!

Bloggappen vill inte alls va med men ska försöka få ut lite bilder iaf! Här är en på Bondi beach, förata dagen vi kom :)

:)

.


BONDI BEACH

Skulle kunna vara helt underbart fantastiskt OM det inte vore skitväder mest hela veckan vi vart här :(
Gaaahh!! En riktig soldag har vi iaf fått, jag har surfat tre dagar och köpt en alldeles egen surfbräda till vår roadtrip :)
Den skulle btw också kunnat börja sååååå mycket bättre om det inte vore regnkaos och storm här och ska regna och va skitväder efter kusten ända till söndag... Blääää!!

Bloggen har inte funkat på hela veckan men kommer in bilder snart hoppas jag! :)

Vi har iaf gått runt här i Bondi beach, varit in till Sydney två dagar, firat Australia day men barbeque på taket, tränat, solat extremt lite och surfat så kroppen är alldeles öm!

Imorse hann jag med en riktig långpromenad efter havet innan regnet kom och fick se både gigantiska vågor, grymma surfare och ett gäng delfiner! En helt okej start på dagen :)

.

Bra bakisdag! Sol, träning, promenad, tacos och film. Alldeles lagomt :)


.

Okej, har gått några dagar men halvdåligt väder, inte jättevarmt men fortfarande sol! Har faktiskt inte gjort speciellt mycket sen sist, mest slappat, shoppat lite, men idag ska jag ta mig ut och fixa lite bränna! :)

Igår va första gången jag riktigt saknade hemma, mest för att jag va full antagligen but still... Man vänjer sig snabbt vid något som känns bra och efter att ha haft någon att vakna bredvid en hel månad så känns det faktiskt halvkasst att sen behöva sova ensam varje natt! Jag saknar Jonas och timingen när det blev bra igen va egentligen skit meeeen man kan inte få allt här i världen, jag får nöja mig med solen :) saknar såklart alla andra med men de flesta har jag skypat eller pratat med så det känns ändå helt okej! <3

Just det, haha, inte varje dag man kliver upp på morgonen och hittar en kille i vardagsrummet som frågar om man vill ha frukost på sängen, hahaa, Camilla vem är han? ;)


:)

Craaaazy night igår! $1 champagne, free drinks, Bam Margera and a whole bunch of pretty ladies sums it up! Hade grymt roligt, drack liiite för mycket och lyckades gå vilse INNE i ett hus, haha, men så värt soffdagen idag! :)

Legat inne mest hela dagen idag, lagat kängurugryta tills Camilla kom hem från jobbet, kikat på film och kom precis in från en löprunda, lagom dag ändå :)


:)

Craaaazy night igår! $1 champagne, free drinks, Bam Margera and a whole bunch of pretty ladies sums it up! Hade grymt roligt, drack liiite för mycket och lyckades gå vilse INNE i ett hus, haha, men så värt soffdagen idag! :)

Legat inne mest hela dagen idag, lagat kängurugryta tills Camilla kom hem från jobbet, kikat på film och kom precis in från en löprunda, lagom dag ändå :)


:)

Idag har vi gått runt i solen heeeela dagen, så otroligt skönt väder! :)

Fixade bankkonto och köpte en telefon inne i stan, sen gick vi genom parker och turistgrejer ända ner till stranden!

Avslutade med nightmarket där vi käkade både krokodil och känguru, faktiskt riktigt gott! :)



:)

STRANDHÄNG &TRÄNING
my two favorite things and I can do it all day long


:)

Det är typ omöjligt att va på dåligt humör när man går nånstans här! :) Hemma i Sverige blir man glad om man överhuvudtaget får ett litet hej i kassan, här frågar dom i varje liten affär hur det är och önskar dig en trevlig dag, sååå stor skillnad, dom är så sjukt trevliga här så det är inte sant!

Har gått på stan mest hela dagen idag, fixar smågrejer och försökt hitta, känns som jag gått en halv evighet så nu får benen vila en stund! :)

Btw har jag fixat australienskt nummer och laddat upp pengar så det bara är att ringa, skriva och surfa...trodde jag ja!! Har tydligen en låst telefon så blir till att köpa en billig en att ha här, missa surfen och gå runt med två! Aja, shit happens!


Efter en andra sväng på stan gick vi på spontanbio... Tre timmars sång va inte riktigt min grej, say no more! Les Miserables!



.

Igår va det födeledagsfest pch utomhusbio på schemat, vilket låter fruktansvärt roligt! Tror dock jag hade lite för höga förväntningar, va inte riktigt min typ av fest och tydligen kallaste sommarkvällen hittills så frös nåt så otroligt!
Men hade trevligt ändå och utomhusbion ska jag definitivt prova igen, men då skare bannemig va varmt ute! ;)


:)

Mitt hårfärgande resulterade i nåt halvdassigt jag rös av varje gång jag råkade kolla in i en spegel, igår fick det vara nog!

Nu är det ljusbrunt och jag känner mig inte lika ful längre! :)


.

Om jag råkar dö första veckan kan det bero på två saker!
VÄNSTERTRAFIKEN som gör att jag kollar åt fel håll nästan varenda gång jag ska gå över vägen, farligtfarligt!
TRAPPORNA i lägenheten, gosh vad jag kommer lyckas ramla här nån gång där mitt i natten! Sjukt att man ens bygger en lägenhet så men i övrigt är den himla mysig. Bilden är tagen från toa/vardagsrum/kök-sidan och på andra sidan är sovrummen, blir ett jäkla spring fram och tillbaka med andra ord! Även en bild på huset jag bor i en vecka till :)


:)

Klockan är inte ens halv två och jag har redan checkat av två träningsrundor, I'm back! :)

Vaknade cptidigt imorse så gav mig ut på en morgonjogg, som jag kan erkänna blev mer av en morgonpromenad då konditionen sjunkit till botten nu när jag inte tränat på tre veckor :/
Efter lite frukost och massa australiensurf så vaknade Camilla och drog med mig ett varv till, ett bättre varv men fortfarande sjukt kasst så jag avvek efter halva och roade mig med situps och armhävningar tills hon kom tillbaka! Fläsket som letat sig tillbaka över jul och ledighet ska nu bort, that's a promise!


MELBOURNE

Framme i Australien efter en flygresa långt över förväntan! :) förberedde mig på en obekväm flygresa utan sömn som skulle kännas som hundra år och laddade upp med böcker och korsord för att ha något att sysselsätta mig med, skulle trots allt resa 36 timmar utan både telefon, internet, dator och musik!

Flyget till Frankfurt va bara två timmar och fylldes med korsord, Kinaflyget va sjukt bekvämt, jag hade tre säten för mig själv som jag direkt efter maten lade mig tvärs över och sov som ett litet barn! När jag vaknade hann jag käka och kolla på en film sen va dom 9,5 timmarna redan slut. På flygplatsen i Peking va det iofs kaos, blev skickad från kö till kö för att fixa så man kommer in utan visum när man bara ska till nästa flyg och flygplatsen va så stor att man va tvungen att åka tunnelbana mellan terminalerna, men jag hittade och tog mig på nästa plan! Sista planet mellanlandade i Shanghai, alla va tvungen att kliva av planet, gå genom hela flygplatsen, gå genom säkerhetskontrollen och sen in i samma plan igen, sjukt onödigt kan jag tycka! Därifrån styrde vi mot Melbourne, åt mat, kollade på film och somnade, inte alls lika skönt som till Kina men av och till tills det va dags för frukost iaf! Avslutade med en sista film och tadaaa så hade 36 timmar svichat förbi! :)

Möttes av Camilla inne i Melbourne och åkte hem till henne, sprang genom duschen och sen ut i solen och käkade glass! Senare blev det pizza och några $1 champagne med hennes housemates och vänner innan jag fick testa utelivet, som en torsdag inte va mycket att hurra för, men hade kul ändå!

34 grader idag och har självklart varit ner till stranden en sväng, solat och njutit! ;) letade mig till ikea nu ikväll när Camilla jobbar och lyckades efter några felvägar hitta hem igen. Nu blir det en träningsrunda och duschen, sen får jag se vad vi hittar på imorgon, tar en dag i taget just nu och det känns helt underbart att slippa ha något att planera efter! :)

Kort sagt, jag har det grymt bra, klarade mig från jetlagen och njuter av ledigheten i solen! :)


Väntan...

Sitter på arlanda och väntar på att få flyga vidare. Frankfurt-Beijing-MELBOURNE där jag landar natten mellan onsdag/torsdag svensk tid!
Firar direkt med champangekväll och fredan blir det bakishäng i sooooolen, som jag längtat efter detta gula, varma, stora, 30 grader ska det va med, underjävlabart! :D

Tycker mig börja känna av den där äckliga sjukdomen dom insjuknat i runt mig mest hela sista tiden, men hoppashoppas det bara är inbillningssjuka, att jag helt enkelt känner efter för mycket och egentligen kommer få spendera all flygtid frisk som en nötkärna! Time will tell...

Hejdå dunjacka, mössa och frusna fingar! VÄLKOMMEN SHORTS, SOLBRILLOR OCH BRUNBRÄNDA BEN! :D


:)

Hårdare träning,
Bättre matvanor,
och en motivation som heter duga!
 
 
 

Time moves so fast...

... och plötsligt är tre månaders slit och jobbpusslande färdigt och kvar återstår bara fem ynka dagar hemma i kylan. Det har planerats, längtats och jag har drömt mig bort till värmen så många gånger att jag nog psykiskt redan är där. Nervositeten jag hela tiden skjutit upp tills "när det är nära" håller sig fortfarande på avstånd och ett halvår känns inte alls så länge som reaktionen hos andra speglar att det är. Det ska BARA bli roligt!! :)
Kanske är det för att jag redan bott borta länge, för att jag vet hur fort tiden går och hur enkelt det är att prata med alla vart jag än befinner mig i världen. Kanske är det för att jag precis som sist jag flyttade känner att jag måste iväg, göra nåt nytt, tänka på bara mig själv ett tag för att komma på fötter på riktigt igen!
 
Självklart dyker det alltid upp hinder på vägen, sånt som inte borde hända alls överraskar mig precis i fel tidpunkt. Men är väl det lite som är livets charm med, att lösa alla oförutsägbarheter efter vägen och ta dagen som den kommer. Allt kan inte planeras och tur är väl det, tråkigt vore det annars!
 
 
Tar en månads semester även på andra sidan jorden! Ni hittar oss i en campervan, roadtrippandes genom östkusten, looking for that perfect wave! Vi åker dit vi känner för dagen, surfar, solar skrattar, leeeever och tar vara på alla godbitar man kan hitta! Är det konstigt att jag längtar eller? :D
 
 
Mer än redo att slänga mig utför nya stup och ge mig ut på nya äventyr!
BRING IT!
 

RSS 2.0