.

jag är den lataste jag vet.
gick på jobbet imorse 8.45, tröttare än allt, jobbade till 9.30 och såg att dom lagt in att man kunde få ledigt, vilket jag självklart ville va, vem orkar jobba lixom? gick iaf hem 9.45 efter att bara ha jobbat en timme och på vägen hem kom jag att tänka på, vad fan ska jag göra idag då? Haha:P Är ju redan uppe o allt så vann ju ingen sovtid direkt. Men blir nog städ av lägenheten och så, så slipper jag stressa ihjäl mig imorrn:) och sen en sväng på stan, köpa födelsedagspresent till Emil och hämta nycklarna. Och ikväll ska jag vinna lots of money på Blackjack;)

.


barnvakt år världens sötaste.
klippt lillebror.
äter sorbet, vilket är världens godaste.

bra kväll. bra tjej. godnatt.

.

Kul o komma hem o så ere grus o sladdstumpar o spackel o grejs över golvet och över hela diskbänken. nej. looks like hell här, men tror ni jag orkar städa när jag flyttar om två dar? neeeeeej.

På dåligt humör å, för hur mycket man än vill tro det så förändras inte saker. Det kan va bra en vecka, en månad, det är bra nu. Men förr eller senare blir allt som förr, har sett det så många gånger tidigare. Kan inte låta bli att jämföra mig med andra och inse att det är precis samma sak, bara lättare att döma andra människor än sig själv.

Ut till Valla nu snart o barnvakta sötan o alla småsmåbröder, mest andreas, trist han inte klarar sig själv;)

Får lägenhetn imorrn oxå fick jag reda på nyss, bäääätttreeee :) men får ändå inte dit grejerna imorrn o ska jobba på natten, så flyttar inte in förrän senare ändå.


.

Men hur underbart ere inte med massagestol dååååå :) Sjukt ont i ryggen har jag, ch inte blir det bättre av att sitta still hela dagarna :/

Kunde inte somna på evigheter igår, tänkte på allt och inget och va allmänt töntig. Precis när jag äntligen höll på att somna så kom Martina oxå, så då blev det massa prat såklart, men inge klag på det inte:)

Berätta ju att de skulle lägg aom elen idag, och tror ni inte på fan att dom knackar på halv åtta :/ Ramlar ut ur sängen, halvnaken och med bara täcket runt mig i tron om att jag skulle mötas av gammguybbar som jobbat på samma företag i 15 år, typ. Öppnar dörren och inser att jag hade fel, där står två unga killar såklart och frågar om dom stör, men pinsammare! man är ju så jäkla snygg och fräsch på morgonen vet ni ;)så va bara att glömma sängen och dra på sig kläderna då. Inte mycket golvutrymme där imorse vill jag lova, först alla mina saker och lådor, och så tror jag dom hade med sig halva företaget, plus dom två, och så jag och Martina, liiiite trångt kanske, men ingenting är omöjligt, blev iaf klar i tid och kunde springa iväg till jobbet.

Insåg precis att min lunch är slut.

.

Haft en triiiist, seg kväll. Jobba till åtta, bara skit på tvn och jimmy har spelat upp pokerpengarna:/ Vet att jag bara skulle förlora ännu mer om jag satt in nya, så sket i det och väntar tills dom är där igen. För saken är den att jag vet att jag är kass, så sätter jag in 100 kronor så spelar jag tills dom är slut, räknar inte med att vinna, haha, så ni kan ju gissa vad som skulle hända om jag satt in 100 till? Just playing for fuuuuun juuu :) Men faktiskt inte vart kass på slutet, sjukt stolt ;) Bara sex kronor minus ju innan jimmy rörde, proffs nästa! hmm
Även tipp-proffs snart å, fick tillochmed höra att jag gjorde en bra idag, yeeeaay. Det visar sig väl imorrn om den va bra eller inte då;)
För att leka med pengar är typ askul! Förstår de som blir beroende och förlorar allt, nästan.

I vilket fall som helst vart en sjukt tråkig kväll och bara hoppats på att Martina ska komma hit, men snart ger jag upp, lägger mig och så får hon joina mig i sängen när hon kommmer, myyys:)

Packat det mesta idag oxå, och så skare tydligen komma hit nåra och lägga om elen imorrn, så vart tvungen att flytta ut alla möbler från uttagen. Så är typ så häääääääär trångt här nu, plus att det står flyttkartonger överallt. Juste, packat ner dvdn oxå, så kunde inte kolla på film idag heller, ännu ett minus. Men överlever gör jag ju ändå:)
Även insett hur stört mycket kläder jag har, damn, lovar er ett kort när jag flyttar in i nästa, måste rensa big time.

Gymkort imorrn igen, häääärligt :)
och uppstartsdag på jobbet så jobbar bara fem timmar men får betalt för åtta, men taaack:)

.

Jobbat fyra timmar, älskar delde pass, känns så mycket kortare då.
Ska springa genom duschen och sen göra ett ryck och packa grejer, snart flytt juuu:)
Sen blire tillbaka på jobbet igen och göra sista delen av passet. Trist, men pengar blire ju ;)



Hade en asbra kommentar oxå, som jag inte tänker skriva av respekt till en älskad. Stolt över mig själv som låter bli. Men sjukt bra var den iaf, och så jävla sann!



Duuuuschen nu

:)

klart man blev pepp med mina underbara vänner ;)
Kvällen var absolut godkänd, förfest med singstar o hög musik, taxi ner på krogen, haha, sen en sväng på båda ställena, maaat på kebabcity, sen hem för sängen. Lagomt full och allt, peeerfect:)

Vakna tidigttidigt imorse, drog ner persiennerna, hinka i mig vatten och somna om. Spela massa poker o tippat på matcher, och faktiskt gått plus, wihooo:) Sen ner på stan en sväng, hyrde filmer o handla mat, bjöd på pyttipanna o sen bara legat framför filmerna o tryckt i oss chips:) Gooodare, och må ju passa på för imorrn börjar jag o Martina vårt nyttiga liv igen ;) Nyttig mat och massor av träning, första stopp forum och slutdestination sommar, kommer gå underbart bra vaaa :)

Nu blire kuddkramning så jag orkar upp på jobb imorrn, nattinatti.

?

Suttit med den här sidan uppe i evigheter nu, men vet fortfarande inte vad jag vill skriva. Vet inte mycket alls om jag ska vara ärlig.

Världens sämsta humör idag, men blev en intervju och en sväng förbi farmor ändå, och tror jag lyckats gömma det ganska bra ändå, skills man har va.

Känns som om alla känslor bara fryst, är varken glad eller ledsen, kan inte tänka på varken bra eller dåliga saker, och inte ett dugg pepp för fest:/ Hoppas det ändras när mina toppenbrudar kommer, they always make me feel great <3

Nu, smink hår kläder, alltid samma enorma problem, haha.

.

Många som läser nu som förväntar sig en roman av vad jag känner, elaka ord och massor av tycka synd om mig själv. Sorry to dissapoint you, men så blir det inte. Jag är tom, och jag vet inte hur jag känner än, det kanske tillochmed var bra?



Jobbintervju nu och sen kör vi järnet ikväll, UTAN GRÄNSER TJEJER ! ;)

.

Kom nyss hem från jobbet, älskar tretimmarspassen, alldeles lagomt långa. Man går dit, tar en rast och går hem, ungefär så känns det:)

Svängde förbi bolaget inför morgondagens partaj, men har sån jäkla beslutsångest så tror jag fick med mig halva sortimentet hem, haha, tur jag har så lite mat i kylen;) Plus att jag kan gå ut ikväll oxå om jag lusten smyger sig på.

Annars vet jag inte vad kvällen har att erbjuda? Ska städa och diska nu, känns himla kul när det kommer se precis lika ut efter helgen ändå, men har väl inge val, folket behöver glas. Sen blire en sväng genom duschen innan jag hämtar upp lillan på dagis:) Mys med henne och grabbarna tills pappa kommer hem och sen tooooooooomt på planering, men lär väl dyka upp nåt intressant iaf:)

Börjat fått beslutsångest inför lägenhetn oxå, funderar på om jag kanske ska vänta med tapetseringen och så. Finns ju bättre sätt att bränna pengar på;) Även soffa kändes onödigt att lägga ut flera tusen på, men jaa, få se när jag flyttar in hur det blir:)

och forum smyger sig på oxå, kommer bli greeeaaat MEN vad ska man klä ut sig till? stort problem just nu, hmm..


nää, städning vare ja :/


:)

Jobb igen, seeeegt. Men får våfflor hela dagen, så lite positivt ändå:)

Lugn dag igår. Jobb bara två timmar, skulle hem o diska sen o bju Jimmy på mat, men latheten tog över, så blev Eastern Palace istället. Apdyrt men sjukt gott och lätt värt att slippa diska:) Sen bara film och mys hela kvällen, underbart:)

Får se om jag orkar mig bort och förnya gymkortet sen, behövs veeerkligen efter den här veckan! Blivit chips och annat gott mest varje dag, eller nää nu ljög jag,  precis varje dag!

Nää, nu ere paus igen = VÅFFLOR :D

:)

Sjukt skön jobbkväll igår. Hade mer tid vid tvn än med samtal ett tag där, underbart att man får betalt för att sitta o kika på 2½ men ;)
Hem o tryckte i mig en påse chips medan jag väntade massa samtal och sen massor av mys:)

Gick ut till Frösö strand och hämta Elina på dagis idag, härlig promenad över isen blev det:)
Nu sitter hon och myser i soffan framför Lotta på bråkmakargatan, och jag funderar på om jag ska ta mig en macka kanske? BIG problems, you know.


:)

Längesen jag va ute såhär länge må jag erkänna, haha. Men nyttigt äre:)

Vart en låååång promenad med Sara och va så himla skönt att va ute så jag inte hann mer än innanför dörren förrän jag ville ut igen:)
Så blev en sväng upp till arenan o kolla fotboll, men kan säga att solen där uppe va bra nog mycket kallare än innan, haha, det blåste och va svinkallt med andra ord, så va inte alls lika skönt att vara ute längre, men härdade ut nästan hela matchen iaf, sen blev det en promenad hem, så fått massor med motion och frisk luft idag :)

Nu blire till att klura ut nån middag och mysa ner sig framför tvn:)

:)

Ibland är jobbet inte så hemskt. Igår ringde en som ville ha numret till en videobutik som hyrde ut porrfilmer som var speciellt till de med fotfetish, HAHA, kan erkänna att jag va dålig(?), jag hittade ingen videobutik som hade fotfetish som en specialite, tyvärr.

Efter jobbet sprang jag på OK, köpte chips o choklad, blev kvar och surrade med Sara en stund innan jag gick upp och tryckte i mig allt till Jurassic Park.

Tror jag ska ta mig ut i finvädret snart oxå, faktiskt inte lika sjuk nu ;)


.

Jobb inatt, sov till halv tre och nu jobb igen.
Inte tid att skriva nu, blir mer sen, pussss

:)

Börjar bli bättre nu:)
Vart ner en sväng på jobbet, lämnat in läkarintyget och så. Sprang på stan, skulle hitta ett skärp, men kom hem med miljoner andra saker.
Hoppas få sälja iväg en telefon snart, sen blire relaxen med Angelica, myyys:)
Anki har lurat med mig ut oxå, men blir en lugn utgång ikväll, trots allt fortfarande sjuk.

!

LÄNGTAR TILL FORUM!!!

Tre dagars fest, med underbara människor, utan gränser, kommer bli helt jävla underbart :D


.

Älskar pappas kommentar nyss, haha,

"Du måste ju jämföra dig med de som är bättre"

Men det är fan sant. Kan inte förstå de som säger att man inte ska jämföra sig med andra, ska man inte sträva efter att bli så bra man kan då? Ska man nöja sig med att 'vara som man är' även fast det finns potential att bli hur bra som helst, eller är det kanske bra att jämför sig med andra för att, som pappa sa, "sträva efter att bli bättre"




Vart barnvakt ute i Valla eftersom tre av mina syskon kom på att de skulle haft ett körkort, så blev övningskörningskurs för halva släkten tror jag, haha. Men gör så lite så, hon e så söt lillstumpan:)
Snart hemgång och fundera ut vad morgondagen har att bjuda på.


.

Är så sjukt avundsjuk på alla ni som frå vara kär! Man verkligen ser på folk hur lyckliga de är, hur bra de trivs tillsammans. Jag vill också se ut så!

Han en vän som är sådär underbart nykär, åhh, ni vet, när man lyser upp bara av att höra namnet och svävar som på små moln varje gång personen nämns. Varje gång man får sms lyser man upp och hoppas att det är just den personen, och småfnittrar som om man vore 13 igen när den skriver nåt sött.
Jag vill också verkligen längta efter en människa, ha någon som tar upp hela huvet så man slipper tänka på annat:)

Hållt kvar så länge vid något som inte längre finns, försökt att tvinga det tillbaka, men insett att det funkar på det sättet.
Ska hitta mig en prins jag inte behöver hålla kvar utan som stannar ändå, ska ut och hitta mig käääärlek ;) Fan vad underbart det vore! :)

:)

Så sjukt rastlös av att bara sitta hemma, så ni kan förstå hur överlycklig jag blev när jag blev meddragen på promenad :D och blev ingen kort sån heller, mer än en timme va vi ute och vandrade och pratade om allt mellan himmel och jord, sjuuukt skönt, och sex km motion kändes ju inte helt fel det heller efter att ha tryckt i sig ostbågar o godis hela kvällen.

Funderar på om jag ska orka mig iväg på jobbet imorrn oxå? Fortfarande sjuk hosta och hesare än allt, så känns inte som det optimala då man pratar i telefon hela dagarna:/ Men samtidigt har jag iNGENTING att gör hemma och det ger en himla massa mer pengar om jag jobbar, hmmm..

Nää, nu blire iaf ljuv(?) musik och städning en stund.

.

Sjuksjuksjuk, och blev ett besök hos doktorn idag för ett läkarintyg.

Iaf tagit mig ut en sväng, kollat på tapeter, kommer bli sååååå bra :)

Har vart här i Valla i tre nätter nu, så blir mat sen hemgång. Antar att min lägenhet ser ut som skit efter mina "orkar-inte-röra-mig-ur-sängen-dagar" Så blir väl en snabbstäd och sen krypa upp i soffan med godisskålen.

Juste, min säng står ju här ute och saaaaatan vad jag saknar den, så otroligt skön alltså!
Längtar så in i bomben efter att flytta, tapetsera, måla, inreda, och framför allt efter min säng! haha, tycker inte alls om den i lägenheten där jag bor nu.

Kanske blir till att packa nån flyttlåda oxå när jag kommer hem, för att få in känslan lixom ;)

Älskar att jag flyttar till en egen lägenhet där jag kan göra vad jag vill, att få tillbaka mina egna möbler och grejer som stått i Mattmar nu nästan ett år, att jag kommer bo mitt i stan och långt från grundläggar för blir så mycket lättare så.


People change

.

Sjätte sjukdan och 38.9 grader feber. Blir inte ens bättre alltså, perfekt . . . .
Även barnvakt ikväll, så blir till att droga ner dom på godis och paralysera dom framför en film:)

.

Åkte ut till Valla idag för att jag mådde så himla bra jämfört med tidigare. Kommer hit, tar tempen och märker att jag har 38.8 i feber! Satan, glad att jag inte haft nån termometer hemma när jag mått som värst, må ha varit en bra bit över 40, hade ju skrämt livet ur mig själv. Hade lätt trott jag låg på dödsbädden om jag sett det, haha, men jag överlevde iaf;) Fortfarande sjuk och seg, som sagt, massa feber o allt, men det går åt rätt håll iaf:)
Juste, gått ner 2,5 kg på mina tre sjukdagar oxå, illa. och får fortfarande knappt i mig någon mat nu heller. men dom kommer tillbaka, promise!

.

Åhhhhhh, längesen jag kände mig såhär ful alltså, haha.
Nästan så jag skippar att åka till Valla, enbart för att slippa bussresan och att visa mig bland folk. Tänk er själv hur pigg man ser ut efter tre sängdagar, utan mat och sjukare än allt. Huden är åt helvete, alldeles mörk runt ögonen, absolut inte orkat fixa håret eller nåt liknande, och känner mig bara allmänt jävla FUL.
men vafan, på med lodismjukiskläderna och ut mot bussen vare ja.

.

Mår fortfarande bajs, men tar mig iaf upp ur sängen nu, whiihoo. Ska försöka få i mig nån mat eftersom jag typ inte ätit på tre dar snart, illa. Sen blire nog en sväng ut till Valla, så jävla less att bara sitta hemma nu så det är inte kloookt.

.

Legat i sängen över 40 TIMMAR, mått som ett as verkligen, inte kunnat äta, knappt rest mig för toan ens, varken sovit eller vart vaken utan nåt zombieaktigt mellanting. Svettats, frysit, vänt, gråtit, skrikt, jaa ni fattar. :/
Feeling like crap, med andra ord. Inte orkat tryckt på tangenterna på datorn, så den har vart avstängd mest hela tiden, tröttnat nåt så sjukt på alla kassa serier dom visar om dagarna.

Aja, tänkte iaf att nu är det dags att shape up, ellllleeeer så kom jag på att gör jag ingenting nu kommer jag spendera en hel natt till med uppvaknanden varje timme, skrik, gråt, och två sekunder från att ringa mamma, haha. Så jag har fått på mig kläder för första gången på snart två dygn, och tänkte ut och gå en sväng, få lite frisk luft och trötta ut kroppen så pass att sängen känns underbar igen.

.

mår apa, seg i kroppen, ont i huvet och svettas o fryser om vartannat :/
Gick hem från jobbet o la mig i soffan istället och ska snart upp till mamma:)


.

Lämnade tillbaka bilen , men tog med mig nycklarna !
finns bara ett ord - K L A N T !


Sömn nu, jobb tidigt imorrn, yeeey, eller?

.

Håller delvis med dig Melissa, därför jag inte skrev ut några namn, eftersom jag fortfarande respekterar människorna, även fast jag tycker de gjort fel. Så ingen som inte har med saken att göra har en aning om vilka männsikorna är, förutom familjen som är ganska uppenbar.
Var menat för att öppna upp ögonen på de inblandade, men vet inte om det lyckades ?






Blev barnvakt idag, men pappa är hemma nu, så ska nog snart åka hem, duscha och slöa tills jag somnar, skönare:)


Juste, haha, pappa berätta att det är fel på vågen, så den visar alltid en kilo mer första gången man väger sig, skuuumt. I vilket fall som helst så väger vi alltså precis lika mycket ändå, jag och älskade syster. Fan vad vi är frääään! :)


.

... la mig i soffan efetrsom sängen kändes som en bastu, låg och vände och vred på mig, svettades och antagligen feber :/ Sist jag kollade på klockan var den halv sex, och fortfarande inte en blund! Slumrade till efter det men vaknade lika fort igen när klockan ringde halv sju. Ringde och sjukanmälde mig och försökte somna igen. Lättare sagt än gjort ska jag säga, och sov dåligtdåligt i omgångar tills för en timme sen. Kul natt, kul morgon.
Inget jobb, ingen lön, inget brädåk med Emil, blää.

Sjuuukt seg nu :/ men lägger jag mig igen kommer jag aldrig somna inatt heller, så blir inge av med det.
Ska sitta hemma o sura hela dan, kanske springa på solariet en sväng. träna orkar jag då inte iaf trots att tiden finns.

!

Klockan är 02.25 , jag börjar jobba 07.00 , jag kan inte sova.
Så mycket tankar, så många tårar, så mycket ilska.



True story, enjoy.

".. jag kommer mosa dig nästa gång jag ser dig! " säger mannen PÅ FYLLAN till killen. Inspelningen finns på hela familjens telefoner, även sparat hos polisen, ända till en kvinna PÅ FYLLAN ringer killen, skyller mannens dåliga beteende på att han mår dåligt, ger killen skulden till mannens ovälmående, ger honom dåligt samvete över att ha blivit hotad! Hotad av en man, vilken han är släkt med och som tidigare "mosat" FLERA olika släktingar PÅ FYLLAN. Killen får skuldkänslor såklart, han vill inte vara grunden till att någon mår dåligt och drar tillbaka polisanmälan om hot. En anmälan han inte ens själv gjort, men ändå får skulden för. Killen blir osams med pappan, som gjort anmälan, och mamman eftersom de båda såklart tycker det är fel och idiotiskt med olaga hot mot minderårig! Absolut då mannen är fullt kapabel till detta PÅ FYLLAN. Killen är alltså osams med båda föräldrarna och kan inte längre bo hemma, så han flyttar till syster1. Mamman och pappan blir såklart arga på kvinnan, som inte hade ett dugg med saken att göra egentligen. Syster1 och syster2 är lika arga dom. Kvinnan har alltså, genom att ringa PÅ FYLLAN, splittat upp en familj, för att skydda en man som faktiskt behöver hjälp, och kanske skulle insett det av en anmälan. Alltså, mannen mår säkert skitbra nu MEN killen mår såklart skit av att vara osams med båda föräldrarna och blivit skuldlagd av kvinnan för mannens dåliga beteende. Pappan är arg och mår dåligt över att vara osams med killen. Systrarna är även de arga på kvinnan och mannen. Mamman är arg och mår dåligt av att killen flyttat ut. Kan inte säga så mycket om allas känslor, men syster1 mår iaf skit rentutsagt. Dels över att familjen inte är hel längre, dels för att hon får höra allt som sägs och känns och dels för att hon märker hur dåligt alla andra mår. Hon kan inte sova, hon gråter VARJE NATT när killen somnat. Hon ringer en vän som vid flera tillfällen kommer mitt i natten för att trösta. SÅ dåligt mådde hon.
Alltså, genom att hjälpa(?) mannen i en fråga hon inte hade något med att göra, så fick hon en hel familj att må dåligt i veckor framöver, men det inser hon inte själv.




Hade kvinnan inte ringt den där kvällen PÅ FYLLAN hade familjen varit sams, mått bättre och alla familjemedlemmar hadefortfarande pratat med kvinnan.
Ännu bättre, hadeinte mannen PÅ FYLLAN ringt och hotat att slå ner den 15-åriga killen hade alla varit sams och ingen mått dåligt.
Tål att tänkas på.





Så, varför kan jag inte sova just inatt? Varför tänker jag på detta nu då det var så längesen då? JOO, det ironiska i det hela är att nu sitter kvinnan och trycker ur sig att JAG har alkoholproblem. Kanske dags att titta över sin egen situation? Det är absolut inte första gången mannen och kvinnan skapar problem PÅ FYLLAN, men det va fan droppen.
Hade inte mannen och kvinnan varit alkoholister hade detta aldrig hänt.
Sen är det upp till varje människa att tänka över sitt eget liv och vad som betyder mest.

BLIR SÅ IN ÅT HELVETE ARG BARA.
Släng sprithelvetet i väggen, erkänn att ni gjorde fel och BE OM URSÄKT för fan!
Eller är spriten och stoltheten värd mer?



Vore det förresten konstigt om jag blev alkoholist med fyra stora sånna bara inom närmsta släkten? Vilka förebilder ni är!



Tackar gudarna för familjen, som nu är hel igen, och för vännen som alltid finns där! Vad vore jag utan er? <3
..och övriga släkten som även dom är underbara!

Det är precis vad jag känner, allt på en gång. Tack för mig.


Klockan är 03.05 och jag sover fortfarande inte.
Sjukt jävla ovärt.

:)

En braaa dag :)
Vaknade sent, utsövd och på toppenhumör, sega framför tvn innan jag drog med mor på danspass. Va nog det ROLIGASTE jag gjort i slutet, en blick mot mamma och min dag, nej månad, var gjord:)
For förbi broder och godkände tjejen hans, innan jag begav mig upp till pappsen. Blev bjuden på käk, myste med lillan och kika på film:)

Juste, liite halvläskigt ere att jag och Benita hitta ett måttband idag, mätte varenda liten kroppsdel (även halsen och fingrarna, det nu;), och den största skillnaden nånstans va 2 cm. De flesta mått var precis samma, exakt lika långa och väger ungefär lika (jag lite mer nu må jag erkänna) haha. VI ÄR TYP IDENTISKA! kroppsmässigt alltså, coooolt sis :)



NU & DÅ , alltid vi två <3


:)

Vilken jävla kuuuung jag ääär ! :)

Slö TV-dag idag, sen blire till att utnyttja mina sista dagar med gymkort, danspass kanske? drar nog vidare mot Valla sen, myser med lillan, sötungen :)


:)

Hade så himla roligt, ja ROLIGT, på jobbet igår. Fick hur mycket komplimanger som helst och stod folk där nästan hela tiden, inte bara när det var spel, utan kvar och pratade utan att spela oxå. Och toppenhumör ändrades ju inte direkt av att jag vann massor heller ;)

Så att jag fick höra idag att 'tro inte att du är populär, för det är du inte' sänkte mig faktiskt inte ens. Det sägs så mycket elakt så jag slutat ta åt mig från dig, tyvärr, så lika bra du slutar.

Bytt bort morgonpasset imorrn så ikväll blire partajj ;)

Nää, tvätten nu.


:)

Jobbat hela dan och for direkt mot gymmet och corepass, skööönt.
Hem o dog i soffan, ännu skönare. Ska nog bosätta mig här ikväll, Jonathan kommer nog förbi också:) Annars kanske jag släpar mig ner på solariet en sväng, får lite color ;)

Nu, 2½ men, så jääävla braaa!

.

Visst att man ska upprepa det kunden säger för att va säker att man hört rätt, MEN är man liiite trött när kunden säger, "Henrik här" och jag svarar "Henrik här" .. Smått förvirrad kund och sjukt pinsamt för mig, haha, tur han hade lite humor iaf, så kunde skämta bort det ganska lätt :)

Tur jag slutar snart, sjuuukt trött.


Puuuuusss

:)

Lekt med pengar igen, unibet it is, tippning och BlackJack (som jag ironiskt nog förlora på), men ungefär +-0 än så länge, så lever på hoppet, inte alla matcher klara än ju ;)

Nyss kollat på surffilm med Jonathan oxå, och satan vad kul det vore att lära sig surfa! Definitivt ett livsmål som ska uppnås så fort som möjligt:)

Men nu blire sängen, upp tidigt imorrn, hard wooorkiing. Nattinatt

<3


RSS 2.0