:'(

JAG HADE FEL !!! Du kommer aldrig ändra dig, du kommer ALDRIG blir bättre! Du kommer aldrig sljuta ljuga.
Jag älskar dig men jag hatar ditt jävla sätt!!! :'(

kan inte sluta gråta :'(

.

Det är inte lätt att lita på någon som en gång svikit! Och det påverkar även mig, jag vet att jag är surare, misstänksammara, jobbigare och tjatigare, och tro mig, det är inte roligt för mig heller, men jag kan inte rå för det. All tillit har bara rasat, och det är bara en person som kan kämpa och bygga upp den igen.

Sen kanske det inte är rätt sak att hämnas, att göra lika, men det får iaf folk att förstå hur jag känner när det är tvärtom. Jag vet att det är barnsligt och fel, men poängen hittar iaf fram.

Önskar bara att allt gammalt kunde slängas bort, att det inte betyder något. Så jag kan börja tänka i nuet och blicka framåt, sluta vara rädd för det förgångna.

Om jag nu kan lita på dig, om allt gammalt betyder lika mycket som skräp, BEVISA DET DÅ!

Jag är inte perfekt, jag gör också fel, jag är sur och jag är töntig och gråter så fort jag blir arg eller ledsen. MEN det är inte alltid så enkelt, det är det verkligen inte, tyvärr. :(

:)

Gick sjukt bra på jobbet idag:) Fick även min första 'vill ha adressen till Mekonomen i Falun' idag, kul man kan underhålla någon iaf:)
Man får tydligen ungefär en sån i veckan så bara att vänja sig då, haha.

Börjar bli frisk också, bara den jäkla klådan som ska försvinna nu då.

Har ju fått semester fredag, lördag, söndag på forum innan, och idag fick jag även torsdagen ledig, så jävla bra! Passade även på att lägga in semester dagen efter halloween (skulle börjat sex) och en av mellandagarna, så då blir att springa på stan:) Även tagit semester sex dagar i börjar på december så då kan det nog bli en tripp till Desse i Norge eller Lali i Umeå, får se:)

Och allt känns bara bara fint, har faktiskt inget att klaga på just nu, känns härligt:)

Ska känna hur sängen känns nu, ska bli skööönt, älskar att sova!

Happyhappy:D

:)

Utgångutgångutgång, älskar'e!
Har alltid lika kul, är alltid med supermänniskor, älskar att träffa nytt folk och va lite sådär översocial och halvflummig:)


fick förresten ta emot våra första kundsamtal idag, det gick bra, jag är nöjd:)


Ska försöka slänga ihop nån mat nu och sen blire fix för kvällen.

...

Jag o syster sitter hos mamma och väntar på mat, alltid lika skönt att slippa laga själv. Blev bjuden på supergod smörgåstårta nyss oxå, älskar'e! Grattis Mor<3
Sjukt trött idag igen, usch, så hem och sängen blire sen, hoppas på massor av sömn inatt, annars avlider jag.
Går himla bra på jobbet, fortfarande utbildning, lär oss systemet, så idag fick vi sitta i olika rum och ringa till varandra, haha, och jaa, massa skratt blev det ju iaf:) Glad jag hamnat i en så pass härlig grupp iaf, så man inte behöver skämmas när man inte hittar eller gör fel :P
Lutar mot en lugn helg i helgen, sova ut ordentligt! Men man vet ju aldrig, det kan ändras fort sånt där;)

..

Inte van vid det här, så har varit sjuuukt trött idag :/ Tur Jimmy va söt o lagat mat, för jag hade seriöst inte orkat, thank you:) Blev en välförtjänad slöstund i soffan innan jag tog tag i disken. Precis duschat och ska snart dö i soffan igen, förhoppningsvis somna, skööönare! 

Imorrn blire tårta hos mamma, hon fyller år :)
och så kommer Evelina till stan oxå :D


Soffan...?     JA TACK!

..

Första dagen på utbildningen på jobbet idag:) Gått bra, men sjukt trött, inte van att kliva upp tidigt, men det kommer väl det me.. Somna nästan en sväng när jag kom hem, men blev uppryckt igen, gick bort på Willys o handla, sjuuukt mycket mat, ganska dyrt :/ Men sånt som behövs för att överleva ju.. GICK hem med typ sex påsar, stört jobbigt.. Tur vi va tre o hade en cykel iaf:)

Efter hockeyn blire film o chips, mys:)
Kommer sova som en gud inatt efter min första heldag på en månad, haha. Sen upp på jobbet 8.15 igen, men hellre det än skola iaf;)

Ganska bra nu:)

+

just det, fick användarnamn på jobbet igår oxå, första två bokstäverna i förnamnet och efternamnet, "så vissa har ju mindre tur med namnet! sa han. Om ni inte listat ut det själv nu så heter jag alltså saer11 på jobbet nu för all framtid, SÄR-11 ! Men kuuul, haha

ville bara berätta att jag från och med nu är ett sär, slut.

..

Va på jobbet för första gången igår, kändes riktigt bra:) Gick igenom massa som har med företaget att göra, fick välja eget tangentbord och skriva på massa papper. Även att vi fick läxa, haha, trödde man slapp det efter skolan, men inte då, fast va inte så svårt tror jag sp går nog fort..

Fick inte lägenheten på kyrkgatan iaf:( Blev erbjuden en annan som jag skulle få 1 oktober om jag ville.. MEN kändes gansak onödigt att flytta till grannhuset, i en nästan likadan lägenhet, 7 kvadratmeter större bara, och fortfarande inte ha nåt riktigt kök eller nåt, och så berätta hon när det skulle komma ut nya lägenheter, så jag tackade nej. När jag väl får en lägenhet så vill jag att den ska va större, och så vill jag iaf ha ett riktigt kök, elelr jaa, en ugn och fler skåp och så än här iaf.. Såååå jag blir kvar ett tag till.

Blev ingen utgång igår, va med på förfesten bara, mådde så jävla dåligt, men kul o träffa alla, speciellt Lali :)
Kanske blir fest ikväll istället om jag mår bättre:)


Bara obrutna löften leder till en fortsättning nu. Sista gången jag hoppas på en förbättring.
Give it to me, please:)

.

Bara less och på sämst humör. utan anledning, typ. trist.

Blir nog pancakes hos mami sen, jag har världens bästa mamma ska ni veta!

nyfiken

om det är något jag är, så är det nyfiken. Jag vill veta ALLT, även fast saker kanske inte alls har emd mig att göra. och faktiskt, ofta slutar nyfikenheten inte alls på något bra sätt, och jag får reda på saker jag egentligen skulle mått bättre av att inte veta. Eller får reda på, TAR reda på! Så har faktiskt försökt sluta men det är inte det lättaste ska jag säga er. Tänkte att om jag slutar ta reda på saker jag egentligen inte vill veta så mår jag nog bättre, men NEJ. Då går jag istället runt och undrarundrarundrar vad jag skulla kunna ta reda på, vad som skulle kunna gömma sig i det ännu okända. Och har kommit på att jag hellre vet sanningen, kanske mår dåligt ett tag, men ändå kan göra mina beslut efter det jag VET. Även fast kanske ingen, eller joo Martina, vet hur jag fått reda på saker, så känns det bättre att veta, för jag hatar verkligen att gå runt och undra. Något annat jag är sjukt nyfiken på, även fast jag egentligen inte alls påverkas av det, är vad som händer i andra människors liv, haha. Ibland människor jag aldrig riktigt träffat, eller människor jag inte alls tycker om. Bloggar har ju löst det ganska bra, så inte alls svårt, men förstår egentligen inte vad som är så kul med att läsa om andra människors liv? Om man inte kännner personen väldigt bra då såklart. Men ändå fortsätter jag läsa, fortsätter vara nyfiken.

...

har precis ätit den äckligaste kebaben nånsin.
Lite av en besvikelse när man suttit och längtat efter en god kebab, är sjukt hungrig och orkar anstränga sig så pass att jag sprang bort på Daffys, och så va den inte alls nå god. Trodde faktist inte att det gick att göra äcklig kebab, men tydligen så:( Kan iofs ha lite att göra med att smaken inte riktigt funkar som den ska, men ändå.. fan.

Fortfarande sjukare än allt:/ Vart hemma och tvättat hela dagen och känner bara för att slockna i soffan.


Jävla sjuka förresten! Har sett fram emot att gå ut i helgen ända sen i fredags. Lali ska ju komma hem och nästan alla sen förut ska med ut, skulle bli så jävla bäst! Men självklart blir jag sjuk, vilket inte hade hindrat mig kanske i vanliga fall, men nu när jag ska börja jobba på måndag känns det ju inte så lockande att dra på mig ännu mer förkylning:/ så jävla typiskt!!!


Tackade förresten ja till lägenheten på kyrkgatan, så nu är det bara att vänta och hoppas. Va ju åtta som fått erbjudande så inte alls säkert jag får den, men det vore ju himla skönt med en lägenhet mitt i stan.

!!!

JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA !!! :D
Lyckas spela upp mig massa på pokern, UTAN Jimmys hjälp, bättre tjej;)

Men nu blir det sängen.
/Tröttast, sjukast, nöjdast :)

..

Ibland så känns allt så himla braaaa, men sen kommer dom nedrans stunderna då det bara känns så, jag vet inte, inte dåligt, men typ meningslöst? Som om jag bara pausar det som ändå kommer hända, och det enda jag kan tänka är, varför? och inte ens det har jag nåt vettigt svar på:/ It's just not ment to be. typ. eller? Skulle kunna tänka mig helt virrig, och det har jag gjort oxå, meeen fortfarande, inga svar. Så vad gör man? Väntar och hoppas att svaren bara ska hoppa upp framför mig en dag?


Iförrgår bestämde jag mig fr att börja leva hälsosamt iaf, haha. Så igår vart det till att springa iväg på Friskis&Svettis med Malin, gå på jympapass och köpa halvårskort (för har man köpt kort måste man ju gå, även fast man är lat) Skulle vilja säga att det var sjukt skönt att träna, men då skulle jag ljuga, det va allt annat än skönt och man kände sig sämst när man såg alla 50+ hoppa runt där och inte se ett dugg trötta ut, medan man själv höll på att dö, haha, men det kommer;) MEN det va skönt efetråt, och det är det som räknas va? Hoppade även chipsen till filmen dom hyrde igår, så är sjukt nöjd med mig själv:)


Har gått hemma nu i en månad snart och varit helt frisk hela tiden, men självklart kommer det lagomt tills jag ska börja jobba!! Sämre. Igårkväll fick jag störtont i halsen och huvet och idag hängde näsan på:/ FYfan vad jävla typiskt! Fortsätter det i den här farten ligger jag dödssjuk innan onsdag.


Vakna sjukt irriterad imorse oxå. Först av Jimmy och Jimmy. Man kan tycka att när man kliver upp och någon fortfarande ligger och sover, så brukar man försöka vara så tyst som möjligt va? Men nejnej, det va inte alls hur Jimmy och Jimmy tänkte. Det va smällar i dörrar och skåp, höga röster och jag vet inte allt, allt annat än tyst iaf!! Men en vacker dag, då jag börjar sex eller nåt, då ska dom få igen;)
Sen går det nån timme, har beställt nytt lås till tvättstugan eftersom det andra va borta, och han som kom med det va så snäll(?) så när han la ner det i brevinkastet så ringde han även på två gånger så jag skulle höra att det kommit! och sen vare kört, bara att kliva upp:@
Så funderar på att springa ner och boka nån tvättid?

Ska iaf bort och va barnvakt sen, bli bjuden på lite mat och förhoppningsvis bli på lite bättre humör.

...

Jag hatar rubriker.

Klippte mig ju i förrgår och blev asnöjd. Klippte luggen åt det andra hållet för att dölja mitt fula ögonbryn, och vet jag gjort det förut men kom inte alls ihåg varför jag bytte tillbaka sen igen, men efter jag duschat förstod jag varför, haha. Har en virvel på en sidan som gör att luggen inte går att lägga åt andra hållet utan att håret ser helt cp ut. Så det som såg himla bra ut när jag var nyklippt såg nu helt stört ut och tog hundra år att fixa, och när det väl va fixat så tar det fem min så måste man fixa om igen, och igen, och igen, och igen:/ Så det blev till att ta fram saxen och klippa lugg istället. Ser kanske inte lika bra ut som det andra när det var nyfixat MEN jag slipper fixa det en miljon gånger på en dag iaf:) Så nu har jag ny frisyr för andra gången den här veckan.

Va på bio med Malin och Martyina igår, The ugly truth, som va asbra, skratta massor och njöt av sällskapet:) Gick hem till mig, Viktor kom, och slog på en film, som både jag och Martina somnade ifrån, haha, sjukt trött. Men helt klart en toppenkväll:)

Tänkte ju ha en lugn helg den här helgen, men va fan gör man en hel helg när man inte går ut?? Inte en aning! Så blir kräftskiva och utgång ikväll ändå:)


Sara skicka massa gamla bilder och måste säga det att gamla bilder är bra nog mycket roligare att kolla på än nya, haha:)



måste gäöra mig iordning för kräftkalas nu:) slänger nog upp resten på facebook sen.

..

Första gången på två veckor som jag kliver upp innan tolv, haha, men åtta imorse hasa jag mig ur sängen iaf, planeringsdag på dagis så har lillan idag:)

Har suttit och kollat på Nalle Puh och hon va så trött så hon somna i famnen, så nu ligger hon och sover. Nästan så jag ska gå dit och lägga mig själv oxå, nästan inte sovit nåt på hela natten:/ Det är konstigt hur fort man vänjer sig och nu kan jag knappt ens somna när jag är ensam:( Så är stört trött nu.

Appropå sova är det kanske dags att vända tillbaka dygnen snart oxå, för den 18e börjar det komma tidiga mornar igen:) Ska satsa på att kliva upp samtidigt som Jimmy i veckan, får se hur det går.

Ska ge Elina lite mat sen när hon vaknar sen ska vi ner på stan med Martina, luncha på tacobaren:)
Efter fem helger ute blir det äntligen en lugn fredagskväll:) Skulle på bio, men Martina kunde inte få tag på sina biobiljetter idag, så ska nog hyra film istället. Fick hem 40tums tv och hemmabioljud igår som Jimmy köpt, så blir till att testa det då:)


Igår va jag upp till mamma och hjälpte henne att sätta upp tavlor i lägenheten. Blev bjuden på mat oxå, wok, himla gott:)
Sen va jag och Benita och kolla på en lägenhet, en etta på kyrkgatan, i traktörenhuset, lite liten men helt perfekt läge ju, så får se om det blir till att tacka ja till den. Vill ju egentligen ha en lite större lägenhet, känns ju lite onödigt att flytta från en liten till en annan liten, antagligen ändå va mycket i den jag bor i nu, men betala 1600 mer i hyra. Fast samtidigt har jag ju nåt eget då, nånstans att ha allt mitt. Så som sagt, får se hur det blir, har till den 15e på mig att svara så.. Tycker egentligen om att bo som jag bor nu:)
Åkte hem till pappa och blev klippt av Erika, kolla lite på idol, men va tvungen att åka tillbaka till lägenheten eftersom Wilsson vart där och lämnat öppet eftersom han inte hade nån nyckel. Så blev till att krypa ner i soffan med film och chips:)


Jaa, vad gör man när man är vaken klockan tio? Går inte kolla på tv för bara skitprogram, och datorn blir oxå seg i längden ju och jag kan inte gå ut eftersom Elina sover. Vill inte äta eftersom vi ska käka buffé sen, haha, så man vill ju få i sig så mycket som möjligt så det va värt det :P Blir lite lågvolymad guitarrhero kanske? Ska iaf inte sitta här och slösa bort dyrbara vakna minuter;)

!

det är inte okej att häva ur sig vad fan som helst!


:'(

...

Blir inte så tätt mellan inläggen nu. Beror väl på att det inte händer så mycket, jag sover halva dagarna och den andra halvan gör jag nåt annat meningslöst. Sitter vid datorn och tvn, kanske hälsar på ute i Valla eller mamma. Lite skönt är det ju måste jag erkänna, att inte ha några krav, men blir sjukt uttråkad oxå. Så ska börja träna nu:) Längtar tills jag börjar jobba, få in pengar och komma in i riktiga rutiner igen och känna att man faktiskt gör något om dagarna.

Börjat spela poker oxå, aldrig riktigt förstått mig på folk som sitter flera timmar varje kväll och bara spelarspelarspelar, men nu förstår jag, är ju sjukt kul och man märker inte alls att tiden går, haha. Gick iaf asbra första dan, eller jaa, jag gick plus iaf:) Sen inte fullt lika bra resten, kanske mest med tanke på att jag inte hade nån hjälp då. Men det kommer, en dag kommer jag va proffs ;) Alla är väl dålig i början, eller?

Fortfarande inte hittat nån lägenhet heller, inte det lättaste när man är plats 133 av 209 typ i bostadskön på Östersundsbostäder :/ så hoppas jag får på annat håll. Tillochmed funderat på att köpa en lägenhet, men då måste man ha typ 50000 i handpenning för att få ta ett lån, och sånna pengar har inte jag, inte än. Fast gör egentligen inte så mycket, är ju inte det att jag inte trivs här, för det gör jag verkligen. Perfekt läge och underbar sambo och det är så skönt att slippa vara ensam MEN det är så litet och jag har ju en hel lägenhet iproppad i ett förråd i Mattmar. Så jag måste ha en lägenhet att trycka in mig själv och alla mina grejer i, helst inte bara det.

Aja, jag mår iaf super och livet rullar på utan större hinder. Tar en dag i taget och så får jag se vad som händer, just nu känns iaf allt helt perfekt:)

:)

Efter många om och men blev det utgång igår, och det ångrar jag inte en sekund, hade sjukt kul:)
Jag och Martina åkte hela vägen till Mattmar bara för att hämta hem mickarna till singstar, haha, så sen blev det sjunga av;)
Sov till halv tre idag, sen ut och grattat Olle som fyllde 11, vart sjukt seg, lägenheten ser ut som ett helvete, men det får bli morgondagens problem.

Ikväll är det dans som gäller ;)


Nån som vet en ledig tvåa? Alldeles för litet här, måste bo STÖRRE!


Nää, nu ska jag hämta mamma, sätta alla dåliga tankar på paus, dansadansadansa och bara vara lycklig:)


..

Sega dagar, minst sagt. Tycker inte om att inte ha något att göra, fast är ju lite bättre nu när jag vet att jag har jobb snart iaf:)

Vart slö mest hela dagen idag, tog en paus i slöandet och åkte på Barnens Hus, handlade present till Olle som fyller 11 på lördag, en kickboard ´hade han önskat sig så fick bli en sån då. Gick in på Ixo-house oxå ( Där jag förövrigt kommer storshoppa när jag får lägenhet ) och hitta billigt OCH gott godis, vilket faktiskt inte händer ofta, haha, så va såklart tvungen att köpa MEN till min förvåning va jag inte alls sugen när jag kom hem, så den hamnade i skafferiet. Otroligt stolt över mig själv där:) Har även kollat vad gymkort kostar idag, så ska snart fixa ett sånt oxå:)

Dom börja sjunga i lägenheten bredvid för ett tag sen, så har suttit utan ljud på tvn nu i kanske en halvtimme, och ni skulle bara veta hur tråkigt det blev på tv helt plötsligt, även fast jag har text. Att ljudet kan göra så mycket.

Bio imorrn, Sommaren med Göran, hört den ska va bra :)

Nää, hungrigare tjej ska lyfta bort godispåsen för att nå fram till mackorna nu.

underbart

Sabina Emelie Karoline Eriksson har nu fått ett jobb, ett heltidsjobb, och det känns helt underbart!


Så den 21 september börjar verkligenheten igen, och 25 oktober börjar pengarna rulla in. Precis samma dag, på precis samma jobb med precis samma tjänst finns oxå Malin, vilket gör det hela ännu bättre. Det är alltid hemskt att börja med något helt nytt och inte känna någon, men nu är vi två:)



Är ute hos pappa nu, har blivit bjuden på mat. Ska nog va barnvakt en sväng och sen hem och plugga körkort och bara vara lycklig:)

Ska även passa på att fixa stuga och allt till forum, nu när humöret ändå är på topp!

RSS 2.0