.

Då mitt knä fuckat upp sig av all löpning tänkte jag ta en vilodag idag. Köpte chips och timtams och svor för fjärde gången den här veckan att det är sista svullkvällen, sen äre stenhårt! Självdiciplinen är inte riktigt vad den borde ;)

Iallafall, efter att ha tryckt allt gotta ångrade jag mig, surprisesurprise, letade upp ett gym och gav resten av kroppen en omgång så knät fick vila!

Sjukt skönt och nu kan jag med gott samvete ligga nyduschad och med rock i öronen och slösurfa resten av kvällen! :)

Träffade btw mamman jag ska bo hos idag, världens skönaste människa så där kommer jag stortrivas!


.

All alone!
Nu har Camilla åkt, jag har bytt hostel och regnet är tydligen här för att stanna!

Sista kvällen tillsammans blev det trerätters på Hard rock cafe och jaccuzi med Kristen, Scott och Matt :)


:)

Igår fick vi äntligen smaka på solen igen så blev en heldag vi poolen och lite ny bränna, underbart! :)

Idag va skitvädret tillbaka så ställde in mig på en hosteldag, köpte internet och tog fram mäklarboken...
Men då jag plötsligt blir medbjuden på jetski tog det inte många sekunder innan jag va ur sänger och påväg till vattnet ska ni veta! Så grymt roligt så ni kan inte ana, och vips blev det något bra av den här dagen också! :D


:)

Yheeey, har lyckats skaffa jobb sista två veckorna här så nästa måndag flyttar jag till Burleigh head och testar nannylivet! Två små söta tjejer ska jag ta hand om några timmar i veckan så får jag både bo och käka gratis tills jag åker hem :)
Sparar massa pengar och det bästa är att de bor PÅ stranden och jag har hela dagarna ledigt så blir surf och glassande i solen all days long! ;)

Gårkvällens hottub-badande och dagens intervallträning har dödat min kropp, så blir vattenböljning och mäklarplugg i sängen nu några timmar!

https://cdn1.cdnme.se/988652/6-3/pic_51274692ddf2b33feef9b847.jpg" class="image">


...

Det regnar och regnar och regnar och regnar här. Sjukt tråkigt är det och finns inte alls mycket att sysselsätta sig med!

Vågorna är äckligt höga och surfbrädan va det över två veckor sen jag använde, nästan lika längesen va det sen sist jag låg på en strand och njöt av solen.

Så vad gör jag på dagarna då? Jaa, ibland hinner jag vakna före regnet och drar på mig springskorna en sväng på morgonen. Ibland trotsar vi vädret och tar en promenad ändå. Nån dag har vi kikat lite i butikerna. Vi har tvättat, spelat squash, biljard och airhockey. Men mest har vi slöat, legat i sängen, läst och klagat på regnskurarna...

Ska man inte ha sol jämt när man är på semester, vaaa? Kom igen nu!


Aja, om några veckor kommer jag hem iallafall. Längtar tills jag får åka ut till Sandnäset och ha världens mysigaste påskhelg med goaste killen nånsin och hans fina familj! :)

Dags att ta tag i karriären med så flyttar upp till Åre och gör klart praktiken i april! :)

Kommer ju komma hem luspank så nån lägenhet tar jag inte tillbaka första månaden iaf och hade tänkt strunta i forum med men har en så fin vän som betalar nästan hela kalaset så då kan man ju inte tacka nej! Kommer bli grymt! :)


Bara invänta solen nu, njuta av ledigheten och skaffa mig en riktig bränna igen, sen är jag redo att komma hem! ;)


!

Om en månad folket, då kommer jag hem!
Hem till familj, vänner, kärlek, jobb, praktik och allt däremellan! :)


.

Sjukt konstig dag idag.
Klev upp, käkade frukost, sprang 4,5 km, powerwalkade 8,5 till, fick en miljon blåsor ungefär, käkade lunch och somnade sen 3,5 timmar :/

Sååå vette tusan vad jag ska göra nu, kommer inte kunna somna ikväll, är helt slut i kroppen och visdomstanden strular så känns som jag fått en fet käftsmäll!
Vädret är fortfarande kasst och gymmet är stängt på söndagar med, skjut mig vad tråkigt jag har!

Bläääää....


.

Fortfarande kvar i Brisbane, bor på hostel och delar rum med 29 illaluktande människor. Dagarna är gråa och fyllda med regnskurar och det finns inte alls mycket fantasi kvar till saker att sysselsätta oss med!

MEN har hittat ett gym, där vi får gratispass tills på tisdag, yheeey! Så igår va vi på sh'bam och imorse blev det bodypump och ångbastu! :)

Man får ta vara på de små ljusglimtarna ;)


!

Ibland slår det mig hur lätt livet faktiskt egentligen är! Man kan allt man vill och oavsett vad som händer så läser det sig alltid...

Jag kan bestämma mig för en sak, ändra mig, göra nåt helt annat, planera för framtiden och plötsligt ändra mig igen utan att någon nånsin kan säga att jag gör rätt eller fel, för kan man egentligen göra 'fel' när man alltid gör det som känns rätt för stunden?

Tycker det är helt underbart hur fri jag, eller jaa, ALLA, verkligen är bara vi vågar chansa, vågar testa sånt vi inte vet något om och tillåta oss att det är okej om det skulle gå helt åt skogen! Jag provar hellre en miljon nya saker och misslyckas med hälften än att sitta som pensionär och undra hur livet skulle kunnat bli om jag testat lite nya vägar då och då!

Klart jag har ups and downs som alla andra, ibland tycker jag det är skitjobbigt men lika ofta är jag världens lyckligaste! :)


Vad jag vill säga är att det aldrig blir som man tänkt sig, hur noga man än planerar så dyker det upp saker efter vägen som rubbar hela tänket och det är lite charmen med livet ändå, att överraskas både av andra och sig själv! Jag gillart iaf och snart kan det va dags att byta riktning igen och testa nåt som just nu känns alldeles rätt! :)

Things changes and so do I!


.

Idag har vi gått, och gått, och promenerat upp, upp, upp, upp och lite upp igen!
Upp till Mount Coot-tha för att kika på utsikten över hela Brisbane.. Jobbigt som tusan och har svettats som en gris, men ooooj vad motion vi fått! ;)

Snart duschen och kärleksmiddag med Camilla då mitt riktiga hjärta än en gång befinner sig alldeles för långt bort!
Så kan det gååå, jag överlever nog ändå! :)


.

Vet inte om det är normalt eller om jag är en sjuk obotlig jobbnarkoman MEN jag har iaf lessnat på att vara ledig!

Så planen att åka hela vägen upp till Cairns och semestra två veckor till blev inget av. Istället flyttar jag ner till stranden i Surfers igen i helgen och kikar efter jobb där :)

Blir grymt rastlös av att inte ha något att göra, inga rutiner och främst av allt, inga pengar som rullar in som de borde!

Jaja, sån är jag, ge mig jobb! :)


GOLD COAST

Vi åkte ut till guldkusten, stannade vid Rainbow bay, surfade en stund och slocknade sen på stranden. När vi vaknat till och solat en stund grillade jag korv, vi spelade lite kort och tog en kvällspromenad på stranden! Så himla mysigt, hade jag gjort varje kväll om jag kunnat :)

På kvällen fick vi vår första och enda varning, man får inte campa vart som helst så vi blev tvungna att flytta på oss :/ efter många om och men lyckades Camilla flirta till oss en p-plats på ett reststop för lastbilar typ men vi va tvungna att åka tidigt så blev inte mycket sömn ochännu mindre då vi åkt in och ut ur tidszoner :( tydligen är brisbane enda området som inte stället om till sommartid så här är klockan en timme mindre...

Vi åkte tillbaka till samma ställe som innan och jag blev sittandes i bilen med en bok då regnet öste ner utanför. Nör det lugnat ner sig tog jag och Camilla en sväng runt Coolangatta innan jag drog på träningsskorna och körde intervaller och annan träning nån timme! Tog en powernap på stranden och vaknade upp till ett bröllop uppe på höjden där vi stod! :)
Vi letade reda på en annan parkering och spelade plump tills det va läggdags.

Efter att vi svidat om vanen från sovrum till bil för 18372 gången for vi ut till kusten igen och stannade i Burleigh heads där det va surftävling! :)

Kollade en stund på den innan vi la oss i solen, testade vågorna en sväng men va aaaalldeles för oregelbundna för en rookie som mig så gav upp ganska fort.

Vi fortsatte upp till Surfers paradise ochbosatte oss på en campingplats som vid det här laget kändes som rena lyxen! :p

Lite dricka och kortspel senare gick vi för att göra stan och blev medbjudna på fest.. Trodde vi ja! När vi kommer in i hotellsviten på 34 våningen visar det sig va en svensexa vi hamnat på, grymt kul dock så jag klagar inte :) tog oss ut på nån sämre klubb och vandrade hemåt efter fyllekebaben. Tog en jävla stund att komma hem, fötterna värkte som aldrig förr och bilen nästan kokade när jag vaknade på morgonen så både jag och Scott bestämde oss för att det fick bli utesömn sista timmen!

Hängde på stranden hela dan så brännan är helt okej nu ;)
Sen en svän på stan och middag till livemusik på en irländsk pub med Camilla, sjukt mysigt! :)

Hittade till ännu ett reststop att campa på innan vi for vidare till Manly utanför Brisbane för vår sista stranddag!

Jag och Camilla köpte med oss rostbiff, potatissallad och breezer och hade picnic ute på piren innan vi kollade in några halvdöda barer men gav upp och valde att krama kudden istället!


Så nu då, jaa efter att ha städat ur bilen, lämnat den, hittat ett kasst hostel, haft en slökväll med film då Camilla va ute med sitt ex, sagt hejdå till Julia och Emelie som ska fortsätta resa och bytt till ett bättre hostel så sitter vi mest och slösurfar, kollar lite jobb och suckar åt vädret...


https://cdn1.cdnme.se/988652/6-3/pic_511af9de9606ee206b0b0283.jpg">https://cdn3.cdnme.se/988652/6-3/pic_511af9de9606ee206b0b0283.jpg">https://cdn1.cdnme.se/988652/6-3/pic_511af9de9606ee206b0b0283.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/988652/6-3/pic_511af9de9606ee206b0b0283.jpg" class="image">


ROADTRIP

Sista roadtripveckan va inte lika grym som första men vi hann ändå med mycket mellan alla regnskurar!

Vi stannade i Byron bay tre nätter på Arts factory hostel! Hann med två festkvällar, lite strandtid, chill vid poolen, nån runda på stan och massa timmar ute med myggen! Seriöst, har aldrig nånsin haft så mycket myggbett!! Ajaj :( då vädret sög mest hela tiden blev det dock ingen surf och knappt några bilder...

Vi åkte upp till fyren och kollade in utsikten innan vi for vidare till Nimbin, som är en chillstad mitt ute i ingenstans! Här är det ratsfariliv som gäller och inom en timme hade vi blivit erbjudna både marijuana, kokain och svampar, inga konstigheter här inte!
Vi tog in på en campingplats och gick en sväng runt den lilla staden innan det blev kortspel och en tidig kväll!

Här har btw låset på bilen slutat fungera för några dagar sen så vi kan inte låsa bilen längre.
Man får kort och gott väldigt mycket lägre krav när man bor som vi gjorde. Allt är fuktigt, alltid! Jag sov på en brits med max en halvmeter upp till taket, det är trångt, ofräscht och lyckas man hitta en kall utomhusdusch är det ett plus!

Man uppskattar verkligen det vardagliga så mycket mer! El, vatten, sängar, täcken, riktiga duschar och toaletter, internet och inte minst utrymme!!

På morgonen regnade det i Nimbin men tog mig ändå ut på en löptur som skulle bli den jobbigaste nånsin... Ingen energi alls och benet värkte vare steg efter jag lyckats snärja in det i surflinan en vecka tidigare, så gav upp och tog några simlängder i poolen och en varm dusch istället innan vi åkte vidare.


Nu dör mitt batteri... Fortsättning följer ;)


!

Kommer ett inlägg om sista veckan senare ikväll, promise! :)


:)

Sista dagen i Harry avklarad och nu är det dags för jobb och ett riktigt liv ett tag!


.

AVALON BEACH, PALM BEACH & SEAL ROCKS


.

BONDI, SYDNEY, SURF & SOL


:'D

Anmälde stölden igår och idag ringde polisen upp och väskan va inlämnad!!

Tillsammans med världens sötaste brev från kvinnan som hittade den :')


alltalltallt

Okej nu kommer den, reseberättelsen!

Vi startade med en vecka i Bondi Beach som ligger strax utanför Sydney. Hängde på stranden, surfade och ba tog det lugnt :) Jag såg delfiner, grymma surfare, åkte in till Sydney och kollade in operahuset och den stora bron där och firade Australia day!
Vi bodde på ett hostel där vi träffade två svenska tjejer som tillsammans med en kille från San Diego fick bli våra roomies i vanen vi bor i just nu! :)

Precis dagen innan vi skulle åka norrut efter kusten blev det storm och kaos men lät nog värre än det var för vi har inte alls hagt några problem efter vägen!

Hämtade upp vanen i tisdags, tog en tripp till ikea och åkte sen och killade in Manly beach där det va massvis av grymma surfare och gigantiska vågor!

Efter en promenad längst stranden fortsatte vi till Avalon beach där vi parkerade på en höjd och hade grym utsikt över stranden. På kvällen satt vi på en filt nere på stranden, drack, sjöng och mös :)

Tog en springrunda med Julia och Scott innan vi fortsatte till Palm beach och gick en vandringsled upp till en fyr där.

Blev tipsade om en avskild strand som hette Seal Rocks som va den finaste underbaraste jag nånsin sett! Där stannade vi över natten och spenderade hela torsdagen på stranden med massor av sol och surf! :)

Efter en sväng på affärer åkte vi vidare norrut och hamnade i Taree där vi campade vid en flod. Vi tog ett dopp i vattnet innan vi fixade tacos och spelade kort. På kvällen va det alldeles stjärnklart så alla låg på rygg på marken och kollade på stjärnorna, sjukt mysigt!

På morgonen hann jag och Julia med lite intervallträning innan de andra vaknade. Jag och Camilla tog en paddlingstur på surfbrädorna och sen fortsatte vi ut mot kusten igen!

Vi har tagit in på turistvägarna för att hitta de bästa ställena att övernatta på och har haft grymt tur som hittat perfekta ställen mest varje dag :)

Vi pkte vidare till Crescent heads som är en surfstrand, kollade in vågorna och surfarna och fortsatte sen till Coffs harbour. Såg både kameler och kängurur efter vägen :)

Börjar vänja mig med vänstertrafiken med, i början va det dick grymt krångligt att först sitta på fel sida i bilen, växla med fel hand och köra på vänster sida, men på nåt sätt har det ändå gått bra!

I Coffs harbour parkerade vi långt uppe på en höjd och hade världens utsikt över stränder åt båda hållen! Tog en strandpromenad med Camilla, spelade lite kort och kollade på blixtarna från åskovädret som va runt omkring. Sen sa det bara pang och på två sekunder var det storm, regn och åska och vi va tvungna att snabbt som tusan trycka in oss i bilen och köra därifrån! Hade väskor och surfbrädor överallt, hittade inte lyset på bilen och kunde bara använda växel 1, 3 och 5 men efter lite kaos tog vi oss iaf ner till en rastplats vid stranden och kunde sova där.

Sov knappt nåt alls den natten då jag va tvungen att sova i framsätet så vaknade tidigt och tog en långpromenad och löprunda på stranden innan de andra klev upp. Tog en dusch, har btw bara duschat utomhus i kallduschar senaste veckan, och åkte till Red rocks och kollade in de röda klipporna. Stannade till mitt ute i ingenstans på en restaurang full med hillbillies och käkade då de tydligen skulle ha den bösta blt'n i Australien och styrde sen mot Byron bay!

Stannde för natten en knapp mil innan och campade vid ett naturreservat som heter Broken head!

Vaknade och fick champagnefrukost och sång på min födelsedag igår, kökade fruktsallad och chokladfudge till frukost och gick sen ner till stranden för en heldag med sur och sol!

Dagen va helt perfekt tills vi såg att någon brytit sig in i vanen och snott min väska :@ surade ett tag, ringde mamma som fick spärra korten och åkte sen in till Byron bay!

Hittade ett superchill hostel där vi kunde parkera vanen, drack lite och gick sen ut för att käka och festa. Blev bjuden på både mat och dricka hela dan eftersom jag fyllde år och hade, bortsett från stölden, en helt perfekt födelsedag med min lilla vanfamilj :)

Idag har vi bara tagit det lugnt, legt vid stranden och va in och polisanmälde sen igår och nu ligger vi vid poolen en stund innan jag ska unna mig första varma duschen på evigheter och fixa lite mat! :)

Har det riktigt bra här i solen iaf och ska försöka skriva oftare nu!

Lägger till några bilder och resten finns på facebook! Hoppas allt är bra hemma :)


23 ÅR

...och internet för första gången på en vecka! Lovar jag ska uppdatera er om allt imorrn, men nu är det fest!!! :)


!

...


RSS 2.0