:)

Myskväll med lillebror igår, film, chips och godis:)
Blev bjuden på räkmackor hos pappa innan oxå, godare. Följde med dom på godisjakt runt hela stan, haha, man kan ALDRIG få för mycket godis!

Blev erbjuden att få mammas bil förresten förut, men tackade nej, behöver ingen bil, och hon behöver pengarna mer. Så igår sålde hon den. Imorse ringde hon och fråga varför man inte kunde sätta in pengar på min mobil, för hon tänkte fylla på, sötmamma:) Men har ju abbonemang så fick på kortet ist, tack <3

Just det, haha, är ju så van att sova bredvid Jimmy, så inatt när jag vakna till så sträckte jag ut handen och skulle mysa, felet va bara att det va ju inte Jimmy, utan Andreas som låg där, haha xD Tänkte han skulle bli lite paff när jag smekte honom på armen mitt i natten, men han hade inte ens märkt det. Tur va väl det, men kände mig som ett mongo, haha:)

Nu blir det städning, hårfärgning och duschen innan det börjar välla in folk. Marité ikväll :) Får se om man blir kvar där eller om det slutar på G3 som vanligt:P


..

Hmm, vet inte riktigt vad jag sak skriva, har inte så mycket nytt att berätta..
Fick lön efter två månader itan i måndags, och nu är den nästan slut:/ sämre. låg efter med både hyra och telefonräkning eftersom jag inte fått några pengar alls på 2 månader, så gick mycket pengar dit. Har även handlat för en månad minst framöver och betalat andra räkningar, köpt jacka och skor och ska såklart köpa en forumbiljett. Så även fast det har gått mycket pengar så har jag inte slösat på massa onödiga saker, så tycker jag gjort det bra ändå:) Och det jag har kvar kommer jag ju typ inte använda eftersom jag jobbar hela tiden, har mat och har betalt allt annat, så det är bara nöjespengar;)

Just det, bokat resa till Alperna oxå:D Så 16 januari åker jag, Linn, Jack och Robin till Österrike en vecka, ska bli sjukt kul!

Halloweenfest på fredag, blir Marité, men brukar oftast hamna på G3 i slutet av kvällen, så får se.

Och nästa helg ere FORUUUM !! Ska bli sjukt roligt:D

Vet inte mer vad jag ska skriva, har som ingen lust.. Lägger mig ist, börjar sex imorrnbitti:/ Så blir sängen och lite TV tills lillebror kommer, ska sova här inatt:)

Rehabdagar nu Martina, haha, bara att vänja sig:P

:)

just nu känns allt bara fiiint:)

Kom nyss hem från en supergod middag ute hos pappa. ska hoppa i duschen, packa kläder tills imorrn och sen iväg och jobba i några timmar. Även att vi ställer om klockan vid tre, så blir en timmes extra jobb, hmm..

Imorrn blire loppis, tvättning och sen mys hos mamma:)
På mådag kommer lönen + att jag är ledig, så blir nog en shoppingdag:D

Hade förresten superkul igår, det är fan alltid roligt på G3, bättre ställe:)

.

En gång lögnare, alltid lögnare:/

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ, orkar inte.






Igår var det jobb, träning och sen tog jag med lillan hem över natten, bättre dag:) Men mår som ett as, ont i huvet, trött och inte kunnat äta nåt sen lunch igår. Så sjukt slööö, hoppas det inte är sjuka på g.

Ska försöka lägga Elina nu, skriver mer sen.


blä.

Hatar jobbet just nu! Eller neej, jag hatar vissa av människorna som ringer. Jag tycker om jobbet.
Började asbra den här vecka, en som tyckte jag hjälpt henne så bra att hon ansträngt sig att skicka ett mail till min chef med massor av snälla ord, och avslutningsvis 'Sabina for president' , så himla gulligt:)
Men sen vände det såklart. Gårdagen började med en utskällning på tre minuter där han klagade på priset och tyckte han skulle få ringa billigare, öööö nej. Så va den dagen förstörd. Och precis innan jag gick hem fick jag en askrånglig väckning i Kina, så missa massa tillgänglighetstid. Fick till den till slut iaf... trodde jag...
Idag kom en av dom som jobbar där och berättar att jag tydligen gjort fel med tiden till hon som skulle väckas, så hon blev inte väckt alls på den tid hon ville. Kände mig kass och allt gick sämst. Sen ett tag innan jag skulle sluta ringde en som ville ha en vägbeskrivning som gick åt skogen oxå, så fick höra diverse fula ord där oxå. Och även fast det var lite hennes fel att jag inte hitta så känns det värdelöst, så gick kasst resten av dagen oxå kände bara för att gå hem och dö.
Aja, ledig nu till måndag, förutom några lördagstimmar, sen är det bara att ta nya tag igen.

Tog fel på tiden oxå, så stressade järnet hem för att åka och träna, och väl hemma insåg jag att jag var en timme för tidig, så har lite slötid att slå ihjäl nu. Kanske städa undan lite?

Sjukt nere just nu, men de perioderna behövs ju de med.
Hoppas hoppas hoppas Martina kommer idag, då LOOOVAR jag att jag blir på bra humör igen! :)


Just det, får lön på måndag oxå, mer pengar på en gång än jag nånsin haft samtidigt förut, haha, riiiikare:D Även att jag får mer i lön än pappa ;)

..

Sjukt trött och hungrig nu.
Varit på jobbet hela dagen. Åkte direkt därifrån på hudvårdsgrejs, fick prova massa produkter som va asbra verkligen, köpte massa oxå såklart. Vart kvar där tills efter nio, så skyndade upp till Jimmy och tryckte i mig lite mackor. Har inte handlat hit än, ska fixa det nån dag.

Martina flyttar förhoppningsvis hit imorrn och stannar några dagar, nån vecka, inte vet jag, ett tag iaf:) Ska bli myyysigt:)

Trött nu, så blir duschen och sängen, skönare:)

.

Kunde sova inatt, kors i taket!

Jobbat fyra timmar, nu gymmet, pappa och sen jobb igen.
Håller mig sysselsatt så hinner man inte känna efter...


:'(

De flesta människor lär sig av sina misstag. Tydligen inte alla. Eller iofs kanske inte alla tolkar lögner, löften och svek som misstag, vad vet jag. Joo, jag vet att jag har fått nog. Jag vet nu, att det går inte att lita på en människa som ljuger om och om och om igen. Som inte bryr sig om något annat än sig själv. och vars löften är värdelösa, betyder inte ett smack. Jag har brytt mig om det du säger, jag har tagit till mig det och jag har bättrat mig, så förstår inte varför inte du kan göra detsamma för mig? Det känns ju verkligen som om vi vore tillsammans, känns så jävla bra och underbart när vi är med varandra, så jag fortsätter hoppas, för det verkar faktiskt som om du oxå trivs, oxå tycker det är bra. Men jag har väl fel då, jag ska sluta hoppas och börja inse att det inte alltid blir som man vill. Jag orkar inte pendla mellan glädjerus och gråtattacker mer nu. Jag går.


.

Meningslös kväll igår, typ. Det jag kommer ihåg va kul, sen vakna jag imorse och kom inte ihåg ett dugg efter typ elva. Springer runt som en idiot i hela lägenheten för att hitta mobilen för att höra vad jag gjort, haha. Gick tydligen ut för att gå på krogen, kom inte längre än utanför dörrn så spydde jag, sämre tjej. Så blev en tidig kväll.
Mått som en idiot hela dagen. Gick upp till Jimmy när jag hittat mobilen, la mig i soffan, sprang in på toa o spydde och var så jävla bakis. Halvsov på toagolvet, sen i soffan igen, ända tills vi skulle åka. Hadelovat att åka till Mörsil idag, och är inte den som sviker ett löfte, så va bara att tvinga upp sig själv, köra till Mörsil och hälsa på JImmys föräldrar. Men va mys ändå, blev bjuden på våfflor när vi kom och sen jättegod mat och efterrätt:) Låg i sängen och kolla på film med Jenny och bara tog det lugnt, men bra mådde jag inte kan jag lova!

Så kvällen har spenderats framför tvvn med chips och glass, och nu blir det sängen :)

Just det. Borde egentligen ligga i en skön hotellsäng i Åre just nu efter att ha badat, ätiti gott och bowlat, men neej, idiotreceptionist:(

DISSARN :(

Söt tjej :)


.

Ledig idag, behövdes verkligen, jobbat nio dagar i rad innan.
Va på gymmet och sprang lite på löpbandet innan jag hämtade upp världens sötaste lillasyster på dagis:) Vi gick bort till Martina och hälsade på, blev kvar där i över en timme. Åkte hem till pappa med Elina, sen hem hit igen. Jimmy va söt och bjöd på mat oxå:)

Ska bara va lat en stund till, sen diska och lägga mig, börjar tidigt imorrn.

Tagit ut en flyttdag från jobbet på fredag, så lånar pappas bil och kör grejer fram och tillbaka hela dagen. Blir nog en sväng till Mattmar oxå, hämta lådor. Ska bli skönt att få nåt eget igen, med sina egna grejer och vanor. Men känns ändå tungt att flytta, jag trivs verkligen här, jag trivs med Jimmy, och jag tycker om att slippa vara ensam. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Ett av det jobbigaste är att behöva somna själv efter att ha haft någon bredvid nästan varje natt i två månader, men har löst det nu, Martina flyttar in hos mig ett tag, ska bli mysigt:)

Blir iaf utgång på fredag:D
Ska bli kul, inte vart ut på två veckor, och härligt att kunna tänka på annat för en stund.

nu, disken!

.

Vill inte du ha mig helt, vill inte jag ha dig alls!

<3

Saknar tiden då vi bodde tillsammans! Flytta ihop med mig igen? ;)
Love you sis <3

. med tunga steg...

Jobbade till midnatt igår, gick bra, mest taxi förfrågningar.
Tänkte kliva upp tidigt idag, åka på gymmet och hälsa på i Valla innan jobbet, men kunde inte sova inatt så va alldeles för trött.

Alla tankar och frågor äter upp mig inifrån, så i helgen flyttar jag ut, försöker få nån slags ordning på mig själv. Det är inte lätt jämt :'/   men har lyssnat på hjärtat och struntar i hjärnan allt för många gånger nu, och det funkar uppenbarligen inte, så inte mycket annat att göra än att byta taktik helt, även fast det känns tungt, även fast jag egentligen inte vill. Men det går inte att leva på hoppet hur länge som helst heller, tyvärr:(

Jag vet inte vad jag vill längre, ge mig klarhet ?


:)

En alldeles perfekt myskväll med Signe igår följdes av en alldeles perfekt dag idag:)
Sov till halv ett när Jimmy kom hem, åkte iväg och tränade och sen jobbat i fyra timmar, brabra:)

Kanske ska hämta sötelina på dagis imorrn innan jobbet oxå, bara Benita hinner hem innan jag måste på jobbet så.
Jobbar till midnatt hela helgen, så blir ingen utgång den här veckan heller. Men vad gör det när man ändå inte har några pengar lixom:P

Är förövrigt väldigt förrvirrad och har svårt att tänka klart. Men det brukar ge sig med tiden:)

:)

Första nyktra helgen på, jaa vad blir det? Åtta veckor tror jag. Har vart skönt, bara tagit det lugnt och sovit ut:)

I Fredags hade jag tvättid, lyckades tappa bort tvättstugenyckeln, mindre bra :/ Malin Robin och Mattsson va här så vi hyrde film och käka chips:)
Sov bort mest hela lördagen, va iväg och handla mat och fick mysmiddag:) Sen åkte vi ut till pappa, skulle kolla på film, men blev bara tv, men mys ändå:)
Ska snart upp till mamma, bli bjuden på mat och sen träna, ska bli skööönt :)

Börjar halv sex imorrn så blir en tidig kväll sen.

.

Gått super på jobbet:)
Spenderat kvällen med fem av världens bästa människor:) Myst och kollat på filmer, och ni, se ALDRIG 'The boat that rocked' !! Så enormt kass film så ni anar inte.


Blir nog en lugn helg, har tvättid imorrnkväll och ska nog va barnvakt på lördag:)


allt jag säger går in i ena örat och lika fort ut ur det andra.


räv.


sömn.

RSS 2.0