sitter på tåget mot götet igen, menmen, det får jag ta dårå.
ska bli sol imorrn med, så blir ännu lite mer grillning med en av mina familjer:) känns ungefär som jag har hundra stycken, men jag älskart, dom är lika mysig o bra allihop:)
näe, ska vinna mig massa miljoner nu och sen sova så jag orkar mig ut i solen imorrn!
Hare braaa, det har jaaaa, tralalaaaa

:)

bara på grymt humör!
solen skiner, lägenheten har aldrig vart renare och imorgon rullar jag norrut :D

är så grymt skönt att komma hem till en ren lägenhet så inatt vid tre (eftersom mina dygnsrytmer är förstörda) började jag städa, rensa, möblera om. fortsatte imorse, eller jaa klockan tvånär jag vakna, med alla golv, putsat fönster o speglar, tillochmed städat golvlisterna, det ni!
tvätten är snart klar och väskan är packad, självklart med en miljon fler plagg än jag kommer använda, som vanligt. bara disken kvar sen innan jag drar och tränar med Manda innan sista jobbpasset på nästan FEM VECKOR! bytt massa pass och har två veckor blackjack när jag kommer hem så lönen kommer finnas på kontot ändå, inte helt fel! bara den lilla detaljen att mina passbyten inte är godkända än, men hoppas det löser sig, annars vettetusan hur jag ska lösa't.

ska köra biggest looser med andreas, benita o liv när jag kommer hem med. så i två veckor är jag boss, säger hur dom ska äta och drar med dom på massor av skön träning, självklart med ett pris till den som går ner mest, som de tävlingsmänniskor vi är! ;)


:)

På bättre humör idag:)
vart ner o pratat med min chef på bjurfors om mina jobbtider (eller inte jobbtider egentligen) blir sjukt stressigt att hinna jobba så mycket som jag borde, så förklara hur det va, men hon ville ha kvar mig ändå så det va ju tur:) så då försvann den pressen att få in massamassa timmar, jag fick jobba precis så lite jag ville och hon ville absolut inte att jag skulle sluta. ska börja praktiken i höst med, så det känns himla bra!

vart ner o tränat en sväng, handlat massa nya kläder, snart äre ju sommar och då måste(?) man ha sommarkläder såklart;)

funderar på att åka hem snart med, va hemma länge, plugga på egen hand, byta pass och bara va, skulle va sjukt skönt! får se när schemat kommer om det går att lösa bara.

när jag kommer ner till göteborg igen efter forum blir det blackjackutbildning på jobbet tre veckor med, ser jag fram emot, få lite variation och så:)

sen äre bara fixa tentorna och njuta av sommaren! blir två utlandsresor, lite jobb och massamassa hemmatid om ja får som jag vill, och det får jag ju oftast så det löser sig nog det med:)



och nej marina, den fick höra det själv igår med, så du kan va lugn;)

.

jaa här blir det inte mycket skrivet, tiden räcker som inte till, och vet inte riktigt vad jag vill dela med mig av och vad som är bäst att hålla för sig själv?

har jobbat ungefär en miljon dagar, känns som jag är där jämt, men pengarna behövs ju. haft två seminarium och skrivit en tenta, fick precis reda på att jag blev godkänd i allt, så nu är det nya kurser som gäller. blivit singel igen sen sist med, efter många myskodagar kom vi fram till att ingen av oss va riktigt kär, så känns himla bra. tagit tag i träningen igen med, så kroppen börjar hitta tillbaka också, underbart!

men det är inte bara en dans på rosor ska ni veta, som vissa verkar tro. visst, jag tycker det är grymt kul att höra att folk är imponerade över hur jag klarar av både skolan och två jobb, jag tycker själv att jag gör det bra också, men jag tycker också att det är tufft ibland såklart. hatar att misslyckas så det är väl klart att jag inte berättar om stressen att hinna, oron att inte klara tentorna, tårarna då det blir för mycket, att knappt ha nån fritid och samtidigt känna att det inte finns någon här som jag verkligenverkligen kan prata med, beklaga mig för, gråta inför. det blir inte samma på telefon och nästan ingen som kommit ner, så är väl klart jag åker hem ofta. hemma kan jag va mig själv, koppla bort allt här nere och bara ta det lugnt med människor jag älskar att ha runt mig.

nej nu blir det inge mer klag, men kanske vissa borde fundera över det innan den drar slutsatser själv och tycker jag har det så jävla lätt. jag älskar mitt liv här nere såklart, men det betyder inte att det är lätt jämt! men det är väl det som är charmen med, att få kämpa för att lyckas, att få ha både bra och dåliga dagar och känna att man verkligen lever?

RSS 2.0