-

JAG HAR FUSKAT!
Imorse vaknade jag helt slut och med ont i hela kroppen. Träningvärk, mensverk, energibrist, you name it! Var dessutom svinhungrig, hade ingen bra frukostmat i kylen och ingen ork att steka på kyckling nu på morgonen, så det blev havregrynsgröt! 57% kolhydrater och 100% inte LCHF, men mådde såååå mycket bättre efteråt.
Solen skiner så nu ska jag ta mig en promenad ner på ICA och handla upp så jag slipper fler sånna mornar!

.

Efter ännu lite läsning lägger jag i en högre växel med lchf-en! Fan vad smal och snygg jag ska bli! Plockar bort morötterna och frukten som tydligen inte alls var bra, ersätter detta med ännu mer ägg och ost, nu jävlar ska här rasas!

Gruppträning i kortshorts och sport-bh kanske inte var den största egoboosten med dagen kropp, men en hård spark i arslet och det behövs ibland för att man ska inse vad man kämpar för!
Första poledancedagen på denna kursen var det alltså idag, och att hänga uppochner, utan att hålla i sig med händerna var det inte ens en tanke att prova utan att strippa ner sig och suga fast huden i stången, men satan vad kul det är! Grymt jobbigt med och känns som man tappat bra mycket muskler sen sist, men det ska det bli ändring på!

Efter att målaren ringt och väckt mig imorse kravlade jag mig ut i finvädret och traskade ner på stan, för spårvagnen förbränner man då inget fett på. Kolla lite skor, handla lite kläder, skicka in lite skoluppgifter och vandrade sen hemåt igen för lite käk innan träningen.
Tappade glas i golvet, svor en del, försökte få bort skiten i en halv evighet och hade plötsligt inte alls lång tid på mig tills jag skulle möta upp Manda för SH'BAM-pass, dålig tidsplanering! Så min kycklinggryta får ligga isärplockad i kylen tills imorrn och torsken i frysen åkte in i micron och åts med ost paprika gurka och ananas (får man ens äta det?) innan jag drog mig ner mot stan igen för massa härlig träning!

Har vart en surpuppa mest hela dan idag, inte kostat på mig många leenden inte och bara känt mig less och likgiltig, vet inte vad som hände riktigt:/ Men en lugn kväll i soffan med ett lååångt telefonsamtal med den bästa var precis det jag behövde för att höja humöret igen, så nu kan jag somna gott och livet känns himla ljust igen:)

Gonatt!





+

Här händer det grejer ska ni veta!
Nu är det klart, JAG FLYTTAR HEM!
Får lägenheten på måndag, ska tapetsera om, måla tak och sånt, lacka köksluckor och dörrar och köpa massa nytt och fräscht, kommer bli toppen! Är en 2:a på hemvägen, vid kvantum, ganska liten men med balkong och nära till det mesta!
Så nu har jag sagt upp lägenheten, sagt upp mig från Bjurfors, sagt upp mig från Casinot, gått på mäklarintervjuer i Östersund inför hösten, flirtat tillbaka mitt jobb på Cherry och skaffat jobb på Gamla Teatern över sommaren :)
Allt flyter på och har jag tur har jag även ett jobb till i sommar, får se vad de säger..
Blir lägenheten klar i hyfsad tid får lillebror prova på ensamlivet en sväng innan jag tar mitt pick och pack och flyttar upp sista helgen i april, om det löser sig med hur jag ska få upp allt såklart. 
Sen får jag pendla ner på det sista viktiga i skolan och bosätta mig hos söta vänner några nätter då och då tills vi har sista tentan i slutet på maj.
Feels awesome, men kräver såklart mycket planering, mailskickande, telefonpratande och prisjämförelser för att få ihop allt, men det blir nog super i slutändan ska ni se! :)
Nu är prio ett att hitta en ny hyresgäst hit och tänka ut nåt smart sätt att få upp alla mina grejer utan att det kostar multum!

Första jobbpasset på lääänge igår gick super, trivs faktiskt himla bra bland allt spelfolk och kommer allt bli lite trist att lämna dom faktiskt. Härliga kollegor och sköna pokergäster gör att timmarna går ganska fort ändå! Fortsätter i samma anda med ett nattpass inatt! Kommer inte ens ihåg sist jag jobbade längre än ett där, så kan bli intressant, kanske somnar vid bordet så får dom sig ett skratt, inte omöjligt, hehe.

Idag skulle jag vart på skolan, men då ena föreläsningen va inställd och den andra började nio, vilket gav mig aaaalldeles för lite sömn så sket jag i det. Klev ändå upp i hyfsad tid och har skrivit in tre uppgifter på datorn, så nu äre bara att hitta en dator med word, slänga in dem i ett dokument och skicka iväg så va det ur världen med. Har även ringt och pratat med både Swedbank och Jämtkraft och ska ta tag i disken vilken sekund som helst så det blev ju en himla produktiv dag ändå.

Nu börjar även solen titta fram så blir nog en promenad innan jag drar mig ner för att möta upp Manda för ett träningspass innan jobbet!

Kosten går bra med! :)
Igår bjöds det på påskgodis på jobbet, som jag inte tog en enda av!! Väntade istället in middan som bestod av supergod fisk med senapsost och massor av sallad, jättegott! Kan även stolt meddela att jag lyckats hålla mig ifrån både chipspåsen och chokladen i skafferilådan och istället gjorde mig en frukostäggröra och käkar nu clementiner till mellanmål. Ska ge det några dagar till innan jag ställer mig på vågen och ser om det blivit någon utdelning:)

!

Sitter och läser Katrin Zytomierskas LCHF-bok `Dags att bli smal!` och är mer peppad än nånsin!
Så jävla svårt ska det väl ändå inte va bara man lyckas hålla sig från alla fresetelser?
Så nu är det slut med jojobantningen och testar istället det här ett tag, har det inte gett nåt resultat innan maj går jag tillbaka igen, det är inte mer än det..

Började i söndags med frukost och en 12 km promenad varvat med jogging i solen. Underbart väder och var härligt slut i kroppen när jag kom tillbaka. Varvade ner med lite sol på uteplatsen, skröt lite till pappa (som blivit hurtig och börjat springa nu på äldre dar, hehe) tog en frukt och gick ner mot stan för att möta upp Manda:) Gick på dansaerobicpass, grymt kul! Sen hem och slänga sig genom duschen och tända grillen! Väntade in Manda och Annie och grillade hamburgare. Skippade såklart allt vad kolhydrater heter och körde på broccoli, blomkål, morötter och sallad istället, grymt gott! Sen blev det soffmys och film och jag dissade till och med chipsen (kors i taket) Som även stått här orörda sen dess, creds till mig som äääääälskar chips, hehe!

Igår var det dags för skola igen, första på en månad:) Klev upp tidigare än vanligt för istället för att ta spårvagnen till bussen tänkte jag va hurtig och gå, och det gjorde jag, alldeles för länge för kyckades missa den förbannade bussen ändå, klantig va ordet! Fick snällt sitta och vänta en halvtimme på nästa coh komma sent på första föreläsningen i tjänstemarknadsföring. Vilken å andra sidan va grymt trist så det gjorde väl kanske inte så mycket! Efter skolan blev det fika i solen på viskan, för de andra såklart eftersom jag inte käkar sånt längre (pluspoäng!) massor av prat inför examen och annat skitsnack innan jag åkte tillbaka till göteborg. Kvällen ägnades åt plugg, så snart är jag back on track igen!

Imorse klev jag också upp tidigt, käkade frukost (vilket bara det är ett wooow för de som känner mig) och tog en timmes promenad! Riktigt vårväder här nu så är himla skönt då ska ni veta:) Nu har jag precis slängt i mig en äggröra med bacon och ska läsa liiiite till innan det är dags för jobb. Inte vart där på nästan två månader så halvnervös ändå, tänk om man glömt nåt, eller får hjärnsläpp!


Saknar den här kroppen, men nu jävlar ska den tillbaka!! :)




Är förövrigt sjukt tråkigt att vara ensam nu när man vant sig att ha folk omkring helahela tiden. Men får stå ut till påsk, då kommer jag hem igen! :)


Är så grymt glad att jag träffade den här killen den här dagen, att jag förlorade i pingis (med flit såklart, hehe) så jag fick pussas och att han sen ville träffa mig igen och igen och igen och igen! :)


:)

Livet rullar på som på räls!
Imorrn börjar vi med frukostmöte för att sen ha sista praktikdagen här i Åre. Det har gått sjukt fort, men gud så bra jag trivts:)
Vid fem säger jag hejdå till alla på kontoret och mina treveckors-sambos, mellanlandar i ösd för ompackning och sen vidare för en myshelg i sandnäset! Hoppas på ett godkänt av släkten, dra upp massor av firrar och en lyckas med en lagom fylla, men mest ser jag fram emot att få spendera helgen med världens bästa kille <3
Nästa vecka blir det pluggpluggpluggPLUGG då jag har inte mindre än fyra uppgifter som ska in innan onsdag. Ska även trycka in tre eller fyra jobbintervjuer (nämde jag att det går himla bra nu?) har redan två jobb om jag vill, men det kan alltid bli bättre:) Berättar vart när det är klart!
Blir en tripp till lägenheten med, kolla hur det ser ut och mäta väggar för att se vad som får plats och inte. Skriva på kontraktet, ringa byggfirma för renoveringar då det är bra med pengar i fonderna och sist men inte minst bestämma mig för när jag ska flytta, maj eller juni?
Allt har gått himla fort i slutet och det är så grymt skönt när allt bara flyter på och funkar!
Jag mår underbart bra ska ni veta! Livet är kung, jag är kär och lycklig och får spendera massor av tid med alla kära hemma innan jag åker söderut igen, perfeeeekt! :)

.

Är på skitkonstigt humör. Sur och less och gråtfärdig typ. Mest för det förbannade uppgiften i skolan som va cp-svår och som jag helt enkelt gav upp i, tar hellre kompletteringen för fattar inte ett skit om jag ska va ärlig! Sen så regnar det, jag fryser och allt är bara konstigt, jag vet inte.
Nej nu- NYA TAG!
Ska börja kika lite smått på de andra uppgifterna jag har imorgon, där fattar jag iaf och det är faktiskt intressant! Såg nyss att jag klarat Fastighetsförmedling 3-kursen med = plus i humöret och ett steg närmare examen :)
Nu blir det Happy feet 2 i soffan med Knet, lovar att en tecknad sångfilm kommer göra mig gladare igen, hehe

.

Hallåhallå!

Har lämnats ensam på kontoret då de andra är ute på annat så har just nu ansvar för allt som kommer in, kul att de litar på mig så pass efter bara en vecka! Annars hänger jag med på allt mäklarna och assistenten gör, visningar, intag, fotograferar och springer småärenden. Har fått en egen dator och arbetsplats nu den här veckan när ena mäklaren är på semester, så ansvarar för hennes mail och svarar i telefonen. Får även lägga in objekt, skriva beskrivningar, skicka prospekt och skriva ut olika handlingar så känns som jag lär mig jättemycket och trivs samtidigt hur bra som helst här! Så jag har det ganska bra ändå, det enda som saknas nu är lönen :p

Kvällarna ägnas åt träning, plugg och tv-häng med mina roomies. Fått in hälsosamma rutiner och vanor nu äntligen och har lyckats skaka av mig några kilon sen jag kom hem, och fler ska det bli :)

Det enda tråkiga är att det inte verkar bli nån brädåkning:/ Jobbar ju hela dagarna, kvällsåkningen lockar inte riktigt och helgen spenderas i Östersund då jag tagit på mig jobb. Men lika glad är jag för det, får ju träffa alla mina hjärtan hemma då :)

Har förresten kanske fått lägenhet i Östersund med!

:)

Befinner mig hemma i jämtland igen! En av tre praktikveckor gjorda och trivs verkligen superbra på kontoret:)
Har tagit tag i kroppen igen, käkat nyttigt mest hela veckan och köpt träningskort på golds och det funkar, det går neråt! Bara det fortsätter i samma takt nu så är jag beachklar till sommarn ska ni se!
I helgen lämnade jag dock Åre, for in till Östersund, packade om och for vidare ut till Sandnäset. Igår blev det skotertur upp till Storåksjön där halva byn samlats för att fira Jonas mamma på 50-års dagen. En hel dag ute i solen med kolbullar, tårta, mys och middag, alldeles perfekt helgsnöje:)
Fått umgåtts med söta småsystrar idag, kollat på fotboll och packat om väskan ännu en gång för att bege mig upp till Åre igen imorgonbitti. Ännu en vecka på kontoret och en lite högre växel i pluggandet och tränandet:)
Funderingar över framtiden, jobb, vart jag ska bo och hur jag vill göra får vänta lite till. Just nu är livet bara underbart!

RSS 2.0