.

bad update igen nu, tappat det här lite känner jag.. men tar en kort dag-för-dag nu då:)

Söndag- Första dagen jag verkligen längtade hem! Hade absolut ingenting att göra, har ingen TV (än), fins bara 1, 2, 4 och 6 på den pyttelilla gemensamma tvn, det regnade precis som ALLA tidigare dagar här, jag kände inte en själ och ingen va hemma här jag bor heller, Så drog och träna en sväng, afrodans, himla mysko må jag säga, jobbigt, men inte riktigt min grej kände jag. Sen satt jag vid datorn heeeeeeela dagen, va så stört less så ni anar inte!

Måndag- Första dagen i skolan! Träffa klassen o sånt, 65 pers, så namn va inte ens att tänka på utan försökte mest prata med så många som möjligt. Vi är mest tjejer, men typ 15 killar kanske vi fått ihop iaf. Lite blandade åldrar, allt från några som kommit direkt från gymnasiet, till några som närmar sig 40, men flest av oss runt 20-25,  och känns som bra folk så blir nog bra:) Massor av de pendlar från Göteborg eller nån annanstans i närheten så inte alls många som bor här i Borås, men några iaf :) Hade lite rundvisning, lite tal och sånt..
På kvällen va det typ lära-känna fest. Vi va väl en tio från min klass somva där, himla mysigt och kul att lära känna folk lite mer.

Tisdag- Första dagen med fint väder! Tal igen på förmiddagen. Gick och köpte min första bok, som vi tydligen ska ha läst 130 sidor i tills tisdag, blääää. Svindyr va den, över 500 spänn, brun och ful och precis lika tråkigt innehåll som utsida. Fastighetsmäklarlagen, alltså en hel bok med lagar och förklaringen, jipppie? noooo. bläddra lite i den hemma sen och den va pest, men är väl bara att börja ändå så plöjer man väl igenom de där sidorna till slut..
Gick och fikade på Viskan i solen och sen upp till en park för brännbollsturnering och lekar:) Förlorade med 1 poäng i första matchen så åkte ut då, sämre, men satt kvar o grilla o lekte och sånt en stund innan vi for tillbaka ner till studentlokalen. Lekte ett tag till där och pratade och sånt innan jag gick hem. Typ 20 från klassen som va med idag, samma folk som igår och några till, så man märker fort vilka som faktiskt kommer vara med på alla aktiviteter och fester och sånt. Men va ändå ganska många från min klass jämfört med andra klasser, så är ju bra ändå:)


Imorrn är vi lediga och sen på kvällen har vi tacobuffe och fest med instutitionen, alla vi som läser liknande program, så ska bli skoj:)

Ledig på torsdag också, sen på kvällen äre förfest och pubrunda.

Ledig fredag (vi är alltid ledig torsdagar och fredagar) och sen på kvällen äre poolparty i badhuset här. Låter ju askul verkligen, men har fått jobbpass då så får se om jag kan gå eller inte. Annars blire träning och jobb på Puls ist..


Ska väl försöka träna nåt mer nu när jag är ledig också, och maten går finfint ;)

Nu blire sängen, vänta på att jimmy ringer och mysprata tills jag somnar, gonaaaaattt

.

Ska snart iväg på jobb igen, gick bra igår och hoppas det håller i sig ikväll då:)

Sovit längelänge imorse, slöat mest hela dagen, sen tog jag ett ryck på eftermiddan, sola och sprang, känns himla skönt nu efter ska jag säga er!

Quick update, för nu drar jag på Frank´s.

Puuuuuusss

.

Dålig uppdatering här, I knoooow, menne, haft mycket att göra sista veckan..

Nu har jag iaf flyttat, är nere i Borås, och trivs himla bra än så länge:)
Sjukt segt att köra åttio mil ner, men det gick himla bra ändå, sjukt stolt över mig själv som faktiskt hittade till rätt gata och allt trots att internet la av så jag inte hade nån karta,det ni ;)

Bor i en jättestor lägenhet tillsammans med fyra andra, en är dock bara här lite ibland, nån 50-årig psykolog tydligen, haha, inte träffat henne än.. De  andra verkar himla bra faktiskt:) Två som är lika gamla som mig och en som är 32.. Hon påminner himla mycket om mamma må jag säga, haha:P

Igår va jag runt o kika på stan, som är himla mycket större än Östersund. Bor precis vid centrum så det är perfekt avstånd till allt oxå! Sen blev det en sväng på friskis&svettis på kvällen, aerobicspass, behövdes verkligen efter min slösommar! Gick förbi Ica på vägen hem och handla massa GImat, för nu ni ska det bli spänst i kroppen igen!

Sov läääänge idag, möblerat om rummet så det ska passa in med tvn jag ska köpa:) Sen gick jag till Knalleland en sväng, handla skor och sprang förbi ginatricot-outleten:) Även LAGAT mat idag, inte illa för att vara jag, riktig mat! inte typ pyttipanna eller köttbullar som vanligt, haha, nej gryta fick jag ihop, riktigt gott tillochmed!

Vart och träffat min nya chef nyss, fått massa update om alla krogar och bord här, 18 STYCKEN har dom, helt sjukt många, mot Östersunds vanliga fyra. Så nu ska jag iväg och jobba om bara en stund, är asnervös och hoppas det inte går helt åt helvete nu första passet iaf!

Lägger upp bilder på lägenhetn sen, antingen här eller på facebook. Nu blir en sista fix inför jobbet, byyyeee

.

blev precis erbjuden jobb i Stockholm, men blev ju tvungen att tacka nej då eftersom jag flyttar om fem dagar. Men hade vart himl kul, och hade lätt tackat jaa och flyttat om det vart lite tidigare i somras, jobbat på Casino Cosmopol hade inte vart helt fel:) Men hon sa att jag skulle höra av mig om jag vill ha jobb efetr skolan va slut, så kanske hamnar i Stockholm sen då;)

Bokat bil idag, så måndagkväll flyttar jag, kör 80mil och lämnar Östersund och allt gammalt bakom för en stund. Blir nog braa tillslut ändå:)

Personalfest med mina badvakter ikväll, prova på nya krogen, så har ingen aning om hur kvällen slutar:P
Imorrn är min sista jobbdag, sen har jag en veckas semester, skööönt:)
Sista krogkvällen på fredag, all in!
Sen Fröjdholmen på lördag för en sista fest innan flytten, kommer bli awesome!
Söndag och måndag blir slödagar, packning och städning innan syrran intar lägenheten.



Även massa känslor som spökar, det är inte lätt jämt. Timingen är sämst, och du har haft heeeeela sommaren på dig, förstår inte hur du kan komma fem dagar innan jag flyttar och säga nåt så stort? :/ Förlåt för igår och förlåt för jag inte tycker lika. Älskar dig!

.

Seeg dag idag.
Drog mig upp ur sängen och släpade iväg mig på jobbet i regnet. Va där en timme utan att göra ett skit, fick åka hem och sen har jag segat vid tvn med chips o grejs, muuums.
Fått besök av både syster och bror, menne vet inte riktigt om det var av kärlek dom kom, haha. Den ena ville bara ha pengar till en hamburgare, och den andra ville slippa frisörkostnaden. Aja, är glad dom kom i vilket fall, sötsyskona mina:)

ska inte lägga in en krona till på unibet från nu. punktslut. skitsida.

juste, ska spela paintball för första gången på lördag! ska bli sjuuukt kul! :)


tänkte tvätta och diska idag, men har misslyckats med båda. tar det en annan dag istället, kanske.

.

Dagens tanke.
Sitter och kollar igenom massa bilder och det är himla konstigt egentligen hur en person kan få en att ändra åsikt om dens utseende, bara genom att visa personligheten! Finns killar jag träffat som jag i början tycker är helt perfekta och sjukt snygga MEN som jag, efter jag lärt känna dom och vet hur de är kan kolla på nu och inte alls tycka att de ser nå speciellt bra ut egentligen och kan inte alls förstå hur jag kunde tycka dom va det snyggaste jag sett i början. Samtidigt som jag kan gå hur länge som helst utan att ens lägga märke till en person, men sen när man väl lära känna honom så tycker jag plötsligt att han är himla fin. Hur folk är spelar så sjukt stor roll i  hur man ser och uppfattar dom egentligen. är det en person jag tycker beter sig dåligt så lägger jag märke till alla småskavanker i utseendet oxå, och dom blir fulare, men är det däremot en som kanske inte ser nåt speciellt ut men är hur bra som helst, så bortser man från alla småfel och ser bara de fina sidorna hos personen.
Läskigt det där egentligen, men det stämmer nog himla bra att det är insidan som räknas. Skönhet kommer iniffrån!
Sen är det ju såklart så att det ofta är utsidan som får en att komma i närheten från början, det kan jag ju inte neka till, men finns inte den här bra människan inuti så är det tack och hej ganska fort ändå :)


Nej, ska dra på mig nå kläder och städa upp lite innan jag får finbesök, heeej


:@

spela precis bort niohundrafemtiotre äckelkronor på unibet :@ skitjävlaspel!
sätter mig och grinar i massagestolen och ringer en vän istället för att jobba . Åhhhh! :@

:'(

.

Slutspurten på jobbet nu, bara två timmar kvar av passet som jag började elva. Trodde det skulle va hemskt och segt, men har faktiskt gått ganska bra ändå. suttit och spelat blackjack mesta tiden och faktiskt vunnit för en gångs skull! :)

Men faaan vad skönt det ska bli att sova när jag kommer hem! Åhh, nästan så jag ska slå av mobilen helt och dra igen persiennerna, sova tills jag vaknar, satan vad skönt det vore!

Nattjobb resten av helgen oxå, så blir bra nog slöa dagar, men det gör inte mig nåt;)

Börjat packa ihop lite grejer idag också inför flytten, rensat i förrådet och sånt och slängt massa onödigt som man aldrig använder, duktigt gjort. Tänk om jag kunde vara lika duktig med disken, som ännu en gång cäxt till ett stort berg i köket :/ Kanske dags att ringa in Benita snart igen :D

Juste, tömde spargrisen idag, ni vet sånna pengar man samlar på sig som bara tar plats och som man ändå inte skulle sakna, har lagt alla dom där i nån månad nu och det hade växt på bra ska jag säga. Alla min "onödiga" pengar, som jag inte saknat ett dugg, blev idag över 1600 kronor, yeees, så det lönar sig att samla på alla småkronor ser ni ;)

Nää, nu är sista rasten slut, ska köra en sväng till på Unibet och sen bara längta hem till sängen! Hoppas ni sover gott, för det ska jag absolut göra när jag kommer hem! P

uuuuusss

:)

Det rullar på som det ska!
Fick jobb för Cherry nere i Borås igår, så börjar där den 26e :D
Blir iofs ingen utlandsresa då, men det hinner vi med senare, kanske åker på höstlovet ist:)

Seriöst jobb man har, haha, imorse vart jag skickad på bolaget för att köpa whiskey, sen krattning typ en timme, lunch hur länge som helst, och nu sitter jag med datorn i kassan. Tror ni nån kommer eller? Nej. Så lyssnar på musik och facebookar för fullt ;)

Ska dra fram nåt spel nu, bääääättre jobb råååå!

.

är sämst!

jobba åtta-elva på Eniro OCH åtta-två på badet, hur tror ni det gick ihop?
Det gick det inte!
Lyckades fixa så jag börja elva på badet, smet en kvart tidigare från Eniro för att rensa ogräs tre timmar. Hem, åt, kolla på tv, powernapade, men ställde såklart klockan så jag inte skulle missa jobb på Eniro igen klockan sex. Klev upp när klockan ringde, satte mig i soffan, somnade och försov mig! Jag är kass!
Sprang iaf iväg på Eniro, datorn krångla, headsetet funka inte och kunde inte börja jobb förrän klockan sju. Spela bort pengar på unibet, vann tillbaka dom igen!
Och nu kan jag inte sova, så suttit och spelat mario och tryckt i mig nötter.
Halvdålig dag som mer än gärna får ta slut snart.

gonatt

<3




Det här är en himla bra kille ska ni veta, dock så är vi inte så bra för varandra, men han är en människa som nog aldrig riktigt kommer försvinna ur mitt liv. Försälskelsen är borta men kärleken stannar ska du veta Jimmy. Med rätt tjej, vid rätt tid så är han huuuur gullig som helst och typ den bästa som finns.
Alla människor passar kanske inte ihop som par, men jag hoppas och tror verkligen vi kan funka som vänner, bara vi ger det lite tid. Som det va förut, i början.
När du är som bäst är du verkligen underbar!
Även fast jag flyttar hundra mil är du välkommen att ringa så ofta du vill, för jag vill aldrig förlora dig helt.

Jimmy Hernerud, alltid i mitt hjärta!




.

Dålig uppdatering här, I knooow.
Jobbat som ett as hela sommarn, så inte haft varken tid eller nåt intressant att berätta.

Jobbat på stråket och yran nu mest hela veckan, gått sådär, men älskar blackjackjobbet så vart nöjd ändå:) Vart på stråket några dar har jag hunnit med också, sjukt kul i fredags och måndags. Tisdag va väl sådär. Skulle på fäviken i fredags, men fick ingen skjuts hem på lördag och så blev det så sent så sket i det och drog med malin ut här i stan istället, skulle yras trots att det kosta skjortan, menneee, vi fastna på förfesten så blev himla billigt ändå;) gick in till stan, ångrade att jag tog högklackat då kan jag erkänna, käka kebab och drog oss tillbaka till frösön för att efterfesta, så blev en braaa kväll ändå:)

Kneten har bott här mest hela veckan å, så idag tryckte jag dammsugarn i händerna på han, och han fatta vinken, så nu äre rent och fint här igen :)
Fortsätter jobba som en gris i tre veckor till,sen ni, flyttar jag till Borås!
sagt upp mig på Eniro i förrgår och pratat med Desiree på Cherry, så nu finns det ingen återvändo, men det blir nog bra:)

Nää, ska dra påmig nå kläder och bege mig upp mot mamma nu. Fira Benita och käka tacos, muuums:)


RSS 2.0