.

är typ störd ja, haha, så fort jag inte har nåt att göra på jobbet så beställer jag massa grejs på internet. Förra veckan var det två omgångar kläder och sen satt jag aplänge o valde ut tv-spel o skit för massor av pengar, men det sket sig när jag skulle beställa. Tänka skita i det då, men idag hade jag trist igen, så 1700 på tv-spel kändes som en bra investering, hmmm, neeej, men himla kul! Så snart kan man spela två på wii igen, sjunga fyra på singstar och spela massa nya spel;) tur man är så himla vuxen alltså!

över en timme kvar på jobbet, skitfotboll på tvn och inte alls mycket samtal, så får se om man hittar nå annat kul på den tiden då, eller om det blir en till sväng till massagestolen, sjuuukt skönt.

.

Jobbat sen åtta imorse, klippt ner buskar och sopat grus hela dan, askul, nej. Va ju tvungen å testa vattenrutchbanorna oxå, så det fixa vi efter jobbet, sprang uppför å, precis som när man va liten, haha, och himla kul vare:)
Åkte på Melissas styre en bit hem, trodde jag skulle dö, haha. Såg den coolaste cykeln ever, men hade en braaa anledning att inte prova ;)
Nyss misslyckats att koka ägg, så må fixa nån annan mat och sen blir det jobb igen, helkväll på Eniro, blää.

:)

Lääängesen man uppdatera nu, och så jäkla trött så blir en snabbis.

Haft tre dagar ledigt nu i midsommar. Husvagnsboende och feeeeeest i massor stod på schemat, men blev att jag bodde emr i Borgen än i den där husvagnen iaf. Grillat, druckit, kanske liiite mer än man borde, men vad gör väl det. Haft sjuuukt kul iaf, det man kommer ihåg, haha, och det man inte minns har inte hänt har jag hört.
Stannade kvar hos Angelica i söndags, åkte båt, solade, åkte ring o wakeboard med Kristofer, Anders o Robin, sjuuukt kul ska jag säga! Men vattnet va lite i det kallaste laget. Vidare ner till Borgen för grillning och film och sen upp tidigt imorse och åkte tillbaka till stan igen.

Bara vart i solen idag, träffat Martina, Nathalie och sen cyklat ut till Valla och hämtat upp massa småsyskon. Bada fötterna på lövsta, träna en sväng, cykla hem o sprang genom duschen innan jag gick och jobba.
Känner hur det blir mer och mer uppunktat, haha, nu blire sängen!


.

Fick ledigt idag, skulle vart badvakt vid stora basängen, meeeen den är ju tom så det kändes ganska meningslöst;)
Tänkte på bolaget redan nu inför helgen eftersom jag jobbar mest hela tin annars. Smart som man är gick jag genom stan dit, och kom hem med fyra kassar istället för en. Hitta massamassa kläder, skor o en jeansjacka som jag självklart va tvungen att köpa nu när jag ändå va på stan;)

Hem o tvättat och städat hela lägenheten, duktigt.
Även gjort egna pannkakor för första gången, haha, blev himla nöjd fakiskt.

Kollat på hundfilm nyss och nu blir det duschen innan jobbet.

Puuuuuss

.

Åkte ut till pappa efter jobbet igår. somnade i solstolen, så sjuuukt trött.
blev barnvakt på kvällen så gick och handla massa gott, eller jaa, Benita handla massa gott för mina pengar, typ, haha. mös med små söta systrar och fick med den ena hem sen å:)

sov lääänge idag, behövdes verkligen efetr en miljon jobbtimmar förra veckan. kollat på avatar och tyckte ínte alls den va så bra som alla sagt, tryckt i mig godis och bara slöat.
ska ta igen det med lite träning nu snart, sen blire jobb hela kvällen.


sjukt osäker på allt oxå, och känner mig som dem fegaste i världen, så jäkla rädd för att misslyckas så vågar inte chansa, feeeegis jag är! så väntar ist och ser vad som händer. if it's ment to be, it's gonna happen tror ja. typ.


.

är kaaaaaaasss!!

haha, kolla bussen fel IGEN, blev less och tog taxi till jobbet. billigt.

.

gick kasst att jobba igår.
sovit fem timmar.
påväg på det tionde jobbpasset den här veckan.
klanta mig med busstiderna.
kommer bli sen.

btw så öppnar lövstabadet idag.kasst väder och stora poolen är tom så kommer inte va nå folk dock. så ska dra på mig kepsen, som är det enda plagg vi faktiskt måste ha hela sommaren, ursäkta mig för att jag är sen, krypa igenom rutchbanorna och kolla på alla(?) barn som tycker det är askul att åka i fulvädret.

må gå nu så jag inte missar nästa buss oxå. höööörs.

:)

feeealing greeeat!



jobb i spöregn igår, sen filmkväll med Kristofer:)


får se vad det blir idag, sugen på träning, men gymmet har ju stängt:/ jobb ikväll iaf, plaza is the place to be!
kollar på disasterdate på MTV nu, så sjuuuukt kul, hahaha, måste ses ;)

:)

bara :) helt enkelt.


maaaaaassssaaa     :)

så ni vet.


:)


puss

.

Jobba på lövstabadet som vanligt igår, rensa ogräs har jag blitt riktigt bra på nu, skulle kunna spy på skiten. fick trimma gräs halva dan iaf, så lite omväxling blev det iaf.
va ner på gymmet med martina och sen upp till valla, träffafamiljen o blev bjuden på mat.
hem o gjorde mig iordning för jobb på marite. kom dit o de va helt dött, bara personal som va ute, som självklart spela o vann som vanligt, så dela ut marker som ett as i början, baaaad. men det vände som tur var och gick huuur bra som helst. massor av storspelare och massor av pengar till mig;) räkna ut sen att jag tjäna lika mycket på 1,5 timme på cherry än jag gjort på hela lövstadagen, men bääääättre jobb!

Hemma tre, intensivsömn och sen upp för att åka på HLRkurs. gick ut för att åka med bussen, men kom på att jag skulle va sportig o gå till jobbet. kom till badhusparken innan jag ångra mig, haha, men då vare för sent, så va bara att pinna vidare, gör jag fan aldrig om!

Jobb ikväll igen, eniro, hoppas det inte är nån som ringer så vi kan ägna oss åt tvn:)
Blir väl mer ogräsplock imorrn skulle jag gissa, men sen på söndag börjar vi på riktigt iaf.sen blire film o grejs på kvällen hoppas jag:)

.

andra dagen med ogräsrensning, inte så kul ska jag säga er, handleden är typ död och jag likaså.
blev gymmet med martina efter jobbet, hääärligt! sen hem, lagat mat, diska, städa, tvätta, vart massa vuxen helt enkelt, haha.
tankarna flyyyger iväg, blir nästan rädd för mig själv, haha, men man ska tänka positivt har jag hört, hoppas det förblir positivt bara:)

.

känner mig som 14 igen, haha, åhh, tur martina förstår mig iaf;)

there´s just something about that name

.

Första dagen på lövstabadet idag, legat o rensat ogräs hela dagen.
Nyss käkat, sen blire iväg på eniro klockan sju, jobbjobbjobb, pengarpengarpengar:)

:)

Tack för att du beter dig som en idiot! Tack för att du fick mig inse och gå. Seriöst, TACK! :)

Holmen igår, kungkväll o mysnatt, bääätttree:)
Förfest a la landet, pub, dans och happy faces, underbart!

Käkat hos mamma nu när jag kom hem, sen bara slötid i soffan, nu blire snart duschen o sängen.
Dubbeljobb imorrn så må ju va utvilad.




Juste, lillbrännan jag drog på mig då, haha, sämre.

.

Perfekt dag!
Gick ut till Valla, drog med Martina och steeekte i finvädret:)
Blev bjuden på middag i solen, utejympa på friskis&svettis och sen promenad hem igen.
Underbart väder och underbart humör!
Nu blire ljus, härlig musik, jag och badkaret;)

.

Kort nu innan jag städar lägenheten:)

Vart uppe i Umeå några dagar, jag o Malin hälsa på Lali. Har pratat massa, gått på stan, myst och festat såklart;) Även att man träffa på snyggt östersundsfolk en tisdagnatt i Umeå, hur stor är den chansen då ? Haha:) Aja, har iaf haft det himla bra. Nu blire städ och uppackning innan gymmet, sen kommer syrran o diskar, underbart;)

.

Låg vaken längelänge och skicka sms, som det inte blev nåt av ändå, men sånt är livet, inte jag som kommer ångra mig sen!
Sov tills nyss, sjukt skönt, så nu blire duschen, träffa persson o knet o sen fara iväg till Umeå med Malin när hon slutat jobba, kommer bli greeeaaat:)

Kommer hem på onsdag, sen i helgen bosätter jag mig i Oviken:) Dans, pub o mys med Angelica!


.

tror blackjackgudarna ger mig payback för skumpan alltså, så jävla kasst det går nu, haha. men vad ska man göra, inte nåt jag kan påverka speciellt mycke, så bara bita ihop och hoppas nästa pass går bättre.

idag blir en tvätt, disk och städdag. härligt med en ren lägenhet inför min semestervecka:) kanske blir en sväng till umeå om vi får tag i nån bil, annars hoppas jag på finväder så jag kan steeeka i solen hela veckan:)

.

HAHAHAHAHA, men kuuuuuuung!
Dödslängtan, my asss!! Beter man sig som skit får man väl för fan räkna med konsekvenserna!




Sämst kväll igår, så hoppas på en upgrade inatt då!
Lillan fyller två oxå, grattis på henne:) <3


.

men vilken underbar dag, neeej.
ut igår, hade askul, men vart lite mycket kanske, haha.
vakna upp åt helvete långt hemifrån 50 MIN innan Benita går ut nere i badhusparken. PANIIIK! så fick stressa som ett svin hem, bakis o jävlig, borsta tänderna, byta leggings och springa ner till badhusparken.
hade missat (var för full för att komma ihåg) att jag hade nyckel och skulle låsa lägenheten, så blev till att låna bilen, leta reda på rätt hus och låsa. självklart var det bilkö på vägen tillbaka, så från milko till stan tog ett jävla tag. lämnat kameran hos Agneta igår så vart tvungen att hämta den innan vi kolla på flak en stund.
tänkte jag skulle duscha och dö i sängen en stund innan jag far vidare och firar signe o benita, men inte då. hela lägenheten vibrerar och ljudnivån är inte den minsta ska jag tala om. men hääärligt när man är bakis som en gris och huvet redan dunkar mer än allt. har jag tur idag jag eller?

hoppas det vänder innan kvällen iaf, åka o få i mig massa gott och sen jobb på plaza med märta, goodiegoodie:)

.

Går inte så bra att leva nyttigt alltså, haha.
Träningen går super MEN
För det första älskar jag mat för mycket så äter som en tok!
Klarar inte av att vara utan chips heller, haha.
och idag faller det på spriten, haha, sjukt sugen på utgång så ringde och tjata med mig Martina;) Blir nog förfest hos Agneta som det lät och sen vidare på bokstavsiffra, yeeeees! :D




Imorrn tar syrran studenten å, och jag är så jävla generös alltså, tur man har nån att spendera pengar på när man är rikare än allt, eller? Njaa, förjävla snäll bara;)
Blir till att kika när hon går ut på morgonen, kolla på like flak, svänga förbi och gratta Signe och sen middag med närmsta släkten hemma:) Jobb på plaza på kvällen, så ingen utgång blire heller.
Även lördag blire jobb, marite för hela slanten, första där för mig i sommar så hoppas det kommer massa stooora gamblers och ger mig massa cash, för pengar gillar ja, jaaaarå.



Nää, ska ta tag i disken (kommer jag nog inte göra även fast jag borde) och boka spinningpass till ikväll.
Ses i dimmmmmmmman ;)



.

10 dagar.

Hitta en dagbok jag inte rört på ett år, och vart ju tvungen att läsa såklart. Är mystiskt egentligen hur man kan läsa något man skrev för flera år sen och verkligen känna känslan man kände då, mysko. Många bra minnen där, även mycket dåligt, men skönt att ännu en gång påminna mig själv att det är rätt nu, att det var lika bra.
Vet att jag sa att jag hatar dig, det är inte sant, det var ilska.
Aja, i vilket fall som helst är jag inte arg längre, inte ledsen, inte heller glad, utan mer lättad. Skönt att slippa fundera bara, slippa ligga vaken på nätterna och undra, utan kunna fokusera på annat. Nu är det såhär och kommer aldrig bli samma igen.
För inser när jag läser allt jag skrivit, för längesen, och även nu i slutet på olika lappar runt om i lägenheten, att det inte var det jag ville, egentligen. Det känns alltså braaa nu:)

Tio dagar, få tankar, inga tårar och känns bättre och bättre för varje dag som går. Det är inte lätt att släppa en människa man älskat och hållt ihop med i flera år, men jag är på god väg:)
Är för envis och stolt för att höra av mig och fråga, men hoppas du har det bra iaf!

.

Elina va sjuk imorse, så blev barnvakt idag:)
Sprungit runt på stan, köpt sommarkläder, 2-års presenter och studentpresent, så gått massor med pengar, igen.
Pappa släppte av mig på gymmet sen, så blev springning och corepass. Tog en promenad in till stan igen, så skönt ute alltså:)
Ska springa ner på videoteket en sväng, sen blire slökväll i soffan, film och poker, yeees.

.

jobbat några timmar, nu blir det träning, hämta elina på dagis och upp till valla och steka i solen:)


.

...är grym på poker och behövde inte visa leg på bolaget, greeeaaaat, gonatt

RSS 2.0