.

Bröllop igår :) lägger in bilder sen.
Va så himla fin ceremoni, som följdes av middag och fest, skojskoj:)
Men som sagt, bilder kommer sen och en bilder säger mer än ord.

Fick skjuts in till stan sen på natten, så jag och Kristjan sprang på O'learys en sväng. Hade inga nycklar, inget bankkort och inga pengar, men det löste sig ändå. Blev en sväng på donken innan jag mötte upp Martina o fick nyckarna till lägenheten, där Emilia låg och mådde som en gud (?), haha. La mig, onödigt bråk, ner o öppna dörren till Martina, onödigt bråk och sen efterlängtad sömn.

Vakna vid halv tolv, hinka i mig vatten och låg o småprata med Emilia innan jag somnade igen. Blev väckt av pappa vid halv fem, och mådde huuuur bra som helst, eller? nej. åkte iaf ut till Valla, käka kinamat o hämta alla grejer.

Nu blire duschen och förhoppningsvis tidigt i säng, innan jag börjar min hårda arbetsvecka. usch

Är sjukt arg oxå, otroligt onödigt.



GRATTIS <3


tröööött

Jobbat inatt, stod två timmar(!) utan ett enda spel! assegt. sen gick det kasst, så meningslös kväll:/ Sov två timmar, jobbat tre, sen vilat nu, så jävla sliten och trött i kroppen!
Ska ut till Valla så fort jag orkar röra mig, tänkte duscha och pack ihop kläder o sånt först bara. Mysa med lillan och förhoppningsvis sova tiiidigt så man är pigg till bröllopet imorrn:)

:)

kollade kontot och kände mig fattig, ända tills jag räknade ihop allt jag lånat ut och insåg att jag har över 4000 runt om i stan. Det gjorde mig glaad, jag är inte fattig, trots att jag inte fick nån lön den här månaden, wheeey:)
Vem har förresten råd att låna ut över 4000 en månad? fan vad rik jag måste vart förra månaden;)

Money makes me happy, elleeer ?
Kan inte påstå jag är så glad över de fyrtionio timmar jag ska jobba nästa vecka. nej. men sånt är livet. Vill man leva loppan på sommarn så får man jobba arslet av sig på våren ;)

<3

Kan man göra annat än att bara älskaaaa den här ? :)



..

Klev upp halv sex igår och somnade inte förrän halv fyra, sen vakna igen åtta när Martina kom. Somna igen och vakna när Elina kom vid halv tio, sjuuuukt trött. Sen somna vi båda två kvart i tolv och sov till halv fyra, haha, men så jäkla skönt vare :)

Jobb inatt igen och sen börjar jag sex imorrnbitti, så sömn blire lite av inatt med, men jag överlever.

Ska fixa nån mat nu, inte ätit på hela dan så sjukt hungrig.

.

Satan vad jag vill ha ett annat jobb, vantrivs verkligen, inte med folket, men jobbet i sig. Att sitta still flera timmar i sträck och kolla in i en datorskärm är inte riktigt min grej. Söker för fullt, och såfort jag får nåt mer socialt jobb slutar jag, trots att lönen är super, för fan inte värt ändå.

Jobbat imorse, tröttare än få men det gick. Hem i svinkylan och tänkte absolut inte gå ut igen. Så ringde Malin och jag hamna utanför dörren iaf, luncha på Pause, mysigt:)
Hem och städat hela lägenheten, även grundstädat hela badrummet!

Snart kommer lillebruuur en sväng, sen drar jag nog och solar en sväng. Funderade på gymmet oxå, men neeej, kylan då!


.

haha, åhh, kan inte låta bli att bara hata vissa människor, haha. men måste ju finnas sånna oxå, för att bevisa hur otroligt bra resten är;)


När jag kom hem från jobbet idag så lovade jag mig själv att inte ta en steg till utanför dörren idag, och jag har lyckats himla bra må jag säga. Har sökt jobb, kollat runt på satorn och kollat på sju eller åtta avsnitt av Scrubs under filten i soffan:) Så jäkla skönt att bara ta en dag för sig själv, inte åka nånstans och inte ha ett dugg planerat.

Har inga planer på att lämna soffan ikväll heller och blir en tidig natt, jobb sex imorrnbitti.
Pratat med Martina o mamma, så på bättre humör nu är sist iaf, wheeey.
Puss

...

Tänk att man kan må så underbart bra så länge, för gömmer man bort allt dåligt så finns det inte? FEL. Tillslut får det inte plats mer och allt exploderar, tårarna rinner och allt är bara skit. Men det är lugnt, bara man får ut allt har man ju plats att gömma bort allt dåligt för ett tag sen igen? 

..

Inte så otippat så är jag självklart inte ett dugg trött, sämre.

Inte gjort så mycket idag, typ duschat, ätit och vart med Linda :)

Är sånna här kvällar jag önskat jag hade sömnpiller, för upp sju imorrn känns inte så lockande för tillfället, när man inte kommer kunna sova på ett bra tag :/


.

Vaknade halv fem igår, kunde inte somna normalt inatt vilket resulterade i att jag sov till fyra idag! Vilket iofs inte gör så mycket ifall det inte vart så att jag ska upp och jobba sju imorrnbitti, jobbigtjobbigt.

Mat nu. Typ Frukost/Lunch/Middag ?

.

Sjukt kul ute igår!
Mått som en gris hela dagen idag, upp o spydde imorse och sen sov jag till halv fem, upp o käka, eller jaa,peta i maten, hos mamma och nu städat upp lite här hemma och mår fortfarande skit. Men det vare värt, coh att höra att pappa mår precis lika illa får det att kännas lite bättre, I'm not alone, haha


.

SPRANG ner på bolaget kvart i tre, plockade åt mig dricka och inser att passet ligger hemma på bordet, klantigare tjej! Tur man har turen på sin sida iaf, så fick nog med mig dricka hem iaf ;)

Hämta körkortet blir prio ett på måndag alltså.

:P

Sagt hela veckan att det här blir en lugn helg, men efter tre nyktra krognätter har jag ångrat mig ;) haha, så får jag med mig nån så blire nog röj ikväll ändå :D Får se vart the preparty är bara, men det löser sig alltid ;)
Ses i dimman folket! :D


:D

Prövotid på körkortet ?? NEEEEJDÅ :D
Två år och inga olyckor, wheeey, I'm great !


.

Stryker härmed den 19 februari ur kalendern för alltid!
Det gick så jääävla dåligt igår så det är fan inte sant!!
Blääää på den kvällen!!

Bra natt och mysmorgon vägde nästan upp att jag va kass igår, men en bra bit kvar för att få tillbaka det riktigt bra humöret jag haft i slutet. Sååå hur fixar jag det? Utgång eller myskväll ikväll, det är frågan. Förslag tack!



:)

Fick en udda komplimang på gymmet idag,  haha :) Värsta muskelberget som kom fram och tyckte jag va stark, tackaaaarrrr, haha. Sen att har stalkade mig resten av tiden va väl inte fullt lika kul.

Jobbat imorse, vart och tränat en sväng, ätit och betalt forumstugan. FOOORUUUM :D Fattar ni hur kul det kommer bli ? Helt sjukt!

Ska iväg och jobba fem igen, slutar åtta, sen börjar jag tio igen på O'learys:)

Juste, körkortet har kommit oxå, så bara o hämta ut :)
Och så fick jag reda på att mitt badrum ska renoveras, så vart ner o valt golv och badkar(istället för duschväggar) idag:) Ska snart börja kika på tapeter oxå, kommer bli asbra det där ;)

Puuuuuuussss


:)

Blev en braa mellantid ändå, myys :)

Var påväg på mitt andra träningspass idag när jag kom på hur långt och kallt det är att gå upp till Solliden, haha. Så mamma får träna själv ändå och jag hoppar i duschen istället.

.

Gick kung att jobba igår, tills klockan halv två. Självklart kommer det två killar som faktiskt kan spela och vips så går ena därifrån med över tusen spänn, bläää för det. Men gick ändå hyfsat när jag räknat ihop allt:)
Liite creapy när det kommer fram personer och vet precis vad man heter och vem man är, när jag inte själv har en aning om vilka dom är, hmm, haha, men lite kul ändå.
Juste, lovade mig själv så sent som igår att sluta ljuga och säga jag har pojkvän, och faktiskt dissa folk ärligt hädanefter. Det höll kanske tre timmar, haha, men alltså, det måste ju kännas bättre att få ett nej för att nån är upptagen än att faktiskt måste inse att man inte är bra nog, eller? Haha, aja, får se hur jag gör i fortsättningen:) Tror jag är för snäll för att verkligen rådissa någon, tycker så synd om dom då ju, haha, iaf nykter. 

Kändes inte som jag sovit en sekund när klockan ringde imorse, men va bara att hasa sig ner på jobbet ändå. Jobbade mina timmar och sen blev det gymmet, hääärligt:)

Ska upp till mamma sen o käka innan jag drar iväg på jobb igen, får se vad jag fördriver tiden mittimellan med.

.

Även fast det va sjukt skönt att va ledig idag, så ångrade jag mig lite när jag insåg att jag kommer få himla lite lön nu två månader :/ Men aja, vart lite gladare, eller jaa inte gladare egentligen men glad åt pengarna, när jag såg att jag fått första veckorna heltid i Mars:) Så i slutet av April kommer jag få normalt med cash igen ;)

Ska iväg o jobba på O'learys nu, slutar halv tre och sen börjar jag på Eniro åtta imorrn bitti. Sen Plaza på natten, slutar halv tre och upp på Eniro nio på fredag:/ Kort sagt, jag kommer sova hela helgen! Haha, näärå, ska nog dra med pojkarna till bydalen om det blir finväder :) Man behöver ingen sömn när man är ung har jag hört;)

Nää, O'learys vare ja, lite fix på det så blire nog braa :)

Haha

Sitter med Benita o kollar på bilder på hur folk såg ut förut och hur de ser ut nu, och vilken jäkla skillnad den kan vara, även fast man bara kollar några månader tillbaka i tiden. Måste erkänna att man fan mår bra när folk man inte tycker vidarns bra om har ändrat kroppsform till det sämre, så några skratt har vi fått oss jag och älsklingssyster, haha ;)

Iallafall hitta vi bilder sen förra året, och jaa, vad ska man säga, glad vi är av dom som går åt rätt håll iaf, haha :)




Ska upp och hälsa på Bernt nu, så lägger in nya bilder sen när jag kommer hem, eller nån annan dag.

Byyyeee :)


:)

Vart duktig idag, städat, tvättat, diskat och vart på möte.

Tagit det lugnt och kollat på film nu ikväll. Du gör mig glad :)

:D

Alltså vet inte vad det är, men är på så sjukt bra humööör :D

Plus att dom ringde från trafiktornet nyss och gav mig ledigt imorrn, thaaanks :) Så om nån annan är ledig imorrn så ere bara höra av sig så hittar vi på nåt :)

 


:)

Klev upp för ungefär en timme sen och redan hunnit tvätta en maskin OCH varit iväg och solat:) Älskar förresten ståsolariumen, så dom blir det i fortsättningen oxå!

Ska städa ihop nu, tvätta resten, diska, sen iväg på cherrymöte:) Sen hoppas jag på en sväng iväg på gymmet, blir nog pass:)

Gladgladgladglad, livet leker:)

:)

Sjukt skönt med SPA och massage igår ska jag säga er, tack mamma :)
Resten av alla hjärtans spenderades med Martina, kom hem från Spakliniken, gick på affärn, gjorde mat ola oss i soffan och mös med film, BÅDA somnade, haha.. Skulle egentligen på bio vid nio, men bestämde oss att det fick bli filmmys här istället, då ingen av oss orkade röra på oss, så vi stannade i soffan:) Pratade massa innan vi somnade som det alltid blir, alltid lika skönt att få prata av sig:)

Vaknade imorse och planerade hela dagen perfekt. Skulle diska, sola, gymma och ut till Valla o hälsa på. Blev inte riktigt så, haha. Vi fastnade i soffan och kollade på film, och sen en till film, och sen hemligt grejs framför datorn ;) Sen var klockan sju och det va alldeles för sent att dra sig mot gymmet och pappa. Sprang iaf bort och solade när Martina åkte hem, tog en promenad bort till Grundläggargränd (sjukt långt, jag vet) och hämtade grejer, ner på OK o boka tvättid och hem igen. Sprungit runt naken en sväng och hela jag luktar som en äckelgris efter solarium o salva, men jag öööverlever. Slängt på mig softkläderna o ska slänga på en film nu, mysa järnet med mig själv, va längesen nu, men inte grinar jag för det, imorrn kommer Martina tillbaka igen och lyser upp mitt liv :D

Juste, sjuuukt kul hade jag när vi va ut i lördags oxå! Så ni vet ;)

Nää, film vare jaa, disken får vänta ännu en dag.


För ni är så jääävla braaa <3



+

Lägg märke till alla glada inlägg i slutet , I feel greeeaat ;)

:)

blev ändrade planer igår, jobb på plaza istället för bio. Va sjukt lite spel, men gick ändå asbra verkligen :)
Kom nyss hem, ska käka nåt, duscha, sen ut till Valla o va barnvakt tre timmar:) Sen blire utgåååång, wheeaay :D


:)

Nyss vare o gymmat med Angelica, skööönt:) Har även kommit fram till att det tydligen inte spelar någon roll om jag tränar på kvällen eller dagen, som jag skrev för nån dag sen, så tar tillbaka det, haha:)

Ska iväg och jobb nåra timmar snart, hade planerat utgång sen, men blev planändring. Utgång imorrn istället och bio och mys idag:)

Va på G3 igår, först för att hjälpa Martina att öppna, men blev en helkväll eftersom jag fick med mig Angelica oxå:) Tog det bara lugnt, drack LITE och pratade, va faktiskt himla skönt må jag säga, men inget man vill göra varje gång man är ute direkt ;)

Sabina & Martina, en helt vanlig torsdag ? <3

:D

SÅ SJUUUUKT SKÖNT ATT TRÄNA :D
blev en halvtimme på gymmet i väntan på att passet skulle börja. Självklart va snyggjohn där, haha, men kuuuul då, nej. Skitigt, uppsatt, fult hår, inge smink och ungefär samma färg på ansiktet som mitt linne, knallrosa, himla attraktivt;) Därför jag oftast tränar på dagarna, då är det oftast bara gamlingar och man känner sig sjukt bra och fräsch själv, haha:)
Ska nog dit på ett pass imorrn igen, älskare:)

juste, ni anar inte hur sugen jag är på chips alltså, asstolt över mig själv som överlevt tre helnyttiga dagar!

nää, scrubs och sängen nu, börjar halv sex imorrnbitti. Nattinatt

:)

Jobbat hela dagen idag, hann ner på hm en sväng på lunchen, köpte en skjorta, ljusa jeansleggings och en vit tröja. Upp på jobbet igen, ner på Akelius på rasten och skrev kontrakt :D Jobb igen och sen en sväng till på stan, fick med mig ett linne, ett par asbilliga jeans, även nu tre(!) storlekar mindre än för ett år sen, asnöjd!
Juste, skulle köpa höga shorts oxå, trodde dom kosta 300 för det stod det på prislappen, när jag kom ut från provhytten och skulle kolla annan storlek så hade dom hunnit flytta precis dom, så va tvungen att fråga vart dom va. I vilket fall som helst skulle jag köpa dom, även fast jag tyckte det va liite dyrt. Kommer fram till kassan och fattar att jag tydligen tagit dom från ½prisethyllan och under tiden jag provade hade dom flyttats till ½½prisethyllan! så 75 spänn, inte illa pinkat när man förväntar sig 300, haha :) Må kolla noggrannare i framtiden, eller så inte, är alltid kul med överraskningar åt det hållet;)
Aja, det jag egentligen ville komma fram till är att jag handlat massor av kläder och skrivit kontrakt på lägenhetn idag, så på sjuuukt bra humör:) Blir nog träning sen oxå:)

:)

Känns som man hinner så mycket på dagarna när man bara jobbar några timmar på morgonen:) Träffa pappa, Lisa o Elina på stan en stund, åkte upp på nå sminkgrejs, ner på stan och köpte en tröja sen upp till mamma med Marina och blev bjuden på mat:) Kollade på TV en sväng och sen ner på Willys o handla, för ett halvår, minst;) Så kom nyss hem, fyllt frysen med mat och ska plocka in de nytvättade kläderna i garderoben, sen blir det luuuugnt, lovar jag kommer somna framför TVn, är nog det bästa som finns :)


Jag mår braaa, jag överlever :)


<3



Finns det nåt bättre än att öppna dörren och mötas av den här godingen, med världens största leende, som slänger sig i famnen på en och kramar allt hon kan ? DET ÄR LYCKA! alla problem och dåliga tankar blåser bort för en stund:) Nästan så man är sugen att skaffa sig en egen, tänk att ha nån där hela tiden som älskar en mest av allt i hela världen, fan vad uuunderbart. Även att när mamma va lika gammal som jag är nu, då var jag fyra månader.
Elina, min prinsessa, den bästa som finns ! <3


:'/

. vidare

allt i livet är inte lätt

:'(

HAHA

men LOL , mer patetisk människa, finns det ? xD
kan inte annat än att skratta åt dig , HAHAHAHA

jaa, vad kan jag säga, typ haha, eller nåt :)

haha, haha, haha, keep on talking if it makes you happy, alla ser rakt igenom dig ändå ;)

det är så mycket du inte har en aning om, du skulle bara veta

:)

JOBB
SOL
GYM
BARNVAKT

det blir min dag idag:)



Idag börjar jag och Martina vandringen mot ett hälsosammare liv, typ, haha:)

INGA CHIPS (vet ni hur svårt det kommer vara för mig?)
inge godis
inge dricka (förutom Schweppes i groggen :P)
inge snabbmat
inge kakor
inge småätande
ingen sen ätning

Den som gör bort sig måste bjuda den andra på Eastern Palace, och om vi båda klarar en månad så ska vi även fira där:)
Haha, jag som är van att käka typ tre chipspåsar i veckan kommer rasa som ett svin ju. Ska även FÖRSÖKA träna riktigt igen:)

Vi får se hur det går ;)

.

att lyssna på andra, gå på vad de tycker kanske inte alltid är det bästa i längden. Svälj stoltheten och känn efter vad DU verkligen vill.

"

"Allt man skriver i sms är bara skit, det är så opersonligt så det finns inte. Det man skriver på sms är sånt man inte vågar ta i verkligheten. Bryr man sig verkligen då kan man göra det på riktigt"
- Martina Edblad


Så jävla sant. Nykter, ansikte mot ansikte, så vill jag ha mina ursäkter. Endast DÅ är det på riktigt, riktiga känslor.
Dörren står öppen och du vet att jag är hemma.


:D

Så jääävulskt nöjd med kvällen!! :D ingen kommer fatta siffrorna, men om jag säger såhär, vi ska ligga på 43% plus för att vara bra för företaget, medel i Östersund är 44% och idag hade jag ÖVER 70% !!!  :D  Gick en himla massa plus med andra ord ;)

Nu vänder det ;)











:)

Hade sjuukt kul till kvart i två igår! :)

Va hos Malin hela dagen, förberedde mat, bakade och fixade iordning för kvällen.. Bjöd på drinkar och mat när alla kom och efter maten kom det mer folk och vi festade hos Malin tills typ halv tolv då vi tog taxi ner på krogen. Dansade massor och hade allmänt kul:)
Kvällen avslutades med massa diskussioner och kloka ord, tack för det:)

Gick hem imorse och mös med martina o Emilia en stund innan jag åkte ut till Malin o diskade o så.. Bakis som ett svin fortfarande :/ och ska jobba ikväll, men går nog fint ändå.. Även alldeles blåfläckig på armarna, hoppas du är nöjd.


Nu ska jag krypa upp med Martina o Emilia i sängen, trycka i mig massa ostbågar och kika på New Moon:)

:(

Fick nyss reda på att Jimmy tydligen inte va den enda jag betedde mig skit mot i helgen:(
Tänker inte ens skriva vad jag gjorde för skäms nåt så enormt så det finns inte!!! FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT!! När alkoholen kommer in, slås både minnet, och tydligen hjärnan ut oxå:/ Älskar dig M<3



Blir till att lyssna på pappa, ta det lite lugnare med spriten ett tag ;)
Ikväll ska bli en kväll att MINNAS !

:D

jag är så jävla braaaaaa, JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET :D


och fått min tvätt tvättad (tvättmaskinerna här är paj)
och fått reda på att mitt minneskort inte är borta
och mår lite bättre än igår
och ska ha så jääääävla kul ikväll!!


Nää, nu ska jag kliva upp, duscha, ner o skriva kontrakt, länsa bolaget och åka ut till Malin :)





Snart Vårforum oxå ;) Wheeeey :D

.

Vart ute i Valla och firat att jag fyllt år:) Fick massa god mat, kladdkaka och massa pengar, tacktack:)

Mår lite bättre nu iaf, men inte ett dugg trött, vilket kanske är självklart efter att ha sovit till fem.  Ska iaf försöka trycka ner mig i sängen snart och tvångssova. Måste ju va utvilad imorrn;)

Allt i livet är inte lätt, men kanske nödvändigt ändå? Man kan inte alltid få som man vill, bara att inse och traska vidare. Jag överlever, tror jag.

:/

Alltså, mår som en gris och vet intevad det är som är fel.

Somna hos mamma en sväng igår och ändå sjukt trött när jag kom hem, så la mig vid tio. Vakna åtta imorsenär klockan ringde med sprängande huvudvärk, tarmig inte ur sängen så ringer jobbet och sjukanmäler mig. Han ber mig ringa upp rint fyra och berätta om det blir nåt bättre, om jag kommer imorrn. Klockan fyra när jag ringde tillbaka hade jag fortfarande inte tagit mig ur sängen och mår precis lika bajs som innan. Kan meddela er att jag FORTFARANDE ligger i sängen, efter 18,5 timmar, och enda anledningen att jag snart kliver upp är för jag är grymt kissnödig.

Ska dra i mig fyra liter vatten och 17 alvedon och hoppas på ett mirakel, sen åka ut till pappa och äta födelsedagsmiddag:)


:)

Sjukt trött så blir inge långt nu, längtar efter sängen!

Bra dag iaf!! :) Handlat massa med Malin, myst med syster och blivit bjuden på mat o tårta hos mamma:) Fick presentkort på SPA :D sjuuukt härligt!

Jobb imorrn, sen middag o tårta hos pappa:)


Gonatt

+

tänkte bara berätta att jag drar på bolaget nu ;)


!!!

ÄR GLAD IGEN :D


TJUUUUUUUGO KOMMER BLI PERFEKT ;)

.

Jag är inte heller perfekt, men det ger dig inte rätt att vräka ur dig precis vad som helst!


Imorgon får bli en riktig nystart:) Ska verkligen fokusera på allt bra nu. Lägga allt onödigt tjafs åt sidan och verkligen LEVA! Det är mitt löfte till mig själv från och med nu, jag ska leeeeva :D

:)



Åkte upp med tre larven, sjuukt mycket puder o askul:D
Desses larven la av, Tord åkte upp o skulle fp igång den och under tiden tog min soppa slut, så åkte tillbaka två på en larven och bogserade en, haha, och sen tillbaka med bensin till den sista. Men så jäääävla kul ere :D



Om ni missat det så SKA JAG PÅ BOLAGET IMORRN !!!! Tjugo år, äldre behöver man inte bli:)


20-års fest med Malin på fredag, första middag o sånt med de närmsta, sen förfest innan vi drar vidare mot krogen, så bara att slå en pling av o kika förbi:)


RSS 2.0