.

svar till Anna: Fatsighetsmäklarlagen är den man läser i fastighetsförmedling 1, men vi läser juridisk översiktskurs oxå.


Jobb inatt, gick kung, synd det bara va 18åringar där, blir så lite pengar när alla spelar för en tjuga o sen går för att dom är pank, haha.
Sov till halv tre idag med, andra dagen irad! sjukt.
gick på affärn o handla till tacos, åt och sen fix i rummet. städat, bytt sängkläder och lagt upp gardiner. hade inget strykjärn så använde plattången istället, den funkar till allt! ;)

blir nog mys framför tvn ikväll, måste ju passa på när de få kanalerna vi har visar bra program!



.

trots att jag sov så länge idag känns det som jag hunnit massa.
gjort flera matlådor, så stått i köket massa, lyckades självklart bränna en hamburgare oxå så det lukta bränt i hela lägenhetn, haha, men vafan, sånt händer :p
skickat iväg mail om både praktik och traineeplats i sommar.
kollat efter lägenheter, vill ju ha en egen.
städat bort gårdagen.


ändå haft mycket slötid, resulterade i det här
kreativiteten flööödar känner jag





borde väl kasnke ha ägnat mig åt fastighetslagen istället, meeen tar den imorrn istället.
nu blire duschen och sen bort på jobb, nytt ställe idag, spännande ;)

.

jag är typ den klantigaste som finns!
lyckas gå två km åt FEL HÅLL inatt när jag skulle hem, såååå fick ringa jimmy, my savier, och han fick kika kartan o leda mig fyra km åt andra hållet, så fick mig en riktig långpromenad inatt, i högklackat! Tur man känner till staden man bor i lixom;)

Så strax innan fem imorse va jag hemma, slängde mig i sängen och sov till halv tre idag, så sjuuuukt skönt!

Hade ändå sjukt kul igår må jag säga:) Förfest här med pizza o gott, blackjack o så på franks (för de som får spela då) och fyllekäk på donken, great!

Nu blire till att rensa pizzakartonger och flaskor och ställa mig o laga upp matlådor.


.

bara arg o less o vet ingenting.
på med springskorna, i med musiken och ut i ösregnet för att komma på andra tankar.
kom hem, dyngsur, slut i bena o hungrig och hade fortfarande inte kommit på nåt bra, men skönt vare.

duschat hett och länge.
städat hela rummet som såg ut som en provhytt under mellandagsrean ungefär, så nu kan man se mönstret på soffan igen, och färgen på golvet, och jag kommer kunna sova i sängen.

handlat asmycket (alldeles för mycket) kläder igår och idag.
har huuuur mycket kläder som helst egentligen, meeeen inga strikta stilrena så som man ska ha som mäklare ni vet, så blev ju tvungen att handla kavajer o skjortor o sånt till praktiken. men jaa, lär ju använda det sen med så det va väl nödvändigt ändå.
har i vilket fall som helst handlat för mycket, och lite onödigt, så lämnade tillbaka en kavaj idag och imorrn ska jag springa tillbaka med en kavaj till, ett par byxor o ett par skor. få tillbaka några hundra på kontot, jatack!

vet inte riktigt vad jag ska göra nu när jag städat färdigt. står mellan fastighetsmäklarlagen (över hundra sidor läsning) och film, lutar mot det senare.

juste, ätit sushi för första gången idag, det va ingen hit, inget jag kommer sukta efter direkt. men thaibuffén va god så lite värt vare iaf. och med trevligt sällskap spelar det ju ingen roll hur maten smakar egentligen, så det va myyysigt.

vad mer då?
joo, funderar på att åka hem o göra praktik i två veckor innan forum. för i två veckor har vi bara en föreläsning på onsdagarna efetrsom det är precis mellan två andra kurser.  och sen skulle jag bara missa två föreläsningar i byggteknik om jag stanna några dagar till istället för att åka ner hit tre dagar o sen upp för forum igen. så kanske blir hemma ett tag, men inte bestämt mig än! ska klura på det lite till, men inte så länge så tågpriserna blitt svindyr bara.

det va nog allt för mig för ikväll. nu ska jag lägga mig framför en film, enbart dricka vatten (inga chips!) och sura en stund, tills jag somnar, typ.
sovmorgonen imorgon kommer va himmelsk, så ni vet, så vaknar nog upp imorrn som en helt ny människa, utvilad, snygg och på världens bästa humör! slår mitt drömuppvaknande in så lovar jag att skriva ett sjukt positivt imorrn, eller nån dag när jag ahr tid, men nästa iaf.

gonatt o hej

!

... som jag saknar denna goknul alltså!








gick asbra att jobba igår! tror aldrig jag fått så mycket komplimanger på en o samma kväll förut, skogen is the shit alltså;)

nu ska jag stoppa ner fejjan i lagboken igen...

.

fullt upp här nere, så blir inte så mycket datortid.

börjat praktisera nu, pang på bara. så är i göteborg på svensk fastighetsförmedling nu på torsdagar och fredagar i sex veckor:)
första dagen vi skulle åka hem så vare en gubbe som sa fel tåg till christin, så vi hamna i alingsås o fick ta buss, haha. brukar alltid kolla tider o sånt själv för att va säker men just då så hade jag två minuter från spårvagnen till tåget, så hade inte en tanke på att dubbelkolla. lyckades även åka för femton kronor när det egentligen kosta över hundrasextio, bara för att jag är ett retard, haha, men billigt blev det;)

igår vare finsittning o utgång. skulle ha jobbat sen på natten men min chef fråga precis innan om jag ville va ledig, så blev krogen o studentkåren halva natten istället, kulkul!
mindre kul att vi va för seg att köpa biljetter, så hamna inte med resten av klassen, utan va fem av oss som satt i en annan sal, men hade ju himla kul ändå:)

ska snart springa genom duschen o göra mig iordning för jobb. ska ut i nån stor lada mitt ute i ingenstans, haha, men ska va himla kul att jobba där har jag hört så jag klagar inte;)

bokat resa hem till forum oxå, ska bli så sjuuukt kul alltså:D gäller bara att hitta nån smart utklädnad nu oxå..


:)

första riktiga skoldagen igår. kände inte ens igen hälften av folket som satt i klassrummet när jag kom, men vad gör väl det när man trivs himla bra med dom man redan umgås med?
fick massa info från han som ansvarar för programmet och sen hade vi en heldag med Svensk fastighetsförmedling. började dramatiskt då ena mäklaren svimmade när hon skulle presentera sig, lite halvläskigt men hon överlevde.
fick gå runt i olika rum o lyssna på hur det var att jobba som mäklare, fråga frågor och höra vilket perfekt jobb det är;)
det slutade iaf med att dom erbjöd ALLA 65 praktikplatser. sååååå, från och med imorrn(!) så ska jag göra praktik på kontoret i östra göteborg, torsdag o fredag i sex veckor framöver, ska bli hur kul som helst:)

efter skolan va jag bara hem o böt kläder, sen vidare till Christin, vidare till Fredrik, vidare till Ann o förfesta, vidare till Annelundsparken för grillning och lekar. Lessna ganska tidigt så satt i stadsparken en stund och sen hem, va dyngtrött verkligen, somnade med mobilen i handen, halvvägs igenom ett sms, haha, men klart man blir trött efter att ha hållt igång hela dan när man inte är van.

Funderade på träning idag meeeen är för lat. blir en tur på posten och en sväng runt stan istället:) Får se om jag orkar springa en runda efter juridiken ikväll istället.




.

precis kommit in igen efter en sjukt skön runda.
tänkte ta en långpromenad, gå lite varstans tills jag hitta hem igen, och det gjorde jag, men det sluta i några springkm, hurtigt! skönt att rensa huvet en stund, bara lyssna på musiken och tänka på sig själv. ni vet, det är inte bara lätt o bra allt när man flyttar till nån helt ny stad, åttio mil från alla man känner och vanligtvis umgås med mest varje dag. nej det äre inte! men tycker jag klarat det fint ändå ju, klagar inte så himla mycket och är positiv, nästan hela tiden.

la mig på gräsplätten utanför huset när jag kom hem, stretcha och kolla upp i himlen. inga stjärnor nu men tänkte ändå på mysnatten för två år sen:') tänk vad tiden går fort alltså, huvva. but we stick together jimmieboy, always and forever!

funderar nästan på att dra en städsväng innan jag somnar, inte ett dugg trött ju och rummet ser förjävligt ut efter en enda dag eftersom jag är kass på att plocka bort efter mig.


vart på djurparken idag förresten, gått runt i solen och kollat på alla möjliga djur. insett att jag absolut inte är nån djurmänniska, men det va trevligt ändå, att slippa sitta hemma hela dan lixom.

även börjat på min suuuuperroliga bok, fastighetsmäklarlagen, blää. tagit mig genom halva iaf, så får väl kämpa mig genom andra halvan imorrn då. aldrig nånsin läst så många svåra ord jag inte har en mening om vad de betyder på samma gång förut, det är sjukt alltså att man ens fattar nåt alls, men det löööööser sig, det gör det alltid.

nej, kissar på mig snart så nu fåre va nog.
hoppas ni har det kung uppe i östersund iaf, I'll be coming up soon, promise!
puuss, gonatt och allt annat bra

.

Tacosittningen va kung!
Pubrundan va kung!
Poolpartyt va kung!

Jaa, vad ska jag säga, har haft en toppenvecka här nere verkligen!
Idag är en tvätt och städ-dag, då det looks like crap här nu.. Känner mig sjukt slö i kroppen efter fem dagars alkoholintag, men det vare värt! Ikväll blir det jobb och så och sen tar jag nog nog några lugna kvällar, tror det behövs..

Trivs riktigt bra här nere i Borås så det här blir nog braaaa:)
Saknar såklart alla där hemma ändå! Saknar att festa med Martina, Malin och Angelica, saknar att vakna bredvid Jimmy, saknar att ta bussen ut till Valla och mötas av världens sötaste lillasyster, saknar att bli hembjuden på mat mest varje dag och saknar att möta pappa på stan lite då och då. Saknar att inte kunna gå utanför dörren utan att känna någon, saknar att prata strunt på badet och se ut som man jobbar och saknar att inte behöva stå i kö till krogen. Skulle kunna skriva hur långt som  helst, men ska ner o tömma tvättmaskinen nu.
Long story short: Jag saknar er! Men jag har det fint här ändå, jag överlever tydligen ensam oxå;)

KOM NER OCH HÄLSA PÅ!


.

Pluggar till Fastighetsmäklare:) Kanske glömt att skriva det här och tagit för givet att ni vet, menne, mäklare ska jag iaf vara om två år är det tänkt!
Vem va det som frågade?:)




RSS 2.0