;)

UTGÅNG IKVÄLL !

Var på tiden :)

:D

Jobb - SOL
Volleyboll - VINST

Ibland är allt bra nog perfekt :)

:D

Jobb - SOL
Volleyboll - VINST

Ibland är allt bra nog perfekt :)

Valleviken

Barnvakt idag, snurrat runt massa på Gotland, inte bra när kartan e kass, haha :P HItta iaf till Valleviken och vattenfestivalen, som iofs sög.. Men blev skimboard med släkten ist då, och satan vad det var roligt :D Sån ska jag fan köpa!

Tror ALDRIG förr jag haft sånna humörsvängningar som nu när jag är här! Ena stunden känns allt perfekt och jag trivs hur bra som helst, nästa sekund vill jag bara ta nästa flyg/båt/tåg hem! Och inte nog med att jag längtar hem varannan dag, så svänger alla andra känslor och tankar lika fort de oxå.. Det är inte lätt jämt:/

? Vad vill jag ?

Framtiden ?

Sitter och funderar på framtiden, låter nog mer intressant än det är, haha. I alla år man levt hittills har det varit självklart vad man ska göra, SKOLA, man har inget val egentligen. Och nu står jag här och har inte en aning om vad jag ska göra efter sommaren, inte en aning om vad jag vill ?
Jag kommer tillbaka till Östersund efter Gotland, åker utomlands, men sen då? Jag har ingen egen lägenhet så är inte bunden att vara kvar i Östersund egentligen. Det kanske är den här tiden man ska utforska nån annanstans, eller många andra ställen, för att se vart man trivs bäst? Nu innan man skaffat hus, jobb, kille, barn och hela köret, för då blir det så mycket svårare. Men vart vill jag då? Det har jag inte heller någon aning om, till Norge, eller Göteborg, eller Stockholm ett tag kanske? Nånstans där det går direkttåg hem tyckte pappa, haha:P Och sen den kanske största frågan, vad ska man göra ? Plugga eller jobba? Jag ska ju läsa vidare, det vet jag ju, men vet inte om jag vill göra det nu på en gång? Då är man ju låst i flera år och har ju just skrivit att jag vill åka runt och uppleva olika platser och olika saker. Men om man skaffar jobb kanske man trivs och blir kvar och inte orkar ta upp pluggandet igen. Det är inte lätt ska ni veta! Och kan ju inte söka jobb och lägenhet o grejs innan jag bestämt mig:/ Egentligen kanske man bara borde chansa, söka jobb på massa olika ställen och bosätta sig där man först får ett ja ? Så slipper man fundera lixom...

:)

Åkte upp till Rute och träffa Marina med familj idag, åkte runt o checka badplatser och hamna tillslut i Hide, som va himla fint:) Skönt att slippa vara själv en dag, träffa några man känner.. Ska upp dit imorrn oxå en sväng när vi är barnvakt, är vattenfestival i Valleviken :)

Tänker och tänker, funderar fram och tillbaka, och det hjälper faktiskt! Men så många som läser som inte har med saken att göra, så det hamnar i dagboken istället för här (JA jag skriver fortfarande dagbok, även fast det är lite töntigt) och såklart hos Martina som allt annat, så ska ringa henne snart :) Ingen förstår mig som du <3

:)

Legat och solat i parken mest hela dagen, himla mysigt:)
Va iväg och käka glass nyss vid hamnen, Sveriges största glassbar, det ni ;) haha:P
Tvättar för fullt så nu sprungit 6 vändor upp och ner i trappen, ÖVER 800 TRAPPSTEG, och blir ett par vändor till innan jag gör kväll.. Benmusklerna jag kommer få då, ojojoj ;)

Tänkte ut och springa, men får se om jag hinner, skyller på klockan :P

:'(

Knappt sovit nånting inatt:/ Massor av tankar och funderingar som snurrar, runtruntrunt.. Vet ingenting längre. Förrvirring på högsta nivå! Önskar att jag jobbat idag, så jag fått komma på andra tankar, men neejdå, jag är ledig och ensam hela dagen, så bilr en hel dag till att tänka ut hur jag egentligen vill att det ska vara, hur jag hoppas det ska bli ? Blir nog en jobbig dag, en tung dag, men dom måste få komma dom oxå ibland?

Ska gå upp nu, lägga mig i solen och vänta på att Martina ringer och får mig må bättre igen:)

...

Skön slödag, vart ledig hela dagen, legat o solen och sprungit en sväng på stan:) Skippade fotbollen och blev bjuden på grillat, godare!

Ledig imorrn också, vet inte vad jag ska hitta på ? Blir nog press i solen igen ;)

:)

Jobbat idag, gick bra, solen sken mest hela dagen och barnen lyssnade:) Bränt mig FULT, haha.. Drog upp armarna så gott det gick men ändå bränt in lite bonnbränna:P och så har vi pikétröjor, sånna med knappar fram, så gått med den lite uppknäppt och fått en sjukt snygg(?) trekant, hmm.. Bränt mig i ansiktet oxå, men satan vad brun jag kommer bli ;)  Himla trevliga jobbarkompisar oxå, så det där står jag lätt ut med en sommar :D

Ledig imorrn och på onsdag så vet inte riktigt vad jag ska hitta på, men det lösersig alltid:) Kanske blir fotboll imorrn, även fast jag hatar att kolla på fotboll på tv, haha, men kul att lära känna lite folk:) Om jag hinner tillbaka efter grillningen i Gnisvärd så..

Lite vill ha mer och vips försvann nästan alla pengar på unibet, haha, dåligt gjort av mig!

På toppenhumör igen :D      FEELS GREAT ;)

kass mobilkamera, men underbar solnedgång:)

Braaa

Vart en slödag idag, himla skönt, men ska bli härligt att jobba imorrn, få in lite money och ha nåt att göra om dagarna:) Hade jobbmöte idag, träffa dom jag ska jobba med och dom verka skittrevlig allihop, så plus på det! Kommer va ledig tisdag och onsdag hela sommaren vilket jag tycker är himla bra:) För jag VILL faktiskt jobba på helgerna, haha, för då får man ob :D  Även att jag bara jobbar tre dagar den här veckan för är så lite folk än, så blir solning och shopping ;)

Räkna steg i trappen idag, 72 STYCKEN !! Tänk er då att man minst går upp och ner två gånger varje dag, i över 60 dagar, blir en jädra massa steg, så en himla massa vardagsträning då;)

Va ute och sprang nyss, längst vattnet, satte mig och vila och prata lite i telefon och det var så himla fint alltså:) Så satt där och kollade på solnedgången, gick hem när solen gått ner och surra lite med mamma:)

Leva i nuet

Har gått och vart deppig mest hela dagen MEN ska sluta nu. Har kommit fram till att det faktiskt inte gör saken bättre att gå runt och va ledsen för något som inte hänt än, och som FÖRHOPPNINGSVIS inte kommer hända. Men jag är lite så, förväntar mig alltid det värsta, i alla situationer, ser allting negativt! För då blir man inte lika chockad när det värsta händer, typ. Ska sluta med det nu, ska börja leva i nuet, inte oroa mig för vad som kommer hända i framtiden utan fokusera på allt bra just idag istället:) Det som händer senare får jag ta tag i då, DÅ kan jag vara ledsen, men IDAG ska jag vara glad att det är så bra som det är. Man vet aldrig vad som händer så ingen mening att förvänta sig varken det mest negativa eller mest positiva. Absolut när det inte ens är upp till mig, det är inte mitt beslut och jag kan inte vara med och påverka, bara vänta, se och hoppas på det bästa:) Så från och med nu så tar jag varje dag som den kommer!! Allt som händer har ju en mening, eller ?

:/

Det är nu det visas. Nu det märks hur mycket man är värd egentligen.
Jag är rädd, livrädd.

SOOOOL

Vakna nyss och solen skiner idag igen:D Så ska nog släpa mig upp nu och gå ut i finvädret!

Tränade igår så träningsverk mest överallt idag:/ Men det ska kännas att man lever ;) Och kan ju trösta mig medatt Linda har värre träningsverk och kommer se ut som "hejkomochhjälpmig" när vi ska upp och ner för alla trappor sen, haha:D Ska räkna stegen, för det är då inte lite, och ingen hiss!!

Har förlorat massa pengar påunibet oxå, jävla skit. Hoppas det vänder snart:P

Nää nu ska jag hasa mig ur sängen och göra nåt vettigt av dagen

uppdatering

Inte haft datorn nu i två dagar så har inte kunnat skriva nåt.

Började iaf jobba i fredags, gick bra:) Sjukt tungt att lyfta av skyddet på vissa bassänger så kommer bli staaark i sommar ;) Ett himla bra jobb må jag säga, stå och kolla på badande barn mest hela dagarna:)

Åkte till Lindas släkt på kvällen, käka god midsommarmiddag och så:) Men måste erkänna att jag saknade att vara hemma, att käka middag med familjen som jag ALLTID gjort, varenda år! Och att sen festat med de bästa på fröjdholmen hade vart perfekt:) Så, kort sagt, min midsommarafton var min första jobbdag, min första midsommar utan familjen, spenderades med massor av folk jag inte känner, helt nykter och låååååångt ifrån alla jag velat fira den med:/ Men hade ju Linda iaf:) så inte heelt ensam:P

Lite pinsamt egentligen, men jag längtar faktiskt hem, redan! Eller jaa, inte hem kanske, är gärna kvar här på Gotland:) Men längtar efter allt folk hemma.. Tycker ni kan komma hit allihop! Jag är så van vid att ha folk omkring mig, att träffa massa människor varje dag och kunna åka och va med vem jag vill när jag vill.. Att kunna springa upp till pappa så fort jag har tråkigt, att kunna gå ut och festa med alla pinglor mest varje helg, att kunna åka ut till mamma och mörsil på helgerna och att kunna ligga och slöprata med benita på nätterna innan jag somnade. Men det är nog mest för att det min vardag, det jag är van vid och nu är allt så ovant och jag känner INGEN! Blir nog bättre när jag vant mig och när jag lärt känna lite folk här nere:)

Marina och hennes familj kommer ju iaf ner nästa vecka, sen förhoppningsvis pappa, Lisa, Olle, Emil och Elina vecka 28:) Sen kommer Mamma, Andreas, Tony, mormor och Kjell en sväng:) och sen blire party när Martina, Angelica, Sara och Malin kommer ner :D

Aja, ska försöka sova nu, nya tag imorgon:)

Elina och Jimmy<3
Er jag saknar mest!


skitväder

Jag har sett Gotland som nåt heligt, där solen ALLTID skiner och allt är bra, haha, men tji fick jag, idag är det fullt med moln ohc det regnar :/ Men igår var det ju strålande sol så är ganska nöjd ändå:P

Jag har börjat tippa, haha, och det går faktiskt bra :D Plus än så länge ;) JAG KOMMER BLI RIIIK :D


Just nu är min bästa ägodel en tröja, ääälskar lukten, den får mig att må bra:')


Finväder igår iaf:)


GOTLAND

är än sålänge underbart! Varit ute mest hela dagen, kollat runt och glassat i solen:) Jättemysigt verkligen:) Blev lite paff när jag hörde nån som ropa "Sabina" mitt i Visby, tänkte att jag måste hört fel, men näärå, det var Mea som känt igen mig, haha, så har träffat på henne en sväng oxå:)

Tycker faktiskt det ska bli skönt att börja jobba, göra nåt på dagarna:) Vart ledig liiite länge nu, och pengar sitter inte helt fel:)

Framme

Klev ju upp halv fem imorse och knappt sovit något idag så sjukt trött! Himla skönt att va framme, slippa tänka på tider och försöka fördriva tiden på nåt bra sätt.. Och sjukt skönt att slippa väskorna, haha, tror jag packat MASSA merän jag behöver:P Hade dubbelt så mycket packning som Linda, och sjukt tungt, tur jag är så stark;)

Jättefin lägenhet nere vid hamnen, helt perfekt:) Ska börja jobba på fredag, ska nog gå bra:) Och så har vi kick-off på
torsdag, så det ska bli kul:)

Ska bli en positiv människa igen, se det bra i saker istället för allt dåligt, får se hur det går :P

Imorrn ska vi iaf på Sveriges största glassbar med Christer:) Kanske får nån rundtur då oxå så jag hittar sen:P Men just nu blire SÖÖÖMN :D Linda hälsar oxå:) Gonatt

Förresten så dog batteriet på kameran så tar bilder imorrn Lisa:)


påväg

Sitter på tåget ner mot Stockholm nu, är på Gotland typ halv åtta.

Blandade känslor.

påväg

Sitter på tåget ner mot Stockholm nu, är på Gotland typ halv åtta.

Blandade känslor.

:'/

Det här är första gången på en hel månad som jag kan säga att jag mår dåligt, SJUKT DÅLIGT:/  och för första gången på flera månader känner jag inte alls att jag vill åka, inte än och absolut inte så länge. Kunde det inte varit så här innan jag bestämde mig för att flytta bort hela sommaren ? :'(

Dagen har spenderats i sängen, sovandes och gråtandes, även fast jag vet att det inte hjälper. Skulle gärna ligga kvar i sängen med täcket över huvudet hela kvällen MEN måste få klart allt innan jag flyttar grejerna imorgon, sket i att städa dock. Lovat Martina vi ska på bio ikväll, och ska försöka ta mig till Linn och träffa alla innan jag far. Egentligen sjukt opepp på allt, men va fan, här kan jag inte sitta hela kvällen.


???

Bakis som ett svin idag:/ Ska snart hasa mig iväg på affärn och köpa hårfärg för har sjukt ful utväxt! Sen ska jag ställa ihop alla flyttkartonger och STÄDA, tråkigare och sjukt jobbigt när man mår som en gris.

Det har hela tiden varit glasklart varför jag åker och hur jag vill att det ska ha förändrats tills jag kommer tillbaka, men nu vet jag inte längre ? Det är INTE glasklart, det är grumligt och dimmigt och jag vet ingenting längre känns det som. Huvudet snurrar inte enbart efter gårdagen festande utan även av förrvirring och osäkerhet:/ Ska lägga mig en stund nu, må som jag förtjänar och fundera på vad jag egentligen vill.

festfestfest:)

Sista utekvällen här innan jag far, så nu ska jag se till att ha riktigt kul:)
Sitter hos Malin och väntar på att hon och Martina ska bli klara så jag får sällskap:)

Vart sjukt trött idag, kom hem fyra inatt efter att ha varit och badat badtunna och kollat på film mitt ute i skogen, haha, sov EN TIMME och sen upp igen för att kika när lllebror gick ut nian, höll verkligen på att somna i kyrkan:/ Vi gick och fika på Sundings med Jenny och sen for vi till Ocke och käka tårta med släkten:) Somna på en gång i bilen hem och vakna inte förrän vi var hemma, gick raka vägen till sängen och sov till klockan halv fem, SJUKT SKÖNT!! Och behövdes verkligen för att jag ska orka ikväll:)

Syns på krogen ;)

tvättapacka

I stort sett det jag gjort idag.. Ser fortfarande ut som om det är mycket grejer i lägneheten MEN det beror inte på mig, utan är syster som inte packat ihop sina saker..

Vill INTE ha det någe annorlunda efter ikväll, vill att det ska vara precis som det är, så hoppas på det:)

Ska iväg och träffa tjejerna ikväll, bada och ha det mysigt:) Sen imorrn blire upp tidigt och kolla när lillebror går ut nian:)

Ska fortsätta packa nu

PANIIIK !!

Hur lyckas man få en tjej panikslagen och gråtfärdig på tre sekunder? Fråga Mattias, han vet!! Kommer få igen när du minst anar det, Mongo! :P

Kollade på Benitas konsert en timme idag, sen ringde Jesper och ville jag skulle köra, så blev ingen bio, utan tackar istället för pengarna som täckte NÄSTAN HELA min shoppingrunda igår :O   Gladare tjej :D

Nu blir det sängen, Gonatt :)


...

Sitter och kollar på extreme home makeover och det är ju egentligen helt sjukt hur fina alla hus blir på bara några dagar, vill oxå ha ett sånt hus när jag blir stor, haha:) Men just nu trivs jag bäst precis här:) Så önskelyan får vänta några år, tills jag blivit rik;)

Ska på stan och köpa fler flyttkartonger idag, packa ner alla kläder som inte ligger i tvätten och sen åka iväg och kika på bio, baksmällan:) Det är snart tomt i min lägenhet nu, nästan allt ligger i lådor och ska nog börja städa lite smått idag oxå, ta spisen, kylen, frysen och så, så jag får mer tid till annat i helgen:)

Nu ska jag lägga mig vid tvn och käka upp mina chiiips:P

JATACK:D

Suttit och halvsurat lite över att alla andra fått skatteåterbäringen men inte jag, så gick in på internetbanken för säkert sjätte gången idag, haha, liite överdrivet kanske, men jag vill oxå ha pengar ju:) och äääntligen, 9235 KRONOR - JATACK :D

Lyckligare tjej ska nu upp till pappa och fira genom att trycka i sig nåt gott! Adjö:)

...

Va med Martina till efter två igår, så liiite trött, men det vare värt;) Alltid lika kul med dig och ÄLSKAR våra samtalsämnen, haha :D

Hunnit mycket idag:) Varit till tandläkarn, köpt fler flyttkartonger, gått en sväng på stan, handlat MASSOR :/ , packat ner nästan hela köket, så nu blir det duschen och sen en lugn kväll:) Fortsätter jag i den här takten hinner jag iaf lätt till att flytta ut och städa:)

Flyttar om en vecka.

Vet nån när man får tillbaka pengar på skatten? Inte den rikaste nu:/

Flytt

Redan packat en full resväska med kläder till Gotland, och långt ifrån klar, haha, men så ere att va tjej ;) Bara jag orkar lyfta så ere ju lugnt.. Även packat sista flyttkartongen, hade gärna fortsatt men som sagt så har jag slut på kartonger nu, får köpa nya imorgon:) Ska iväg på macken imorrn oxå och hyra släpvagn och sen köra iväg alla lådor till Mattmar nån gång i helgen, och där får dom stå tills jag hittat en ny lägenhet sen, får se hur länge det tar ? Lånat ut typ alla större grejer, typ möblerna och tv:n så är faktiskt inte så mkt grejer att köra bort ändå:)

Förövrigt mår jag som en gud:)

:D

Bästa dagen , bästa människorna <3



och det blir bara bättre, bättrebättrebättre:)


snartsnart

snart har jag packat klart alla grejer i lådor
snart har jag packat färdigt väskan till Gotland
snart har jag städat ur lägenheten och lämnat nycklarna
snart sitter jag på tåget mot Stockholm och senare GOTLAND :D

Lite halvstressigt måste jag erkänna att det är, men va fan, det funkar:) Har just nu hela mitt liv i sovrummet, ser ut som kaos.

Vart barnvakt åt världens sötaste lillasyster idag, kommer sakna goungen MASSOR när jag är borta, är ju trots allt hon som kommer förändras mest under två månader. Känns bra att åka, att leva ett annat liv i två månader:) Men kommer nog antagligen kännas lika bra at åka hem i slutet av sommaren, hem till "det vanliga", till alla man saknat då i två månader.

Vet fortfarande inte vad jag ska göra i höst, men det löser sig ;P

:)

Trodde jag skulle va sjukt bakis idag, men INTE då:) Mådde lite halvdåligt tidigt imorse, men efter vatten, några alvedon och lite extra sömn mådde jag prima!
Tagit det lugnt hela dagen och blir nog en tidig kväll med massonrav sömn:D

Igår börja vi som sagt klockan sju hos Uffe med champangefrukost, jag försöv mig såklart så fick stressa lite extra, haha, men det gick:) Världens största frukt och ostbord hade vi och massvis med jordgubbar, sjukt gott! Åkte flaket till skolan och lyssnade i aulan alldeles för länge.. Fick betyg och så fick jag även stipendium:) Tack för det! Sprang ut på trappan såklart:D Hälsa på familjen, fick blommor och hämta upp lite mer dricka sen vare FLAK för hela slanten :D Är nog det roligaste jag gjort, så underbart kul!!! Åkte hem efter det och käka med släkten och så, massor av god mat hade dom fixat:) Fick en kamera så i framtiden blir det mer kort utlagda:) Fick även massa jättefina smycken:D och pengar, en vinstlott, blommor och en "bakispåse" tills idag:P  Åkte in till stan igen strax efter åtta och festa:) Först hos Angelica, sen österäng och sen trappen vid rådhuset såklart:D Käka kebab med Martina och Angelica och efter 19 timmars konstant festande bar det iväg mot sängen igen..

HADE SJUKT ROLIGT och kommer sakna klassen massor! <3
Träffa även massa gamla kompisar som man nästan aldrig träffar:)
KUNGKVÄLL helt enkelt, den bästa på läääänge :D

LYCKA

UNDERBART - enda ordet som behövs!

tröttare :/

Har städat, tvättat och packat ändå tills jag skaka och frös av trötthet! När jag nästan börja grina av trötthet kände jag det kanske var dags att inta sängen.. Sov en timme, men fortfarande lika trött och seg:/ Åkte o hjälpte pappa lyfta stolar och bord tills imorgon, så hann inte pynta flak, och hade antagligen inte orkat heller, så var lika bra.. Nyss ätit och skullesomna på två sekunder om jag la mig nu, men neeej nu ska här dukas och fixat, så ingen sömn än..

Även att knarkaralkisgrannen skulle laga mat idag,bra gjort, resulterade i två brandbilar, poliser och ambulans och RÖKLUKT i vårt sovrum:@ så var bara till att öppna upp fönstren och nu är det skitkallt istället.

sjukt sugen på chips så nu går jag på affärn.

IMORRN SMÄLLER DET :D

IMORGON

kan inte fatta att det faktiskt är imorgon vi går ut !

KUNGKVÄLL igår, hade sjukt roligt!! :D

Vakna tio i åtta imorse, bakis som ett svin och kunde INTE somna om :/ Så låg vaken, låna datorn, kolla på tv och vänta på Martina:) Klockan tio gick jag iväg på min första OCH sista lektion på över två veckor!! UNDERBART!!

Nu blire städning, tvättning och sen flakpyntning:) Blir en lugn kväll ikväll, vila upp mig inför morgondagen som börjar SJU gott folk, och håller på hela natten lång, så ikväll blir det sömnsömnsömn!!

Har förresten kommit fram till att jag ska sluta ta reda på saker jag egentligen inte vill veta, haha, för det man inte vet lider man inte av ? :P

Sjungom studentens lyckliga dar :D

TVÅ DAGAR HÖRRNI !! :D
Jag LÄÄÄÄNGTAR efter fredag och jag LÄÄÄNGTAR efter Gotland!!

Om 13 dagar åker jag, nu gör vi det bästa av situationen<3 Två månader borde väl räcka för att gå vidare tycker jag? Och när jag kommer tillbaka är vi superbra kompisar istället, så som det varit, och som det borde vara:) Du lagar mat och jag diskar;) Men kommer ändå sakna dig i sommar ska du veta!


Inne på tredje kvällen ikväll, sista innan studenten så nu kör vi på rejält va ? ;)

OPEPP

Blir nog kanske inget dricka för mig ikväll, sjukt opepp, och låter inte som om det är så många som ska ut ändå? Men tar med mig påfall att iaf, man vet ju aldrig ;)

Hade jag kunnat packa ihop lägenheten, städat och fått jobba tidigare hade jag kunnat stuckit redan på lördag,sjukt less det här nu.. SKA BLI SÅ SKÖNT ATT KOMMA BORT ! :D

STUDENTEN - PACKA - ADJÖ !

.....

ALDRIG sagt jag inte göra några fel, jag är väl människa jag oxå och ALLA gör fel!! Har jag sagt till dig tusen gånger, men kan ju skriva här oxå då så alla får höra nu när du börjat så fint :)
Och jag hatar aldrig dig, och du blir PRECIS lika arg på mig när jag göra samma saker, och det VET du!!

Och till alla andra så NEEEJ vi är inte tillsammans och NEEEJ jag har ALDRIG skrivit att vi är tillsammans, och NEEEEJ vi kommer ALDRIG bli tillsammans heller!! Och nej, du får inte chans, vill inte vara tillsammans med dej :)



FEEEEEEEST IKVÄÄÄÄÄÄLL !!! :D


arg

arg.arg.arg.arg.arg, men mest besviken


Meeeeen, det här är en braaa vecka, så nu blire bara glada miner!!
Ikväll blire såklart FEEEEST, love it :)

FYRA DAGAR

Kan inte fatta att det är sista veckan nu, sen är vi FRIA !
Inga lektioner idag, så bara tre dagar kvar på skolan, och lär nog inte göra så mkt dom dagarna heller:)

Skulle solat med Martina idag, men solen gömde sig, sämre:/ Men kanske svänger in till henne en stund påväg hem ändå, får se :)

Blivit sjuk, inte bra, men hoppas det går över till Fredag så jag kan skrika på flaket som alla andra ;)

Jag mår verkligen toppen!! Inte varit på skolan på 13 dagar, legat och stekt i solen istället, FYRA dagar till studenten och sen två månader utomhus på Gotland, ska bli riktigt skönt, även fast jag kommer sakna folk här hemma.. FEST mest hela veckan och inte ett enda tjafs på nästan två veckor:) Jag NJUUUTER av livet, just nu är det verkligen helt underbart!!

Sista veckan kommer äga, jag älskar'e :D

RSS 2.0