:)

Kul kväll igår:) Förfest hos Emil, krogen och sen efterfest på Frösön. Somna inte förrän efter fem, vakna halv tio, ASPIGG, haha, sjukt nöjd:) Vart på donken o fyllekäkat med Jack o ska snart ut till Valla o mysa med syster o pappa:)

Inte tid att sitta här, skriver mer sen.


:)

Sjukt nöjd att jag inte vart bakis en sekund idag, så jobbat halv nio till fem som vanligt, vart på möte o sånt. Kollat på sex and the city med Martina o sen somna båda, haha, sjukt skönt:) Precis gjort oss iordning för jobb, så ikväll blire BlackJack för hela slanten, Martina på g3 och jag på Olles :) känner på mig att vi kommer dra hem storkovan ;)

:/

Vill hem o dra täcket över huvudet, och aldrigaldrig nånsin behöva träffa visa igen, med risk att jag dör av utskämning, fan.

Blve lite mycket alkohol igår, va tydligen trevlig tills jag va påväg hem, fick damp (har ingen aning om vad jag var arg för) och begav mig upp mot Jimmy, betedde mig som en gris, RIKTIGT JÄVLA SVINIGT TYDLIGEN! :/ Fan, höll på att dö idag när jag fick höra. Förlåt till alla er jag aldrig mer kommer våga träffa! Fy fan vad jag skäms:/

Trodde jag tappat bort bankkort och körkort igår oxå, men hittade bankkortet på golvet under sängen, så förhoppningsvis dyker körkortet upp oxå sen.

Jimmy, förstår inte hur du står ut med mig ibland, du är underbar!

Jobbjobbjobbb.

:)

JOBB
SOL
GYM
DUSCH
JOBB
MAT
JOBB
! UT !

för livet är till för att levas ;)



Hunnit sjukt mycket idag. Extremt nöjd över mig själv som köpte äppelchips istället för vanliga när jag va sugen. Extra plus då dom va så äckliga så gick inte att äta, så blev himla nyttigt ändå:)
Utgång med Martina o dom ikväll:D börjar åtta imorrnbitti :/ men lätt vääärt ;)

.

Andra natten i rad jag kryper ner i sängen, lindar in mig i alla täcken, hinner precis få upp värmen, får sms och kliver upp igen, haha. Tar emot liiite att möta kylan ännu en gång, men lätt värt för att få lite kvällssällskap:)

Så nu sitter jag uppe igen alltså, väntar på att Angelica ska komma hit:)
Sjukt trött, knappt nån sömn inatt och sen upp tidigt tidigt! Jobbade fyra timmar, hem två, kolla på massa scrubs, somna i soffan och sen tillbaka till jobbet för ett åttatimmarspass, underbart? svar nej. Men pengarpengar blire..

Juste, fick bara lön för 1-10 januari oxå, så en smärre chock när jag insåg jag skulle va fattig över min födelsedag o allt:/ Men gick till chefen idag o fixa, så imorrn klirrare till på kontot igen;)

Delat pass imorrn, så tänkte sola, eller träna? E jag riktigt hurtig kanske jag hinner båda? Det vore guld juu:)

Nää, Scrubs nu tills Angelica kommer o myser med mig;)

:)

Vissa dagar mår jag bara så braaa :) vet inte ens vad det är, men varför ifrågasätta nåt positivt ? Iaf varit på sjukt bra humör hela dagen, städat lägenheten, plockat undan all packning, sjungit och dansat och bara känt mig allmänt lycklig!

Ska ner på stan nu, fika och planera min o Malins 20-års fest :) eller middag och förfest blir det nog, sen krogen ;)
Sen vidare upp till mamma och blir bjuden på mat och mysa där en stund:)

Pause nästa, hejhej

.

Käkar ostbågar och kollar på Biggest Looser, haha, illa! 
och njuuuter av ensamheten:)
vart uppi folk nu i över tio dar, så sjukt skönt att bara krypa ner i soffan och mysa med sig själv!

.

Nyss kommit hem från Umeå, trött som få! Ska ut till Valla snart, pussa på sötsyster:)

Höll på att döda datorn nyss, så sjuuuukt seg va den. Men efter jag rensat bort alla miljoner onödiga pokerprogram o nåt fotbollsgrejs va den fit for fight igen :)
Ett steg i taget.

:)

Snart uthärdat mina nio timmar på arlanda, kollat på film och lekt med datorn, käkat chips såklart;) Snart ska jag smyga in på tåget, somna och vakna upp i Östersund igen, häärligt. och så har scrubs ladda klart oxå, så blir lite humor innan drömmarna slår till oxå:)

Livet är bra nog bra ändå:)


Längtar tills jag får träffa dessa sötisar på måndag <3

Sverige

Sitter på Arlanda nu, väntar på att få åka hem, mentåget går inte förränelva, så några timmar kvar ändå. Om ändå Scrubs kunnat ladda klart hade jag haft nåt att kolla på iaf. Kommer iaf hem till Östersund imorrnbitti, ska upp i lägenheten, mysa med Martina en stund, duscha och sen drar jag vidare mot Umeå och Cherryfest;)


Har iaf haft det bra i Österrike, skönt att komma bort ett tag och bara mysa på, och som mamma sa åt mig, bara tänka på mig själv:)

När vi kom ner på lördan var det sjukt fint väder, strålande sol, så alla va på toppenhumör:) Åkte buss till Bad Gastein och bodde in oss i rummet. Linn och Jack somna typ vid sex och jag o Robin tog en långpromenad runt byn och testa på middan, kom hem igen, Linn och Jack sov fortfarande och ända fram till morgonen :P

Klev upp tidigt på söndan och upp i backen, sjukt skönt att åka, men man är ju inte den vanaste så fick apont i benen och fötterna. Linn åkte hem tidigare och jag och Jack gav oxå upp vid två nån gång. Hem o duscha och sen på afterski, middag och sen silverbullet för utgång jag och Linn, hade askul där!

På måndan tog vi bussen bort till Sportgastain, som är en annan skidort i närheten och där va backarna huuur bra som helst, så åkte även dit på tisdan och onsdan:)

På tisdan vare sol igen, jag och Robin åkte upp till Sportgastein och åkte massa offpist, helt död i benen efter, men lätt värt, för sjukt kul:) Linn vilade benen så hon hyrde längdskidor och Jack gjorde illa axeln dan innan så va hos doktorn :/ Drog på afterski, åt och sen hem och förfesta med Jack och Linn. Begav oss iväg mot Häggbloms för pimps and hoes-tema, men hamna på Silverbullet med Mats, haha, även det en så jäkla rolig kväll:D

Halvbakis på onsdan, men samma fina väder som lördan när vi kom så släpade oss till backen en efter en :P Robin drog tidigt på morgonen till Bad Gastein, Linn åkte vid tio till Sportgastein, när jag kom dit vid elva hade hon åkt typ 300 meter ner i backen, hittat en klippa och satt och sola, stannade där jag med och blev kvar tills efetr tolv då Jack kom, haha, så sjukt skönt i solen, helt underbart väder! Åkte nåt åk, mötte upp Robin och åkte hemöver. Gick på afterskin en sväng, men jag Jack och Linn hamnade i baren där vi åt ist, så började lite smått för kvällens utgång;) Robin kom ner så gick och käka och hem och duscha och SOMNA, haha, så blev en lugn kväll ändå:P

Kass sikt på torsdan så slöade på rummet ett tag innan vi drog upp, letade reda på parken, och sen genom nån skitskogsbana, haha, inte alls kul att åka sånna med bräda, och dåligt emd snö på det :/ Aja, blev iaf en kort dan i backen, emn destu längre kväll ;) Va iväg på badhuset, haha, och det va bland det mest nudistiska jag vart på. Jag och Linn gick upp på spaavdelningen och börjar ska in i en bastu, och jag menar, man får ju inte ha badkläder i Sverige heller, MEN, det första vi möts av när vi öppnar dörren är en halvfet, bräsande 60+are som sitter däroch visar upp hela paketet xD och värre blev det, hahah, iaf så visar det sig att man måste ha både kroppen OCH fötterna på handduken för att få basta, så det är bara att näcka eller gå,haha. Aja, iaf skönt att basta och ta det lugnt:) Förfestade i vår lägenhet med alla grannar senare, blev alldeles för full så kommer inte ihåg nåt, men det jag minns sen innan vi gick till Silverbullet va kul :)

Mådde förvånandsväärt bra på fredagmorgon, emn fortfarande dåligt väder så jag Linn och Jack låg i sängen skrattade till oss enorma magrutor,  och kika film på datorn mest hela dan. Kom på där i mitten att vi inte kunde ligga inne hela dagen, så gick på promenad och hitta nån promenadrunda runt berget, så himla fint där! Sen vare bara att äta och packa inför hemfärden idag. 

Självklart vare asbra väder idag igen så vi skulle åka, så jävla typiskt! Men ändå vart en härlig vecka, och längtar inte alls tillbaka till jobbet! 





Insåg precis att jag skrivit en halv roman, men vafan, finns inte så mycke annat att göra här och scrubs är fortfarande inte klart! :(


Kom precis på massa andra sjukt roliga saker som hänt, men tar det sen, ska kika på film nu :)


:D

en bild säger mer än tusen ord


.

Sov tre timmar inatt, jippi? Höll på att somna på jobbet sista timmarna, men man kan ju inte sova bort livet va ;) Gick sjukt bra tt jobba igår, så läättt värt!

Är ute hos pappa nu, ska käka finmiddag och tårta för han fyller år, fyrtiotre, grattis <3

Sen hem och mysa, sova massor, ska upp sju imorrn och tvätta och packa, sen på kvällen börjar resan mot Österrike, har jag nämnt den? FÖR JAG SKA TILL ALPEEEERNAAA :D


:)

Humörsvängningarna är enorma, haha :)

Aja, happy minds make happy people har jag hört, that's truuuuee :)

.

Så jäkla less på folk som tror dom vet, men egentligen inte har den minsta aning hur det egentligen är. Bravo på er. Nej. LOL


Jobbat massor idag, och mer blir det:) Va ledig tre timmar mitt på dan som spenderades med Malin o Angelica på stan, mysigt värre:) Två timmars jobb kvar nu, hem två timmar och sen massa Blackjacktimmar, bättre:)

Sjuuuuukt pepp inför Alperna alltså!! :D snartsnartsnart.

Slut på rasten, back to reality.

sämre

haha, misslyckades totalt ! Tänkte jag skulle slänga ihop nån röra och käka på mackor, men vad lärde jag mig av det? JO att massa goda saker tillsammans blir inte alltid gott! Va bara att slänga bort och ta fram pyttipanna:) (vilken är typ den enda mat jag har just nu)

.

Klev upp alldeles för tidigt imorse, trött som få. Jobbade fyra timmar, gick hem, blev uttråkad. Var sjukt lat och ringde pappa så han skjutsa ner mig till stan:) Va meningen jag skulle handla något åt honom, för han fyller år, mne kom hem med två jeans, ett linne och en mössa till mig själv. Fan svårt att veta vad man ska köpa :/
Har nyss solat oxå, så sjukt skönt:) Ska fixa lite mat, springa genom duchen, jobba fyra timmar och sen va med Jimmy, lär nog bli chips och film kanske.

Nää, mat vare jaa..

.

vet fan inte :/

.

Pengar är inte allt!
Idag gick jag till min chef (Eniro) och bad att få jobba mindre, så från och med februari är jag bara timanställd. Och jaa, jag vet att det är mindre pengar, att jag inte vet hur mycket jag får jobba, och att massor av människor skulle göra nästan vad som helst för heltid MEN som sagt, pengar är inte allt. Vad gör det att jag har massa pengar då när jag ändå inte har nån tid eller ork att använda dom? Välmående är värt så mycket mer!

Ska verkligen börja tänka på vad som verkligen gör mig lycklig nu, strunta i pengarna, strunta i saker som inte är bra i längden. Ska bli sjukt egoístik helt enkelt, haha. För saker som känns bra för stunden, kanske inte alltid är det bästa om man tänker på hur man mår senare. Mår hellre dåligt nu nån vecka, går vidare, än att ha det halvdåligt och halvbra som det vart, tror vi vinner på det i det stora hela.
Idag är det två veckor, sen vi inte innan Alperna är det fyra, det borde bäl räcka va?

Hemma nu tre timmar, ska käka, plocka undan lite, sen tillbaka till jobbet, jobba andra halvan av passet.

Den närmsta framtiden ser iaf ljus ut:) På lördag åker vi till Alperna, en vecka med bräda, fest och bara ta det lugnt, komma bort. Kommer hem sex på söndagmorgon och åker nästan direkt vidare till Umeå, Cherryfest, och får även träffa Lali:) Kommer hem, jobbar heltid minde än en vecka, börjar jobba mindre och lagomt till det så fyller jag 20! Då blire fest igen, får se om jag och Malin styr upp nåt större tillsammans :) Och efter det har jag huuur mycket tid som helst att välja vilka dagar jag vill jobba, träna som aldrig förr och bara leva fullt ut, göra precis vad jag vill! Wonderful :)

Måste klippa mig snart oxå, blir nog nåt liknande det här igen ?

 

<3

Min prinsessa :)

:)

Bydalen igår, va så himla skönt att åka igen :)
Skorna va mindre bra :/ Satt asbra i början, sen efter två åk kunde jag knappt stå för hade så jävulskt ont i fötterna. Vi åkte till värmestugan, bytte skor, eftersom Angelica har mindre ötter, åkte bort mot Hovde, åt och sen tillbaka och hyrde skor, för Angelica fick precis lika ont i fötterna :/
Resten av dagen va iaf hur bra som helst! :)

Sjukt trött när jag kom hem, så la mig i sackosäcken och sov 1,5 timme, sen var det bara att fixa iordning för jobb. Gick oxå super, och är så jävla roligt!
Ringde Angelica efter vi fixat rapporten och så, tänkte hon skulle sova hos mig eftersom hon vart ut. Ringde lera gånger, inget svar. Gick hem, ringde igen, och svarade gjorde en tokfull, skrattandes Angelica, påväg upp till fyllecell, haha. Sa det att "men säg till dom att köra dig hit istället så kan du sova här" men tror inte hon ens fatta vart hon va påväg så fick tillbaka ett "Hahahaha, nej Sabina, Hahahaha" Haha, kunde inte sluta skratta, så hon fick väl sova där då :P
Så imorse kom hon och knackade på där vid halv tio, och kom inte ihåg alls att vi pratat ens, haha, sötdu:)

Gick ner på stan, bytte snowboardskor till en större storlek, köpte ett linnne och en kjol och åkte ut till Valla. Är barnvakt nu åt världens sötaste ungar :)


Skriver mer när jag kommer hem. Hejhej

.*

Tycker jag känner igen mig i varenda text nu, haha, känsligare tjej, ska fan sluta lyssna på musik, eller sluta tänka så jäkla mycket ! Utan musik skulle inte funka, så får ge upp det där med tänkandet :)

Seriöst, hade det funnits en kamera hos mig så folk kunde se när jag var ensam hade alla trott jag va dum i huvet, haha, alla utom Benita som är likadan ;) springer runti lägenhetn, spelar högt, dansar, sjunger och töntar mig i allmänhet. MEN vet ni hur bra humör man blir på? TYP HUUUR BRAA SOM HEEELST :D
Saknar att bo med Benita, saknar att ha nån att tönta mig med ;)

Nää, nu ska jag va seriös, göra mig iordning för jobbet:)


Miss you sis <3

.

när besvikelsen tar över.. :/


Lillebror kom förbi igår, så fick sällskap ändå:) Kolla klart på filmen, och sen blev det frisörlek, och han är så fin i håret nu så :P

Jobbat sen åtta imorse, höll på att dö när jag kollade på termometern innan jag gick ut! Ska upp till mamma och käka sen (om jag överlever kylan dit) och sen iväg och deala på Plaza :)

Mer och mer lutar det åt att jag hamnar i Norge strax efter Alperna, men har inte helt bestämt mig än. Känns inte riktigt som att jag blir någe klokare på att stanna, och det kan va skönt att komma iväg ett tag, gå vidare. Och att bo med Desse ger oxå massor av pluspoäng:) Hatar att vara ensam, och just nu känns det verkligen som om jag står alldeles själv, och jag hatare.

Alperna kommer förresten bli KUUUNG och nu är det bara en vecka kvar innan jag tar mitt pick och pack och tar tåget ner mot stockholm och vidare mot Österrike :D

Ser lovande ut med åkning imorrn oxå, ska bli lite varmare och strålande sol, alldeles perfekt :)

Nää, ska springa på toa en sväng innan rasten tar slut, hejhej


:)

Jobbat klart nu. Tryckt in mig i soffan under ett varmt täcke, med en bra film, popcorn och godis:) Bara myset som saknat nu, men va fan, man kan ju inte få allt ;)

Dubbeljobb imorrn, sen förhoppningsvis bra väder och bydalen på lördag :)

NU ska jag koncentrera mig på filmen.

.

Jobbat fyra timmar, sen kom Desse hit en sväng :) Ska iväg på jobb nu igen klockan fem, jobbar till nio, sen ska jag leka frisör :)


Svinigt kallt ute, men annars är det bara fiiint :)

Hetdusch nu innan jag beger mig ut i kylan igen.

:)

Är på bra nog mycket bättre humör nu :)

Spenderat hela dagen med Elina, sötast på jorden, och kvällen med Desse:)

Funderar förresten på att börja söka jobb i Norge igen, och sen blir det nog kanske Gotland i sommar igen, men har inte bestämt mig för något än, ska fundera ett tag till :P

Juste, inte länge tills jag far till Alperna heller :D
och så fyller jag 20 om mindre än en månad !


!

Tror fan ingen är på sämre humör än mig nu!
Gick och la mig hyfsat tidigt igår för att jag visste jag skulle upp tidigt imorse. Ligger och oroar mig som ett as och inbillar mig det värsta, men vad får man för det? Joo, en sjukt otrevlig kille, baserat på, hmm, INTE ETT JÄVLA SKIT! Så efter att inte ha somnat av oro i 40 min, så ligger jag istället sömnlös pga ilska i över en timme:@ och ni vet hur det är när man verkligen MÅSTE somna, då är det helt jävla omöjligt! Närjag väl somnar blir jag väckt av världens sämsta bortförklaring (jaa bortförklaring! inte ursäkt) och sen ligger jag där vaken igen. Jag skulle vilja veta när det blev så att man har rätt att vara elak för att man inte mår bra? När fan började tandvärk och feber hindra från att skriva snällt? För så vitt jag vet är det precis lika jävla lätt!! Det är ett val man gör och inget man kan skylla på nån jävla feber! Varför i helvete ska jag anstränga mig att va trevlig och omtänksam när jag bara får skit tillbaka ändå!? Nää, slut på det nu, orkar fan inte! Va den du blivit du, jag skiter i vilket även fast jag saknar den gamla. Aja, ska fortsätta berätta om min underbara morgon. Kommer iaf inte ur sängen när alarmet ringer, utan ligger kvar och drar mig tills jag måste skynda upp och stressa. Drar på mig apmycket kläder eftersom det är svinkallt ute, packar ner brädan och allt annat jox jag skaha med mig och är nästan påväg till bussen. Ringer till bydalen och får höra "det är -32 här och vi har en sköldgräns på -25 så liftarna är stängda tills vidare" KUUUUUUUUL. nej. Så blir ungen åkning ändå, och kommer antagligen inte somna igen om jag lägger mig, och är bara argargarg! Fan. och jaa, jag vet att jag skrivit ihop precis allt i en lång text utan mellanslag och att det är skitjobbigt att läsa så, men det bryr jag mig inte i. Suuraree tjeeeej!

Aja, ska dra av mig de 346829 lager kläder jag har, lägga mig i sängen och dra fyra täcken över huvudet. Förhoppningsvis somnar jag. Sen kanske det blir Gustavsbergsbacken om liftarna är öppna. GODMORGON!


Hade förresten en toppenkväll med Desse igår:) Always look on the bright side of life, typ

.

People change. tyvärr ibland.
får se hur det blir nu då, hoppas på det bästa, men annars är det bara att ta nya tag, kämpa på som man så fint säger:) sistasista.

Delat pass idag på jobbet, och har känt mig så blev i slutet så sprang på solariumet efter första delen:) Han även städat och diskat här, så nu är allt tiptop!
Ska slänga mig i duschen, hämta ut en jacka, jobba fyra timmar och sen blir det mys med Desse:)

Bydalen imorrn, ska blir underbart! trist bara det ska va -25 :/ Men det som onte dödar, det härdar ;)

..

Bra sagt. :@




Säger som jag nyss läste på Melissas blogg, nu ska jag fokusera på det bra!

Sitter fortfarande på jobbet och nu slutar rasten, så skriver mer sen,

puss på alla braaaa människor :)


.

Jobbade till halv tolv, fick nåt ryck och städade hela lägenheten när jag kom hem! Känns bra, slipper jag imorrn:) Bara dammsugning och disken kvar, sånt som låter för mycket för att göra mitt i natten.

Bokat tvättstugan imorrn, men insåg nyss att jag inte har nåt tvättmedel :/ Så får se om jag orkar gåoch handla det imorrnbitti, eller om jag struntar i det, städar klart och tar en tur ut till Valla ?

Just det, va en så söt kvinna osm ringde idag på Eniro:) Hon ville inte ha nåt nummer eller så utan ringde bara för att önska oss ett gott nytt år! För hon tänkte att det var det nog ingen annan som gjorde, haha, och det har hon ju rätt i.

Är sjukt hungrig, men väntar till imorrn, nu blir det sängen, himmelriket:)

.

Tillbaka till verkligheten, efter tre dagars vila.

Skulle jobba på larrys igår, trodde vi ja! Kom dit så hade dom stängt, fick höra att de tydligen inte var de bästa på att höra av sig. Men jag får betalt ändå, så jag är nöjd:) Gick och prata lite strunt på plaza istället, sen hem framför tvn med chips och bra film:) Prata med Martina igen oxå, känns som en evighet sen sist så det va skönt. Bara få ur sig allt och få lite feedback;)

Har lärt mig att, bara man bestämmer sig för nånting och verkligen håller fast vid det kan man uppnå precis vad som helst. Beslutsamheten är det viktigaste för bara man intalar sig själv allt det bra så flyter resten bara på.
Det är inte alls så svårt som jag trodde det skulle vara, det går braaaa :)

Funderar förresten på att börja jobba lite mindre och plugga lite lätt, skulle va guld. Problemet är att jag inte riktigt vet vad jag vill läsa, så får se hur det blir med den saken. Jobba mindre skulle nog va skönt i vilket fall, få lite mer fritid. Men då är det ju pengarna det sitter i! Men pengar är inte allt har jag hört :)


Världens sötaste tjej <3

:D

Hade en toppenkväll igår! Inte ett enda fel med hela kvällen, bara sjukt kul med underbara människor:)
Käkade trerätters, lekte lekar, sjöng karaoke, va ner i badhusparken till tolvslaget, tillbaka till karaoken och festade till fyra nån gång, gick hit, Sebbe o hans kompis kom förbi så pratade med dom, körde ut dom vid fem och intog sängen efter en perfekt nyårsafton:)

Klev upp kvart i nio imorse, skulle iväg till bydalen, inviga brädan:) Mådde hur bra som helst, trots alkoholmängderna igår;) Men efter lite om och men kom vi fram till att det blev så lite åktid eftersom angelica va tvungen att skotta först, så blir en annan dag ist :) Gick och la mig igen och vaknade för en timme sen, haha, fyfaaan vad sängen är underbar!

Nu ska jag upp till mamma och bli bjuden på godmat, sen blir det jobb på larrys, love it!



Nytt år, nya värderingar och nya äventyr:)


 

RSS 2.0