Hemma

Efter en helt underbar vecka i Turkiet :D
Över 30 grader varje dag och inte en enda regndroppe, kunde inte blivit bättre:) Tack Pappa och Lisa som bjöd <3

Sov så jävla gott inatt, tänk er en vecka utan täcke, som att ligga under ett hårt tunt överkast som liksom skör mot kroppen, inte alls bra, och kallt! Så ni kan ju ana vad jag njöt inatt, mjuk säng, skönt täcke, varmt och mys hela natten:) Underbart!

Även att vädret i Sverige blev bra precis lagomt tills vi kom hem, tack för det!

Skriver kanske mer om resan sen och lägger upp nån bild, men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för festligheterna ikväll:)


TURKIET

Bara några timmar tills vi far nu:) Har städat hela lägenheten, diskat och packat klart allt det sista, så nu blir det til att ta det lugnt och vila inför en hel natts resande :) Emil, Benita och Andreas käkar alla penicillin vilket är mindre bra:/ Men jag mår som en gud och bara längtar tills imorgon när vi ligger där och steker på stranden :D

Så ha så kul i Sverige så syns vi om en vecka;) Då blire party hela veckan, som avslutas med studenten, så den närmsta framtiden ser ljus ut:)

Grattis till Lisa som fyller år idag oxå:) Hurrahurra!


:D

Nyss kommit hem från Hoffas överraskningsfest, var himla skoj:) Jag var nykter för första gången på länge när det är fest, så blev chaffis.. Nyss varit och lämnat grejer till Martina och nu blir det snart sängen:)

Imorrn ska vi städa hela lägenheten, packa klart och sen drar vi till TURKIET !! :D


Satan vad jag hatar falska människor förresten, haha, är skrattretande hur man kan vara egentligen, Benita fattar vad jag menar:) Om man har en åsikt på vad man tycker om något så kan man väl hålla sig till den då!? Inte ställa sig in efter varje situation tycker jag, har jag fel?

Aja, är på så bra humör just nu, så tänker inte fördjupa mej mer i den saken:) Just nu är det mesta bara positivt, klar med skolan! Inget bråk! Turkiet imorgon! Brun till studenten:) Det är inte mycket som skulle kunna göra mitt liv bättre just nu, det är nästan helt perfekt, LOVE IT !


:)

Bal igår:) Sen Marité.. En bra kväll, men alldeles för nykter, haha:P



Mysdag idag, alldeles perfekt:) Ge mig fler sånna, tack :)

Snart iväg på fest igen, men NYKTER, chaufför ikväll..

TURKIET IMORRN :D

!!!

MEEEEEEEEEEEEEEEEN SJÄLVKLART !!!?

:@       :'(

SKIIIT !!


!!!

MEEEEEEEEEEEEEEEEN SJÄLVKLART !!!?

:@       :'(

SKIIIT !!


Dålig start

Försov mig, hann inte sminka mig, inte platta håret:/ FÖRSTA dagen jag går på skolan utan smink, det ni.. Prov, mycket svårare än jag trott. Örhängena jag skulle ha fanns inte kvar, blev andra.. Va tvungen att springa till bussen. KOm hem och såg att det var FEL på örhängena så kan inte ha dom ändå, går det bra idag eller ? :/

Snart kommer Jimmy, sen blire till att börja göra iordning sig inför balen:)



Hatar lögner, men väljer du att ljuga är det ditt problem. I slutändan är det du som drabbas då jag inte längre litar på det du säger.

Nää, ska göra nåt nyttigare nu:)

...

Haft temadag på skolan idag, slappt och skönt:) Lärt oss vett och etikett, dansat och sjungit studentsånger:)
Varit och solat nu ikväll, sista gången innan balen och turkiet..

Bal imorrn, ser jag fram emot:) Nyss tagit bort fläckar från Jimmys kavaj, så nu är det mesta klart tror jag:) Kanske måste köpa örhängen imorrn, får se..

Funderat på en sak, det är konstigt hur man verkligen kan avsky vissa människor, människor man egentligen inte ens känner. Man kan tycka att man borde borde prata med personen, få sig en egen bild? Meeeen Nej, avsky duger bra åt mig ändå känner jag...

Nu blire duschen, sen sängen.. Matteprov tiiiidigt imorrn :/

:)

Bra dag:) Lek på skolan, lämna in bilder och sen sluta.. For hem en sväng med Martina och sen in till stan igen och fotade på PC med Angelica o Linda:)

Fattades en blixt så blev ingen vit bakgrund, buhu:( Fick bli den svarta, som gör att mitt hår försvinner, mindre bra ! Men hade himla kul ändå :D Jag blev självklart bajs på de flesta korten men vad gör det när Linda och Angelica sen ut som om de kommit från ovan ? :)


SNART STUDENTEN och fan vad jag längtar :D


Ett steg påväg

"I'm moving on
And I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone
I can be who I wanna be
And start living my life of me
I believe it finally
I'm moving on"



Tro det eller ej, men har faktiskt slutat gråta så fort någon av "våra" låtar kommer upp:) Insett att vi inte passar ihop på det sättet, att det var som bäst när det var som förr:) Så jag tar steget, jag går vidare, även fast det känns tungt, för tror det blir bäst så, och hoppas det kan bli som förut igen?
Vill absolut inte förlora dig Jimmy för du är underbar! Vet att jag varit sjukt jobbig i slutet och ber om ursäkt för det. Du är verkligen den bästa som finns ska du veta, vad jag än säger när jag är arg <3

SOOOOL

La mig på uteplatsen så fort jag vakna:)
Va barnvakt åt Elina, så jag och Benita tog med na på långpromenad i solen :)
Lillan ramla och fick en bula, men annars har dagen varit toppen !

Monia, jag bjur på glass på stan nån dag :)


:)

Har gjort klart websidan till webdesignen nu så nu är jag alltså ett MATTEPROV ifrån studenten:D Känns så jääääävla bra !

Vad i Vad ?

HAHA, höll på att dö av skratt vid matbordet idag, tårarna sprutade, kanske hade liiite att göra med att jag är sjukt trött oxå:) Blir såklart aldrig lika roligt om man inte var med men den som kommer på vad Benita EGENTLIGEN ville säga vinner en glass:)

" Jag stoppade muttan i fittan "

Sa hon alltså när hon var liten till vår dagisfröken, Morgan:)
HAHAHAHA xD
Så.... Gissa på, vad sa hon egentligen ? ;)




Gjort klar engelskarapporten:)
6 DAGAR TILL TURKIET :D
Även bara meningslösa dagar:) Måndag, lek+lämna in bilder. Tisdag, Webdesign+Temadag, Onsdag, Matteprov+Bal:) Torsdag+Fredag, LEDIG :)

:D

Glömde berätta att jag tömde min spargris igår , 1655 KRONOR OCH 50 ÖRE !! :D Inte dåligt ;)


ALLTID KUL MED ER ! <3


bakis.

Mår inte som en gud direkt, men man mår som man förtjänar har jag hört.
Hade iallafall sjukt kul igår :)  INGA blåmärken hörrni ;)

Jag är sämst, haha. Först och främst så använde jag upp de få kronor jag hade kvar på mobilen på 14 nästan identiska sms, och fick då självklart 14 likadana svar. Sen gick jag runt och va arg på natten för attd et inte funka att ringa och kunde INTE förstå vad som var fel, hmm.. Sak två är att jag var sjukt sugen påmat,köpte kebab och tappade den i golvet innan jag hann äta nåt, bra Sabina. Men hade tur:) Malin och Angelica gick och berättade att vi tappat våran kebab och då fick vi en ny gratis, så Tack Kebabbaren:)

Nää nu blir det sängen en stund innan jag ska vara barnvakt, mår som en apröv:/

PEPP !

Marité ikväll :D kände inte alls för det igårkväll, men nu är jag sjukt pepp:) Vet fortfarande inte vart vi ska förfesta, men det löser sig alltid:)
SKA HA SÅ JÄVLA ROOOOLIGT !!! :D
för sprit gömmer undan alla problem för ett tag , eller ? :)

:@

Inte tänkte väl jag på att engelskauppsatsen ska vara klar på söndag. Böckerna är i skåpet och jag är hemma, så blir till att hasa iväg till skolan :/

Blir Marité ikväll iaf :D Måste erkänna att , även fast jag vart ute på krogen var och varannan helg sen strax innan jag fyllde 18 så har jag ALDRIG varit på marité :/ Ungefär lika udda som att jag ALDRIG köpt något inne på krogen, haha:) Är nog ganska snål ändå, haha, tycker det är mer värt att dricka riktigt INNAN krogen, och sen händer det ju att man blir bjuden oxå, såhar faktiskt aldrig behövt köpa nåt på krogen:)

Nää måste göra mig iordning så jag törs visa mig utanför lägenheten:)

:D

Extrapoäng till mig som klev upp imorse, även fast jag var SJUUUKT TRÖTT !! Duktig när jag vill:)  Iofs bara onödiga lektioner MEN både min sista Matte och Svenska innan Turkiet, och sista veckan räknas väl inte riktigt så kändes verkligen som SISTA :D   Matteprov på Onsdag eftersom jag far, resten av klassen har en vecka efter, men går nog bra:) Imorgon har jag sista Engelskalektionen oxå:) Alltså, det är inte långt kvar nu och jag ÄLSKAR'E :D

Sprang runt på stan med Angelica Martina o Josefine en stund, köpte balväska, och hårspray till uppsättningen:) Kolla efter matchande slips oxå, men utan resultat:/ Martina följde med ut till Valla och blev inlurad i nåt försäljningsbås, haha, jaa, har iaf abonemang från och med om två veckor med ALLTID gratis sms (59kr/mån) MEN känner mig inte lurad iaf, huvudsaken det:) Martina va lite osäker, gick hit, men kom på att hon oxå ville så vi gick tillbaka, haha:) Även att killarna som stod där bjöd med oss ut på krogen ikväll, haha, inte illa pinkat;) Men kände inte för att gå ut och pengarna sviker, så blev ett Nejtack iaf:)

Efter mat, prat och skratt gick vi och kollade på fotbollsträning en sväng, suuperfint väder ju:)  Spenderade mesta tiden efter för att bestämma oss om vi ska ut imorrn eller inte, hmm.. Det lutar mot utgång, men är fortfarande inte säker, får se vad som dyker upp:)

Så även fast jag egentligen borde städat, för det ser ut som en bomb dansat i lägenheten för att sen splittras och slå ut i alla rum, så har kvällen varit fylld av prat och skratt:D  Martina, Det spelar ingen roll hur nere jag är så gör du mig alltid gladare:) FInns ingen jag kan prata med som dig hjärtat <3   Så toppoäng på den kvällen, nu är det bara att invänta nästa ;)



???

Jag vet inte ens hur jag mår, hur jag känner ??
Ledsen, Arg, Besviken, Förrvirrad, Lättad, kanske till och med en gnutta Glad ??
Får fundera på det nu i sängen, Gonatt:)

:)

Nyss varit och solat, skönt :) Sen ville pappa och Lisa oxå iväg, så nu är jag barnvakt en stund.. Har packat lite flyttlådor, rensat kläder och börjat packa till Turkiet ikväll så känner mig inte längre lika stressad över allt jag måste göra:)

Tycker inte om lögner, och hoppas sanningen kommer fram utan att jag säger nåt:)

Liite chockad blev jag idag när jag mötte Tanja utanför soprummet. Vi har tydligen bott grannar sen i JANUARI och jag har inte sett henne en enda gång :/ Så får ta och ses nåt nu då innan jag flyttar :)

Sömnproblem :@

Jaa precis, vad hände med min underbara sömn ? :/ Jag har ALDRIG haft problem att somna och det har varit så jäkla skönt, men nu har jag inte kunnat somna innan tre flera nätter i rad, fan. Tusen olika tankar som snurrar, eller jaa, snurrar, hoppar, springer, dyker och tvärnitar om vartannat, i vilket fall stör det sömnen, JAG KAN INTE SOVA och jag hatar det! Miljontals med frågor som jag omöjligt kan svara, hur blir det nu ? Vad händer sen ? HUr ska jag hinna ? Vart ska jag trycka in hela min lägenhet ? Vad ska jag göra när jag kommer tillbaka från Gotland ? Kommer vi klara av att bo tillsammans ? Och vad vill jag sen, efter Gotland, efter hösten och efter Thailand ?  Som sagt, miljoner frågor och inte ett enda jävla skitsvar. Önskar det fanns en knapp så man kunde stänga av allt på nätterna, för att kunna sova, jag behöver verkligen sömnen, jag ÄLSKAR att sova!  Ge mig svar, någon? Hjälp mig sova!

Skulle försökt ta mig till skolan imorse och prata med Kicki om svenskanationella, men neej, tror ni fatta varför. Det var iaf inte nåt jag behövde göra, så ingen skolk Marina! Haha :P

HATAR MYROR ! Och det är fullt av dem, i hela lägenheten ! Aticimex va hit o satt in nå myrlådor, men har det blivit bättre då ? NEJ !! Va nyss en som kröp på min mage,  joo men mysigt, och nu en på foten. Och saken är den, att jag nu ärså van vid dessa äckliga varelser, så jag bryr mig inte längre, nu får dom krypa omkring i lägenheten, för jag är så less på att springa runt och döda varenda myra jag ser. Kommer ihåg i  början, hur jag och Benita skrek och mördade varenda myra vi såg. Man lessnar, jag lovar. Skitdjur.


OTUUR

Först och främst försov jag mig imrse och missade webdesignen. Sket då även i svenskan eftersom jag inte orka tre timmars hål sen, men dom hade tydligen inte gjort nåt viktigt. Åkte till skolan till matten, gick igonóm det sista innan provet och sen gick jag och prata med Janne för att få betyg i projektarbetet, MVG :D Gladare tjej gick tillbaka till matten, räkna några tal och sen vare bara att vänta på engelskan, och talet :/

När vi kom in delade han gruppen i hälften som vanligt, fast blev många färre i gruppen jag skulle hålla tal i så var mycket glad. Nervös som satan över att hålla ett 5-10 min tal på ENGELSKA för en klass jag inte känner, som dessutom läser internationell och är asbra på engelska, så väntade med mitt tal tills de andra läst sina. När vi är två tjejer kvar så går Bengt, lärarn, in i andra klassrummet, och eftersom dom redan var klara så var vi två som var kvar självklart tvungna att hålla våra tal för HELA KLASSEN, typ 30 pers, som jag inte känner!!  Där fick jag för att vilja göra mitt sist! Gick förövrigt inte alls lika bra som jag ville och var sjukt pinsamt, usch !!   MER OTUUUR DÅ ??

Blev iaf på bättre humör sen när jag följde med Linda hem :) Pratade massa strunt och massa minnen som vanligt:) Vet inte hur många gånger vi kollat igenom de där pinsamma bilderna sen åttan, haha, men lika kul är det varje gång.. Vi var så jääävla snygg Linda ;) Hmm, njaa..

Kom hem för ett tag sen, tänkte upp till pappa en sväng, men nää dom hade låst, antar dom gått och lagt sig. Tänkte att jag kunde hämta min vibratone iaf då, men näärå, då hade dom tagit in extranyckeln:/ Är jag upp LITE för ofta kanske ? :P Hmm, haha:)

Det är inte lätt jämt.     Sömn nu :)

:/

Försov mig imorse , INTE BRA! Så håller på att göra mig klar inför matten och engelskan iaf, ska ju hålla talet idag och sjukt nervös, känner ju inte ens klassen jag ska hålla för :/

Nutriletten funkar iaf:) Blev så glad imorse när jag va tvungen att spänna skärpen ett snäpp längre in, whiie :)

Har gått och blivit sjuk mitt uppi allt oxå:/ Fast ändå himla glad det kom nu och inte nästa vecka :D

8 dagar till Bal och 10 dagar till Turkiet, kan det bli bättre ? :D

:)

Härlig dag idag :) Ingen skola, bara upp och gjorde en utvärdering imorse, tog inte så lång tid :) Va till Hallen en sväng, och sen hjälpte mamma på Allhuset.. Va barnvakt åt Elina när jag kom hem, sötare unge, men ville INTE sova :/ Nyss vare på solariumet med Martina och provar nu min o Benitas nyinköpta vibratone, haha :P Hoppas det funkar bara :)

Melissa har klagat på min design på bloggen ett tag nu, så sa åt henne hon fick fixa om hon ville, och det gjorde hon:) Tack kusiiin<3

Nää nu ska jag sova tror jag, tidig morgon imorrn :/

Söndag

Faktiskt en BRA söndag:) Kanske för att jag inte ska på skolan imorgon ?
Blev väckt av mamma o Benita imorse, fast gjorde inte så mkt, klockan var ganska mycket ändå, gjorde som sagt klart engelskatalet, så jäkla skönt att ha det gjort nu :)   Åkte till Mörsil, kolla på Mickes hund, sötare :) Benita ville käka på grillen, men den hade tydligen stängt ner helt ? :/ Så blev korv på ica för hennes del, haha :P

Meningen att mamma skulle skjutsa Monia o Benita in till stan, men jag for istället, lämna av folk o grejer lite överallt och åkte till Jimmy med hans 100-kilos väskor, sjukt stolt över mig själv som bar dom och inte ringde efter hjälp, haha, starkare :P Stanna där en stund , mysigare kille :) Vet ni hur härligt det är att köra bil på kvällen, lyssna på och framförallt SJUNGA med till musiken, haha:) Sjunger såklart bara när jag är själv, tycker synd om alla som får tvingas lyssna faktiskt.. Vart på lite halvkasst humör hela dagen, men påväg tillbaka till Mattmar kände jag mig verkligen GLAD :)

Va ut och sprang på tid när jag kom hem, till toppformen, sjukt skönt att springa en sväng :)

Några extra plus till Jimmy, coolingen på dubbeldäckarn;) Du är den bästa som finns och skulle aldrig klara mig utan dig, det vet du! Älskar dig Biffen <3


...

Humöret går som i vågor, men för det mesta är jag faktiskt glad och lycklig även fast det kanske inte låter så :)
Varför ska jag lida av att du inte kan bestämma dig ? Nää det ska jag inte, jag ska LEEEVA ändå :)

Just nu är jag iaf gladgladglad:)
Har nyss gjort klart mitt engelskatal, riktigt klart den här gången, och inget mer göra om :P Så nu ska vi iväg till Mörsil en sväng jag o sis, sen ska jag försöka mig på rapporten kanske? Sen har jag verkligen inget mer jag måste göra, känns så jävla underbart !! :D

Tänk hur man kan gå från att va med varandra nästan varje timme, varje dag, till att nästan aldrig träffas:/ Det är tragiskt, jag vet, men nu tar vi tagit tag i saken och syns på tisdag:) Linda Jörgensen, mest saknad av allt <3


För jag trodde..

ett tag att det skulle bli bra, eller iallafall bättre, men nu vet jag inte längre vad jag ska tro?
Vill ha SVARSVARSVARSVAR!!    'Jag vet inte' duger inte längre! 
NEJ du ringde inte, inte idag som du sa, inte i onsdags när du sa och inte i torsdags när du sa.

Nästan inga pengar på mobilen så ni vet varför jag inte svarar på sms.. Så ni som tycker det är värt att ringa kan ringa då istället.

Mer less tjej!
Efter regn kommer solsken, men efter solen kommer regnet tillbaka, eller ?



Kollat på film med Benita Micke o Mattsson ikväll, Sällskapsresan blev det, mysigt:) Trist bara för Micke att bli ifrånkörd två gånger på samma kväll, bättre jag o Benita då ;) Lovar du får vinna nästa, haha:P

Ähh

Du ringer massor av människor varje dag, men mig klarar du inte ens av att ringa då du SAGT du ska ringa ? Fattar inte riktigt jag.
Så ska jag sitta här och vänta på ditt samtal resten av kvällen? Svar: Nej.
Är jag inte ens värd att plocka upp luren för är det faktiskt inte värt det.
Hoppas du har en kul kväll då iaf.

Hjälpt mamma att packa massa nyss, duschat och snart åker jag o darling till Mörsil och glor på film:)

Mattmar

Nyss kommit till Mattmar igen , ska hjälpa mamma att flyttpacka och duscha så fort vi får varmvatten:) Marina och Hoffa kommer snart oxå och hjälper och så kommer siiis :)


Får se vad som händer ikväll, jag vill basta, men kanske är ensam om det ? We'll see we'll see, oftast händer det nåt iaf:)

Finväder nu oxå, kanske blir grillat :)


Du har inte funderat på att det kan vara avundsjuka det ligger i ? Att andra får det jag egentligen oxå vill ha ? Är inte ett dugg sur iallafall älskling :)

Sista helgen

Jaa, vad säger man ?
Kommer nog tillbaka ändå :)

Mysigare bussresa:) Kom hem till mamma, åt, sen for hon för o skjutsa Patrik in till stan så åkte till Mörsil medans jag vänta, hyrde film och kika med mamma när hon kom hem igen:) Nyss vart till Mörsil igen och hämtat lillebror och blir nog en tredje sväng till Mörsil oxå om jag har tur:)

Nutriletten går bra förresten, även fast jag måste erkänna jag fuskar då och då, så går det åt rätt håll, NEEERÅT ;)

Nää ska nog göra mamma o bror sällskap vid tvn nu:)

Inte bra nog

När jag gör nåt, så räcker det inte med att bara göra, det ska fan va hyfsat bra oxå.. Så skrev mitt tal, 6 sidor engelska!! Tyckte det blev piss och har nu börjat skriva ett helt nytt :/ För så är det att vara jag.

Ska ringa och säga upp elen nu, egentligen alldeles för sent, så säkert massa extra avgifter ändå :/

Lalala

Vart klippmodell åt Erika idag, och måste säga hon är förjävla duktig på att klippa ! :)
Sen blev det en sväng på stan och alltså det GÅR INTE att gå och bara kolla utan att köpa, faktiskt, haha, så blev ett par skor och ett linne/klänning, vet inte riktigt:P Är iaf sjukt nöjd, även fast jag egentligen inte behöver varken kläder eller skor, menmen, det är farligt att gå på stan, för det går alltid en massa pengar!

Nu SKA jag skriva engelskatalet!!
Sen Mattmar:)


Är solglasögonen vita är det Benitas:)

He's just not that into you!

Nej, det är han inte, fan.

Dumpa honom, heter den på svenska och måste säga att filmen var SJUKT BRA !!  SeDenSeDenSeDen!! Verkligen ALLT stämde och man får sig massor med tankeställare!
Vet inte vad det är, om jag är typ extra känslig eller nåt, men börjar nästan alltid gråta när jag kollar på filmer där antingen folk blir lyckliga, eller väldigt olyckliga, haha, känner mig sjukt töntig, men så är det :P Satt och fundera på bussen oxå varför jag gråter egentligen, är det glädjetårar för att dom är så lyckliga, eller är det jag som inser att jag inte har det som och att jag saknar det som dom har ?? Tål att funderas på kanske..

"Om han inte ringer när han sagt han ska ringa , då vill han inte prata"     Jävligt smart han Alex:) En sån vän vill jag oxå ha att ringa till när jag har problem!

Hoppas på en braaa helg nu iallafall , stannar tills på måndag:)

Elina <3

Lisa ringde och mådde inge bra, så jag har haft Elina nu i nån timme:) Vi va ute och gick en sväng, tänkte hälsa på Martina, ringde sjuttielva gånger, men inget svar :/ Så tog bussen hem igen eftersom det var så himla kallt och blåsigt, vill ju inte hon ska bli sjuk:) Och så är det ju smidigt när man åker gratis buss, himla bra påhitt tycker jag :) Iallafall så ringer Martina typ en minut efter jag klivit av bussen, haha, så nu är hon påväg hit:)

Elina leker med ljuslyktorna, försköker få in ljusen igen, men förstår inte riktigt att det bara får plats ett i varje, sötunge:) Hon är verkligen världens sötaste, springer runt i lägenheter och hittar grej efter grej att leka med, stannar upp ibland och ställer sig och vinkar:) Det är ju nästan så man blir sugen att skaffa sig en egen ;) Men det får nog vänta ett tag ändå:)

...

Underbar sömn inatt, nästan 12 timmar och inget som störde, så nu är jag pigg igen ;)

Har absolut inget inplanerat idag, så om nån vill hitta på nåt vore det toppen:) RING !

Annars ska jag väl försöka mig på engelskan, som faktiskt är det SISTA stora arbete innan studenten! Uppsats+Tal , funkar nog..

Kanske grillning imorrn innan jag åker till Mattmar, myys :)

:)

Kom nyss in, vart ute i två timmar nu, riktigt stolt över mig själv:)
Gått en sväng med Martina och pratat massor som vi alltid gör, älskar våra samtalsämnen, haha:)

Blir inge Mattmar imorrn iaf, ska vara klippmodell på fredag till Erika:)
Hon va här idag och provade göra baluppsättningen, och måste säga att hon är sjukt duktig! :)






Snart sängen och efterlängtad SÖMN ! Vart sjukt trött nu i flera dar, och nu ska det åtgärdas, ensam hemma och ingen väckarklocka som stör imorrnbitti, funderar starkt på att stänga av mobilen, men nej, klarar inte det tror jag, haha:)

Skolaskola

Tungt att kliva upp i morse, ville ju ligga kvar och mysa ju :/ Men tvingade mig upp, hade författar redovisning och gick mycket bättre än jag förväntat mig:) Känns himla bra eftersom det är det sista vi gör i svenskan.

Imorrn har jag EN LEKTION på 40 min och på fredag oxå EN LEKTION, där jag bara ska sitta och lyssna på andras tal, så funderar starkt på att åka till Mattmar imorgon istället ? Hjälpa mamma att packa och sortera, och skriva klart mitt engelskatal:) Får se hur jag gör..

Om precis två veckor är det bal och ikväll kommer Erika och vi ska prova håruppsättning:)

:D

  • Alla rätt på matteprovet
  • Gott fika på stan
  • Solat mig brun
  • Sprungit några kilometer
  • Hämta bästa

Kan det bli bättre ?    NEJ !  


<3

Det känns som i somras , när allt var perfekt :')
Tänk att något så dåligt kunde leda till något så bra <3


:/

Webdesign nu, gjort klart det mesta, MEN går inte att lägga upp förrän om typ sex timmar står det :/ så ångrar starkt att jag inte stannade i sängen imorse:(

Även håltimme nu tills halv två, kanske blir en fika i lyan ? :) Måste erkänna att jag ALDRIG under mitt år på Wargen har fikat där, haha:) Har lixom aldrig vägarna förbi och har alla lektioner i G och I så blir inte att jag går åt det hållet mer än när jag kommer från eller ska till bussen..

Nystart , och jag älskar'e  <3
Tror ingen mår bättre än jag just nu :)

Tröttare tjej

Var barnvakt åt Elina medan pappa och Lisa åkte och sola, prata massa skit i telefon med Martina, alltid lika kul :) och sen la jag mig i soffan och kolla på Kung Fu Panda och SOMNADE , igeen :/ Vakna nyss i panik av att känna hur jag verkligen inte kommer kunna sova inatt, men guuud så skönt det var, älskar att sova i min soffa ;) och sova kan jag göra nån annan natt:)

Ska prova att göra håruppsättning till balen på onsdag oxå, nära nu :)

Fått kommentarer av moster att hon tycker det låter som om jag missköter skolan och måste då förklara mig med att det gör jag inte ! Haha:P För även fast jag kanske skippar lektioner ibland, och väntar med att göra arbeten till sista sekunden, och klagar MASSOR, så går det faktiskt helt utmärkt i skolan , så du kan va HELT LUGN :) och resten av släkten som läser oxå då såklart :)

Funderar på att kuta genom duschen en sväng ? Eller hälsa på pappa ?

:)

Det blev pizza igår, inte så komplicerat kanske men guuud så gott:) och så hade hon gjort.. hmm.. vet inte vad de heter.. men saker fyllda med typ skinkost, HUUUR GOTT SOM HELST :D 
Sen perfekt kväll:) Skulle vart så jämt, med dig mår jag bra<3

Haft både konditionstest och styrketester idag och det gick faktiskt bra, wohoo:D
Nutrilett från idag, får se hur det går då.. Och kanske en sväng på gymmet ikväll om Benita eller Martina vill med ?

Fick iaf skjuta upp mitt englskatal till vecka 20, så behöver inte stressa med det än iaf:)

Jag har 17 skoldagar kvar nu , SJUTTON STYCKEN !! vet ni hur lite det är eller ? :D
och bara 16 dagar till balen :)     18 dagar till Turkiet:)      32 dagar till studenten:)


Lyckligare tjej :D



Åker till Mattmar i helgen, och vet ni ? Det är nog SISTA HELGEN jag kommer va där :/ Mamma ska försöka flytta ut innan det sista maj, och i slutet av maj är jag i Turkiet.. Tiden går fortare än man tror! Men ni slipper mig inte, kommer nog dit nån helg då och då sen i höst, även fast inte mamma bor kvar:)

Sis <3

Benita håller på att laga en 'romantisk middag' till oss nu , jag får inte veta vad det är och inte lämna vardagsrummet,spännande :) Det är nog första gången jag ser henne laga mat i köket måste jag erkänna, haha, men det blir nog gott :)








Min fotknöl är krossad , tror alla andras fötter drogs till mina igår :/ Gör förbannat ont!

Har konditionstester imorrn på toppformen , illa!    Men ska INTE skolka som från styrketesterna förra veckan iaf, duktig jag :)

:D

Inte skrivit på nåra dar nu, har helt enkelt inte haft tid över till datorn , men jag klagar inte :D Haft en Fullproppad helg, men lite extra betoning på full ;D
Nyss sovit en sväng i soffan och måste göra klart mitt engelskatal så orkar inte skriva så långt så drar mig helg den korta versionen:)

I torsdags åkte vi iväg till Angelica och käka tårta på dagen, sen bar det vidare till bowlinghallen, sjukt kul och vann på min bana :) Stressa hem, duscha och gjorde mig iordning och sen bar det av in till stan igen, skulle grilla, men solen svek grillplatsen så käka på Daffys istället innan vi gick vidare till Emil :) Hälsa på Melissa en sväng, gick på sibylla, upp till Christoffer och sen till Pontus, var alltså INTE ner och kolla på brasan:P
Kom hem vid fyra dagen efter, kuta genom duschen och sminka mig igen. Marina kom och hämtade oss halv sex och körde ut oss till dom och överraska Melissa, som fyller år idag:) Vi grillade för första gången i år:) Sen vart det brännboll, och sjukt stolt över mig själv, var den enda som slog homerun, och TVÅ dessutom :D och även att jag sprang i högklackat och var väl inte helt 100 nykter, men kul vare :D Vi drog vidare in mot stan, hamna på g3, hade himla trevligt, även fast det inte blev nån dans för min del..
Kom hem vid ett dan efter och körde samma procedur igen, dusch, smink, packa och åkte till Nälden och grilla hos Sofie:) Förfesta och sen drog vi vidare till dansgalan och hade sjukt roligt, dansa MASSOR:D

Har inte blivit så mkt sömn så sjukt trött och somna på soffans om sagt, men det vare värt;) Ännu en kunghelg!! Men nu blir det nog lugnt ett tag framöver..


och Martina, du har helt rätt , man kan inte både äta kakan och ha det kvar !

Melissas överraskningsfest:)
Snodde bilden av Melissa:P


Grattis kusin :) och lycka till idag !

RSS 2.0