:/

Huvet bara dunkar , somnar snart sittandes och Nationella fem timmar imorrn :(

Godnatt.

Jobb

Slut på nummer nu, så sitter bara o väntar på de ynka callback vi får, segare :/
Har vart sjukt snäll med sis idag , hon ÄLSKAR mig , haha <3

Sjukt trött, skulle kunna somna på studs. Spela spel me Jimmy till sent igår, INTE BRA när man börjar tidigt, emn kul dock:) Jag vann, och han är sämsta förloraren, men söt ändå:) Det är förövrigt världens bästa människa, även fast jag ibland säger mycker dumt. Älskar dig min vän, mitt hjärta <3

Tog mej iväg på gymmet idag, ÄNTLIGEN :D Love it!!
Lyckades glömma gymkortet hemma, klantigare! men hon va snäll och jag fick träna ändå:)

Sagt upp lägenheten nu oxå. Bostadslös i höst, så får se vart jag hamnar dårå?

Även  hunnit med en fika på Pause med Desse och Angelica , myys :)
och inhandlat present till Emil som fyller åtta på torsdag :P

Ska kolla vad Benita skriker i, skiver mer hemma, kanske

Det löser sig..

ALLTID , det gör faktiskt det :)
allt är bra igen och jag är en LYCKLIG människa !

Pluggat ikväll, gör undan uppgifterna innan jag behöver stressa för en gångs skull, och ni kan inte förstå hur skönt det är, att verkligen inte ha någonting att stressa över och panikgöra:D

Bara två lektioner imorrn så slutar 11.15, härligare!

Allt går bra. Happy minds;)

GOTLAND :D

JAG HAR FÅTT JOBB!!

Vi ska ha så jäkla kul i sommar Linda
Inge länge kvar nu :D

Kanske slipper säga upp lägenheten oxå. Monia kanske ville hyra den, så får se snart då:)




jobb. lägenhet. framtiden

Hoppas de ringer snart från Gotland och berättar om jag fårr jobb eller inte.

Får jag jobb och Benita inte hittar nån som vill bo med henne i sommar så blir det nog så att jag säger upp lägenheten :( Om det nu inte är någon som vill hyra den i sommar ?

Har jag ingen lägenhet efter sommaren blir jag nog heller inte kvar i Östersund. Ska söka jobb i Norge med Angelica och fler (vet inte riktigt vilka) och får jag inte där funderar jag nästan på att plugga vidare på en gång?

Så så ligger det till, kvar i Östersund knappt tre månader, sen bär det vidare på obestämd tid.

Har jag deremot kvar lägenheten i höst kanske jag stannar? vem vet.


:(

Allt du gör sårar.
Den dagen du kommer på att du kanske inte vill förlora mig helt, den dagen du RINGER och säger du vill vi ska vara vänner. DÅ lovar jag att svara!

Monopol

Jaa för att skriva det kort så är jag inte längre lika bra på monopol som jag en gång var :P När jag var 12 eller nåt , haha xD MEN kom inte sist iaf :D Och blir revansch mot Jerry sen:)

Inte gjort så mkt mer ikväll, tar ju ändå ganska många timmar. Kollade på fotboll gjorde vi oxå, men var inte så insatt, tycker fotboll på tv är det tråkigaste som finns!

Sömn nu, nya tag imorgon :)

PLUGG

Vart oerhört duktig nu må ja säga:)
Gjort toppformsuppgiften OCH bildanalysläxan. även börjat med artikeln om skönhetsideal. Va längesen jag gjorde så mkt skolgrejs sammadag, haha, men nöjd över mig själv:) Slipper ju göra det nu sen då.

Inte alls mkt kvar nu i skolan om man tänker efter!
Svenska- Nationella + arbete om författare
Engelska- Uppsats och tal om något som har med ett engelsktalande land att göra
Matte- Prova kap 3-4 + Prov kap 5
Webdesign- Göra en hemsida
Foto- Göra en tidningssida + Konstfotografering
Toppform- Laga mat + Friskis&Svettis + Tester
PA- Redovisning

Gruvar mig för talet bara, allt annat kommer nog gå super:)
Blir nog en slapp sista tid ändå, sjukt skönt!

Bara 34 skoldagar kvar :D


Alla sagor slutar inte lyckligt

Jag måste göra det jag tror jag kommer må bäst av i längden. Jag är less på att inte duga, att aldrig vara bra nog, less på att pendla mellan lyckorus och gråtattacker. Vill du inte ha mig fullt ut så tycker jag vi bara ska vara vänner. Du är min bästa vän, den som vet mest om mig och den som känner mig bäst och jag vill inte förlora dig, vill alltid ha dig kvar! Du är den bästa som finns och jag älskar dig men det funkar inte som det är nu även fast det kasnke funkat förut. Tror egentligen du vet det också. Hoppas du slutar va sur snart och att allt kan bli som det brukade, innan det blev konstigt och fel.
Alla sagor slutar inte lyckligt och det är dags att inse detta, dags att gå vidare.

jag vet inte längre..

har öppnat ögonen och börjat se slutet av tunneln, och det kanske är bra, trots allt.


haha klantigare

Kom inte till Mattmar så tidigt som jag tänkt iaf, men spelade ingen större roll för mamma kom ännu senare.. Satt oss vid tvn och mös med film och mamma berätta hur trist hon tyckte det var att hon skulle hämta Benita i Nälden klockan elva och Andreas i Järpen klockan tolv, så att hon inte skulle hinna vara med mig så länge ändå, nu när jag var hemma för en gångs skull. Efter nån timme skyndar mamma sig på med jackan och stressar iväg för att inte komma för sent. Jag kollar klart på filmen och beger mig sen upp mot rummet i brist på annat. Då ringer hon och berättar att hon är en timme för tidig, haha, klantigt:P Så hon som tyckte det var så trist att fara, missade ännu en timme med mej pga slarv, haha, men blir säkert hemma fler dar i helgen ändå så hon överlever nog.

Känner mig sjukt duktig iaf, att jag är HEMMA en fredagkväll och har tillochmed plockat fram läxorna, inte dåligt gjort:)


Men VAA ?

Vad är det för för fel ? :/
Vakna imorse när Jimmy gick och kan INTE somna om ! :( Jag som verkligen ÄLSKAR att sova, tusan. Blev till att sno datorn, suttit här en timme nu och börjar ändå inte förrän om en timme:( Och så finns det ABSOLUT INGENTING att kolla på på tv på morgonen ! Tycker dom borde ändra det .
Jag kommer va aptrött ikväll och somna klockan nio, kul.

.

Ledig från skolan idag, sjukt skönt, men det är underligt hur fort dagarna går :/ Planerat massor men hann nästan inget ändå:( Va in på stan en sväng, träffa syster och köpte en resväska:P
Jag som trodde jag skulle ha mkt pengar den här månaden, men resväska och flak är då inte billigt, så har nog fan mindre än vanligt ändå :/

Tog mej inte iväg på gymmet utan prioriterade disken istället, finally :P

Gjorde inte iordning mig ett dugg utan gick på jobbet i myskläder, en ful knut på huvet och nästan inge smink, och tror ni inte på faan vi skulle fotas då, PRECIS IDAG, jävla skit, kommer se ut som ett mongo, menmen.. Jobbet gick över förväntan iaf:)

HAHA skulle ringa Desse precis när jag slutat och är så jäkla van att presentera mig i telefon så när hon svara så sa jag 'Hej jag heter Sabina' xD Hon blev nog ganska paff,och jag höll på att dö.. Blir så när man är trött och jobbar för länge:P

Åker nog till Mattmar ganska tidigt imorrn så nu måste jag packa innan jag far igen :)


FÖRRESTEN HAR STUDENT MÖSSORNA KOMMIT :D  Inte länge kvar nu ;)

Bra dag :)

Sovmorgon till 13.20 så behövde inte ställa klockan imorse:)
Hann slöa ett bra tag innan jag åkte iväg på skolan för två lektioner.
Matte - Känns nästan som vi börjat om igen, vissa saker är så töntigt lätta så det är inte klokt, men jag klagar inte, härligt att slippa anstränga sig:)
Webdesign- Är mest bara kul. Fick reda på betyget idag oxå så svävade som på moln därifrån, mycket bättre än jag trott:)

Va lite less att jag inte skulle hinna äta nån middag innan jobbet, IGEN, som alla andra tisdagar och onsdagar jag jobbar MEN så ringer min söta syster och frågar om hon ska ta med sin halva pizza som hon inte orka, så inte nog med att jag fick mat, jag fick PIZZA :D Tack älsklingssyster<3

Jobbet gick väl sådär, mest less, men gick hyfsat fort iaf.

Disken väntar fortfarande på mig och nu är det nästan så jag funderar på att gå dit ?

Även att jag är ledig imorrn :D sjukt härligt! Blir nog en sväng på stan och sen gymmet, fan längesen jag träna nu, har ju aldrig tid :/

Blir Mattmar i helgen iaf, vet inte riktigt vad jag ska göra ?
Benita vill jag ska med och kolla på Christoffer på musikdirekt på fredag så får se hur jag gör med det då ?

blandat

Håller med Linda lite, Önskelista: Pojkvän!! Haha :)
Man blir ju lite halvt deprimerad när man bor två, men nästan alltid är ensam ändå:/
Jag vill också ha nån att åka till.
Jag vill också ta pussbilder.
Jag vill också hålla handen.
Jag vill också kunna säga att 'han är min'
tänk vad mysigt att slippa somna själv mest varje natt:) tusan.

har förövrigt inte diskat än, sjukt trist är det och berget växer. får bli om ett tag, eller ?

Kolla nu vad jag fick i lön och tror jag fått FÖR LITE, igen!! Sjukt lesss, hur svårt kan det vara att fixa rätt lön lixom?? Får skicka iväg ett mejl den här månaden också då, hoppas jag får igen det på nästa, men lovar det kommer vara nåt annat som är fel då iallafall!

Blev iallafall glatt överraskad imorse när posten kom och jag hade glömt att jag faktiskt jopbbat på Brinkeboda också, så fick några hundra där oxå :D
Man blir så glad när man får pengar man inte räknat med:)
PLUS att den lönen alltid stämmer!! :D

även att jag mår typ dåligt :/ Vette tusan vad det är, men ska nog försöka pallra mig iväg på skolan ändå, och jobbet:/

Kanske fixat sig med lägenheten oxå:) Kevin och Therese kanske vill bo här i sommar, om dom har råd, så ska in på Östersundbostäder och hämta ansökan för att hyra ut i andra hand:) och så ska jag byta borgensman..
Sen är det bara att hoppas att dom känner att dom har råd, och att jag får det där jobbet på Gotland:)

Linda berätta även igår att vi både kommer få bo i en liten stuga nära havet OCH även ibland en lägenhet inne i Visby ;) Ska bli sjukt kul:D

Borde diska..

.. men tycker det är sjukt trist. Disken får vänta tills imorgon och jag intar sängen istället.

Talet gick bra.
Jobbet gick bra.
Sömnen kommer gå fantastiskt.
Gonatt.

Härlig springtur :D

Jag o Benita kände oss extra duktig idag, så drog på oss springskorna och började vår springrunda (som skulle bli sjukt kort) När vi sprungit ett tag kom vi på att vi skulle springa ner på jobbet o säga hej, så sprang ner o hälsa på alla wonderful people:) Sprang vidare hemmåt igen, men kom på vi skulle hälsa på Christoffer. Han svara inte på sms förrän vi nästan var hemma, men hurtiga som vi var så bytte vi håll och sprang tillbaka till Frösön igen:D Hälsade på 5-10 minuter och sen bar det iväg hemmåt igen :) Blev iaf en 7-8 km så är nöjd. Var himla längesen jag var ut och sprang och det var sjukt skönt!

Duschat nu och sitter och kollar på världens roligaste tv xD
Snart sömn, och imorron tal :/
Gonatt :)

Hatar Östersundsbostäder!

Först stod jag i kö i hundra år för att ens få en lägenhet
Sen fick jag FEL telefontid till bostadsvärdenm, så fick vänta ett bra tag på värmen i lägenheten
Sen skickade jag ett mail och fråga hur det funka om man ville hyra ut i andra hand och fick svaret att "Ring om just ditt ärende" så det gjorde jag. I 19 minuter och 56 sekunder fick jag höra "Ni är fortfarande placerad i kö, men vi svarar så fort vi blir lediga" I helvete heller, dom satt säkert o fika!! o sen när hon väl svarade så pratade vi i 45 sekunder och det enda hon sa var att jag skulle skicka in en ansökan, och det kunde dom alltså INTE skriva i mailet då!?


Barnvakt just nu.. Lisa o pappa kommer nog snart hem. sen blire till o träna på det där förbannade talet :/

äntligen

.. klar med talet. läste igenom en gång för att kolla så det var nog långt. 3minuter och 28sekunder. Ska vara fem minuter :/ men tänker inte skriva om skiten så får bli till att draaa uuuut påååå ooordeeen istället ;)
skönt att ha det klart iaf, även fast det inte alls vart så bra som det kunnat bli, men skitsamma.

snart sängen tror jag nog. sjukt trött!


Ovärt

Skulle på krogen igår. Åkte iväg på förfesten, satt där o drack o hade kul. Vakna upp imorse och visste inte vart jag var, hur jag tagit mig dit, om jag varit på krogen eller överhuvudtaget vad jag gjort efter klockan elva på kvällen. Helt klart ovärt!
Så va bara till att erkänna att jag gjort bort mig och fråga Jimmy vad jag gjort. Hade INTE gått på krogen, Martina hade blivit precis lika mkt för full, hade gått hem runt tolv, grinat i en timme utan att vilja säga varför (har ingen aning om varför), sagt att jag INTE behövde nån hink och sen spytt bredvid sängen:/ Pinsammare!
Inte utgång på ett tag nu som det känns.
Tack Jimmy för att du tog hand om mig! Du är guld <3

Jobbat idag, gått ganska bra ändå. Även fast jag mått som en gris.
Talskrivning sen och så chipssvullning framför tvn:)

TAL?TAL?TAL :@

Nationella Svenska B Tal. Tisdag. Har jag börjat? NEJ!
Faan, må ta tag i det där nu känner jag :/

Kom nyss he. Ska slänga mig i duschen, visa kläder för Michelle och sen SKA jag skriva det där förbannade talet! Kanske utgång ikväll ? ;)

Åkte till Linda igår, hyrde film o mös framför TV:n :) Gcik ner på stan en sväng, hämta pengar av Jimmy o hälsade på Moxell o dom på krogen. Tänkte åka hem med nattbussen sen, men tänkte att det KANSKE kunde bli kul att gå ut ändå, så va upp till Linda en snabbis och sen ner på O´learys igen och jag säger då det, ALDRIG MER nykter på krogen, helt meningslöst! Kunde lika gärna åkt hem o sovit där när jag tänkte det första gången. Haha, men då vet vi det till nästa gång ;)

Minnet som sviker ?

NEJ, så var inte fallet!!

La min telefon på bordet igår, för att jag skulle vara tvungen att klättra ner för stegen när alarmet ringde och då förhoppningsvis klara mig undan ännu en försovning:)
Vakna imorse när alarmet ringde, så VISSTE att telefonen var nedanför, fast låg kvar i sängen och tänkte jag skulle kliva upp om en stund. Klev upp, gick på tos och skulle sen hämta mobilen o kolla om nån skickat sms på natten, men kunde INTE hitta den, ÄVEN fast jag kom ihåg precis vart jag lagt den kvällen innan.. Tänkte först jag blivit senil och att det var minnet som svek, och att det då var anledningen till att jag inte kunde hitta mobilen, så väntade ut nästa alarmomgång. Tog inte många minuter, jag HÖRDE ljudet, jag KÄNDE hur bordet vibrerade men kunde FORTFARANDE INTE hitta telefonen !! Fick lite smått panik, trodde jag blivit halvt blind. Lyfta på alla saker på bordet, kollade på golvet, under soffan och SEN hittade jag den! Då hade Jimmy TEJPAT FAST mobilen UNDER bordet!! och där har jag sprungit om kring som en idiot och trott att det är jag som haft minnesluckor, haha:P

och Jimmy, det räknas INTE som nåt romantiskt;) <3


Utgång eller inte utgång, det är frågan ?

Opera

Jag o Benita sitter och lyssnar på opera xD SÄMRE!!

Hon sa att jag hade fint ansikte idag, haha, tack sötunge <3 Är det fult i vanliga fall då ? Hmm :P
Har förövrigt den finaste syster man kan tänka sig :)



Snart mys, saknat det:)

Blir en vara-duktig helg tror jag..
Kanske utgång imorrn? Annars hitta på nåt med Linda:D
Sen måste jag skriva ett tal till svenska nationella OCH träna så set sitter innan tisdag :/
På söndag blire jobb, sjukt less på det nu.. men bara nån månad kvar där iaf, så står nog ut ändå:)

....

Åkte tidigt till skolan imorse och jobbade med PA, IGEN, men nu är det bara finslip kvar imorrn och sen slipper vi fundera mer över den där rapporten iaf:)

Jobbet direkt efter skolan, gick väl sådär och nu är jag sjukt hungrig känner jag så kanske ska ta o göra mig lite mat:) Hinner ju inte ens hem o äta de dagar jag jobbar :/

Och Lali, kommer sakna dej oxå nu när vi går ut:( Och alla er andra oxå förståss:) Men får se till att träffas MASSOR ändå ;) <3

Blev sjukt glad inatt när du ringde :') Saknar alla långa samtal vi brukade ha förut! Varför slutade vi med det ? :/

Lättsam dag imorrn, en lektion, matte i 40 min, sen slutar jag:) Ska scanna in grejs t PA och göra det absolut sista innan vi skickar in den.. Sen hoppas jag att jag hinner med en sväng på gymmet:) Hoppas på myskväll sen oxå :) Längesen nu..


Duschen nu , sen sängen :D

Funderingar

Mycket att fundera på och tänka igenom nu känns det som.. Studenten närmar sig och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra sen ? VAD VILL JAG ?? Och det är dags att bestämma nu så jag vet hur jag ska göra med lägenheten!? Har kommit så långt till att jag hoppas på jobb på Gotland i sommar, men sen då? och än en gång, LÄGENHETEN? :/ Jag verkligen ÄLSKAR min lägenhet och om jag blir kvar här i stan till hösten vill jag ju självklart ha den kvar, men är det värt att betala hyra för de två månader jag är borta, när jag inte ens vet om jag kommer tillbaka ?
Tre månaders uppsägningstid betyder att -Ska jag ha bort lägenheten till sommaren måste jag säga upp den NU (innan sista Mars) vilket alltså leder till att jag inom två veckor måste bestämma vad jag ska göra, vart jag vill bo, om jag ska jobba eller plugga OM ETT HALVÅR!! Hur i hela världen ska jag kunna veta det nu lixom ? :/
Ska in på Östersunds bostäder nån dag och höra om det går att hyra ut i andra hand över sommaren, och kanske längre? Nån som känner sig sugen på en nyrenoverad tvåa över sommaren ? ;)
Måste få ihop det här nu på nåt sätt, vill verkligen inte säga upp den:(

Och sen är det ju inte bara lägenheten som det blir problem omkring, PENGAR då!? :/ När jag går ut får jag 3596 KRONOR !!! MINDRE varje månad och det suger. Måste hitta ett jobb påfall jag bilr kvar helt enkelt, men som sagt, så vet jag ju inte ens om jag bor kvar här efter sommaren..

Har aldrig riktigt tänkt på vad lättsamt det är att gå i skolan, få sitt studiebidrag och underhållsbidrag och inte behöva fundera på så mycket mer, men faktiskt är det SJUKT LÄTTSAMT ska ni veta!


Fast ändå så sjukt SKÖNT att det snart är slut :D LOVE IT ! och resten ordnar sig nog ska ni se ;)

Sömn är typ det bästa som finns ?

Alltså, att sova är faktiskt det bästa jag vet , och det visar ju sig ofta eftersom jag måste erkänna att jag inte alls är så himla bra på att kliva upp på morgonen:/ Antar ni fattar att jag forsov mig imorse, IGEN!

Men måste faktiskt säga att, även fast skolan kanske inte är så jäkla kul jämt, så har jag himla bra lärare ändå:) Mejla Pingis för 10 minuter sen och berättade att jag försovit mig, frågade om jag skulle skynda mig och komma sent eller JOBBA hemma istället. Tog bara nån minut innna han svara och då skriver han att jag INTE behöver komma på skolan, men även att jag INTE behöver jobba hemma, utan han säger till mig att ta det lugnt istället, bättre lärare! :) Skrev även in där i slutet att jag inte heller måste komma imorrn om jag inte vill, utan kan maila vad jag gjort och frågor och jobba hemma då istället:) Fast ska nog gå imorrn iaf, har ändå en lektion innan och är mkt lättare att jobba på skolan:)

När jag ändå är igång kan jag ju  berätta vilken bra mentor jag har också:) Hon är inte en sån där surtant som säger att jag MÅSTE gå på lektionerna och skäller på mig för att jag inte är där..Nej, när Kicki pratade med mig om att jag inte var på vissa lektioner var det istället själva anledningen hon ville ha. Så hon sa istället att, jaa inte att det var OKEJ att inte gå på lektionerna förståss, men att om jag inte gick på en lektion skulle jag skriva varför varje gång, även fast anledningen var kass, och det har jag nu gjort varje gång och hon är nöjd med det, alltså INGET tjat om att jag MÅSTE gå:) Även att när jag prata med henne innan 100-dagars och sa jag inte skulle komma dagen efter för jag skulle va bakis så sa hon inte som en vanlig sur lärare och babbla på om skolplikten, hon sa istället till mig att sjukanmäla mig:P

Så kan faktiskt inte klaga på skolan i den delen som handlar om lärarna, för de är superbra:) Eller bra och bra är dom väl inte allihop, men har ingen surkärring iaf.. Kan iofs inte säga att skolan är kul för det, men det blir ju bättre av det iaf ?

Nää nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning så jag tar mig iväg på svenskan iaf.

HATAR

HATAR KNÖLAR
HATAR TUMÖRER
HATAR CANCER

först PG, sen Pontus, nu MORMOR <3

Eliminera sjukdomen för alltid , tack !   :'(

Sara & Angelica

ÄLSKAR att vara med er, ni gör mig på så sjukt bra humör:)
Tror inte vi träffats en enda gång och ska jobba med projektarbetet utan att det slutar med att vi skrattar bort halva tiden , Haha :P

Sara: Om man tar ett mjölkglas, så får man ju i sig mjölk ?
Angelica: Man hör på LÅNGT håll om det är någon älg i NÄRHETEN !

NI ÄR SÅ JÄVLA BRA:) <3

Psykiskt störd !?

Jag mår SKIT av att tänka på dig och vad fan gör du år det ? Jo, varenda gång vi pratar så berättar du för mig hur jävla dålig och dum och hemsk jag är!! Du får mig att må SÄMRE OCH SÄMRE för varje gång vi hörs, hoppas det känns bra för dig?? Hoppas du mår bättre av att veta att jag mår dåligt !? ALLT du säger SÅRAR så sjukt så du kan aldrig förstå!! och ändå fortsätter du, gång på gång på gång och berättar för mig hur KASS jag är!! Jag är tydligen en psykiskt störd människa!? men vad fan gör det dig till då som inte kan få ur dig ETT ENDA snällt ord, utan fortsätter att trycka mig längre och längre ner!? Men grattis då, du har lyckats! Jag mår KASST, sämre än någonsin, och det är din förtjänst. Hoppas du är nöjd

Saknad ?

Nyss kommit hem till stan igen.. Pappa ringde och sa han var i Järpen så jag slapp bussen idag :D Han hade tagit en körning till Kall bara  för att han tänkte att jag kunde åka med hem sen sa han:) Tror inte riktigt det var så dock, pengarna spelade nog in en del där oxå:P Fast han dissa ju faktiskt en körning på hemvägen för min skull:) Det var snällt <3


Har kommit fram till att det finns två olika sorters saknad, en positiv och en negativ.
Positiv saknad är när man saknar någon som man vet man kommer få träffa snart igen, och som man vet saknar en tillbaka lika mycket..Sån sorts saknad som man blir glad av att tänka på:) Sen finns det ju negativ saknad. Då man saknar någon som kanske inte alls saknar en tillbaka, någon man kanske inte alls kommer träffa på ett bra tag. Sån saknad blir man inte alls glad av att tänka på, utan mest bara ledsen och deprimerad:/
Hur som helst så saknar jag dig.


Angelica mådde inge bra så mina kvällsplaner sprack. Kom gärna och gör mig sällskap ;)

SOOOL :D

Vakna ganska tidigt imorse ändå för att vara jag, solen skiner, jag har inget liftkort, ingen bräda, inga pengar och skotern funkar INTE :@
Men gjorde det bästa av situationen ändå:) Skicka sms till mamma, gick ner och fixa fika, drog på mig längdskidorna och så åkte vi, jag och mamma:) Tre timmar, Två mil och en himla massa SOL senare är jag nu hemma.. Och ni ska veta att det är STORT när jag åker skidor för det är verkligen nåt jag suger på, och därför HATAR., haha.. Men måste säga det var skönt, kan bero på att tempot inte var det snabbaste kanske :P

Nu ska jag skjutsa Andreas till Mörsil, ta en LÅÅÅÅNG dusch, äta god mat och åka vidare hem till stan.. Sara och Angelica kommer även över en sväng ikväll så ska vi göra klart projektarbetet:)

Sunny Beach

Haft extremt lite att göra ikväll:/
Men låg och kolla igenom alla bilder sen Bulgarien, och satan vad jag längtar tillbaka !! Vi MÅSTE åka nånstans tillsammans nu när vi gått ut, antingen veckan efter eller när jag och Linda kommit tillbaka från Gotland :D


Choklad ?

Så jäkla typiskt mig.. Sitter i soffan och kollar på alla de där programmen då sjukt överviktiga människor ska gå ner i vikt SAMTIDIGT som jag trycker i mig massa choklad xD Och så sitter man där och tänker att 'hur i hela världen kan man tillåta sig själv att bli så fet?' , känner genast hur man vill ut o springa för att förebygga fettet att stanna på kroppen MEN stannar istället i soffan och käkar lite mer choklad :P Skulle jag nånsin bli så FET som alla dessa jag nu sitter och nästan skrattar åt på tv, snälla, lås in mig till jag ser ut som mig själv igen, tack:)

Nu har jag iaf förflyttat mig från alla fettprogram, men vette fan vad jag ska göra istället ? :/

Andreas

Nysslekt frisör och klippt Andreas, vart faktiskt asbra:) Fick dock inte lägga ut nån bild sa han:/ Han satt o klaga på valken på magen under hela klippningen, känns osm det är dags att få bort den nu, snart sommar och bikini ju ;) Har dock fler magrutor än han, så han har inte rätt i att klaga ändå, trist där lillebror;)

Ska fixa lite frukost nu, eller lunch? :P

HAHA

just spenderat långt över en timme att kolla på en film som jag inte förstod ett dugg av :/ Onödigare sätt att spendera tiden finns nog inte xD
Hämtade Andreas i Järpen oxå, fick sitta o vänta över en halvtimme på att han skulle komma, även det dåligt spenderad tid :P Så kort sagt har jag inte gjort nåt vettigt alls ikväll, men lika glad för det, får hoppas på en roligare morgondag då:)

Ska nog lägga mig snart, ÄLSKAR att sova :D

Mamma <3

Blir hem till mamma ikväll ändå:) Hon ska in och hämta Christoffer oxå, så slipper bussen vilket är bra då jag blir så förbannat åksjuk:/ Kände även inte för att gå ut när jag är sjuk och har förövrigt använt upp ALLA mina pengar på kläder igår så har inte råd heller. Så va i slutändan ett ganska lätt val, och skulle nu krävas en himla effektiv övertalning från Martinas sida för att få mig stanna, tyvärr älsk, men du får nog kul ändå:) Har iofs redan dricka och vill hemskt gärna träffa en underbarperson, men väger inte upp så pass att jag stannar ändå:/

Sovit asskönt inatt, i SOFFAN, på grund av mitt förgiftade sovrum. Sov länge, vakna av solen:) Hunnit med både hårfärgning och skriva klart PA, så nu är det finslipning på Söndag som gäller, och sen ska vi försöka få ihop allt och sätta in källor och bilagor i veckan, sen ere KLART :D skönt att slippa ha det liggandes över sig..
Nästa steg är svenska talet som MÅSTE vara bra eftersom det är Nationella, som jag inte ens kommit på vad jag ska skriva om än :/ Men det ordnar sig alltid, brukar gå fort bara jag kommer igång:)

Om det är nån som ska hitta på nåt kul i Mörsil ikväll får ni jättegärna höra av er:)
Annars blire lugn hemmakväll med mamma o lillebror<3 kanske Benita o Christoffer oxå?

RÖK :@

Någon smart människa som rökt utanför luftintaget till vårt sovrum:/ Så det STINKER RÖK där inne nu! Blir ändå sömn snart , soffan ser ganska lockande ut ändå ;)


Flyter på. . .

allt går fortfarande underbart bra, börjar nästan undra om det vänder snart ? det gör det alltid, trist nog..
Forsov mig iofs imorse, men det gjorde mig ingenting, missade matten bara :)
Tog helg klockan tolv , jobbade med projektarbetet ett tag, nästan klara nu, och sen vidare ner på stan.. Köpte en skinnjacka, leggings och en STUDENTKLÄNNING :D är sjukt nöjd!

Hem o slängde i torktumlarn och sen vidare ner på jobbet som även det gick bra:)
Sitter o funderar på morgondagen just nu ,inget planerat än , så får se vad som händer ;)

Måste även dela med mig av min extremt snygga vurpa i solariumet igår xD
Hade solat klart och är ju såklart lite seg av all värme, ställer ner ena foten på golvet och den andra på kanten för att typ hasa up mig en bit innan jag ställer mig, men jaa, min fotville inte riktigt va där, så halkade o slog knät i kanten :/
Sa till Benita att jag antagligen skulle f¨å ett fett blåmärke där, har ASLÄTT att få blåmärken! Och sagt och gjort.. När jag klev ur bilen hemma och skulle sätta i motorvärmarn kände jag att jag fått världens knöl, som jag sedan upptäckte var alldeles blå och röd :/ Så kan det gå:P


H¨ller på att bli förkyld oxå , mindre bra.. men blir uppvilning nu i helgen så ärjag nog frisk till nästa vecka :)


rik ?

Hmm, vet inte hur vi kom in på ämnet, men började diskutera skor med Uffe xD och kom fram till att om jag sålde alla mina skor och kläder jag inte använder skulle jag tjäna en mindre förmögenhet ! Jag har dolda rikedomar i min garderob helt enkelt :P  Kanske borde följa Pontus tips och öppna en affär eller nåt, tjäna storkovan ;)

Tänk egentligen hur mkt man har som man ALDRIG använder !?

duktigare:)

Känner mig sjukt duktig :)
Pluggat, Tränat, Jobbat, Solat :)

Plugg

Marina ringde och väckte mig, så var bara att kliva upp. Suttit och gjort idéskissen till webdesignen, känns bra, har nu ett mindre arbete att göra:) Snart PA-plugg oxå, ska bara upp o säga gomorron först:)

Sen blir det iväg en sväng på gymmet innan jobbet, och om jag har tur och får låna bilen blir det nog en sväng på solariumet efter jobbet oxå ;)  

Bra dag :)

Masa mig iväg tidigt imorse till skolan, försov mig INTE för en gångs skull :D
Fick tillbaka Matteprovet som gick KUNG:D och Engelskaprovet som oxå gått bättre än väntat:)
Åkte iväg på jobbet som gick som en dans på rosor och sen vidare hem och sitter nu och glädjs åt hur bra jag mår, till skillnad från resten av familjen som ligger i magsjuka!

Behövde inte gå på webdesignen imorgon och eftersom det gick så bra på matteprovet så tillåter jag mig själv att hoppa över matten oxå, eftersom de andra ska gå igenom provet imorgon. Min lärare tyckte dock inte som jag, men har iaf slängt iväg ett mejl till Kicki nu, så imorgon blir en LEDIG DAG :D Ska försöka mig på det sista jobbet med projektarbetet och kanske skriva ihop lite till mitt svenskatal? :)
På Fredag är jag oxå ledig eftersom min ENDA lektion går bort då NVI har Engelskt besök:)
Så jag är nu TVÅ lektioner från helg :D

Även att matten är SJUKT LÄTT nu:)
SVEN ÄR KINES OCH SVEN RÖKER !  P^Q Angelica ;) haha

Imorgon blir det LÅÅÅÅÅNG sovmorgon och träning :D

Kanske utgång i helgen ? ;D men börjar kanske ångra mig nu när jag får helg Torsdag klockan 12, funderar på om det blir en extra dag med MAMI i Mattmar istället ? :)

Det mesta är KUNG och jag mår som en GUD :D
enda bekymret nu är hur fan jag ska göra med lägenheten ? men det ordnar sig nog ;)

kläder :D

nyss beställt massor av kläder , love it !
Även kollat på tv filmer, vill inte gå upp eftersom magsjukan härjar där :/ Men blir nog fan att jag går upp om en stund ändå av olika skäl..
Ska även försöka mig påen springtur innan jag somnar, får se hur det går ;)

PA

Varit duktig nu :) Suttit kvar på PC i nästan två timmar och jobbat med projektarbetet.. Ska ju va klart nästa vecka så lite panik nu :/ Men inte så mkt kvar så det löser sig nog..

Ville även byta så jag jobbade idag istället för torsdag, men inte fått nåt svar så blir till att pallra sig hem för lita mat ändå då:) Sitter och väntar på att bussen ska gå nu..

Även haft oförberett prov idag, härlig start efter lovet ? MEN det gick bra så var inte så hemskt ändå:D

tröttare människa

Jobbade igår, servering och bar, himla skoj:)

Sov ändå ganska mkt på natten, blev väckt strax efter elva för dom skulle åka:/ Kom hem till Mattmar vid tolv och la mig i sängen för att vila, men tro på fan att jag somnade igen och sov till klockan tre då mamma ringde och väckte mig:P Sova är fan det bästa som finns, finns inget skönare :D Kommer dock antagligen inte kunna somna inatt. sämre !

ge mig annorlunda !

.. går runt i min tomma mörka lägenhet, lyssnar på gamla disneylåtar, gråter en skvätt för mig själv och önskar allt vore annorlunda :'/

fredag ?

Första fredagen på länge som jag inte har nånting planerat :/ Kanske träffar Martina sen, men annars vette fan va jag ska göra ?

Inte gjort nåt vettigt idag. Klivit upp med Elina, duschat, lagt mig och sovit igen, städat, ätit,och alla timmar emellan har spenderats vid datorn . Kul liv !

Åker till Mörsil imorrn och jobbar på Brinkeboda. Ska va nåt kalas där så ska servera o stå i baren :) Prata även med Linn idag och hon är påväg upp :D så ska träffa henne nu i helgen oxå, ska bli kul, finns ingen som är mer saknad ! <3


ALDRIG mer bråk om något som hänt , från och med nu så blickar vi framåt :) <3

Uppe med tuppen

Kvart över sex vaknade Elina imorse, så låg och mös på ett tag men sen va ja tvungen o gå upp och göra välling.. Gick ner o la oss och mös en stund sen igen , tror inte det finns nån goare unge:) Ville inte väcka Benita och Christoffer med allt bebisprat så blev till att kliva upp istället, men det gör så lite när man får kramas hela morgonen:)
Går nog och lägger mig en stund sen igen när Lisa vaknat, annars kommer jag va död imorrn, gick inte och la mig förrän halv tre inatt :/

Gotland nästa ;)

Jobbintervjun idag gick bra känns det som, så blir nog Gotland i sommar :D

Varit på stan på marknad hela dagen idag och barnvakt åt Elina:) Niklas kom hit och kolla på film med mig oxå, mycket trevligt ! :)

Fick panik idag när jag läste Hannas blogg om att nån på skoter krockat med en buss i Ocke:/ MIn lillebror och mina kusiner kör där jämt, och de  flesta andra som kör där känner man ju, så tog inte många sekunder att höra efter så Andreas mådde bra, och sjukt lättad över att höra att det INTE var han! Fick nyss veta att det var Kneten, så sjukt tur att det gick så bra som det gjorde ändå, kunde gått illa.. Skönt att höra du mår bra Kenneth <3


Minnen :')

Sitter och kollar igenom massa gamla bilder och satan vad mycke minnen som väcks :')

Saknar den tiden <3

sjuminusett

Jag o Benita diskuterade sexställningar hela vägen hem från jobbet idag xD Sjukt kul, tyckte GANSKA olika, HAHA xD Älskar dig PUPPIS <3


Jobbet gick bra, men segt att numren tog slut, fick sitta och ringa UTAN provision sista timmarna:/ Men MYCKET TREVLIGARE människor iaf :)

Barnvakt åt lillan imorrn när de andra åker på hockey.. Blir systramys på stan:) Gregoriemarknad och jobbintervju:) Kanske hinner träffa mamma en sväng oxå om hon är kvar :D ?

Barnvakt

för tredje gången idag, men det är lugnt för jag ÄLSKAR ungen :D

Även varit duktig att plugga idag, jobbat massa med projektarbetet:)

Ska iväg och jobba sen igen, antagligen ny kampanj eftersom numren tog slut igår, så får hoppas på nåt lättsålt:)

Ska på jobbintervju imorrn oxå:D Hon kommer upp från Gotland och ska hälsa på sin bror, som lustigt nog bor på samma gata som mig:P, så då passar hon på att träffa mig oxå, så hoppas det går bra så jag kan bo på Gotland i sommar:D
Så snart dags att börja tänka på hur jag ska göra med lägenheten och så:/ beror ju lite på hur jag gör efter sommaren oxå ?

Det ska ändå blir skönt att komma bort ett tag:) Även fast det kan bli tufft att inte åka hem på två månader.. Så HOPPAS verkligen jag får jobb nu iaf :D

Bollen är på din planhalva nu, orkar inte bry mig längre

Trött

Kom inte hem förrän typ halv tre igår och så va ja tvungen o ställa klockan idag även fast det är lov :/ Ska va barnvakt, så måste upp snart till mitt hjärta:)
Åkte till Christoffer igår efter jobbet, som för övrigft inte alls gick nå bra:(, eftersom Benita glömt tandborsten och även ville ha sällskap medans de repa. Så snäll som jag är åker jag dit med hennes tandborste:P Plockade upp henne efter vägen o åkte på macken o köpte LITE godis, hmm, Benita köpte godis för 95 KRONOR !! Tur du har pengar xD Åkte hem till Christoffer, kolla lite på Tila, sen kom bandet upp o vi kolla på Torsk på Tallin, eller jaa, typ halva eftersom den sluta funka sen:P Kollade även på Saw 4 innan jag åkte hem. Tröttast nu :/ Men det var trevligt att slippa sitta själv hela kvällen:)

Känner mig lite dum mot mamma att jag varit där nu sen i fredags men bara varit med henne några timmar på eftermiddagen varje dag:/ Men får gottgöra det någon helg sen :)

Sjukt svårt att somna igår även fast jag var sjukt trött:/ Man vänjer sig fort och tycker inte om att sova ensam igen:(

ska upp o va barnvakt nu, skriver mer sen..

duschsång:)

Benita sjunger om mig i duschen ;)

...AND IIIIIIIII WILL ALWAYS LOVE YOUUUU....      :D <3
ganska fint. ska duscha nu. ingen sång dock ;)

Loveyousis<3

mys

när jag är med dig känns allt perfekt för ett tag<3


sen åker jag...

vill.

Folkan

Kul kväll igår:)
Började förfesta hos Robin och sen gick vi till Anders en sväng innan vi drog på folkan. Massor av Guitarr Hero blev det, sjukt kul:D
Var på folkan tills det stängde och sen gick vi till Anders en sväng för att sen gå vidare ner till Tony, satt där till klockan va fyra nånting innan vi gick hem.
Till största delen väldigt lyckat:D men, som alltid när jag festar med Jimmy, slutade det med massor av tårar och elaka ord:/ vilket resulterade i att jag ockuperade Robins soffa istället. Men när jag vakna imorse gick jag dit så vi prata ut, så nu är det som vanligt igen:)

Ska ner o käka och duscha nu, sen tillbaka till Mörsil ikväll igen:)

RSS 2.0