:)

Man ska passa på när man är ung sägs det ?

Så efter fyra vilodagar kommer nu nästa tre-dagars ;) och jag älskar'e !!
Ses vid brasan ;)

Sommar <3

Soligt och somrigt hela dagen idag:) 
Jag och Angelica bjöd Martina på fika på tehuset idag, satt och prata ett tag och gick och köpte biljetter till dansgalan:)
Vart ute och gått en sväng med pappa Lisa Elina och Erika oxå, och sen äntligen tagit tag i mitt englskatal som jag ska ha nästa vecka:/ Går trögt, men framåt går det iaf:P Tog en matpaus nyss och självklart åkte datorn fram, haha, skulle seriöst käna mig handikappad utan (A)
Ska bete mig som en vuxen människa och diska nu, innan jag fortsätter på det förbannade talet !

Imorrn blire tårta, bowling, kanske grillning och FEST + INGEN SKOLA:) Alltså en helt perfekt dag ;D

Varför säger du jag ska kämpa när du vet det är meningslöst ?

Mot disken....

Det tar sig ;)

Klackan är halv tio och jag har redan hunnit slänga i två tvättmaskiner, varit ute och sprungit några kilometer och duschat ÄVEN fast jag inte börjar förrän halv två idag ! Inte likt mig att kliva upp tidigt utan att jag måste.

Underbart väder ute så ska ut och sola några timmar efter jag slängt i en ny tvättmaskin :)

Diska , Finns det nåt tristare?

Jag har fortfarande inte diskat, jag vet inte, men det känns så himla tungt just att börja, haha. Aja, känner mig inte lat för det :) Har packat några flyttlådor, rensat, slängt och städat istället:) Känns skönt att få undan massa.
Även bokat tvättid till imorgon, KLOCKAN SJU!! så snart blire till att slingra in mig i täcket. När jag ändå ska upp tänkte jag passa på att springa iväg på gymmet en sväng innan jag börjar oxå:) Kanske tillochmed prioriterar disken, men det väntar att se:P

SÄNGENSÄNGENSÄNGENSÄNGENSKÖNTSKÖNTSKÖNTGONATTGONATT:)

Panikmorgon

När jag vakna imorse var jag fortfarande tröttare än någonsin.. Satt ju uppe aslänge igår och skrev på svenskaredovisningen!! Bestämmer mig för att skippa första lektionen och jobba igen det hemma sen och somnar om MEN självklart lyckas jag försova mig iaf! Springer upp ur sängen, en kvart tills bussen går, lampan har gått på toa så kan inte se mig i spegeln, men det var väl skitsamma då jag inte hann sminka mig i vilket fall:/ Alltså, inget smink, inget platt hår ! Tar böckerna och springer ut till bussen, och får VÄNTA i 10min eftersom jag tagit fel på busstiden, mer otur! Men inte slutar det där. När jag väl kommit till skolan så ska jag inte alls ha nån redovisning! så kunde lika gärna stannat hemma ändå och hade INTE behövt sitta uppe till långt in på natten! Gick iaf på lektionen nu när jag ändå var där, hade superlång håltimme och sen matteprov,xom jag inte har en aning om hur det gick på ??

Packat upp alla grejer sen Forum nu men inte diskat, än.
Kollat igenom alla Forumbilder och är sjukt pepp på höstforum nu;)

Även konstaterat att jag inte har råd med Bruksvallarna :/ Blir Dansgalan i Nälden istället:) Ska grilla och förfesta hos Sofie, och sen sover vi där oxå, ska bli superskoj:D

Ska ner o kika om det finns nån tvättid innan  helgen, sen blire att ta tag i disken.

FORUM :D


TRÖÖÖÖTT

Har läst den förbannade boken nu , kommer somna så fort jag lägger huvet på kudden!
Men har INTE pluggat till Matteprovet jag har imorrn, ILLA! Så får bli panikplugg imorrn innan lektionen :/
Ska skriva ner stödord till redovisningen om författarn och boken nu, sen ska jag ALDRIG läsa en bok på beställning igen , ALDRIG ! Anar ni hur skönt det känns att säga så ? :D

36 dagar till studenten nu läste jag , ärför trött dör att räkna ut hur många av de dagarna jag går i skola just nu, får bil imorgon, eller någon annan dag :) En sak som är säker är att det är sjukt lite iaf ! Wiihoo , LOVE IT ;D

Sliiiiiten !!

Fortfarande stört trött och sliten efter helgen, men det vare värt ;) DET VAR SJUKT KUL och i Höst åker vi igen ;D

Fortfarande inte packat upp väskorna och disken väntar sen innan forum:/ Jag orkar verkligen inte, det får bli imorgon istället. Svenskaredovisning imorrn, eller egentligen i torsdags men då var jag "sjuk", fortfarande bara läst en fjärdedel av boken, men tycker jag gör det bra ändå som skriver om författaren när jag helst av allt skulle vilja inta sängen!

Måste ha förlorat sjukt mycket sömn i helgen. Sov faktiskt asmycket inatt, men ändå helt död imorse när väckarklockan ringde. Tanken att kliva upp, gå på skolan och göra styrketester kändes inte så lockande, absolut inte efter en sån helg, så trots mycket tjat om att jag måste gå, så låg jag kvar en stund till. Fortfarande sjukt trött när jag skulle upp för andra gången, men hasade mig iväg till skolan iaf för hade redovisning.

Sista april på torsdag så då festar vi igen tjejer ;) Men sen är frågan om jag har råd att åka till Bruksvallarna på afterski 1000 eller inte ? :/   Ska kika över pengarna än en gång, kanske blir dansgalan istället om det blir mycket billigare? men vill ju ta mig iväg! Juste, fått för lite lön IGEN, saknas typ 500 spänn och jag blir så jävla less när det är fel jämt!! Även att jag inte har nåt jobb längre, så det är just dom pengarna jag har, eller jaa INTE HAR :(

Nää, nu måste jag sätta mig och läsa den förbannade boken:/ Det är typ det tråkigaste som finns, att läsa !!

DagFörDag

Tordag:
For iväg från stan runt ett kasnke efter att ha hämtat upp alla och åkt på Willys en sväng. For vidare till Oviken och hämta upp Elin och stereon :D Kom fram till Vemdalen, åt och började göra oss i ordning. Gick upp på Forum vid elva kanske, hade sjukt kul:D Jag och Martina skulle på efterfest men tappa bort han vi skulle åka med, så gick hem, svulla fett och intog sängen.

Fredag:
Typ halv nio!! börja alla kliva upp, fattar inte hur dom orka, så sov vidare till halv tolv:) Klev upp, duscha, åt och börja dricka igen vid tolv. Drog på oss bebiskläder och blöjor och peppa för afterskin, som även den var KUNG!! Så jävla roligt!! Satt ute i solen på verandan och förfesta, även grannarna kom förbi en sväng.
Var sjukt trött efter afterskin, la mig i söngen för att vila, men somnade, som även Simon, Martina oc Malin gjorde, haha, Nyvaken och fortfarande i sängarna plinga det på dörrn och in kom två helt okända killar ?? Lite brydd vi blev då. Va bara att kliva upp och börja göra sig iordning flr kvällen igen. Dom satt sig i soffan men gick efter ett tag då ingen kom o satt sig med dom. Åt middag och börja en ny förfest;) Kom förbi några fler grannar den här gången, Josefine och Sofie kom oxå igen och senare dök även Johan Moxell och Andreas förbi:) Sprang iväg på Forum än en gång och hade himla kul. Jag ÄLSKAR styrdans, är bland det roligaste som finns, haha :P Arvingarna spela, så blev fel låt, sprang hem en sväng, ringde och hämta telefon. Platta om håret, sminka på litegrann och sen drog vi tillbaka igen:D Kom tillbaka till stugab igen vid tre kanske, men somna inte förrän halv fem nån gång.

Lördag:
Vakna elva, har ätit och funderar på att inta duschen snart och sen peppa för AFTERSKI igen :D

Skriver mer sen.

FORUUUUM :D

 NU KÖÖÖÖR VI !!

PEEEEPPP :D

Packat, fixat mat, hämtat bil, så nu är det mesta klart för FORUM :D Åker vid 12 imorrn och kommer bli så jävla kul :D

Man märker ju tydligt vad som är viktigt och inte. Du sjunker, sjunker, sjunker och nu är det upp till dig att bevisa att du vill ha det som det varit, som du säger du vill? Hur fan ska jag veta, när du säger en sak men sen visar en helt annan? Jag bryr mig inte längre om vad du säger för det bryter du HELA TIDEN. Det är vad du GÖR, eller jaa ,inte gör, som visar vad du egentligen vill, vad du egentligen tycker. Jag tycker förresten sms och msn är dåliga sätt att prata på, blir bara massa missuppfattningar, och jag föredrar att prata med folk öga mot öga.

Tillbaka till det positiva:) FOOOOOORUUUM !!
Måste sova nu så jag orkar va full hela helgen ;)
Gonatt :)

Långpromenad

Vart på bio med Linda, Angelica och Karin ikväll:) Män som hatar kvinnor! Stört bra film:) Påväg dit kände jag mig mer som en kvinna som hatar män, och det intrycket blev ju inte bättre av filmen direkt, haha:P Nej, den enda man en kvinna kan lita på är sin pappa :) Pappa, som även lånade ut pengar till mig idag så jag kunde köpa en balklänning :D

Mormor ringde kvart över fem när jag stod i duschen, hann inte svara, ställde mig i duschen igen och hörde hur det ringde igen men tänkte att jag kunde ringa upp sen. Men när det ringde en tjedje gång hoppa jag ur duschen ändå, kunde ju va viktigt:) Va mormor som ringde och berätta dom sålde balklänningar på travet till halva priset, TILL KLOCKAN SEX!! så hade alltså 45 min på mig, och stod där med shampo fulla håret, haha:P Men drog iaf med mig Lisa ut och hitta mig en klänning:D Gladare tjej! Lila blev det:) och även köpt balbiljetter idag, så nu är det mesta färdigt:)

Bion var oväntat lång, trodde jag skulle sova i stan men blev inte så ändå, och när den väl var slut hade alla bussar slutat gå, så blev en långpromenad hem då. Var faktiskt skönt att gå, rensa tankarna lite:) I början när jag gick var jag bara arg, men väl hemma kännsdet som jag fått ut alla tankar och är just nu alldeles tom i huvet:) Kanske får sova inatt då utan miljoners funderingar.

Nej, nu ska jag inta sängen:)

allt&inget

Asså satan vad jag längtar till FORUM nu :D fika och prata idag och planera mat och utklädnad och så, krisade sig lite med bil dit ett tag, men ringde moster och Hoffa och fick låna en av dom :D Tack <3 Så nu är det mesta fixat:) Ska fixa det sista till utklädningen imorrn, göra mat och packa, vilket kan ta tid, haha, tjej och välja kläder går inte riktigt ihop, och nu ska jag ha kläder för TRE dagar vilket kommer ta minst tre timmar att välja, men fan, det löser sig :)

Sjukt fint väder idag, så låg ute och sola medan jag vänta på Benita. Låg inte ute någe länge alls, men rand fick jag ;) ÄLSKAR SOLEN :D Längtar till Turkiet!

Idag är det en månad till balen och jag har inte fixat balklänning än, så har lite smått panik:/ Men det löser sig nog. Även att vi ska betala balbiljetterna och jag har inga pengar före lönen:( så blir till att låna från sparkontot. Fick även elräkningen idag, mindre kul!

Just det, klanta till mig igår och höll på att förlora både min och Martinas jacka, mobiler och pengar:/ Tur det fanns en snäll gubbe där som hämta våran nyckel, som jag alltså tappat bort inne i gymmet! Klantigare tjej!

Vet fortfarande inte vad jag ska göra efter sommaren och tiden tickar på.
Sommaren kommer förövrigt bli KUNG:D Jag kommer älska Gotland och kommer aldrig vilja åka hem igen, längtar verkligen tills vi åker Linda :) Väl nere längtar jag nog hem ändå, haha, så blir nog inte kvar för alltid iaf :P

Det spelar verkligen ingen roll hur lång tid man har på sig att göra något,så blir det alltid gjort i sista minuten i vilket fall:/ Svenskaredovisning på torsdag och har inte ens läst en fjärdedel av boken än, bra Sabina? Nej. Även att morgondagen är fullproppad så onsdag blir en sån dag jag måste göra allt som ligger och väntar; tvätta innan forum, göra mat till forum, packa till forum, läsa boken, skriva om författaren, städa innan han kommer och kollar på lägenheten och helst försöka mig på att plugga till Matteprovet veckan efter:/ Krävs inte många mattekunskaper för att räkna ut att tiden inte kommer räcka till,men får väl göra så gott jag kan iaf då:)

25 skoldagar , jag älskar'e :D

Förvirrad ?

Vet inte riktigt hur jag känner, besviken , ledsen, arg. Superglad ena ögonblicket och nära till gråten nästa. Vet inte vad jag vill egentligen, vet bara att jag saknar tryggheten<3 Hur blir det nu ?

Jag lever iallafall och försöker trösta mig med att det finns massor där ute som har det sämre. JAGHARDETBRAJAGHARDETBRAJAGHARDETBRA!! Det har jag faktiskt! Men ibland är det tungt ändå:/

Ska in och fika på stan med tjejerna nu, det piggar nog upp :D

...

Kollat igenom lådar, rensat och packat lite kartonger idag. BRA eftersom jag inte kommer ha tid senare men DÅLIGT eftersom jag egentligen behöver göra skolgrejs.

Ska springa iväg på gymmet med Martina sen, skönare:) och sen kanske det blir filmmys:)

Du vet låten... "Packar väskan, ger mig av mot ett eget liv"
Resten är upp till dig.

FORUM OM FYRA DAGAR , LÄÄÄNGTAR :D

LEEEESSSSS

Okej kväll igår, men bara okej. Varken jätteroligt eller jättetråkigt. En sån kväll man egentligen kunde skippat utan att ha missat så mkt, men ångrar väl inte direkt att jag var ut iaf.


Prioriterar fel , har lärt mig det nu

kort

Blir ett kort inlägg idag, ska krypa ner framför tv:n med glass istället:)
Så tänkte bara berätta vad jag gjort idag.

  • Kollat lägenhet med Mamma och Tony
  • ÄNTLIGEN träffat lillasyster igen :)
  • Jobbat
  • Sagt upp mig
  • Solat
  • Gått med Martina

Skriver mer imorrn. Anticimex kommer på morronen och ska DÖDA alla myror vi har i lägenheten. Jag Benita och Martina ska iväg på gymmet och sen blire mest troligt UTGÅNG ;)


stan, jobb, blä

imorrn åker jag tillbaka till stan igen, måste jobba :( Har bytt kampanj igen, så nu gick det tydligen skit sa Benita, så funderar på uppsägning en månad tidigare ? Inte värt att sitta när man knappt tjänar nåt ! men behöver ju pengar, hmm..

Va ute och sprang igår igen, faktiskt himla stolt över mig själv som för en gångs skull faktiskt GÖR det jag säger att jag ska börja med:) Åkte till Mörsil, skulle kika på film, men sjukt trött så blev inge av med det. Somna nästan på en gång jag la huvudet på kudden och sov ganska länge ändå:) Låg vaken typ en timme innan Jimmy vakna, kände mig sjukt snäll som inte väckte han även fast jag låg där vaken själv.. Gick upp, hjälpte han med körskolsplugg, sen kom mamma o hämta mig och vi hälsa på mormor, Kjell och Melissa uppe på brinkeboda:) Så nyss kommit hem nu..

Vet inte vad det blir senare ikväll, ska väl packa ihop allt tills jag ska hem imorrn kanske? Är egentligen sjukt hur mkt kläder jag tar med mig jämt, och använder inte ens hälften! sjukt onödigt, tar plats och är tungt.. Ska försöka sluta med det.

Har fortfarande inte gjort något alls av allt plugg jag faktiskt MÅSTE göra innan måndag, och vettetusan om jag kommer få ork att göra det heller ?

VIll inte tillbaka till stan imorrn !! eller joo, men VILL INTE JOBBA :/ 

Sötaste :)


Sötaste påskkärringen :)



Måste hem till stan på torsdag nu iaf :( Jon ringde och sa jag måste jobba, triiist. Men ska bara jobba där i typ en månad till nu, så blir inte så himla många pass till ändå, ska blir skönt att slippa sen :)

tröttare..

Trodde jag kanske skulle hinna sova en sväng till innna Tony och Christer kom, men precis när jag körde in på gården såg jag bilden komma uppför backen, så blev inget av med det. Men överlever nog, fika snart hoppas jag:) är sjukt hungrig!

Blev film med Micke och Mattsson igår, Dirty Sanches, bättre film :)

Idag så måste jga nog faktiskt ta tag i skolarbete, även fast jag absolut inte vill. Men bara 26 skoldagar kvar nu :D så står nog ut sista tiden iaf :)

Nää, ska försöka va social ett tag nu, skriver mer sen

LOOOOOV :)

Inte skrivit på nåra dar nu , vart med Linda sen i fredags, har vart myyys :)
Har väl egentligen mest slappat, för det är det man ska göra på loven, eller ? Va iaf o basta igår, jag Linda och Jimmy.. Jag och Linda bada såklart , för gamla minnens skull :P men inte mesJimmy, tordes inte, vilken man ;) Skjutsade hem Jimmy och sen åkte vi tillbaka och satte lite färg på kropparna, sjukt skön kväll :D

Mest bara suttit vid tvn idag, skjutsat folk fram och tillbaka.. Linda åkte nyss, så har lite tråkigt just nu.. men hörde man måste ha det oxå ibland ?

Får se hur länge jag stannar i Mattmar, ska försöka mig på lite läxor någon dag oxå, men inte idag, det orkar jag inte.

Skulle ju va kul att åka in till stan och festa nåt oxå, men har inte pengarna tror jag, s¨å skippar nog det och laddar för FORUM istället :D snartsnartsnart !


mår som en kung :)

påskafton

vart ute i solen hela dagen:)
Va upp i Mattmarbacken och kolla på pulkarace, inte medoch tävla dock, men mamma var med, och kom väl nästnästsist eller nåt, hahah..
Sen blev vi kvar hos Patrik ett bra tag, hoppas studsmatta och sola:)
Nyss kommit hem nu, ska äta och duscha, sen hoppas jag vi får tag på Kerstin och får låna tvättstugan, så blire bastu och bad i strömmen :) Sjukt kul !

Träffa allt "mattmarfolk" igår, sjukt kul att träffa alla igen och hoppas de flesta följer med och bastar ikväll :)

Sjukt irriterad på lillebror som inte klarar av att vara trevlig en sekund, jävla unge! men tänker vara precis lika jävlig tillbaka, så han lär sog, moahaha :D

Är det mening att jag ska veta NU hur mitt liv kommer se ut ?

För det är då totalt omöjligt!!
Jag har planerat till sommaren ärslut, men sen har jag fortfarande INGEN ANING, plugga eller jobba? Hmm..
Svårt att ta ett beslut bara sådär, ett beslut som kommer påverka iaf minst ett år av mitt liv. VAD VILL JAG?

Och måste faktiskt komma på det snart, så jag vet om jag ska ställa in alla mina möbler i ett förråd över sommaren och sen flytta tillbaka hit? Eller om jag ska ge bort och sälja allt, för om jag inte kommer tillbaka hit efter sommaren, om jag pluggar och då bor i ett litet rum nånstans, blir det sjukt dyrt med ett förråd, billigare att bara köpa nya möbler när jag flyttar tillbaka, om jag flyttar tillbaka? När jag flyttar in i nåt större igen..

Det är inte så lätt alltid !!

lugn dag

kollat på tv med mamma nyss, askul program xD
Andreas är i Mörsil så lär väl ska hämtahan sen när han vill hem, kanske föröka mig på att läsa lite i boken till Svenskan?
Imorrn kommer Benita:) är ju långfredag så ska gå efter vattnet och grilla med familjen , myys :)

Sen kommer Linda oxå :D och så ska vi samlas alla "gamla" kompisar hos Linn på kvällen , ska bli himla kul , precis som på den gamla goda tiden ;) haha näärå, men saknar er :)

Sen på Lördag, påskafton blire pulkarace , och JAG KOMMER VINNA ;) haha näärå, vet inte ens om jag ska va med, drog ju en jävla vurpa i den backen förra året :P

Norskbesök

Mormor och Kjell är här och hälsar på och har med sig två norskar, förstår ungefär hälften av vad de säger, haha:P men Ragnar är så rolig så sitter mest bara och skrattar ändå:)

Va på affärn nyss med mamma, åkte till Trångsviken för att hon skulle "tjäna pengar" , hon är nog en av de få som faktiskt tjänar pengar av att handla ? :P Roligast var ändå när vi skulle åka;
Mamma- Men Sabina, dom har ingen toalett här
Jag- Du får väl kissa när du kommer hem då
Mamma- Men tänk om jag nyser då
Jag- Nyser ???
Mamma- Jaa, jag kanske kissar på mig då

HAHA xD Vaaaa ??
När jag frågade vidare så hade hon faktiskt aldrig kissat på sig av att nysa för hon går ALLTID på toaletten så fort hon är kissnödig MEN det KUNDE ju hända sa hon xD

Vad händer ikväll ? :)

skärtorsdag

Älskar verkligen att sova tills jag vaknar :) man blir på så himla bra humör resten av dagen när man inte väcks!
Låg kvar i sängen ett bra tag innan jag bestämde mig för att springa en sväng :) Fast ångrade mig när jag väl var ute, haha, inte det skönaste att springa med träningsvärk märkte jag :/ men blev iaf en 5-6 km, så jag är nöjd:)
Precis klivit ur duschen, och väntar på att få ge godis till alla söta påskkärringar :)

Mattmar

Mattmar nu :)

Kvällen spenderades hos Linn, kolla påfilm och prata massa :)
Självklart kom Roger med det alltid lika roliga (?) POTATISSKÄMTET, oväntat :P Haha

Nu ska jag sova och så får vi se vad morgondagen har att bjuda på:)


Bal:)

Hade ju köpt en balklänning, men sålt iväg den igen för att jag skulle missa balen eftersom jag är i Turkiet  då..
Men så ringde Karin nyss och sa att vi har nytt baldatum, så hon fråga om jag skulle gå ändå då.. Hade ju ställt in mig på att inte gå nu, och sålt klänningen och allt så inte alls pepp, och hon var tvungen att veta på en gång, så fick inte fundera heller, men bestämde iaf att jag ska på bal ändå:D och så kom nästa fråga, om jag skulle gå med någon, och var tvungen att säga det oxå på en gång:/ Fick tio minuter på mig iaf så hörde med Jimmy om han ville gå på bal med mig, och det ville han :) <3

Så nu har jag precis beställt balklänning, IGEN :P Likadan som förra gången, haha ;)


Mitt internet dissar mig så sitter uppe hos pappa och Lisa nu. Åker snart till Mattmar.. Blir där läääääääänge :)


...

Ledig från jobbet hela veckan :D
Skippar lektionerna imorrn, så bara PA-redovisning, sen LOV :D
Så åker till mamma imorron, blir nog kvar där ett tag:)

Först påsken någonsin (?) som vi inte firar i Huså , kommer kännas konstigt :/

Iallafall nöjd med mig själv idag:) Klev upp tidigt och var inte alls trött, gick på nästan alla lektioner, inhandlat shampo, balsam, tvål, sköljmedel och andra nödvändigheter med sis:)
For iväg och solade :D och sen tänkte jag ta tag i det där med träningen igen så var ut o sprang :D ändå bort till gångbron över till stan och tillbaka, sjukt nöjd med mig själv:) La mej på backen utanför dörren när jag kom hem och börja nästan grina av andnöd, men det vare värt ;) MINUS massa kilo och PLUS massa muskler innan Turkiet och Gotland hoppas jag på :)

Gratis blöjor :P

Har precis beställt gratisblöjor. För "större barn som kissar i sängen" HAHA xD
och NEJ det är inte för att jag kissar i sängen ;) SNART FOOOOORUUUMM :D



Håller på att tvätta allt nu innan lovet och sen ska jag iväg på skolan en sväng och förbereda PA redovisningen. Får se om jag hinner springa iväg på gymmet en sväng sen oxå innan Benita o Christoffer ska få sin efterlängtade ensamma kväll i lägenheten ;)

Tre lektioner och en redovisning, sen ere LOOOOV !! :D

Känner jag har himla stora humärsvängningar, haha. men det är livet. För det mesta nöjd och glad, men man måste ju få ha nåt att klaga på ibland oxå ? :P


ORO

...onödig oro över saker som inte hänt. som inte hänt ÄN. som jag hoppas aldrig kommer hända!
Allt är perfekt nu, jag vill inte tillbaka till allt dåligt som vart. Stöt aldrig bort mig igen. snälla. aldrig nånsin, inte för nåt sånt ? :/

:)

Gjort toppformsuppgiften nu, även fast tvn va på:P

Även betalat Forumbiljetten:D NÄRA NU !!  Ska bli sjukt kul!!

Snart lov oxå:) Blir nog i Mattmar mest hela lovet, bara ta det lugnt. Har faktiskt inte planerat en enda sak jag ska göra, så tar en dag i taget :)

Ska upp till pappa en sväng nu , säga gonatt :)

Hmm

Fick sluta jobbet halv fem för numren tog slut. Både bra och dåligt, skönt att sluta, men sänker ju snittet då :/

Sprang iaf iväg på gymmet en sväng, la på mer vikt på ALLT, stolt över mig själv :) Starkare tjej ;)

Tänkte jag skulle göra iväg lite skolarbete ikväll, inte för att det är bråttom, men för det vore skönt att ha det gjort, men är den lataste, så inte ens börjat än:P Och nu satte jag på tvn så lär nog inte bli nå plugg ändå, haha.

Smått irriterad, alltid nåt viktigare:(

Jobb

Jobbar, gått hyfsat men snart slut på nummer.. kanske får gå hem då?

Blev dissad ikväll så blir nog gymmet sen , ska bli skönt :)

Middag :)

Vart på middag hos Karin ikväll:) Käka supergod indisk mat, plus både drink före och efterrätt efter, måste säga att hon är himla bra på det där med maten :) PLUS till henne <3
Hade verkligen supermysigt och tiden gick hur fort som helst kändes det som. Blev lite nojjig där ett tag när alla satt med sina pojkvänner, haha , man känner sig mer ensam när man ser vad andra har ? :P Men det var sjukt trevligt iaf, tack för kvällen allihop:)

Kom nyss hem nu, ska väl inta sängen snart för att orka med jobbet imorgon:/

Men satt o funderade lite nu iaf, och kom fram till att jag faktiskt nog trivs ganska bra själv ändå, eller inte själv men singel. Tycker nog egentligen att det är ganska så bra som det är, även fast jag klagar, haha. Tänk bara en sån sak som att jag åker till Gotland i två månader, det hade jag ju aldrig gjort om jag haft pojkvän! Och att jag sagt upp lägenheten, har ingenstans att bo när jag kommer tillbaka, så kan hamna precis vart som helst, har liksom inget som verkligen håller mig kvar här. Är ju familjen och alla kompisar då, men dom vet man ju att dom finns kvar, även fast man flyttar runt och bara kommer o hälsar på då och då. Men jag menar, tänk om jag haft pojkvän nu. Då hade jag haft kvar lägenheten, sökt ett jobb här i stan och om jag fått jobb förmodligen stannat här minst ett år och visst är det väl inget fel med det, hade jag gärna gjort om det nu vart så. MEN jag vet själv att jag ångrat mig sen, när jag får höra allt kul alla andra varit med om, när jag tänker tillbaka på hur jag planerat, på allt jag vill göra  och uppleva.
Det jag enentligen vill komma fram till är väl att jag faktiskt trivs ganska bra med att ha det såhär ändå, att kunna göra precis vad jag vill, precis när jag vill:)

Sökt skolor nu oxå, så får se om jag kanske pluggar vidare till hösten? förmodligen om jag inte har något jobb.
Linda ringde även och har bokat resan ner till Gotland nu :D så den 15 juni, då far vi!

Nu blir det sängen:)


Grannkärlek :)

Måste ju tillägga att jag älskar mina andra grannar, de snett ovanför <3
Så störs ni av musiken får ni säga till, haha:P

Grannsämja ?

Alltså, även fast man inte tycker om folk så är det väl inte överdrivet jobbigt att hälsa när man möts ??
Joo men satan, det tycker mina grannar, eller nej, EN GRANNE!!
Hon blev sur, eller iaf irriterad, när jag hade förfest innan 100-dagars, och då gick jag ändå dit innan, varnade att vi skulle låta och sen åkte vi in till stan KLOCKAN TIO!! så efter det var det knäpptyst.. men hon klaga ändå hon..
Efter det hälsar hon inte ens. Förra veckan när jag skulle på skolan gick jag förbi dom utanför dörren,hon kolla bak för att säga nåt till sonen, jag hälsade glatt, men vad gjorde hon? Joo hon totalignorerade mig, sa inte ett ljud och vände fram huvudet igen!!! SUUURKÄÄRRING på högsta nivå!!
Idag när jag var i förrådet o leta fram Elinas barnkläder, för skulle rensa, så kom hon in genom porten, och då kan jag tillägga att mitt förråd ligger precis bredvid hennes dörr! Hon kan aldrig i hela livet ha missat att jagvar där, men kan inte slösa en sekund, ett ord och säga hej.. Har nog världens otrevligaste granne jag !!
Blir sjukt irriterad, och som den bra, härliga granne jag då kände mig som så gick jag in i lägenheten, höjde volymen på stereon och satte basen på max :) Nu ska jag spela såhär VARJE DAG äbda tills hon kan klämma ur sig ett hej.
SÅ JÄVLA IRRITERAD !!!

Fredag, stan, nykter :)

Idag när jag tog bussen hem kom jag att tänka på hur stört längesen det var sen jag var i stan och nykter en hel helg. Jag har varit med Angelica och Elin ikväll, bara tagit det lugnt, pratat och kollat på tv, faktiskt skönt att bara ta det lugnt:) Plus att jag kommer må så himla mycket bättre imorgon, haha.
Kom hem för en halvtimme sen kanske, ska nog sova snart så jag inte är dötrött imorrn hos Karin:)


LYCKLIGARE MÄNNISKA :D

Är så jäkla nyfiken och har frågat mamma ändå sen i Januari när man får reda på hur mycket man får tillbaka på skatten. Förra veckan berätta Ann-Sofie att man kunde fixa BankID och kolla på internet INNAN man fått hem brevet. Pappa sa att det var onödigt att jag kunde vänta, men eftersom jag är sjukt otålig och nyfiken har jag nu varit in och deklarerat, och vet ni vad ?
Precis efter alla pengar är spenderade på fest och studenten, precis då jag beger mig till  Gotland, så får jag tillbaka 9229 KRONOR :D ÄLSKAÄLSKAÄLSKA pengar, älskar mig själv som faktiskt skattat som ett as hela året. Välbehövliga pengar, som kommer precis i rätt tidpunkt, tack:)

Nu blir det gonatt, ska sova så jäääävla gott :D

...

Inte ens en vecka , men känns som en hel evighet!

Är underligt hur en vecka ibland kan kännas som om den bara flyger förbi, när den andra gånger känns minst dubbelt så lång ? Hur tiden inte alls kan räknas i sekunder, minuter, timmar, dagar, utan är en uppfattningsfråga, och borde räknas efter hur länge det känns som det gått istället.

Tro tiden fram till sommaren kommer gå sjukt fort, med MASSOR AV SKOJ emellan:)
Fem skoldagar, lov, fyra skoldagar, forum, fyra skoldagar, sista april, afterski tusen, 13 skoldagar, TURKIET, NV-fest, fyra skoldagar med fest mest varje kväll, STUDENTEN !! :D

Hej jag heter Sabina och just nu älskar jag livet :D

Plus att Nationella idag faktiskt gick bra tror jag :)


Imorgon ska jag och Benita springa bort med blommor till mormor innan operation<3
Sen har Emil barnkalas så har lovat att hjälpa till, och sen far jag nog till Linda och kikar på film och umgås med klassen om jag hinner :) Alltså INGET JOBB, sjukt skönt, absolut efter idag då det gick piss.

På fredag ska jag ta det lugnt, träffa folk på förfest men INTE DRICKA, faktiskt, duktig tjej i helgen känner jag:)
Sen på Lördag bjuder Karin på middag, ska bli myys :)
Söndagen går åt till jobb, ska fan i mig höja upp provisionen efter dagens kassa arbete:P


RSS 2.0